2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım, Şifa Mahallesi'ndeki şu büyük seramik fabrikası... ismini söylememem mi lazım bilmiyorum :))

Hangi dr gidiyorsun peki özel mi ssk ya filan mı
ben Dr .Soner bey var Pendik Şifa Hastanesinde yıllardır oraya giderim 1996-2000 yıllarında Lab.da çalıştım hem Dragos Şifa Hem Pendik Şifa da

aaa o kadar yakın mıyız :)
lojistikteyim ben...
çok insan çıkardılar da şimdi durdu...

bu arada benim mesaim bitiyor arkadaşlar.
zelişcim dualarım seninle...
hepinize iyi akşamlar.
rahat uykulu, güzel rüyalarla dolu, bulantısız bir gece geçirelim inşallah hepimiz :))

Dilacım bu arada senin yazdığını atlamadım..
bende bu akşam şehriye çorbası,
kurufasülye
bulgur pilavı var..Annem bende birde irmik helvası yapçakmış..
ama sen öle iskenderlere daha şimdiden saldırma..
valla ne yalan söliyim benim canım bazen hamburger menü yada cheeseburger menü istiyo ama kendimi zor tutuyorum yememek için

ii akşamlar tatlım yrn görüşürük..

zelişcim üzülme kan tahlilini bekle olmassa başka bir doktora daha görün hemen umutsuzluğa kapılma bu teste yanılma payı var lütfen kendini üzme .bosnacım çok sağol düşünmen yeter biraz önce annemlerle konuştum bugün yapıp yarın babamla göndercek.

zeliş82 canım bencede başka doktora git okadar çok duydugumuz ve gördüğümüz insan varki doktorların dedikleri birbirini tumayabiliyor. Allahım inşallah herşey yolundadırr....

Beknur,
mc donalds ın hamburgerini ve ayranını yiyebilirsin, o bulandırmıyor... Ama sakın patatesini yeme... Ayrıca hamburgeri ızgarada pişiyor, yağ yok yani, içindede çok az soğan bir turşu ve ketçap oluyor, ben kusarken bir tek onu yiyebiliyordum....

Yok tatlım bulandırmasından değil..Aksine benim şükür midem bulanmıyooo..Ben çok seviyorum menüleri ama zararlı diye ..eşimde kızıo ztn nasıl yapıldığını bilmios diyo..Ya bi yerde okumuştum "yediğiniz herşeyi içinizdeki canlı ile paylaştığınızı unutmayın" diye o aklıma geliyo kendimi engelliyorum

hadi selkie canım sen de git ve iyi haberlerle gel inşallah.senin kuzucuğun da büyümüştür.

cnm bence avrupa yakasından kimse çıkmassa anadolu yakasında en güzel yer altunizade capitol..

capitol güzel fikir, ulaşımı da herkes için kolay sanırım.
birkaç gün daha bekleyelim bence, istanbullu arkadaşların hepsinden cevap gelsin...
ondan sonra organizasyonumu yapalım :)

kızlar ben geldim...banada capitol uyar...yalnız ben pazar olurs gelemem.hayatta benim adam pazar salmaz beni...cumartesi yada hafta içi bana daha çok uyar...

bu arada bebek iyi kızlar.boyu 65.1 mm olmuş,13 haftalık..kıpır kıpırdı,2 li testlerim güzeldi,sorunsuz çok şükür.. ordaki bir değer vardıya dr cinsyetini tahmin ederiz demişti ordan o tam sınırda çıkmış,ona bakarak bişey diyemedi,asıl haberse sanırım ultrasonda gördüğümüze göre oğlum olacak bir tane daha! 2 erkek annesi olucam galiba ben...

Son düzenleme:

zeliş canım,hemen üzme kendini,başka bir dr ye daha git,bir dr ye hemen güvenme,,,bizim bir tanıdığında kötü çıkmıştı aile 9 ay bebeği problemli diye beklediler,aldırmadılar,ama bebek çok sağlıklı doğdu...inşallah kan iyi çıkar...lütfen bir başka dr ye daha it,bir daha yaptır testi...

Son düzenleme:

Selkie canım gözün aydın çok sevindim sonucun iyi çıkmasına.bu arada maşallah büyümüş seninki.demek oğlun olacak gibi hayırlısı canım.

Selkie canım gözün aydın çok sevindim sonucun iyi çıkmasına.bu arada maşallah büyümüş seninki.demek oğlun olacak gibi hayırlısı canım.

sağol canım darısı başınıza inşallah!hep güzel haberler alalım..evet bitanem dr nin demesine göre bir ihtimal erkek,ama şimdi 16.haftamda çağırı tekrar eylülün 15 inde o zaman daha kesin sonuç veririz dedi........

canım gözün aydın çok sevindimhihoyyyt .inşaallah kan tahlillerinde iyi çıkar.ayy ne güzel ya miniğini gördün bende özledim ama

selkie cim canım senin adına da çok sevindim gözün aydınkaydirigubbakcemile2.ikinci bir erkek ha ne güzel allahım hepimize hayırlısını versin.ohhh hadi siz atlattınız darısı bizim başımıza.

kızlar bugün chicconun tuzladaki satış deposuna gittik eşimle, bebeğimizin banyo ve krem setlerini aldık oldukça ucuzdu, bebek giyimi ise ucuz ama çok kaliteli değildi, emzikler,diş kaşıyıcıları, pudra,yağ,şampuan setleri ise oldukça güzel ve ucuzdu..bebek arabaları ve bebek koltuklarıda yarı fiyatınaydı ama daha erken olduğu için almadık.. merak edenler için bidahaki indirim günü 11-12 eylül arasıymış..

canım dur hemen ümitsizliğe kapılma amniyosentez sonuçların bir belli olsun.içini sıkma güçlü olmaya çalış canım benim.allah şu mübarek günlerde yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…