- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.641
canım gözün aydın çok sevindimhihoyyyt .inşaallah kan tahlillerinde iyi çıkar.ayy ne güzel ya miniğini gördün bende özledim ama
teşekkür ederim canım darısı sizlerin başına amin.O minikleri öyle hareket ederken görmek çok güzel bir duygu sen de yakında görürsün inşallah canım.
kızlar ben malesef gÜzel haberlerle gelemeİm ense kalınlıĞımız 4 mm Çıktı kan sonucunu yarın alıcam ve amnİyosentez sonucunda kara verİrlecek perİŞan haldeyİm rabbİm kİmselare vermesİn benİm durumumu İnŞallah
selkie ve ezgim 29 gerçekten çok sevindim sizin adınıza ben de tam 14 haftanın içindeyim 2li test ve ense kalınlığımız çok iyi çıktı ve gerçektende kıpır kıpr benim kuduruk cinsiyeti belli ama söylemediler emin olalım dedi bugünde sagımda toparlandı resmen hayret ettim şişti şişti sevdikçe sanki daha çok şişti bunları yaşamak gerçekten çoook güzel bişey umarım herşey yolunda gider hepimiz içinopuyorumnanaktan
canım gözün aydın çok sevindimhihoyyyt .inşaallah kan tahlillerinde iyi çıkar.ayy ne güzel ya miniğini gördün bende özledim ama
selkie cim canım senin adına da çok sevindim gözün aydınkaydirigubbakcemile2.ikinci bir erkek ha ne güzel allahım hepimize hayırlısını versin.ohhh hadi siz atlattınız darısı bizim başımıza.
selkie ve ezgim 29 gerçekten çok sevindim sizin adınıza ben de tam 14 haftanın içindeyim 2li test ve ense kalınlığımız çok iyi çıktı ve gerçektende kıpır kıpr benim kuduruk cinsiyeti belli ama söylemediler emin olalım dedi bugünde sagımda toparlandı resmen hayret ettim şişti şişti sevdikçe sanki daha çok şişti bunları yaşamak gerçekten çoook güzel bişey umarım herşey yolunda gider hepimiz içinopuyorumnanaktan
selkie sevindim canım darısı benim başıma umarım bende 14 eylülde güzel haberlerle gelirim.Evde kaldınmı 3 erkek arsında amanın allah ömür versin bebişlerine
benim zuzuzmunda boyu 6,27 cm (şimdi uzamıştır)ense kalınlığı da 0,8mm tam 2 kilo aldım sizlerde var mı bi değişiklik ben artık eski pantolonlarıma giremiyorum karnım baya belirginleşti 52 kilo olmuşum Şeniz
bu arada sağlık ocağına henüz kayıt yaptırmayan arkadaşlar varsa bir an önce kaydınızı yaptırın ve hamile olduğunuzu belirtin.biliyorsunuz tetanoz aşısı olmamız lazım.ben bugün kayıt oldum ve 20. haftamda tetanoz aşısı olacağım.
saol Allah razı olsun
bi haber size
chicconun deposunda bugün ve yarın indirim varmış imkanı olan bassın gitsin bende gidicem yarın cenazeden sonra çok ucuzmuş 7li bebek bodyleri 10 tl falan
kızlar bişey sorucam ben.şu steteskopla bebeğin kalp atışı duyuluyormuş ya ben deniyorum ama bişey duyamadım.yada öyle bişey yokmu sadece söylenti miCADIARZU?ama bir sitede okudum bunu.bide ben hiç kilo almadım karnımda sabahları az akşamları daha fazla gibi ama öyle çok değil.normal mi bunlar ya:uhm:?ben bebeğimi görmedikçe stres oluyorum böyle şeyler düşünüyorum galiba.aslında bir rahatlayabilsem ne güzel olacak :sm_confused:
Kıslar bende geceleri sürekli sıkıntılı rüyalar, kabuslar görüyorum. birilerinden kaçıyorum yada hırsızlarla uğraşıyorum zannediyorum hepimizde var bu gece sıkıntılı rüya görme olayı...
buarada şafak 215 sizin kaç
maxide bulşabiliriz o zaman,hem çok sakin oluyor orası,aslında ümraniye carrefourdada buluşabiliriz,jokerde beraber bebek eşyalarına falan bakarız...yerimseniben
kızlar bugün chicconun tuzladaki satış deposuna gittik eşimle, bebeğimizin banyo ve krem setlerini aldık oldukça ucuzdu, bebek giyimi ise ucuz ama çok kaliteli değildi, emzikler,diş kaşıyıcıları, pudra,yağ,şampuan setleri ise oldukça güzel ve ucuzdu..bebek arabaları ve bebek koltuklarıda yarı fiyatınaydı ama daha erken olduğu için almadık.. merak edenler için bidahaki indirim günü 11-12 eylül arasıymış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?