2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selkie ve ezgim 29 gerçekten çok sevindim sizin adınıza ben de tam 14 haftanın içindeyim 2li test ve ense kalınlığımız çok iyi çıktı ve gerçektende kıpır kıpr benim kuduruk cinsiyeti belli ama söylemediler emin olalım dedi bugünde sagımda toparlandı resmen hayret ettim şişti şişti sevdikçe sanki daha çok şişti bunları yaşamak gerçekten çoook güzel bişey umarım herşey yolunda gider hepimiz içinopuyorumnanaktan

zelişcim dur bakalım canım ya allahtan umut kesilmez canım belki ölçümde hata vardır belki testlerin iyi çıkıcaktır üzme kendini.

teşekkür ederim nur.senin gebelik haftan bayağı bir ilerlemiş ne güzel.sonuçlarının iyi çıkmasına da çok sevindim inşallah benim de kan sonucum iyi çıkar cuma günü.

zeliş82 herşeyde vardır bi hayır derler telaş yapma canım iyi düşün sakın üzülme ve Allah'a hiç etmediğin kadar çok dua et amniosentez kesin bilgi verir ama herşey Allah'tan kalbini ferah tut :teselli:

selkie sevindim canım darısı benim başıma umarım bende 14 eylülde güzel haberlerle gelirim.Evde kaldınmı 3 erkek arsında amanın allah ömür versin bebişlerine

benim zuzuzmunda boyu 6,27 cm (şimdi uzamıştır)ense kalınlığı da 0,8mm tam 2 kilo aldım sizlerde var mı bi değişiklik ben artık eski pantolonlarıma giremiyorum karnım baya belirginleşti 52 kilo olmuşum Şeniz

nur canım ben de kilo verdim ama karnım öyle fazla çıkmadı yani eski kıyafetlerim rahatlıkla oluyor.maşallah senin ufaklık büyümüş boyu uzamış.

bu arada sağlık ocağına henüz kayıt yaptırmayan arkadaşlar varsa bir an önce kaydınızı yaptırın ve hamile olduğunuzu belirtin.biliyorsunuz tetanoz aşısı olmamız lazım.ben bugün kayıt oldum ve 20. haftamda tetanoz aşısı olacağım.

amin bitanem darısı başına inşallah!

seninki baya bi büyümüş çanım maşallah...

selkie sevindim canım darısı benim başıma umarım bende 14 eylülde güzel haberlerle gelirim.Evde kaldınmı 3 erkek arsında amanın allah ömür versin bebişlerine

ya hemde nasıl kaldım 3 erkeğin arasında,Allah yardımçım olsun amanınnn...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 amin çanım,hepimizinkilerine inşallah!

bende sıgamıyorum,ben aldım 2 tane hamile pantolonu ..nasılsa sıgamıyorum diğer pantolonlara bende şimdiden alayım dedim...

ya ben bu gün onu dr me sordum,o kendi yapçakmış bana aşıları...

kızlar bişey sorucam ben.şu steteskopla bebeğin kalp atışı duyuluyormuş ya ben deniyorum ama bişey duyamadım.yada öyle bişey yokmu sadece söylenti miCADIARZU?ama bir sitede okudum bunu.bide ben hiç kilo almadım karnımda sabahları az akşamları daha fazla gibi ama öyle çok değil.normal mi bunlar ya:uhm:?ben bebeğimi görmedikçe stres oluyorum böyle şeyler düşünüyorum galiba.aslında bir rahatlayabilsem ne güzel olacak :sm_confused:

Son düzenleme:
saol Allah razı olsun
bi haber size
chicconun deposunda bugün ve yarın indirim varmış imkanı olan bassın gitsin bende gidicem yarın cenazeden sonra çok ucuzmuş 7li bebek bodyleri 10 tl falan

gulencim, chicconun deposu nerdeymis? yarin dedigin -carsamba- da var miymis indirim.. bisiler alasim var
hihoyyyt

dediklerin ayyynen benim icin de gecerli. kilo almadim, karnim cok cok minik cikti. evde steteskoplu tansiyon aleti var, utanmasam dayayip duymaya caliscam. hicbir hareket hissetmiyorum:bbo: ultrasonda velet ters taklalat atıyordu halbuki

hamile oldugumu soyledigim tum tecrubeli arkadaslarim, kabuslara hazir ol dediler. cok normal, kalkip da ruyalara kafa yormayin sakin:) vucudumuzdaki hersey degisim halinde, başta hormonlar. daha ne olsun:1rolleyes:

Selam kızlar,
tatilde olmanın dayanılmaz hafifliği var üzerimde. Pazar günü bir grup Edirne'ye gittik gezdik. Dayanamam sanmıştım. Öyle güzel bir yolculuk oldu ki anlatamam. Hiç sıkıntı duymadım. Aynı gün geri döndük.

Bugün ikili testi yaptıran ve iyi habeler gelen tüm annelerin gözü aydın. Zeliş82 sakın moralini bozma. Sana ne güzel tavsiyeler verilmiş. Hepimiz sabırla aynı sınavı vereceğiz. Derdi de devayı da veren Allah. İnşallah kan testlerinin sonucu çok güzel gelir.

Bugün chicconun deposuna bende gittim. 18:40'da oradaydım ama çoktan millet alışverişini yapmış, torbalarını tepelemesine doldurmuştu. Alacak bir şey bulamadım. Mecidiyeköyde oturuyorum. Burada oturan birinin oraya gitmesi akıl kârı değil. Yerini öğreniş oldum ama bir daha gideceğimi sanmıyorum :)

maxide bulşabiliriz o zaman,hem çok sakin oluyor orası,aslında ümraniye carrefourdada buluşabiliriz,jokerde beraber bebek eşyalarına falan bakarız...yerimseniben

ben de kadikoydeyim. umraniye carrefouru cok seviyorum, c§a ucuz oluyor, oyuncakcilardan da en cok joker'i seviyorum, ordaki de kocaman

ne guzel, gule gule kullanin insallah. bebek arabasi yari fiyatinaysa ne guzel, bi kac yerde baktim, baya bi pahalilar var..
tarihi cok merak ediyodum valla, cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…