- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.561
Canlarım merhaba ben geldim iyi haberlerle. opuyorumnanaktan Ense kalınlığı iyi çıktı kuzucuğumun 1mm. boyu 4.65cm. Zaten gitmeyen arkadaşlar siz de gidin görün gözlerinize inanamıyacaksınız kocaman olmuşlar.bacakları kolları uzamış.kıpır kıpırdı maşallah kuzum benim.çok duygulandım.darısı sizlerin başına.bu arada kan verdim cuma da onun sonucunu alacağım.inşallah o da iyi çıkar.Destek olan arkadaşlarım hepinize çoook teşekkür ederim.
Hadi gözünaydın Ezgim, yarında ben gidecem darısı bize olsun inşallah.
Canlarım merhaba ben geldim iyi haberlerle. opuyorumnanaktan Ense kalınlığı iyi çıktı kuzucuğumun 1mm. boyu 4.65cm. Zaten gitmeyen arkadaşlar siz de gidin görün gözlerinize inanamıyacaksınız kocaman olmuşlar.bacakları kolları uzamış.kıpır kıpırdı maşallah kuzum benim.çok duygulandım.darısı sizlerin başına.bu arada kan verdim cuma da onun sonucunu alacağım.inşallah o da iyi çıkar.Destek olan arkadaşlarım hepinize çoook teşekkür ederim.
Oh valla! Ankaralılar toplanıyo buluşuyo, İstanbullular toplanıyo buluşuyo.. Ben de topikteki tek Kayserili mart annesi olaraktan damızlık misali bi başıma buluşayım bari.. :sinifsinif:
ezgicim, gözün aydın, çok güzel haberlerle gelmişsin.
darısı ben dahil, heyecanla bekleyen tüm arkadaşların başına...
biz de cumartesi günü gidicez ama günler geçmek bilmiyor :)
Canım yaaa, öyle deme, kıyamammm.... senin adına da buluşuruz, yada sana telefonla canlı bağlantı yaparız, buluşma resimlerimizi yollarız, belki de fırsatın olur Ankara ya yolun düşer, kimbilir, hem acele etme bakarsın Kayseri den de sana arkadaş çıkabilir, yalnız kaldım falan deme, üzülürüm ben..
canım hoşgeldin,büyümüş kuzucuk....maşallah...ayy ben gidiyorum şimdi,ayrılabilsem sizden....kaydirigubbakcemile3
Bosnacım çok teşekkür ederim.Biliyorum canım günler zor geçiyor ama senin de az kalmış iyi haberlerinizi bekliyorum.
Hadi bakaım darısı başımıza..İnşallah bende biran önce görürüm o günleri :)
ttalım eğer süt içemezsem en son eşim cici bebeyle sütü karıştırıp zorla yediriceğini söyledi ama sevmiyorumki onuda.zaten dün söylendi nesguik çok atıyorsun içine diye.muzlu sütü deniycem bende.
Canım yaaa, öyle deme, kıyamammm.... senin adına da buluşuruz, yada sana telefonla canlı bağlantı yaparız, buluşma resimlerimizi yollarız, belki de fırsatın olur Ankara ya yolun düşer, kimbilir, hem acele etme bakarsın Kayseri den de sana arkadaş çıkabilir, yalnız kaldım falan deme, üzülürüm ben..
aşk olsun arkadaşım bende varım yaaa gel birlikte buluşalım :1hug: :roflol:
frambuazcım atla gel sende canım, ne güzel olur...
selkiecim hadi güzel haberlerini bekliyoruz...
ben maxiyi bilmiyorum, buluruz ama detaylı bir tarif vermeniz lazım :)
cnm bence avrupa yakasından kimse çıkmassa anadolu yakasında en güzel yer altunizade capitol..
bebişim asıl bu topicin kraliçesi sensin mantıyı kim yollicak bize sen olmasan biz toplaşıp senin ayağına geliriz yaw gerekirse sıkma sen canını....aaaaayyyy...kızlar karnım acıktı bu gün mönüde neler var yazın...
haa bu arada herkes meyve yiyo süt içiyo maşallah ben çocukluğumdan beri ikisindende nefret ederim...
hala duble iskenderleri yemeye devam ediyorum benim bebiş obez doğarsa şaşırmayın (allah korusun):uhm:
Çok sevindim canım gözünaydın. darısı bize olsun inşallah.
Cinsiyetiyle ilgili bişe söyledi mi?
günlük şişe sütlerini deneyin çok güzel tatları ama yarım yağlı içmek gerekiyormuş
sizler kan ilacı başladınızmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?