- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.621
evet canım, Şifa Mahallesi'ndeki şu büyük seramik fabrikası... ismini söylememem mi lazım bilmiyorum :))
aaa o kadar yakın mıyız :)
lojistikteyim ben...
çok insan çıkardılar da şimdi durdu...
bu arada benim mesaim bitiyor arkadaşlar.
zelişcim dualarım seninle...
hepinize iyi akşamlar.
rahat uykulu, güzel rüyalarla dolu, bulantısız bir gece geçirelim inşallah hepimiz :))
Dilacım bu arada senin yazdığını atlamadım..
bende bu akşam şehriye çorbası,
kurufasülye
bulgur pilavı var..Annem bende birde irmik helvası yapçakmış..
ama sen öle iskenderlere daha şimdiden saldırma..
valla ne yalan söliyim benim canım bazen hamburger menü yada cheeseburger menü istiyo ama kendimi zor tutuyorum yememek için
Beknur,
mc donalds ın hamburgerini ve ayranını yiyebilirsin, o bulandırmıyor... Ama sakın patatesini yeme... Ayrıca hamburgeri ızgarada pişiyor, yağ yok yani, içindede çok az soğan bir turşu ve ketçap oluyor, ben kusarken bir tek onu yiyebiliyordum....
hadi selkie canım sen de git ve iyi haberlerle gel inşallah.senin kuzucuğun da büyümüştür.
cnm bence avrupa yakasından kimse çıkmassa anadolu yakasında en güzel yer altunizade capitol..
capitol güzel fikir, ulaşımı da herkes için kolay sanırım.
birkaç gün daha bekleyelim bence, istanbullu arkadaşların hepsinden cevap gelsin...
ondan sonra organizasyonumu yapalım :)
kızlar ben malesef gÜzel haberlerle gelemeım ense kalınlıĞımız 4 mm Çıktı kan sonucunu yarın alıcam ve amnıyosentez sonucunda kara verırlecek perıŞan haldeyım rabbım kımselare vermesın benım durumumu ınŞallah
kızlar ben geldim...banada capitol uyar...yalnız ben pazar olurs gelemem.hayatta benim adam pazar salmaz beni...cumartesi yada hafta içi bana daha çok uyar...
bu arada bebek iyi kızlar.boyu 65.1 mm olmuş,13 haftalık..kıpır kıpırdı,2 li testlerim güzeldi,sorunsuz çok şükür.. ordaki bir değer vardıya dr cinsyetini tahmin ederiz demişti ordan o tam sınırda çıkmış,ona bakarak bişey diyemedi,asıl haberse sanırım ultrasonda gördüğümüze göre oğlum olacak bir tane daha! 2 erkek annesi olucam galiba ben...
Selkie canım gözün aydın çok sevindim sonucun iyi çıkmasına.bu arada maşallah büyümüş seninki.demek oğlun olacak gibi hayırlısı canım.
canım gözün aydın çok sevindimhihoyyyt .inşaallah kan tahlillerinde iyi çıkar.ayy ne güzel ya miniğini gördün bende özledim amaCanlarım merhaba ben geldim iyi haberlerle. opuyorumnanaktan Ense kalınlığı iyi çıktı kuzucuğumun 1mm. boyu 4.65cm. Zaten gitmeyen arkadaşlar siz de gidin görün gözlerinize inanamıyacaksınız kocaman olmuşlar.bacakları kolları uzamış.kıpır kıpırdı maşallah kuzum benim.çok duygulandım.darısı sizlerin başına.bu arada kan verdim cuma da onun sonucunu alacağım.inşallah o da iyi çıkar.Destek olan arkadaşlarım hepinize çoook teşekkür ederim.
kızlar ben geldim...banada capitol uyar...yalnız ben pazar olurs gelemem.hayatta benim adam pazar salmaz beni...cumartesi yada hafta içi bana daha çok uyar...
bu arada bebek iyi kızlar.boyu 65.1 mm olmuş,13 haftalık..kıpır kıpırdı,2 li testlerim güzeldi,sorunsuz çok şükür.. ordaki bir değer vardıya dr cinsyetini tahmin ederiz demişti ordan o tam sınırda çıkmış,ona bakarak bişey diyemedi,asıl haberse sanırım ultrasonda gördüğümüze göre oğlum olacak bir tane daha! 2 erkek annesi olucam galiba ben...
kızlar ben malesef gÜzel haberlerle gelemeİm ense kalınlıĞımız 4 mm Çıktı kan sonucunu yarın alıcam ve amnİyosentez sonucunda kara verİrlecek perİŞan haldeyİm rabbİm kİmselare vermesİn benİm durumumu İnŞallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?