- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.661
kızlar bişey sorucam ben.şu steteskopla bebeğin kalp atışı duyuluyormuş ya ben deniyorum ama bişey duyamadım.yada öyle bişey yokmu sadece söylenti miCADIARZU?ama bir sitede okudum bunu.bide ben hiç kilo almadım karnımda sabahları az akşamları daha fazla gibi ama öyle çok değil.normal mi bunlar ya:uhm:?ben bebeğimi görmedikçe stres oluyorum böyle şeyler düşünüyorum galiba.aslında bir rahatlayabilsem ne güzel olacak :sm_confused:
hiç bir bilgim yok çanım steteskopla duyulup duyumdığı konuşunda...ilk aylarda kilo almamak normal çanım takma kafana...bebek beslenir bu günlerde mrak etme..asıl 16 haftdan sonra yetmeyebiliyormuş anne...kızlar bişey sorucam ben.şu steteskopla bebeğin kalp atışı duyuluyormuş ya ben deniyorum ama bişey duyamadım.yada öyle bişey yokmu sadece söylenti miCADIARZU?ama bir sitede okudum bunu.bide ben hiç kilo almadım karnımda sabahları az akşamları daha fazla gibi ama öyle çok değil.normal mi bunlar ya:uhm:?ben bebeğimi görmedikçe stres oluyorum böyle şeyler düşünüyorum galiba.aslında bir rahatlayabilsem ne güzel olacak :sm_confused:
Selam kızlar,
tatilde olmanın dayanılmaz hafifliği var üzerimde. Pazar günü bir grup Edirne'ye gittik gezdik. Dayanamam sanmıştım. Öyle güzel bir yolculuk oldu ki anlatamam. Hiç sıkıntı duymadım. Aynı gün geri döndük.
Bugün ikili testi yaptıran ve iyi habeler gelen tüm annelerin gözü aydın. Zeliş82 sakın moralini bozma. Sana ne güzel tavsiyeler verilmiş. Hepimiz sabırla aynı sınavı vereceğiz. Derdi de devayı da veren Allah. İnşallah kan testlerinin sonucu çok güzel gelir.
Bugün chicconun deposuna bende gittim. 18:40'da oradaydım ama çoktan millet alışverişini yapmış, torbalarını tepelemesine doldurmuştu. Alacak bir şey bulamadım. Mecidiyeköyde oturuyorum. Burada oturan birinin oraya gitmesi akıl kârı değil. Yerini öğreniş oldum ama bir daha gideceğimi sanmıyorum :)
ben de kadikoydeyim. umraniye carrefouru cok seviyorum, c§a ucuz oluyor, oyuncakcilardan da en cok joker'i seviyorum, ordaki de kocaman
herkese merhaba
ben topigi biraz gec gorenlerdenim sanirim,,, durumu kisaca ozetlemek gerekirse.
kismetse 17 mart 2010 muhtemel dogum tarihim. SAT 10 haziran.
4 eylulde 2 li test randevum var, sonuclara gore kesinlikle amiyosentez yaptirmayi dusunmeyenlerdenim. cinsiyetinide simdilik ogrenmeyi dusunmuyoruz.
8. haftadan itibaren bulantilarim cok vardi, bu hafta azaldilar. limon suyu bende etkili oldu. kullandigim vitamin ilaci cok bulanti yapiyordu, dr um 2 hafta ara vermemi istedi. sut icemiyorum bu aralar.
10. haftadayim kilo rtisim hic olmadi ama pantalonlarimin beli sIkmaya basladi. hamile pantalonlari buyuk oluyor, esofmanla idare ediyorum.
Dun ve bugun sanirim birkac kisiye ayni anda chicco deposundaydik:)
ben bebegin tum buyuk esyalarini aldim hatta abarttik. mama sandalyesi ve yurutuceni de aldik.
magazada aslinda fiyatlar cok uygun. biz ilk gun biraz gec kaldik, birsey almadan ciktik ortami gormus olduk:)
bugun erkenden gittik ve magazaya en once girenlerden idik. ben zaten dun kiyafetlere bakmistim ve ie yarar bisiy bulamamistim, bu cm-ay-yas hesaplarina alisamadigimdan olabilir:) ama puset, oto koltugu, park yatak, mama sandalyesi, otomatik sallanan salincak aldik bide sampuan, krem vs aldik. ilk gun satilanlar teshir urunu vs gibiydi gordugumuz, bugun begendiginizi arkadan paketli getiriyorlar. hepsi sifir ve paketli urunlerdi. giderseniz ikinci gun ve erken saatlerde gidip siraya girmenizi tavsiye ederim.
birde steteskop ile kalp atisini sormus bir arkadas ama cevaplari goremedim. 667 sayfa var cok gerilere gidip okuyamadim. duyabilen var mi kalp atisini steteskop ile?
birde sanirim bulusma planlanmis ama tarihi kesin degil. ben anadolu yakasindayim. hafta ici musait olursam katilabilirim.
catlak kremi kullanmaya baslayan var mi? ben mustela kullanmaya basladin kasintilar olmadan kullanmanin daha etkili oldugunu duydum.
son olarak sizlere bir not: persembe gunu acibadem atasehir tip merkezinde bebegim olacak seminerlerinin ikincisi var. 444 55 44 nolu telefondan kayıt yaptırabilirsiniz. birincisini kacirdiginiz icin uzulmeyin bende ntlar var, gelenlere veririm. zaten bu seminerler tekrarlaniyor. ben ilk turada katilmistim simdi tekrar katiliyorum. cok faydali. ozellikle ayse oner cok faydali bilgiler veriyor. kesinlikle kacirmayin derim.
arkadaslar su ikili test ne oluyo.hani 11 ile 14 üncü haftalarda yapilan ense kalinligi(down sendromu) testimi?? ayni seyden mi bahsediyoruz yoksa ikili test baska birsey mi?aydinlatirsaniz sevinirim
kızlar bugün chicconun tuzladaki satış deposuna gittik eşimle, bebeğimizin banyo ve krem setlerini aldık oldukça ucuzdu, bebek giyimi ise ucuz ama çok kaliteli değildi, emzikler,diş kaşıyıcıları, pudra,yağ,şampuan setleri ise oldukça güzel ve ucuzdu..bebek arabaları ve bebek koltuklarıda yarı fiyatınaydı ama daha erken olduğu için almadık.. merak edenler için bidahaki indirim günü 11-12 eylül arasıymış..
canım çok sevindim.maşalllah kelebeğine.sağlıklı olsunda yeter aslında dimi.erkek yada kız farketmiyor.darısı başımıza baklaım p.ertesi gidicem bende.kan sonuçlarına bakınca inşallah ultr.alır.kızlar ben geldim...banada capitol uyar...yalnız ben pazar olurs gelemem.hayatta benim adam pazar salmaz beni...cumartesi yada hafta içi bana daha çok uyar...
bu arada bebek iyi kızlar.boyu 65.1 mm olmuş,13 haftalık..kıpır kıpırdı,2 li testlerim güzeldi,sorunsuz çok şükür.. ordaki bir değer vardıya dr cinsyetini tahmin ederiz demişti ordan o tam sınırda çıkmış,ona bakarak bişey diyemedi,asıl haberse sanırım ultrasonda gördüğümüze göre oğlum olacak bir tane daha! 2 erkek annesi olucam galiba ben...
nur canım gözün aydın ne güzel.ayy darısı başımıza ne güzel hareketlerinide hissetmişisn.bizde bugün 13.haftaya girdik.selkie ve ezgim 29 gerçekten çok sevindim sizin adınıza ben de tam 14 haftanın içindeyim 2li test ve ense kalınlığımız çok iyi çıktı ve gerçektende kıpır kıpr benim kuduruk cinsiyeti belli ama söylemediler emin olalım dedi bugünde sagımda toparlandı resmen hayret ettim şişti şişti sevdikçe sanki daha çok şişti bunları yaşamak gerçekten çoook güzel bişey umarım herşey yolunda gider hepimiz içinopuyorumnanaktan
canım korkma allah koruusn iyidir bbeişin annesi.steteskopla alamazsın zanetmiyorum kalp atışlarını.yoksa dr bakardı o şekilde.kendini kasma.ben sana diyorum ama bende çok evhamlıyım.kızlar bişey sorucam ben.şu steteskopla bebeğin kalp atışı duyuluyormuş ya ben deniyorum ama bişey duyamadım.yada öyle bişey yokmu sadece söylenti miCADIARZU?ama bir sitede okudum bunu.bide ben hiç kilo almadım karnımda sabahları az akşamları daha fazla gibi ama öyle çok değil.normal mi bunlar ya:uhm:?ben bebeğimi görmedikçe stres oluyorum böyle şeyler düşünüyorum galiba.aslında bir rahatlayabilsem ne güzel olacak :sm_confused:
herkese merhaba
ben topigi biraz gec gorenlerdenim sanirim,,, durumu kisaca ozetlemek gerekirse.
4 eylulde 2 li test randevum var, sonuclara gore kesinlikle amiyosentez yaptirmayi dusunmeyenlerdenim. cinsiyetinide simdilik ogrenmeyi dusunmuyoruz.
8. haftadan itibaren bulantilarim cok vardi, bu hafta azaldilar. limon suyu bende etkili oldu. kullandigim vitamin ilaci cok bulanti yapiyordu, dr um 2 hafta ara vermemi istedi. sut icemiyorum bu aralar.
10. haftadayim kilo rtisim hic olmadi ama pantalonlarimin beli sIkmaya basladi. hamile pantalonlari buyuk oluyor, esofmanla idare ediyorum.
ben bebegin tum buyuk esyalarini aldim hatta abarttik. mama sandalyesi ve yurutuceni de aldik.
magazada aslinda fiyatlar cok uygun. biz ilk gun biraz gec kaldik, birsey almadan ciktik ortami gormus olduk:)
bugun erkenden gittik ve magazaya en once girenlerden idik. ben zaten dun kiyafetlere bakmistim ve ie yarar bisiy bulamamistim, bu cm-ay-yas hesaplarina alisamadigimdan olabilir:) ama puset, oto koltugu, park yatak, mama sandalyesi, otomatik sallanan salincak aldik bide sampuan, krem vs aldik. ilk gun satilanlar teshir urunu vs gibiydi gordugumuz, bugun begendiginizi arkadan paketli getiriyorlar. hepsi sifir ve paketli urunlerdi. giderseniz ikinci gun ve erken saatlerde gidip siraya girmenizi tavsiye ederim.
birde steteskop ile kalp atisini sormus bir arkadas ama cevaplari goremedim. 667 sayfa var cok gerilere gidip okuyamadim. duyabilen var mi kalp atisini steteskop ile?
birde sanirim bulusma planlanmis ama tarihi kesin degil. ben anadolu yakasindayim. hafta ici musait olursam katilabilirim.
catlak kremi kullanmaya baslayan var mi? ben mustela kullanmaya basladin kasintilar olmadan kullanmanin daha etkili oldugunu duydum.
son olarak sizlere bir not: persembe gunu acibadem atasehir tip merkezinde bebegim olacak seminerlerinin ikincisi var. 444 55 44 nolu telefondan kayıt yaptırabilirsiniz. birincisini kacirdiginiz icin uzulmeyin bende ntlar var, gelenlere veririm. zaten bu seminerler tekrarlaniyor. ben ilk turada katilmistim simdi tekrar katiliyorum. cok faydali. ozellikle ayse oner cok faydali bilgiler veriyor. kesinlikle kacirmayin derim.
canım hoşgeldin.tebrikler allaha analı babalı büyütsün.herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?