- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.581
mutlucum ben bulabildikçe onlardan içiyorum ama yarım yağlı olanına hiç rastlamadım.
niçin yarım yağlı içmek gerekiyormuş, kilo almayalım diye mi?
valla ben süt, yoğurt, peynir hepsini tam yağlı alıyorum.
zaten 48 kilo kaldım, acıcık kilo yapsın yaa :)
çok sevindim ezgim inşallah bizimkilerde iyi çıkar.
günlük şişe sütlerini deneyin çok güzel tatları ama yarım yağlı içmek gerekiyormuş
sizler kan ilacı başladınızmı?
canım gözünaydın.çok sevindim.darısı benim kan sonuçlarına.Canlarım merhaba ben geldim iyi haberlerle. opuyorumnanaktan Ense kalınlığı iyi çıktı kuzucuğumun 1mm. boyu 4.65cm. Zaten gitmeyen arkadaşlar siz de gidin görün gözlerinize inanamıyacaksınız kocaman olmuşlar.bacakları kolları uzamış.kıpır kıpırdı maşallah kuzum benim.çok duygulandım.darısı sizlerin başına.bu arada kan verdim cuma da onun sonucunu alacağım.inşallah o da iyi çıkar.Destek olan arkadaşlarım hepinize çoook teşekkür ederim.
canım gözünaydın.çok sevindim.darısı benim kan sonuçlarına.
bosnacım süt alırken ben de light süt alıyorum ama kiloyu düşünerek değil.zaten ben de senin gibi kilo vermiş durumdayım.canım nedeni light süt ve yağlı sütün arkasındaki o besin öğeleri tablosunu karşılaştırınca light sütte kalsiyum daha fazla görünüyor o yüzden.tavsiye ederim hem içimi de güzel su gibi oluyor valla.
yau ben onları bulamıyorm bakkallarda marketlerdeeee
canım benim kan sonuçları çıktıda pazartesi göstericez dr.ben baktım hastanenin internet sitesinden iyi gözüküyordu anladığım kadarıyla referans değerlerine baktım.ama genede dr söylemeden içim rahat etmez.hadi bakalım canım sen de ver bize iyi bir haber inşallah.bugün mü alacaksın kan sonuçlarını? benimkiler de cuma çıkacak.
arkadaşlar bugün hep mantıdan bahsettiniz ben bilecikte mantıyı nerden bulcam markettekiler kötü mide bulantısından kendimde yapamıyorum yaptırcak kimsemde yok napcam bennnnnnnnnnnnnn
arkadaşlar bugün hep mantıdan bahsettiniz ben bilecikte mantıyı nerden bulcam markettekiler kötü mide bulantısından kendimde yapamıyorum yaptırcak kimsemde yok napcam bennnnnnnnnnnnnn
Olayları kaçırdım
İstanbulllular ne zaman ve nerde buluşuyorsunuz?
Ben Tuzladayım
Ezgim çok güzel bir haber darısı benim başıma bu cmrt öğrenicem sanırım hayırlı haberler bende vermek isterim size
iskendermi immm.valla canım çekti sen genede meyve yemeye çalış tatlım.bebişim asıl bu topicin kraliçesi sensin mantıyı kim yollicak bize sen olmasan biz toplaşıp senin ayağına geliriz yaw gerekirse sıkma sen canını....aaaaayyyy...kızlar karnım acıktı bu gün mönüde neler var yazın...
haa bu arada herkes meyve yiyo süt içiyo maşallah ben çocukluğumdan beri ikisindende nefret ederim...
hala duble iskenderleri yemeye devam ediyorum benim bebiş obez doğarsa şaşırmayın (allah korusun):uhm:
kızlar ben malesef gÜzel haberlerle gelemeİm ense kalınlıĞımız 4 mm Çıktı kan sonucunu yarın alıcam ve amnİyosentez sonucunda kara verİrlecek perİŞan haldeyİm rabbİm kİmselare vermesİn benİm durumumu İnŞallah
kızlar ben malesef gÜzel haberlerle gelemeİm ense kalınlıĞımız 4 mm Çıktı kan sonucunu yarın alıcam ve amnİyosentez sonucunda kara verİrlecek perİŞan haldeyİm rabbİm kİmselare vermesİn benİm durumumu İnŞallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?