2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben oğlumuda martta doğurdum ve çok ihtiyaç duymuştum..her işi kendim gördüğüm için lazım oluyor bana ......araba kullanıyorum ve ana kucağına ihtiyacım oluyor.oto koltuğuda oluyor ya o.ikisini beraber alırsam belki daha uyguna getiririm..hem takım olur beraber sonrasında kullanılır dedim...birde zaten ben bişey almıcam ki bu ikinciye abisin eşyalarını kullanacak çoğunlukla...birde beşik alıcam,hastane çıkışı ve biberonlar alırım o kadar...her eşyası duruyor oğlumun...beşik ve araba kırıldı o nedenle alıcam onlarıda...yürüteçten tut mama sandalyesine sterizatörüne kadar hepsi var...boş kullanmadığım bir odam var,onları oraya koymuştum tertemizler...bari bebek arabası alayım çocuğa demi yazık!

haaa tamam yaa o zaman al helal olsun 1000 değil 2000 lirada tutabilr..
ben acaba koltuklarımı nereye satabilriim bi fikrin varmı?
bu koltuktan bi bundan iki tanede tekli var rengi mor
YATAŞ | Yataklı Kanepeler & Koltuklar - Yataklı Kanepeler - Funky Yataklı Kanepe

bi televizyonum var 55 ekran eskilerden siyah
bi masa üstü pc var
halım perdeleirm hep boşa çıkacak çünkü salonum çok bbüyük 60 mkareve herşey pembe , halılarımı ve predelerimide satacağım.
belki bu koltuğun ikilisi yani bu linktekini satmam teklilieri satamam atarım artık.. bu koltukta mor odanın rengine göre mavi kaplatırım

alev hoşgeldin hayırlı olsunn
listeye eklemek için acık bilgiler lazım son adet tarihin kilon
dogum tarihi
ve olmazsa olmaz kızmı hissediyosun erkekmi

cok tesekkur ederim hosbuldum..
29 yasindayim,65 kilo,22 haziran son adet.bebisimin cinsiyeti konusunda hicbisey hissedemiyorum maalesef(..bi kiz diyorum bir erkek.ogrenmemede cok var daha.
bebisin gelis tarihi 29 mart gibi gozuksede benim dogumum sezeryan olacagi icin 22 mart yazabilirsiniz

ay forumda uzun uzun anlatılıyor ama ben kendikimi 7910.org yaptım oradan seceneklerden hamileliği seciyorsun

canım bence koltuğunun çiftlisini satma,mavi kaplat bebeğin odasında kullan musaitse oda...çok işini görecek orda o.bazı geceler bebeğin yanında sabahlaman gerekecek...emzirirken falan çok iş görür...sen bilirsin yinede ama ....valla nereye satabilirsin h,ç bilmiyorum ama istersen bu sitenin eşya satmak için olan bölümü varya oraya fotolarını koy...belki talipli çıkar.....

yani arkadaşlar hoş gelmişler alkisalkisalkis

Kayra isminden bahsedilmiş...hem kız hem erkek ismi olarak kullanılıyor...ama daha çok erkeklerde kullanılıyor...ve ben de oğlum olursa Kayra ismini koymayı düşüyorum....Serhan Kayra..:)

anacım örme diyor duruyor öyle :)

hatta bana kalırsa nisanda erken 1 aylık bebekle tintini tintiniş gezmeye gidemeyiz ya mayıs ortasında alak

kız ben nasıl duracağım evde bir ay kudururum sıkıntıdan ayol,oğlumda kudurmuş depresyona girmiştim zaten...havalar çok soğuk olmazsa çıkarırım ben nisanda,bu sene havalar güzel gitmişti...

seninkiyle benimki adaş olcaklar desene inşallah! ama bu sefer eşime söz verdim o koycak adını,büyüğünü ben koydumda çok içerlemişti...kaydirigubbakcemile3 ama alttan alltan kafasına sokmaya başladım kayra ismini,oda bakarız dedi,o yine e harfi ile başlayan bir isim bulma derdinde...bizim hepimizin isimleri e harfi ile başlıyorda,uyumlu olur diyemiş!kaydirigubbakcemile3

İnşallah olurlar benimki de erkekse erkek ismi bulmak konusunda zorlanmıyorum hiç hatta çok isim var beğendiğim ama ancak iki isim koyabilirim yerimseniben
sizde Kayrayı ikinci isim olarak düşünebilirsiniz ilki de E ile başlar herkesin gönlü olur opuyorumnanaktan

selam kızlar yarın üniversite hastanesine gidicez amniyosentez için randevu alıcaz şimdi zaten küçük olduğu için amniyosentez zararlı olabilir 16 17. haftalarda yapılacak ben o zamana kadar mahvolmazsam iyidir psikolojim altüst olmuş durumda amniyosentez sonucunda karar vericez eğer bebek sakatsa bebeği alıcaklar ona nasıl kıyacağımı bilemiyorum helede hareketlerini gördükten sonra allah kimseye böyle bir dert vermesin ben artık girmem buraya öyle sizin yazılarınızı okurum herşeyi unutmak istiyorum ama bir becerebilsem....

arkadasim gecmis olsun.yinede baska bir doktorada ölcüm icin gittin mi?bazen dogru ölcemiyolar cünkü.

zeliş inşallah iyi haberler alacaksın iyi şeyler düşün dualarımız seninle

canım yaa gerçekten çok üzgünüm....başka bir drye testi bir daha yaptırsaydın keşke...ne olur sabırlı ol!dualarım seninle inşallah dr yanılmıştır...bebek iyidir inşallah...Allahım bu güzel günlerde dualarımızı boş çevirmesin....

canım şu mübarek günlerde rabbim yardımcınız olsun.ümidini kesme inşaallah amniyosentez sonuçların iyi olacak allahım o güne kadar sana sabır versin güç versin sağlık versin tüm bebeklere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…