- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.501
merhaba herkese
bugün sabahtan açamadım aklım hep burada kalıyor
1 gün içersinde o kadar çok şey yemek gerekiyormuşki sağlıklı ve az porsiyon ama herşeyden dengeli ben netten araştırdım şu sayfa hoşuma gitti isterseniz sizlerde bir göz atın
benim saat 11de öğleden sonra elim ağayım tutmuyor yemem gerekiyor cokacimcoook:icecream:
selamlar mart ayının güzel annişleri.:lepi:geçmişi oku oku anca bitirebildim şimdi..baya döktürmüşsünüz kızlar..maşallahilk başta gülencim başın sağolsun,fazla üzme kendini emi,.herşey sonuçta ALLAHTAN,.:Saruboceq:ikinci olarak izmir hayal arkadaşım,.çok üzüldüm,.ama hayırlısı bu zamanda değilmiş,.ALLAH BOL bol sabır versin:Saruboceq: :Saruboceq:
birazcıkta kendimden bahsedeyim,.akşam çok etkilendiğim bi rüya gördüm..sabah hala etkisindeydim,o derece,.bebikimi gördümmafoldumbenemzirecektim,anne dedim benim göğsümden süt gelmiyo sanırım,falan,annemde istersen bi göğsüne bak dedi,bi baktım göğsümden sütler akmış,peçete koymuşum,.sonra bi güzel bebikimi emzirdim..inanınki o duyguyu yaşadım..mafoldumben mafoldumbeno kadar etkilendimki,.hayatta öyle bi duygu yok,.mafoldumbensonra kendi kendime konuşuyorum,ben bebikimi nasıl bırakıpta işe giderim,bi dakka görmeden yaşayamam falan diyorum.hayatta bebikimi bırakmamm diye,kendi kendime konuşuyorum..ayyyyyyy,çok etkilendim arkidişler,uzun zamandır böyle güzel bi rüya görmemiştim,,sürekli kabuslar görüyodum,bu rüya beni başka aleme aldı götürdü,hala etkisindeyim..neyse fazla uzatmayım,listeyi bi güncelleyim arkidişler,.:lepi: :lepi:
ben yazayım; sabahları
1 dilim kepek ekmeği (kabızım ya kepekli yiyorum)
1 yumurta (bazen midem bulanıo ama yemeye çalışıorum)
1 salatalık 1 domates, 2 zeytin, kibrit kutusundan büyük peynir..
öğlen:
1 tabak çorba
1 tabak sebze yemeği yada ızgara (bazen bunları canım istemiyor koca bir tabak karışık salata yiyorum yada kocaman bi tabak makarna)
1 maden suyu
1 dilim ekmek yada pilav
ara öğün:
ceviz,meyve,1 bardak süt...
akşam:
1 tabak çorba
1 tabak sebze yemeği
yoğurt yada limonata yada komposto..
yatmadan önce genelde bişi yemiyorum...ama arada yersem vanilyalı dondurma veya kuru meyve yiyorum..
beknurcum gerçekten seni kutluyorum,.çok güzel ve bebikin için çok faydalı besleniyosun.maalesef ben bu kadar iyi beslenemiyorum,.nerde kötü şeyler var ilgilimi çekiyo,.şimdide kolaa acayip canım istedi.buz gibi.offfffffffff..napcam ben:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
beknurcum gerçekten seni kutluyorum,.çok güzel ve bebikin için çok faydalı besleniyosun.maalesef ben bu kadar iyi beslenemiyorum,.nerde kötü şeyler var ilgilimi çekiyo,.şimdide kolaa acayip canım istedi.buz gibi.offfffffffff..napcam ben:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
GÜNAYDIN CANIM SEN NASILSIN
:CüvCüv:
canlarım cok üzgünüm bu güzel listeden cıkmak zorundayım kısmetmiş deilmiş boş gebelik nedeniyle dün kürtaj oldum sizi cok seviyorum 2010 mart teyzesi olarak kalcam hoşcakalın hersey için tesekkür ederim
arkadaşlar siz böyle yediklerinizi yazdıkça ben kahroluyorum ya vicdan azabından. günüm günüme uymuyor, bir gün gayret edip yesem, ertesi gün nerdeyse aç duruyorum ben.
bugün yediklerim; sabah 2 kibrit kutusu kadar peynir, biraz pide. arada birkaç tane grisini ile süt. öğlen, sebze çorbası ile azıcık mercimek yemeği. şimdi meyve yiyorum, akşama kadar midem ne olur, başka ne yerim bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?