2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aslında benim doktorum da aynı senin yazdıklarını söylemişti. ama bulantı geçmedikçe paniğe kapılıyorum, ya bu yiyememe hali devam ederse diye... umarım, yavaş yavaş yeterli ve doğru beslenebilir hale geliriz hepimiz.

simenaycım sevindim daha iyi hissetmene, hadi artık geçsin :)

ayrıca bütün kalbimle tebrik ederim, bu kadar hırpalanmana rağmen beslenmen süper... örnek alıcam seni :)))

simenaycım sevindim daha iyi hissetmene, hadi artık geçsin :)

ayrıca bütün kalbimle tebrik ederim, bu kadar hırpalanmana rağmen beslenmen süper... örnek alıcam seni :)))

Dilerim Allah tan hepimizin yavrusu sağlıklı olur ve sağsalim kucağımıza alırız, görüyorsunuz işte haftalardır neler çektiğimi, hepsi bebek için, annelik bu olsa gerek, şimdiden nasılda bebeklerimizin derdine düştük dimi, Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın, bu mübarek günlerde hergün dua ediyorum herkes için inanın, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Diğer topiklerdeki ortamları bende sevmedim arkadaşlar, burada Mart anneleri olarak en kalabalık topik olmamıza rağmen, ne kadar saygılı ve seviyeli bir üslubumuz var, hepimiz güzel şeyler için çabalıyoruz, destek ve önerilerde bulunuyoruz, umarım bu ortam hiç bozulmaz, hepinizi seviyorum, hiçbirinizi gerçekte tanımasam da :))

Ben de kalben o kadar yakın hissediyorum ki hepinizi. Sanki yıllardır hamileymişim de biz de burda o kadar zamandır tanışıyomuşuz gibi..
Keşke bi fırsat olsa, aynı şehirlerde olsak da yüz yüze de tanışabilsek..

Senin adına çok sevindim canım allah tamamına erdirsin.Darısı bizlerinbaşına.
Ya ben ilk bebeğimde çok dikkat ediyorum ama bu bebeğimde okadar dikkat edemiyorum.Ama yinede aç kalmamaya çalışıyorum mutlaka meyve yiyorum süt içmiyosam zaten ogün peynirimi yoğurtumu veya dondurmamı yiyorum.İki hafta önce balık yemiştim bugün yine balık yapıcam.Gebelikte balık önemli ama işte insan herzamanda yiyemiyosun.Ben herhalde engüzel sabah kahvaltımı yapıyorum.Peynir,kaşar,yumurta ve bugün bal+ceviz yedim.
a.s.

bende buradaki herkesi çok samimi buluyorum..Üzüntileri de sevinçleri de hep birlikte yaşıyor, paylaşıyoruz :)
evet keşke tanışma fırsatı olsa düşünsene herkes geliyomuş listede ismi olanlar..birsürü hamile bir arada :)
ya Ankaradakiler buluşmaya karar verdi bizde İstanbullular olarak buluşalım olmazmı

canım tebrikler.bend eüzüldüm bayağ.ben bu kadar iyi beslenemiyorum.sabah mutlaka domates peynirli sandaviç yapıyorum.sonra kuru üzüm ve badem yiyorum.öğle yemeğindede işyerinde ne çıkarsa ondan yiyorum.abur cubur yemiyorum hiç birşekilde.inşallah bebişimde besleniyordur.ha süt içemediğim için nesguik koyuyorum içine öyle ancak içebiliyorum.

ohh sende baya iyi besleniyosun ama...Maşallah..peki ceviz fındık neden bi arada olmazmış..bu arada biz senle hemen hemen aynıyız ama benide 14 eylülde çağırdı bende ptesiye geliyo çalışıyorum ctesi gelsem olurmu dedim..tamam dedi..bian önce gitmek istiyorum bende

ben de çok mutluyum sizlerle birarada olmaktan. o kadar alıştım ki, haftasonları yorgunluktan giremediğimde eksik hissediyorum, hepinizi merak ediyorum.

beknurcum süper olur istanbul buluşması, çok isterim ben... hazır havalar da hala güzelken yapsak :)) heveslendim :))

Hadi hayirlisi inşallah herşey güzel çıkar.. Bu arada 2 li test nasıl yapılıyor?
bana birisi detaylı anlatabilirmi bende 2 hafta sonra 2li test yaptırıcam..

canım sağol,2 li testte ense kalınlığını ölçüyor ultraosnda dr,sonra kan alıyor sonuçlarıda benim 1 hafta sürdü...

Günaydın kızlar

selkie cim inşallah güzel sonuçlarla dönersin

bel ağrısı bendede mevcut ve kabızlık ve gece kabuslarıda :) hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz kızlar
canım sağol,hep hamilelikten bunlar,homonlar değişiyorya!

Hayırlı haberlerle dönersin inşallah Selkie... Dualarım seninle olacak...

Allah razı olsun canım...inşallah hepimiz güzel haberler getiririz hep...

teşekkürederim canım,hamile olmasan anason iç dicem ama içme sen yinede başka bildiğim bişeyde yok uykusuzluk için...bense sürekli uyumak istiyorum yaaa...

Sekie güzel haberlerini bekliyoruz kardeş...

peki bu 2 li test sonuçları ne kadar sürede çıkıyor?

inşallah canım güzel haberler getireceğim...Allahın izniyle!

canım teşekkürler,anneliği ne kadar güzel anlatmışsın,aynen öyle oluyor,

evet ,benim hayatımda yaşadığım en güzel duygudur annelik,oğlumu kuçağıma ilk verdikleri günü hiç unutamıyorum..bu dünyadan gideken arkanızda bırakacağınız en güzel eser...onu kuçağınıza alınca aslında hayatınızdaki diğer şeylerin onun yanında ne kadar değersiz olduğunu anlıyor insan...gerçek ve saf sevgiyide onda bluyorsunuz...

selam kızlar bugün çok heyecanlıyım birazdan ense kalınlığı ve ikili test için hastaneye gidicez çok heyecanlıyım dua edin kızlar herşey normal çıksın...

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin...aynı heyecan bendede var...ben kanın sonucunu alıcam bugün..ense iyidi,inşallah buda iyidir...

canım çok üzüldüm.ne deem boş biliyorum,ama Allah sana en kısa zamanda yeniden nasip etsin...

Günaydın arkadaşlar birazdan ben de çıkıyorum 2li test için.inşallah iyi haberler getiririm size.
canım inşallah sende güzel haberle gelirsin...

2li teste giden hamişler size bol şans gelince herşeyi anlatın tamammı?
Çünkü 2 hafta sonra bebişle bizde gidicezzz.

gelince hemen anlatacağım zaten...

ne güzel bir rüya görmüşsün canım,hakikaten etkileyici...

ben şimdi üzüldüm kızlar ne kadara düzenli besleniyorsunuz,benim canım hiç bişey istemiyor ya!hele etten yumurtadan iyice tiksindim...

ay maşallah bebişlere,güzel haberler getirdin bize...

canım sağol,bende sabırsızlanıyorum,bir türlü zaman eçmiyor 5;30 da randevum dr ile...saat gelsede gitseem..

Ha kızlar bu arada birgün ceviz yiyosanız ertesi gün fındık veya badem yiyin aynı anda tüketmeyin.Bana ilk bebeğimde doktorun tavsiyesi

ya ben fındık falan hiç yiyemiyorum,ama hurma,kuru kayısı ve ceviz yiyiyorum...yeterli olur herhalde...

Canım mutlaka besleniyodur üzme tatlı canını..Yediğin şeyler ztn daha çok bebike yararlı şeyler...ilk 3 ay beslenmesende bebeke yetiyomuş bende onu duymuştum diğer arkadaşlarda sölüo..ama bence daha şimdiden düzenli bi beslenme alışkanlığını oturtmak lazım..Bu arada bence sütü nesquikle karıştırma bana burada onu tavsiye etmemişlerdi araştırdım kakao sütün kalitesini bozuyormuş..Besin değerini öldürüomuş..Bende süt içemiyorum..Ama şimdi muzu ezip sütle karıştırıp blendırdan geçirip içiyorum harika oluo tadı :) valla günde 2 bardak iç dedi doktor ama muzlu süt şeklinde 1 bardak ancak içebiliyorum..yeter..

canım bende fena alıştım vallahi,bu aralar pek giremiyorum aklım burda kalıyor ne konuşuyolar diye...
ben istanbulda anadolu yakasındayım...fazla bilmesemde istanbulu buluşma olursa gelmeye çalışırım...

valla bana uyar arkadaşlar..ben çekmeköyde oturuyorum ama neerede buluşmak isterseniz oraya gelirim :)

canım bende akşam muz alıyım o zaman nasıl yapıyorsun yani kaç tane muz kullanıyorsun anlatırmısın.

valla bana uyar arkadaşlar..ben çekmeköyde oturuyorum ama neerede buluşmak isterseniz oraya gelirim :)

ben de bostancı'da oturuyorum, buluşma yerine bizim şoför getirir beni de :)))
bu aralar toplu taşıma araçlarında bulantı krizi geçirdiğim için, zavallı kocamın başına kaldım da :)))

canım çok sevindim.biz seninle aynı zamandaydık yanlışmı hatırlıyorum.allahım hepimizin bebişlerimizi korusun.sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…