- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.481
canlarım cok üzgünüm bu güzel listeden cıkmak zorundayım kısmetmiş deilmiş boş gebelik nedeniyle dün kürtaj oldum sizi cok seviyorum 2010 mart teyzesi olarak kalcam hoşcakalın hersey için tesekkür ederim
bende çok kızıyorum böyle cinsiyet ayrımı yapanlara.allahım sağlıklı sıhhatli versin yeter.rabbim size bir evlat vermiş daha ne istiyorsunuz.hiç anlamıyorum böle insanalrı.Kızlar gerçekten ben bu forumda olduğumdan çok mutluyum inanın.Bazı forumlara bakıyorum ay ben erkek istiyorum nasıl olcak bazısı diyor ay ben erkek istiyodum doktor kız dedi neolur yardım edin yanlış görmüş olabilirmi diye.Ya nefret ediyorum böyle şeylerden rabbim size bir bebek vermiş daha ne istiyosunuz nekadar çok anne olmak istiyen arkadaşlarımız var.Bir tırnağını bile yaratamayız rabbim versinde sağlıklısını versin dimi.Hepinizi inanın çok seviyorum hiçbirinizde böyle bir kaygı yok tek derdiniz bir an önce yavrunuza sağsalim kavuşmak.Rabbm hepinizin yardımcısı olsun bebeşlerinize sağlık versin kızlar nediyim allah kalbinize göre versin.
canım çok üzüldüm.ama unutma rabbim herşeyin hayırlısını versin.demekki daha zamanı var.inşallah şu mübarek günlerde allahım sanada tüm isteyenlerede sağlıklı bir evlat verir.canlarım cok üzgünüm bu güzel listeden cıkmak zorundayım kısmetmiş deilmiş boş gebelik nedeniyle dün kürtaj oldum sizi cok seviyorum 2010 mart teyzesi olarak kalcam hoşcakalın hersey için tesekkür ederim
canım hadi bakalım.güzel haberlerle geliceksin inşallah.dualarımız seninle.selam kızlar bugün çok heyecanlıyım birazdan ense kalınlığı ve ikili test için hastaneye gidicez çok heyecanlıyım dua edin kızlar herşey normal çıksın...
canım güzel haberlerini bekliyoruz.merak etme iyi haberler vericek dr.Günaydın arkadaşlar birazdan ben de çıkıyorum 2li test için.inşallah iyi haberler getiririm size.
canlarım cok üzgünüm bu güzel listeden cıkmak zorundayım kısmetmiş deilmiş boş gebelik nedeniyle dün kürtaj oldum sizi cok seviyorum 2010 mart teyzesi olarak kalcam hoşcakalın hersey için tesekkür ederim
Günaydın arkadaşlar birazdan ben de çıkıyorum 2li test için.inşallah iyi haberler getiririm size.
Günaydın arkadaşlar birazdan ben de çıkıyorum 2li test için.inşallah iyi haberler getiririm size.
canım benim bgn 9+1 oldu senin 9+3 mü nasıl?
Valla bende burada olmaktan çok mutluyum...Herkes herşeyini paylaşıooo:)
Bu arada ben bebikimi doyurmaya gidicem kızlar..kaydirigubbakcemile3
Peki size bir soru daha..1 gün içinde neler yediğinizi yazarmısınz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?