- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.001
ya o kadar para ne vericenn al sarachanedenn :) ya dogumdan sonra almıcakmısın sen bebek arabasını ? zaten kışın alnında dogurucaz sende bana yakınsın biz muhakak şubatın sonunda karlı bi günde dogurucaz :) nisan gibi alınması da uygun değilmi
alev hoşgeldin hayırlı olsunn
listeye eklemek için acık bilgiler lazım son adet tarihin kilon
dogum tarihi
ve olmazsa olmaz kızmı hissediyosun erkekmi
haaa tamam yaa o zaman al helal olsun 1000 değil 2000 lirada tutabilr..
ben acaba koltuklarımı nereye satabilriim bi fikrin varmı?
bu koltuktan bi bundan iki tanede tekli var rengi mor
YATAŞ | Yataklı Kanepeler & Koltuklar - Yataklı Kanepeler - Funky Yataklı Kanepe
bi televizyonum var 55 ekran eskilerden siyah
bi masa üstü pc var
halım perdeleirm hep boşa çıkacak çünkü salonum çok bbüyük 60 mkareve herşey pembe , halılarımı ve predelerimide satacağım.
belki bu koltuğun ikilisi yani bu linktekini satmam teklilieri satamam atarım artık.. bu koltukta mor odanın rengine göre mavi kaplatırım
merhaba kizlar,ben yeni katildim.
suan ikinci hamilelgim ve 9+3 haftalik hamileyim.olasi dogum tarihi 29 mart.eklerseniz sevinirim
hoşgeldin canım hayırlı olsun!
anacım örme diyor duruyor öyle :)
hatta bana kalırsa nisanda erken 1 aylık bebekle tintini tintiniş gezmeye gidemeyiz ya mayıs ortasında alak
yani arkadaşlar hoş gelmişler alkisalkisalkis
Kayra isminden bahsedilmiş...hem kız hem erkek ismi olarak kullanılıyor...ama daha çok erkeklerde kullanılıyor...ve ben de oğlum olursa Kayra ismini koymayı düşüyorum....Serhan Kayra..:)
seninkiyle benimki adaş olcaklar desene inşallah! ama bu sefer eşime söz verdim o koycak adını,büyüğünü ben koydumda çok içerlemişti...kaydirigubbakcemile3 ama alttan alltan kafasına sokmaya başladım kayra ismini,oda bakarız dedi,o yine e harfi ile başlayan bir isim bulma derdinde...bizim hepimizin isimleri e harfi ile başlıyorda,uyumlu olur diyemiş!kaydirigubbakcemile3
yazinin altinda cikan gebelik cetvelini nereden ekliyorsunuz kizlar
selam kızlar yarın üniversite hastanesine gidicez amniyosentez için randevu alıcaz şimdi zaten küçük olduğu için amniyosentez zararlı olabilir 16 17. haftalarda yapılacak ben o zamana kadar mahvolmazsam iyidir psikolojim altüst olmuş durumda amniyosentez sonucunda karar vericez eğer bebek sakatsa bebeği alıcaklar ona nasıl kıyacağımı bilemiyorum helede hareketlerini gördükten sonra allah kimseye böyle bir dert vermesin ben artık girmem buraya öyle sizin yazılarınızı okurum herşeyi unutmak istiyorum ama bir becerebilsem....
İnşallah olurlar benimki de erkekseerkek ismi bulmak konusunda zorlanmıyorum hiç hatta çok isim var beğendiğim ama ancak iki isim koyabilirim yerimseniben
sizde Kayrayı ikinci isim olarak düşünebilirsiniz ilki de E ile başlar herkesin gönlü olur opuyorumnanaktan
selam kızlar yarın üniversite hastanesine gidicez amniyosentez için randevu alıcaz şimdi zaten küçük olduğu için amniyosentez zararlı olabilir 16 17. haftalarda yapılacak ben o zamana kadar mahvolmazsam iyidir psikolojim altüst olmuş durumda amniyosentez sonucunda karar vericez eğer bebek sakatsa bebeği alıcaklar ona nasıl kıyacağımı bilemiyorum helede hareketlerini gördükten sonra allah kimseye böyle bir dert vermesin ben artık girmem buraya öyle sizin yazılarınızı okurum herşeyi unutmak istiyorum ama bir becerebilsem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?