2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba mart anneleri...bi size bakmak istedim.artık siz bile eskidiniz nisan anneleri varya...bende şubat annesi olcam kısmetse.aranızda cinsiyetliri belli olan varmı artık.....

bosnacım süt alırken ben de light süt alıyorum ama kiloyu düşünerek değil.zaten ben de senin gibi kilo vermiş durumdayım.canım nedeni light süt ve yağlı sütün arkasındaki o besin öğeleri tablosunu karşılaştırınca light sütte kalsiyum daha fazla görünüyor o yüzden.tavsiye ederim hem içimi de güzel su gibi oluyor valla.

canım gözünaydın.çok sevindim.darısı benim kan sonuçlarına.

kızlar burdan bebişlerin boyuna bakıyorum.benimki 40 mm yazıyor ultr.çokmu kısa normalmi kafam karıştıya.yoksa büyümedimi.ama hareketleri kığır kıpır.panik oldum ya.yardımm

arkadaşlar bugün hep mantıdan bahsettiniz ben bilecikte mantıyı nerden bulcam markettekiler kötü mide bulantısından kendimde yapamıyorum yaptırcak kimsemde yok napcam bennnnnnnnnnnnnn

Olayları kaçırdım
İstanbulllular ne zaman ve nerde buluşuyorsunuz?
Ben Tuzladayım

Ezgim çok güzel bir haber darısı benim başıma bu cmrt öğrenicem sanırım hayırlı haberler bende vermek isterim size

hmmm, o zaman bu akşam light süt denenecek. sağol ezgicim...

yau ben onları bulamıyorm bakkallarda marketlerdeeee

beknurcum ben de her zaman bulamıyorum. raf ömrü kısa olduğu için sınırlı sayıda getiriyorlar, onlar da hemen bitiyor. o zaman mecbur uht olanlardan içiyorum. ama günlük sütün tadına alışınca pek tatsız geliyor onlar...

hadi bakalım canım sen de ver bize iyi bir haber inşallah.bugün mü alacaksın kan sonuçlarını? benimkiler de cuma çıkacak.
canım benim kan sonuçları çıktıda pazartesi göstericez dr.ben baktım hastanenin internet sitesinden iyi gözüküyordu anladığım kadarıyla referans değerlerine baktım.ama genede dr söylemeden içim rahat etmez.

kızlar ben malesef gÜzel haberlerle gelemeım ense kalınlıĞımız 4 mm Çıktı kan sonucunu yarın alıcam ve amnıyosentez sonucunda kara verırlecek perıŞan haldeyım rabbım kımselare vermesın benım durumumu ınŞallah

arkadaşlar bugün hep mantıdan bahsettiniz ben bilecikte mantıyı nerden bulcam markettekiler kötü mide bulantısından kendimde yapamıyorum yaptırcak kimsemde yok napcam bennnnnnnnnnnnnn

Ben de Bilecikliyim Merkez köylerinden ama siz neresindensiniz.
İstanbulda oturuyorum ben

canım, ben de kendim yapamıyorum ama istersen hemen alıp yarın kargoyla gönderebilirim sana... vakumlu poşetlere falan koyuyorlar, 1 günde gelir, bozulmaz sanırım. ne dersin?

iskendermi immm.valla canım çekti sen genede meyve yemeye çalış tatlım.

Kızlar bende organik süt içiyorum, bulursam günlük sütlerden de içiyorum, organik sütün tadı da iyi, denemek isterseniz diye bilgilendireyim dedim.

Nasıl yani? anlamadım 5 mm olması mı gerekiyor.
ablam aminosentez yapılmıştı inan herşey yolunda çıktı .Sakın bozma moralini
Şuanda da 1 ekimde doğum için bekliyoruz
Erkek yeğenim olucak

inanmıyorum yaa bitanem çok çok üzüldüm dualarım seninle rabbim meleğini korusun inşallah güzel haberlerle gelirsin lütfen canını sıkma öyle örnekler varki çevremde inan çocuğunu aldırmak istemeyipte sonradan turp gibi doğuranları gördüm bırak sen onlara aldırma tevekkül et sadece herşey allahtan tamammı canım sıkma kendini bebişine zarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…