- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #63.461
sağol canım...aynen dediğin gibi bu havalarda korumak daha zor gerçekten...
eşim adamı öyle yaralamamış..sadece kafa atmış birde yumruk ama adamda morluk falan bişey yok..eşimde inattır adamla hayatta anlaşmaz..tazminatı ödemeyi veya hapiste yatmayı tercih eder o...daha öncedende yatmış zaten hapiste askeri okuldayken....ben öyle dedimde önemli değil dedi bana...alsanaalsanasmile adam zaten işten ayrılmak istiyormuş şirket bırakmıyormuş bunu...bence adam kasıtlı davrandı o şekilde kendini kovdurmak için,ve benimkide o oyuna düştü saf gibi...şimdi şirketten tazminatınıda alaçak adam,eroldanda alaçak..istediğini yaptı işte...
bende ufaklıkla tartıya çıkıyordum 7800 gözüküyordu drdede 7700 çıktı..inşallah seninki kilo almıştır..
snow canım hayırlısı olsun..demekki böylesi sizin için daha iyi
sağol canım.inşallah önümüzdeki ay alır....yok canım erkeğin irisi iyidir... :)))
İnşallah Ebru.Zaten benim kız küçük doğdu , her ay ortalama 1-1,5 kilo alıyordu şimdi alamadı gibi geliyor.Ben de marketten sebze aldım bugün verecem bakalım biizm ki beğenecek mi?Siz o mama şişelerini nasıl ısıtıyorsunuz?Ben 1/3 ünü vereceğim farklı bir kapta mı ısıtayım?Nasıl yapayım?
Hanifacim hakkınızda hayırlısı olsun.
ınşallah Ebru.Zaten benim kız küçük doğdu , her ay ortalama 1-1,5 kilo alıyordu şimdi alamadı gibi geliyor.Ben de marketten sebze aldım bugün verecem bakalım biizm ki beğenecek mi?Siz o mama şişelerini nasıl ısıtıyorsunuz?Ben 1/3 ünü vereceğim farklı bir kapta mı ısıtayım?Nasıl yapayım?
Hanifacim hakkınızda hayırlısı olsun.
sağolun arkadaşlar...o erkekin iri poposunu ısırırım benn
nooluyo nazarlar degdi bebelerimize yaw..gecmiş olsun..ben niveanın pişik kremini kullanıorum başından beri pişigimiz olmadı süper yaniselam kızlar ahhh bu analık ne zor muş. sabah elif hanım hapşırıp duruyordu. burnundan tuhaf hırıltı vardı. hapşırdıkçada sümükler geldi. bende hadi doktora zaten rota aşısı vardı. gittikk kii bi de ne olsun nin boğaları enfeksiyon olmuş ona iki şurup. boğazı iselemişti ona krem pişik olmuştu devamlı chicconun kullanıyrdum geçmemişti onlar işe yaramaz sadece nemlendirir dedi iki kremde popoya siz bu hanımdan çok çekersiniz çok hassas cildi ıslak mendil yok dedi. ve boğazı benim yüzümden enfeksiyon kapmış memeden o kadar yıkayıp veriyorum ama benim sol göğsüm yara oldu ağrıyordu. bundan olabilir mi dedim
kadın doğuma yönlerdi bi muayenede ben oldum antibiyotik verdi. pomad verdi karbonatlı suyu ile her emzirmede sileceğim gece yatarkende batikonla silip krem sürüp kapatacağım off yaa ne zor muşş
ama yagmur conformıll ı cok sewiyo ebru normalini denemiştim ilk aptamilin anam kudurttu yavrumu gazdan..bunu kullanalı rahatladım..kakasyla bi problem yok...ebru o yeşil kakayı conformil yapıyor ..emirhanında öyleydi ..ben değiştridim mamayı şimdi normal sarı yapıyor...
nerdesiniz yaaaaa!!! ne durgun burası bu gün.....
ben benmari üsülü ısıtıyorum...sıcak suyun içine koyuyorum kavanozu,ara ara karıştırarak ılıtıyorum...bazen ocağın üzerinde yapıyorum bu işi...cezveye koyuyorum o zaman kavanozu...buzdolabında olduğu zaman çabuk ısınmıyor çünkü...ama kavanoz sıcak oluyor..dikkat et alırken...
bazen sadece yedireceğim kadarını küçük bir kaseye koyup içine birazcık sıcak su katıyorum o zaman biraz daha duru oluyor..daha kolay yiyiyor...ama buzdolabında beklemişsse böyle az sıcak suyla ılık olmuyor...
nooluyo nazarlar degdi bebelerimize yaw..gecmiş olsun..ben niveanın pişik kremini kullanıorum başından beri pişigimiz olmadı süper yani
bi de ıslak mendili yasakladı dr başından beri yine ıslatılmış pamuk kullanıorum..o ne üdügü belrsiz ıslak mendilleri atın ya..
ama yagmur conformıll ı cok sewiyo ebru normalini denemiştim ilk aptamilin anam kudurttu yavrumu gazdan..bunu kullanalı rahatladım..kakasyla bi problem yok...
bende direk kaynattıgım sıcak suyu döküp ılıtıorum mama suyunu..önceden kaynamış sogumus suyum bi kenarda durur..
kızlar noluyo ya yagmur u saat 3 gibi yıkamıştım..biraz önce uyandı mamasını yedi altını aldım..3 tür öksürüyo gıcık yapmış gibi bogazı ..inşallah üşütmemişimdi,r..:Saruboceq:ewimin sıcaklıgı su an 30 derece
:lepi:Kızım 7 sebzeli mamayı şapur şupur yedi.:teytey:
Kızlar acil cevap yazar mnısınız???
37.9 ateş demek diil di mi???
Banyo yaptırmak iyi gelir mi???
biraz önce yine doktoru aradım ama bu defa beslenme ile ilgili.
göğüs yaralarım dün ve bugün aşırı derecede kanıyor damlıyor o derece.korkuyorum emzirmeye.sanırım bu sütümü etkiledi ve sağmaya çalışıyorum 1 saattir 40 cc anca çıkarabildim alp e tutturmaya çalışıyorum herşeye rağmen tutuyor iki çekiyor bırakıyor.halbuki uyuyup uyanayım göğüslerim süt dolu oluyor.doyduğu konusunda tereddütlerim oluyor haliyle doktoruma anlattım oda ozaman conformil 1 mama desteğine başla dedi.tabi ben koptum şuan bile ağlıyorum yanlış anlamayın çocuğunu mama ile besleyen birsürü insan var bunda hiçbir sakınca yok gayet doğal.ama benim böyle bişeye ihtiyacım yoktuki şu yararlar olmasa sütüm gayet iyiydi durup dururken herşey ters döndü.çocuğumla yada sütümle ilgili bir sorun yokken benim lanet göğüslerim yüzünden oğlum anne sütünden mahrum kalıyor.acısı sızısı umrumda değil genede emzireceğim vermeyeceğim mama.bir şekilde sütümü çoğaltcağım yine.çok kötü hissediyorum şuan çokkkmafoldumbeniçim eziliyor.
göğüs yaralarım dün ve bugün aşırı derecede kanıyor damlıyor o derece.korkuyorum emzirmeye.sanırım bu sütümü etkiledi ve sağmaya çalışıyorum 1 saattir 40 cc anca çıkarabildim alp e tutturmaya çalışıyorum herşeye rağmen tutuyor iki çekiyor bırakıyor.halbuki uyuyup uyanayım göğüslerim süt dolu oluyor.doyduğu konusunda tereddütlerim oluyor haliyle doktoruma anlattım oda ozaman conformil 1 mama desteğine başla dedi.tabi ben koptum şuan bile ağlıyorum yanlış anlamayın çocuğunu mama ile besleyen birsürü insan var bunda hiçbir sakınca yok gayet doğal.ama benim böyle bişeye ihtiyacım yoktuki şu yararlar olmasa sütüm gayet iyiydi durup dururken herşey ters döndü.çocuğumla yada sütümle ilgili bir sorun yokken benim lanet göğüslerim yüzünden oğlum anne sütünden mahrum kalıyor.acısı sızısı umrumda değil genede emzireceğim vermeyeceğim mama.bir şekilde sütümü çoğaltcağım yine.çok kötü hissediyorum şuan çokkkmafoldumbeniçim eziliyor.
göğüs yaralarım dün ve bugün aşırı derecede kanıyor damlıyor o derece.korkuyorum emzirmeye.sanırım bu sütümü etkiledi ve sağmaya çalışıyorum 1 saattir 40 cc anca çıkarabildim alp e tutturmaya çalışıyorum herşeye rağmen tutuyor iki çekiyor bırakıyor.halbuki uyuyup uyanayım göğüslerim süt dolu oluyor.doyduğu konusunda tereddütlerim oluyor haliyle doktoruma anlattım oda ozaman conformil 1 mama desteğine başla dedi.tabi ben koptum şuan bile ağlıyorum yanlış anlamayın çocuğunu mama ile besleyen birsürü insan var bunda hiçbir sakınca yok gayet doğal.ama benim böyle bişeye ihtiyacım yoktuki şu yaralar olmasa sütüm gayet iyiydi durup dururken herşey ters döndü.çocuğumla yada sütümle ilgili bir sorun yokken benim lanet göğüslerim yüzünden oğlum anne sütünden mahrum kalıyor.acısı sızısı umrumda değil genede emzireceğim vermeyeceğim mama.bir şekilde sütümü çoğaltcağım yine.çok kötü hissediyorum şuan çokkkmafoldumbeniçim eziliyor.
göğüs yaralarım dün ve bugün aşırı derecede kanıyor damlıyor o derece.korkuyorum emzirmeye.sanırım bu sütümü etkiledi ve sağmaya çalışıyorum 1 saattir 40 cc anca çıkarabildim alp e tutturmaya çalışıyorum herşeye rağmen tutuyor iki çekiyor bırakıyor.halbuki uyuyup uyanayım göğüslerim süt dolu oluyor.doyduğu konusunda tereddütlerim oluyor haliyle doktoruma anlattım oda ozaman conformil 1 mama desteğine başla dedi.tabi ben koptum şuan bile ağlıyorum yanlış anlamayın çocuğunu mama ile besleyen birsürü insan var bunda hiçbir sakınca yok gayet doğal.ama benim böyle bişeye ihtiyacım yoktuki şu yaralar olmasa sütüm gayet iyiydi durup dururken herşey ters döndü.çocuğumla yada sütümle ilgili bir sorun yokken benim lanet göğüslerim yüzünden oğlum anne sütünden mahrum kalıyor.acısı sızısı umrumda değil genede emzireceğim vermeyeceğim mama.bir şekilde sütümü çoğaltcağım yine.çok kötü hissediyorum şuan çokkkmafoldumbeniçim eziliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?