2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah Ebru.Zaten benim kız küçük doğdu , her ay ortalama 1-1,5 kilo alıyordu şimdi alamadı gibi geliyor.Ben de marketten sebze aldım bugün verecem bakalım biizm ki beğenecek mi?Siz o mama şişelerini nasıl ısıtıyorsunuz?Ben 1/3 ünü vereceğim farklı bir kapta mı ısıtayım?Nasıl yapayım?

Hanifacim hakkınızda hayırlısı olsun.

snow canım hayırlısı olsun..demekki böylesi sizin için daha iyi

sağol canım.inşallah önümüzdeki ay alır....yok canım erkeğin irisi iyidir... :)))

sağolun arkadaşlar...o erkekin iri poposunu ısırırım benn

ben benmari üsülü ısıtıyorum...sıcak suyun içine koyuyorum kavanozu,ara ara karıştırarak ılıtıyorum...bazen ocağın üzerinde yapıyorum bu işi...cezveye koyuyorum o zaman kavanozu...buzdolabında olduğu zaman çabuk ısınmıyor çünkü...ama kavanoz sıcak oluyor..dikkat et alırken...

bazen sadece yedireceğim kadarını küçük bir kaseye koyup içine birazcık sıcak su katıyorum o zaman biraz daha duru oluyor..daha kolay yiyiyor...ama buzdolabında beklemişsse böyle az sıcak suyla ılık olmuyor...

nooluyo nazarlar degdi bebelerimize yaw..gecmiş olsun..ben niveanın pişik kremini kullanıorum başından beri pişigimiz olmadı süper yani
bi de ıslak mendili yasakladı dr başından beri yine ıslatılmış pamuk kullanıorum..o ne üdügü belrsiz ıslak mendilleri atın ya..

ebru o yeşil kakayı conformil yapıyor ..emirhanında öyleydi ..ben değiştridim mamayı şimdi normal sarı yapıyor...

nerdesiniz yaaaaa!!! ne durgun burası bu gün.....
ama yagmur conformıll ı cok sewiyo ebru normalini denemiştim ilk aptamilin anam kudurttu yavrumu gazdan..bunu kullanalı rahatladım..kakasyla bi problem yok...

bende direk kaynattıgım sıcak suyu döküp ılıtıorum mama suyunu..önceden kaynamış sogumus suyum bi kenarda durur..

kızlar noluyo ya yagmur u saat 3 gibi yıkamıştım..biraz önce uyandı mamasını yedi altını aldım..3 tür öksürüyo gıcık yapmış gibi bogazı ..inşallah üşütmemişimdi,r..:Saruboceq:ewimin sıcaklıgı su an 30 derece

ya seviyorsa kakası çokta önemli değil..benimki mamayıda sevmedi zaten..bendede 10 paket var..milumille karıştırıp vereceğim bende ,devam yani...ama karıştırınca tadı değişiyor..öyle daha içiyor emirhan...o aptamil pre almıştım ben ilk o da kabız yaptı..conformille pek kabız olmuyor preye kıyasla..ama milumil çok güzel geldi bize..bünye meselesi ebru canım. ya bazılarına yarıyor bazılarına yaramıyor demekki..

benimde hep hazırda sıçak suyum..iyi oluyor bir kenarda olunca...

ay inşallah hasta olmaz..bu aralar salgın var..

Kızlar acil cevap yazar mnısınız???
37.9 ateş demek diil di mi???
Banyo yaptırmak iyi gelir mi???

biraz önce yine doktoru aradım ama bu defa beslenme ile ilgili.
göğüs yaralarım dün ve bugün aşırı derecede kanıyor damlıyor o derece.korkuyorum emzirmeye.sanırım bu sütümü etkiledi ve sağmaya çalışıyorum 1 saattir 40 cc anca çıkarabildim alp e tutturmaya çalışıyorum herşeye rağmen tutuyor iki çekiyor bırakıyor.halbuki uyuyup uyanayım göğüslerim süt dolu oluyor.doyduğu konusunda tereddütlerim oluyor haliyle doktoruma anlattım oda ozaman conformil 1 mama desteğine başla dedi.tabi ben koptum şuan bile ağlıyorum yanlış anlamayın çocuğunu mama ile besleyen birsürü insan var bunda hiçbir sakınca yok gayet doğal.ama benim böyle bişeye ihtiyacım yoktuki şu yaralar olmasa sütüm gayet iyiydi durup dururken herşey ters döndü.çocuğumla yada sütümle ilgili bir sorun yokken benim lanet göğüslerim yüzünden oğlum anne sütünden mahrum kalıyor.acısı sızısı umrumda değil genede emzireceğim vermeyeceğim mama.bir şekilde sütümü çoğaltcağım yine.çok kötü hissediyorum şuan çokkkmafoldumbeniçim eziliyor.

Son düzenleme:

Fazla olmasa da ateş demek, doktorum dedi ki dereceyle ölçüp 1 derece indi 3 derece çıktı diye hesaplamayın, alnından öpün sıcak geliyorsa ateştir, ılık duş aldır üstünü soy hala ateş var ise fitil atarsın bence.

37.0 dan itibaren yüksek ateş sayılıyor canım bence banyo yaptır ama su çok sıcak olmasın ılık şekilde ateş düşürücü yok mu evde 1 çay kaşığı da ondan ver telaş yapma sık sık emzir çok geçmiş olsun canım

Geçen hafta doktor kontrolünden ben de şokla çıktım, geçen ay 730 gr aldığını görünce bana da 60 ml günde 2 defa Conformil ilavesi yap dedi doktor, ağlayacaktım çünkü sütümün yettiğine emindim ama birkaç gündür emzirdikten sonra 2 defa da mama veriyorum ve emdiği halde cuk cuk onu da bitiriyor, çocuğum aslında tam doymuyormuş demek ki, 40 cc sütten bahsediyorsan doktorunu dinle derim yazgı.Anne sütünü zaten vereceksin mama da verki çocuk doysun ve göğsünü yara yapmasın emerken, en azından göğüslerin düzelene kadar.

yazgıcım göğüs koruyucu kullanmayı denedin mi ben düne kadar kullanmıyordum ama artık sol göğsümü almamaya başladı arda çünkü normalde iki göğsümün ucu da çok küçüktü sağ taraf biraz çıktı ama sol hala çok küçük ve arda ağzını değdiği anda ağlamaya başlıyodu sağa geçince hiç itirazsız emiyodu emmeye emmeye sol tarafta sütüm de azalmıştı ama dün göğüs koruyucu aldım dünden beri çok rahat bi şekilde emziriyorum
göğsünün iyileşmesine fırsat vermiş olursun bence

Canım bizimkiler aynı gün doğumlu ve bak kilolaları aydı benim doktor gelişimi iyi dedi ben de emziriyorum göğsümden enfeksiyon kapmış aylardır hiç geçmedi dikkat et canım ağlama olan sütünde gitmesin 40 cc içiyo ama doyuruyo demekki ve besleyici.

canım evet ateş demek..
ılık bir duş iyi gelebilir...

canım üzülme bu kadar...sen dr nin dediğini yap yinede...çoçuk aç kalmasın..biraz göğüslerine fırsat ver..iyileşsinler.ilaç falan versin dr yaralar için.bak ablamda oldu aynı sorun ısrarla emzirmeye devam etti..sonra yaraları iltihap oldu göğüsleri falan sardı iyice..hem çok acı çekti..hem dr kesinlikle sütünü vermeyeceksin..göğüslerinden iltihap akıyor çok zararlı bebeğe demiş....ve ablam kesmek zorunda kaldı memeden...sende aynı hatayı yapma..sürekli vermeyeceksin sonuçta...
ağlamaki üzülmeki sütünü etkilemesin...

frambuaz,kulaktan dijitalle ölçtüysen 37.7'den sonra ateş sayılıyomuş.hafif var seninkinde.ıslak bez koy eklemlerine,geçmiş olsun.

yaz,sana da geçmiş olsun,göğüslerin iyileşinceye kadar mamayla idare et.silikon uç fayda etmedi mi?
sütünü de arttırmak için 10 dk sağ 10 dk dinlen,10 dk sağ 10 dk dinlen,1 saat böyle devam et.
ayrıca hala sütünü artırmak isteyen varsa hep diyorum sakalım yokki dinlensinsempatiksalakcinni sabah bi şişe üzüm suyu,akşama doğru 1bi şişe maltana.gün içinde bol su.hatta gece uyandıgınızda bile.

annem erkek kardeslerim geldi gitti.
kocis geldi beni ablama ne zaman gotureceksin dedim yok diyor bana ya sinir oldum.alisverise ne zaman gidecegiz diyorum yok diyor.acayip derecede sinirlendim amam belli etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…