2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sabeır versin canım inşallah kısa süre sonra senden yeni sağlıklı bir hamilelik haberi alırız.

bende çok kızıyorum böyle cinsiyet ayrımı yapanlara.allahım sağlıklı sıhhatli versin yeter.rabbim size bir evlat vermiş daha ne istiyorsunuz.hiç anlamıyorum böle insanalrı.

canım çok üzüldüm.ama unutma rabbim herşeyin hayırlısını versin.demekki daha zamanı var.inşallah şu mübarek günlerde allahım sanada tüm isteyenlerede sağlıklı bir evlat verir.

canım çok geçmiş olsun, Allah sabır versin.
bütün kalbimle en kısa zamanda bebeğine kavuşmanı dilerim.

Günaydın arkadaşlar birazdan ben de çıkıyorum 2li test için.inşallah iyi haberler getiririm size.

ezgicim hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.
Allah yardımcın olsun...

Çok üzüldüm canım geçmiş olsun.. benneyaptımki

Kızlar nasılsınız bugün?
Maşallah deyin ben bugün kendimi çook iyi hissediyorum...
3 aydan beri ilk kez bu gece güzel bi uyku uyudum..
Çok şükür sabahtan beri bulantım da olmadı...
Geçti mi artık acaba?? Sonunda hamileliğimin tadını çıkaracağım günler geldi mi???

Canım birdahaki sefere inşallah...sende biraz toparla kendini hem fiziksel hem moral olarak en kısa zamanda olur merak etme..Kendine iyi bak..Allah gönlüne göre versin

selamlar mart ayının güzel annişleri.:lepi:geçmişi oku oku anca bitirebildim şimdi..baya döktürmüşsünüz kızlar..maşallahilk başta gülencim başın sağolsun,fazla üzme kendini emi,.herşey sonuçta ALLAHTAN,.:Saruboceq:ikinci olarak izmir hayal arkadaşım,.çok üzüldüm,.ama hayırlısı bu zamanda değilmiş,.ALLAH BOL bol sabır versin:Saruboceq: :Saruboceq:

birazcıkta kendimden bahsedeyim,.akşam çok etkilendiğim bi rüya gördüm..sabah hala etkisindeydim,o derece,.bebikimi gördümmafoldumbenemzirecektim,anne dedim benim göğsümden süt gelmiyo sanırım,falan,annemde istersen bi göğsüne bak dedi,bi baktım göğsümden sütler akmış,peçete koymuşum,.sonra bi güzel bebikimi emzirdim..inanınki o duyguyu yaşadım..mafoldumben mafoldumbeno kadar etkilendimki,.hayatta öyle bi duygu yok,.mafoldumbensonra kendi kendime konuşuyorum,ben bebikimi nasıl bırakıpta işe giderim,bi dakka görmeden yaşayamam falan diyorum.hayatta bebikimi bırakmamm diye,kendi kendime konuşuyorum..ayyyyyyy,çok etkilendim arkidişler,uzun zamandır böyle güzel bi rüya görmemiştim,,sürekli kabuslar görüyodum,bu rüya beni başka aleme aldı götürdü,hala etkisindeyim..neyse fazla uzatmayım,listeyi bi güncelleyim arkidişler,.:lepi: :lepi:

merhaba herkese

bugün sabahtan açamadım aklım hep burada kalıyor
1 gün içersinde o kadar çok şey yemek gerekiyormuşki sağlıklı ve az porsiyon ama herşeyden dengeli ben netten araştırdım şu sayfa hoşuma gitti isterseniz sizlerde bir göz atın
benim saat 11de öğleden sonra elim ağayım tutmuyor yemem gerekiyor cokacimcoook:icecream:

Nilüferşah'çım ne hoş bi rüya ooo..Oh negüzel hayırlısı ile 6-7 ay sonra o günlerde gelcek..

e hadi arkadaşlar söylemediniz 1 gün içinde neler yediğinizi..yoksa bişi yemionuzda aç mı bırakıonuz yavrucakları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…