2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hangi dr gidiyorsun peki özel mi ssk ya filan mı
ben Dr .Soner bey var Pendik Şifa Hastanesinde yıllardır oraya giderim 1996-2000 yıllarında Lab.da çalıştım hem Dragos Şifa Hem Pendik Şifa da

pancubencim, ben mesai saatlerine gidemiyorum doktora, biraz problem oluyor. eve yakın olsun istedim o yüzden. kadıköy şifa hastanesinde fahri akbaşa gidiyorum, çok memnunum...

ya kızlar ben yine abuk sabuk rüyalar görmeye devam ediyorum..Rüyamda ablamla birlikte hapishaneye düşmüşüz..Suçlu ablam bende ona yardım etmekten tutuklanmışım..sonra geçici bi süre bırakıolar bizi ama yine alıcaklarmış, diyorum ki "vay be özgürlü nekadar güzelmiş kıymet bilememişiz", sonra yine hapishaneye giriyorum ve"nasıl geçer ki burda zaman" diyorum kendi kendime..

canım hiç sorma rüya konusu bizdede aynı zavallı adamlar hep çekiyor demekki kaydirigubbakcemile3

herkese hayırlı,kolay doğumlar olsn inşallah.
benimde 15 mart olcak inşallah. yaa sizin pantolonlarınız olmuyomuş ben daha hiç kilo almadım...?

yaaa ben makinemi unutuyorum akşamdan baygın yattığım için...ama imkanı olanlar koysun bencede çok güzel olur...pazartesi söz çantama koyucam makineyi.

merhaba selkie ben 2009 mart annesiyim benim tavsiyem ya siyahı al yada kırmızıyı bebekler için krem çok zor hemen kirlenir ama çok şık duruyoo şıklık seni kandırmasın kaydirigubbakcemile2

ya bende işte krem rengini çok beğendim ama kullanışlı olmaz,hemen kirleniverir diye düşünüyorum...büyük ihtimal siyahı alırım...ama kremde çok hoş duruyor...

senin bebişte maşallah,ne şirin bişey o öyle....yerim ben onu!Şeniz

canım bu rüyalar gayet normal,ama bebek görürüseniz rüyanızda doğru çıkabiliyor ben hamile kaldığımdan bu yana erkek bebek görüyordum hep,dr nin demesine göre buda erkek ya ,tuttu!

sağol canım benim,,,yakında geçer inşallah canım mide bulantıların...limonata yapıp içiyorum ben o iyi geliyor...dene istersen...benimde kremde gözüm ama siyah alırım gibi geliyor,bencede baş edemem kremle birde ben pinpirikliyim hayatta lekeli bişeyi yıkamadan kullanamam.......kaydirigubbakcemile3

evet oğlan çocukları çok düşkün oluyor anneye,oğlum evde babasına karşı hemen beni tutar,bu hoş bişey,küçüçük boyuyla beni korumaya çalışıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 haksızda olsam beni tasdikler hemen...kaydirigubbakcemile3 küçük koruyucu meleğim o benim....kaydirigubbakcemile3

çok şükür sağlıklı bebiş...tabi canım hayırlı olsun sağlıklı olsun yeter...inşallah sende güzel sonuçlar alırsın,dualarım seninle canım...

sagol canım..darısı başına inşallah!

canım sağol,
inşallah atlatacaksınız sizde bak,burda dualarımız hep sizinle...
benimde karnım çıktı..mam benim 2. ya çabuk çıkar normal!
ilk gebeliklerdede iç karının geniş yada dar olmasına bağlıymış...senin geniştir o ndenle çıkmamıştır,aslında bu senin için bir avantaj...fazla yırtığın olmayabilir..son aylarda zaten o kocaman karınla hareket etmek çok zor oluyor.oğlumda ayakkabılarımı giyemiyordum ben karnımın büyüklüğünden eğilemiyordum zaten ayaklarımıda görmekte zorluk çekiyordm...kaydirigubbakcemile3

anaam yirim ben onu kız öne doğru itme göbüşünü düz dur öyle çek merak ettim...benimkide neredeyse okadar ama sen zayıfsın yada boyun uzun ben yusyuvarlak oldum.

kendim çekince öyle oluyor başka kimse yok yanımda akşama kocişime çektiririm onu da koyarım canım söylemesi ayıptır biraz boyum uzun ondan öyle duruyo yoksa iki kilo aldım bilem :kedi:

Beknur, master yaparken mcdonalds üretim bandı hakkında bir proje yapmıştım. Mcdonalds da kızartma patates, ve payları bir de tavuklu bazı urunleri yagda kızarıyor, trans yag, onun haricinde ızgara olan urunlerinin icindeki herseyi pınar gibi markalar el degmeden uretiyor ve hijyenik pisiriyorlar... Yani kızarmış birşey yeme (cunku trans yag ve adı f 16 gibi birseydi) ama onun haricinde ızgara olan hersey cok guvenilir... Patatessiz hamburger ve ayran yenebilir...:1rolleyes:

demii,çok şirinler ben çok seviyorum bebek arabalarını...

canım buda baston zaten..çok kullanışlı bişey..hatta anakucağıyla kullanıldığı zaman çok iyi,bebek arabasında uyuduğunda hiç yerinden rahatsız etmeden anakucağını çıkarıp pıt diye oto koltuğunun bazasına oturtuyorsun böylelikle bebek rahatsız olmuyor,tekerlek kısmıda baston gibi katlanıyor ufacık oluyor....joker varsa yakınlarda bu arabaya bakmanızı öneririm,hem sağlam bişey ,oğlum da 3 bebek arabası atınca bu sefer sağlam bişey almaya karar verdim...

herkese hayırlı,kolay doğumlar olsn inşallah.
benimde 15 mart olcak inşallah. yaa sizin pantolonlarınız olmuyomuş ben daha hiç kilo almadım...?

aaa senin bebiş benim oğlanın doğum gününde doğacak! hoşgeldin canım....

bu benim göbişim 10+6

Günaydınnn;
Walla süper olmuş
ben inanın 57 kg dan 63 kg çıktım hamilelik öncesi ben klomen kullanmıştım 1 ay bu benim iştahımı da açtı 59,5 hamile kaldım 1 hafta eşimin ailesinin yazlığına gitmiştik orada hergün et balık tavuk ızgara yemekten 63,3 kg çıktım hem göbek hem kalça çıktı bende:)))
bende resmimi çekeyimde sizlerde görün

canım sağol,
inşallah atlatacaksınız sizde bak,burda dualarımız hep sizinle...
benimde karnım çıktı..mam benim 2. ya çabuk çıkar normal!
ilk gebeliklerdede iç karının geniş yada dar olmasına bağlıymış...senin geniştir o ndenle çıkmamıştır,aslında bu senin için bir avantaj...fazla yırtığın olmayabilir..son aylarda zaten o kocaman karınla hareket etmek çok zor oluyor.oğlumda ayakkabılarımı giyemiyordum ben karnımın büyüklüğünden eğilemiyordum zaten ayaklarımıda görmekte zorluk çekiyordm...kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

benim sanırım daha çıkmaz ztn..9+3 benimki mümkün değil...inşallah iç karnım geniştir ama pek sanmam..annem ikiz gibi şişiyormuş kocaman oluyomuşş( anneye çekersem bende kocaman olurum valla:kedi:

benim sanırım daha çıkmaz ztn..9+3 benimki mümkün değil...inşallah iç karnım geniştir ama pek sanmam..annem ikiz gibi şişiyormuş kocaman oluyomuşş( anneye çekersem bende kocaman olurum valla:kedi:[/QUOTE]

beni görende ikiz sanıyordukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Günaydııınnn,

Dün gece baya hareket olmuş, bilseydim ben de girerdim, nitekim çok çok fena bir gece geçirdim. Organik süte muz karıştırıp içmiştim.mafoldumben Allahım gece dört e kadar evde tepindim durdum... Ölüyorum zannettim... Ağzımdan köpükler geldi...

Selkie iyi haberlerle gelmiş, tebrik ederim, gözün aydın kardeş....

Bozkan katılmış aramıza: hoşgeldin...

Dünkü depo satışa kimler gitti? Neler aldınız? Madde madde fiyatlarıyla yazsanıza, hatta resim koyabilenler, koysalar ne güzel olur... Bu konudaki tavsiyeleriniz neler, ne zamn gitmeli, ne almalı....sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…