2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende akşam muz alıyım o zaman nasıl yapıyorsun yani kaç tane muz kullanıyorsun anlatırmısın.

canım ben biraz deneme yanılma yolu ile kendime uygun kıvamı buldum..hani bu ithal büyük muzlardan varya,baştan bir bardağa 1 muz karıştrdım çok şekerli geldi bana sonra yarım yaptım o yetti...ilk önce muzu dilimledim sonra blendırla ezdim üzerine bir bardak sütü ilave edip blendırla karıştırmaya dvm ettim...aynı hazır muzlu sütler gibi oldu tadı..

canım bende fena alıştım vallahi,bu aralar pek giremiyorum aklım burda kalıyor ne konuşuyolar diye...
ben istanbulda anadolu yakasındayım...fazla bilmesemde istanbulu buluşma olursa gelmeye çalışırım...

Oh valla! Ankaralılar toplanıyo buluşuyo, İstanbullular toplanıyo buluşuyo.. Ben de topikteki tek Kayserili mart annesi olaraktan damızlık misali bi başıma buluşayım bari.. :sinifsinif:

bende ümraniye tantavide oturuyorum,çengelköyde bir tek maxicitiyi biliyorum....

bende Maxi yi biliyorum...Benide eşim nereye olsa getirir...Hamileyim diye bana tek başıma araba kullanmama izin vermio ya o kullancak yada yanımda o olucak...
şuana kadar herkes anadolu yakası çıktı..yokmu avrupa yakası???

canım çok sağol.akşam hemen deniycem bende inşallah içebilirim.şeker hiç atılmıyor dimi.

Oh valla! Ankaralılar toplanıyo buluşuyo, İstanbullular toplanıyo buluşuyo.. Ben de topikteki tek Kayserili mart annesi olaraktan damızlık misali bi başıma buluşayım bari.. :sinifsinif:

bebişim asıl bu topicin kraliçesi sensin mantıyı kim yollicak bize sen olmasan biz toplaşıp senin ayağına geliriz yaw gerekirse sıkma sen canını....aaaaayyyy...kızlar karnım acıktı bu gün mönüde neler var yazın...
haa bu arada herkes meyve yiyo süt içiyo maşallah ben çocukluğumdan beri ikisindende nefret ederim...
hala duble iskenderleri yemeye devam ediyorum benim bebiş obez doğarsa şaşırmayın (allah korusun):uhm:

kızlar ben çıkıyorum giyinip dr me gideceğim,gelince vaktim olursa yani ifar saatine denk gelmezse dönüşüm uğrarım bi,anlatırım ne oldu ne bitti!kocaman öptüm hepinizi...

ben oğluma bir yaşını geçtikten sonra cici bebeli muzlu süt yapardım çok severdi ama çok yarıyor kızlar...ama sade muzlu olunca daha lezzetli oluyor....
ttalım eğer süt içemezsem en son eşim cici bebeyle sütü karıştırıp zorla yediriceğini söyledi ama sevmiyorumki onuda.zaten dün söylendi nesguik çok atıyorsun içine diye.muzlu sütü deniycem bende.

maxide bulşabiliriz o zaman,hem çok sakin oluyor orası,aslında ümraniye carrefourdada buluşabiliriz,jokerde beraber bebek eşyalarına falan bakarız...yerimseniben

kızlar ben çıkıyorum giyinip dr me gideceğim,gelince vaktim olursa yani ifar saatine denk gelmezse dönüşüm uğrarım bi,anlatırım ne oldu ne bitti!kocaman öptüm hepinizi...
canım hadi baklaım bekliyoruz güzel haberleri.ne güzel ben pazartesi dr ultr.alırsa inşallah görücem meleğimi.özledim kuşumu yaa

frambuazcım atla gel sende canım, ne güzel olur...

selkiecim hadi güzel haberlerini bekliyoruz...

ben maxiyi bilmiyorum, buluruz ama detaylı bir tarif vermeniz lazım :)

cici bebeli içemem herhalde ben..tadı kötü oluyor ama oğlum çok seviyor...belki bebişlerde sever...yerimseniben

Canım yaaa, öyle deme, kıyamammm.... senin adına da buluşuruz, yada sana telefonla canlı bağlantı yaparız, buluşma resimlerimizi yollarız, belki de fırsatın olur Ankara ya yolun düşer, kimbilir, hem acele etme bakarsın Kayseri den de sana arkadaş çıkabilir, yalnız kaldım falan deme, üzülürüm ben..

Canlarım merhaba ben geldim iyi haberlerle. opuyorumnanaktan Ense kalınlığı iyi çıktı kuzucuğumun 1mm. boyu 4.65cm. Zaten gitmeyen arkadaşlar siz de gidin görün gözlerinize inanamıyacaksınız kocaman olmuşlar.bacakları kolları uzamış.kıpır kıpırdı maşallah kuzum benim .çok duygulandım.darısı sizlerin başına.bu arada kan verdim cuma da onun sonucunu alacağım.inşallah o da iyi çıkar.Destek olan arkadaşlarım hepinize çoook teşekkür ederim.

Hadi gözünaydın Ezgim, yarında ben gidecem darısı bize olsun inşallah.

canım sen galiba beni çengelköy sandın..çekmeköy ümraniye tarafı sana yakın sayılır :)

evet canım,pardon yyaa:kedi:

canım hadi baklaım bekliyoruz güzel haberleri.ne güzel ben pazartesi dr ultr.alırsa inşallah görücem meleğimi.özledim kuşumu yaa

sorma yaa içim kıpır kıpır,,,,

frambuazcım atla gel sende canım, ne güzel olur...

selkiecim hadi güzel haberlerini bekliyoruz...

ben maxiyi bilmiyorum, buluruz ama detaylı bir tarif vermeniz lazım :)

hadi hoşcakalın kızla ümraniye carrefourda olabilir...?sizde düşünün bir yerler...sonra görüşürüz ok?

canım hoşgeldin,büyümüş kuzucuk....maşallah...ayy ben gidiyorum şimdi,ayrılabilsem sizden....kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…