- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.601
Olayları kaçırdım
İstanbulllular ne zaman ve nerde buluşuyorsunuz?
Ben Tuzladayım
Ezgim çok güzel bir haber darısı benim başıma bu cmrt öğrenicem sanırım hayırlı haberler bende vermek isterim size
aloo mesajlarımı kaynatmayın bozulurum haaa...
merhaba mart anneleri...bi size bakmak istedim.artık siz bile eskidiniz nisan anneleri varya...bende şubat annesi olcam kısmetse.aranızda cinsiyetliri belli olan varmı artık.....
kızlar ben malesef gÜzel haberlerle gelemeİm ense kalınlıĞımız 4 mm Çıktı kan sonucunu yarın alıcam ve amnİyosentez sonucunda kara verİrlecek perİŞan haldeyİm rabbİm kİmselare vermesİn benİm durumumu İnŞallah
canım benim dur bakalım.riskli çıkıpta doğumda hiçbir sorun çıkmıyormuş.çok duydum.allah yardımcın olsun canım.kızlar ben malesef gÜzel haberlerle gelemeİm ense kalınlıĞımız 4 mm Çıktı kan sonucunu yarın alıcam ve amnİyosentez sonucunda kara verİrlecek perİŞan haldeyİm rabbİm kİmselare vermesİn benİm durumumu İnŞallah
kızlar ben malesef gÜzel haberlerle gelemeİm ense kalınlıĞımız 4 mm Çıktı kan sonucunu yarın alıcam ve amnİyosentez sonucunda kara verİrlecek perİŞan haldeyİm rabbİm kİmselare vermesİn benİm durumumu İnŞallah
kızlar burdan bebişlerin boyuna bakıyorum.benimki 40 mm yazıyor ultr.çokmu kısa normalmi kafam karıştıya.yoksa büyümedimi.ama hareketleri kığır kıpır.panik oldum ya.yardımm
Olayları kaçırdım
İstanbulllular ne zaman ve nerde buluşuyorsunuz?
Ben Tuzladayım
Ezgim çok güzel bir haber darısı benim başıma bu cmrt öğrenicem sanırım hayırlı haberler bende vermek isterim size
pancubencim henüz karar vermedik canım, kaçıran arkadaşların da haberdar olmasını bekliyoruz öncelikle...
benim işyerim de Tuzla'da.
canım çok sağol.valla evhamlı oldum iyice.hayırlısıyla kucağımıza alsaydık bebişlerimizi.dr sorucam genede.hayır canım 4 cm bence normal. doktorun normal diyorsa önemli olan o .böyle şeylere takma kafanı.gidince yine sorarsın için rahat etsin diye.
benim hem evim tuzla da hem de iş yerim Tuzla Organize Yan Sanayi deyim
Tuzla Mimar Sinan Mahallesindeyim benim evime yakınsın is yerin mi Çayırova girişindene güzel, yakınmış evinle işyerin.
e5 üzerinde, çayırova girişinde büyük bir seramik fabrikası var, ordayım.
Tuzla Mimar Sinan Mahallesindeyim benim evime yakınsın is yerin mi Çayırova girişinde
anladım ben senin dedin yeri :)))evet canım, Şifa Mahallesi'ndeki şu büyük seramik fabrikası... ismini söylememem mi lazım bilmiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?