- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #6.681
Hangi dr gidiyorsun peki özel mi ssk ya filan mı
ben Dr .Soner bey var Pendik Şifa Hastanesinde yıllardır oraya giderim 1996-2000 yıllarında Lab.da çalıştım hem Dragos Şifa Hem Pendik Şifa da
kızlar günaydınnnn.
selkie canım bence siyah rengi al.bebek arabaları acayip şirin ya.bende almak istiyorum.ama daha çorap bile almadım.biraz daha vakit geçsin istiyorum.ama aklıma girdiniz valla.güle güle giysin bebişler.
bende kabus görmeye başladım.gece sahurdan sonra.ağlayarak uyandım.eşim beni aldatıyormuş.ağlayarak uyandım.yazık sabah sabah adamcağızıda çıkıştım.
kızlar yeni kıyafet alanlar koysun resminidse bi bakalım
yaaa ben makinemi unutuyorum akşamdan baygın yattığım için...ama imkanı olanlar koysun bencede çok güzel olur...pazartesi söz çantama koyucam makineyi.
bu benim göbişim 10+6
merhaba selkie ben 2009 mart annesiyim benim tavsiyem ya siyahı al yada kırmızıyı bebekler için krem çok zor hemen kirlenir ama çok şık duruyoo şıklık seni kandırmasın kaydirigubbakcemile2
Bu arada herkese Günaydınlar ,
Umarım herkes iyidir hepinize güzel bir dün diliyorum ...
kıslar dün gece yine kabus gördümçko yoruluyorum bu rüyalardan kocamı başka bir kadın telefonla arıyordu felan filan çok sıkıntılıydı ....
Günaydın arkadaşlar, ben güne yine kusarak başladım malesef, şirkete gelene kadar yolda akla karayı seçtim valla...
Selkie canım gözünaydın, ikili testin iyi geçmiş, ve demek bir oğlun daha olacak, hayırlısı olsun, oğlanlar anaya düşkün olur derler.. Bu arada krem rengi olan ana kucağı ve araba çok şık duruyor ama çok çabuk kirlenir bence, ben olsam siyah rengi alırdım.
canım çok sevindim.maşalllah kelebeğine.sağlıklı olsunda yeter aslında dimi.erkek yada kız farketmiyor.darısı başımıza baklaım p.ertesi gidicem bende.kan sonuçlarına bakınca inşallah ultr.alır.
günaydın arkadaşlar...
bugüne iyi başladım çok şükür... gece iyi uyudum, kabus görmedim, sabah bulantısız uyandım, güzel bir kahvaltı ettim, şimdi de iyi hissediyorum. darısı hepinizin başına...
simenaycım çok geçmiş olsun canım, şimdi biraz daha iyi misin?
selkiecim gözün aydın, çok sevindim testlerin iyi çıkmasına... demek ikinci prens geliyor, hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin...
Günaydın herkeslereeee...
Dünü kaldığım yerden okudum...Maşallah bazı annelerimiz 12:00'den sonrada ayakta ben 10:00 da uyuyorum hemen :)
Bu arada Anadolu yakasında oturanlar 5 oldu sanırım..tesadüfe bak herkes Anadolu yakasında çıktı...
Selkie'cim hadi gözün aydın atlattın sende offf ya benimkine çok var sıkılmaya başladım beklemekten..
Ya herkesin karnı çıkmaya başlamış, internette ortalama 16.haftadan önce çıkmaz çıkarsada o bebekten değil annenin karnıdır kilo almıştır diyooo...
anaam yirim ben onu kız öne doğru itme göbüşünü düz dur öyle çek merak ettim...benimkide neredeyse okadar ama sen zayıfsın yada boyun uzun ben yusyuvarlak oldum.
bu benim göbişim 10+6
Yok tatlım bulandırmasından değil..Aksine benim şükür midem bulanmıyooo..Ben çok seviyorum menüleri ama zararlı diye ..eşimde kızıo ztn nasıl yapıldığını bilmios diyo..Ya bi yerde okumuştum "yediğiniz herşeyi içinizdeki canlı ile paylaştığınızı unutmayın" diye o aklıma geliyo kendimi engelliyorum
kızlar günaydınnnn.
selkie canım bence siyah rengi al.bebek arabaları acayip şirin ya.bende almak istiyorum.ama daha çorap bile almadım.biraz daha vakit geçsin istiyorum.ama aklıma girdiniz valla.güle güle giysin bebişler.
bende kabus görmeye başladım.gece sahurdan sonra.ağlayarak uyandım.eşim beni aldatıyormuş.ağlayarak uyandım.yazık sabah sabah adamcağızıda çıkıştım.
günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar...hihoyyyt
selkiecim ben baston araba almayı düşünüyorum bence en mantıklısı o katlanınca küçümencik oluyor yer kaplamıyor renk olarakta arkadaşlar doğru söylemiş siyah daha iyi bencede.
bu arada gözün aydın canım
herkese hayırlı,kolay doğumlar olsn inşallah.
benimde 15 mart olcak inşallah. yaa sizin pantolonlarınız olmuyomuş ben daha hiç kilo almadım...?
bu benim göbişim 10+6
canım sağol,
inşallah atlatacaksınız sizde bak,burda dualarımız hep sizinle...
benimde karnım çıktı..mam benim 2. ya çabuk çıkar normal!
ilk gebeliklerdede iç karının geniş yada dar olmasına bağlıymış...senin geniştir o ndenle çıkmamıştır,aslında bu senin için bir avantaj...fazla yırtığın olmayabilir..son aylarda zaten o kocaman karınla hareket etmek çok zor oluyor.oğlumda ayakkabılarımı giyemiyordum ben karnımın büyüklüğünden eğilemiyordum zaten ayaklarımıda görmekte zorluk çekiyordm...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?