2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pancubencim henüz karar vermedik canım, kaçıran arkadaşların da haberdar olmasını bekliyoruz öncelikle...
benim işyerim de Tuzla'da.

aloo mesajlarımı kaynatmayın bozulurum haaa...

Kraliçe ilan edildim. Yaşasın.. :asigim: Ay valla siz gelemezseniz ben mantıları alıp gelcem bu gazla Ankara'ya.. Zaten cücünüzden dün bahsettin kocama... Bakalım ..
bu da bugünün menüsü:
tarhana çorbası
Fırında köfte patates
Pilav
Salata yapmaya üşeniyorum o niyetle de çeri domates dilim salatalık vs..

merhaba mart anneleri...bi size bakmak istedim.artık siz bile eskidiniz nisan anneleri varya...bende şubat annesi olcam kısmetse.aranızda cinsiyetliri belli olan varmı artık.....

Öyle olduk valla canım. Bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlarımız var bikaç tane. Onlarınki de erkek sanırsam. ..

Zelişcim sakın moralini bozma canım, eminim herşey yolunda, amniyosentez de düzgün çıkacak, içini ferah tut arkadaşım, bazen böyle olabiliyo, amniyosentezin sonucunu bekle arkadaşım, strese girmemeye çalış.. Gör bak boşuna üzülmüşüm diyeceksin..

canım benim dur bakalım.riskli çıkıpta doğumda hiçbir sorun çıkmıyormuş.çok duydum.allah yardımcın olsun canım.

zelişcim, dur canım, nolur hemen üzme kendini, umutsuzluğa kapılma. böyle durumlarda yanılma payı çok fazla. önce kan testin çıksın, sonra başka bir doktora git, bir ölçüm daha yaptır bence canım. ultrason cihazının kalitesine, bakan kişinin tecrübesine göre değişen birşey bu.
Allah sabır versin, inşallah sadece bir yanılmadan ibarettir herşey, bebeğin çok korkuttu seni ama sonunda hep yüzünü güldürdü. İnşallah yine öyle olacak arkadaşım...

kızlar burdan bebişlerin boyuna bakıyorum.benimki 40 mm yazıyor ultr.çokmu kısa normalmi kafam karıştıya.yoksa büyümedimi.ama hareketleri kığır kıpır.panik oldum ya.yardımm

hayır canım 4 cm bence normal. doktorun normal diyorsa önemli olan o .böyle şeylere takma kafanı.gidince yine sorarsın için rahat etsin diye.

Yok hayatım daha buluşmuyoruz 4 kişiyiz şimdilik biraz daha bekleyelim dedik..Şuan buluşma adresi altunizade capitol gibi ama değişebilir tabii.Diğer arkadaşların ulaşım durumunua göre...

bi arkadaş vardı 2010 ocak şubat ve mart ayında dogacakların çogu erkek olacak bu yıl diyodu.sanırım onun dedigi çıkacaga benziyo...

Canım üzme kendini. Rabbim bu mübarek günlerde dualarını kabul etsin inşallah, bebeğini sana bağışlasın...

zeliş canım kendini üzme.amniyosentezde çogunlukla bişey çıkmıyo.kan tahlillerin normal çıkarsa hiç telaşlanma.bekle dualarımız seninle.seninde ikinci meleginin oldugunu bildigim için yazmak istedim moralini yüksek tut....

Zelişcim hemen panik yapma.ense kalınlığı ölçümü çok hassasmış ve uzman bir kişinin yapması gerekiyormuş yani yanılma payı yüksek olabiliyor. o yüzden bekle bir kan sonuçların da çıksın.eğer kan sonuçların iyiyse ense ölçümü için başka bir doktoru da dene derim ben. Ha en kötüsü o zaman karar verilir gerekirse amniyosentez yapılır.zaten teknoloji geliştiği için o işlem de eskisi gibi riskli bir işlem değilmiş hatta çok basit bir işlem diyor uzmanlar.ama ben inanıyorum ki temiz çıkacak.gönlünü ferah tut lütfen ve iyi şeyler düşün.

evet canım, Şifa Mahallesi'ndeki şu büyük seramik fabrikası... ismini söylememem mi lazım bilmiyorum :))
anladım ben senin dedin yeri :)))
EEE bizim mahallenin girişindesin baksenn
Ne güzel
hangi bölüm muhasebe filan mı kimseler kalmadı da o firmada
benim de bir abim vardı 3 sene önce çıkarıldı ordan

Zeliş sakın kendine şuan sıkıntı yapma..bende ikili testte yanılma payının büyük olduğunu duydum..2 hekimden biri farklı diğeri farklı ölçüm yapabiliyomuş..Bence kan tahlillerin normal çıkacaktır ki ztn güvenmen gereken ve en önemliside o bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…