- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.021
,
ikiili testler artık cogumuz yağptırdık değilmi? zelişten haber varmı
gülencim Allah sabır versin. Ölen dünya dertlerinden kurtuluyor. Sen sakın kuzeninin tavırlarına sıkma canını. Mal mülk davası onların derdi boşver.
Selkie Kayra çok güzel bir isim. Ben de erkek ismi diye biliyordum. Bizim de isimlerimiz E harfiyle başlıyor. Ben de E harfiyle başlayan kız ve erkek isimleri seçiyorum. Eşim hiç hoşlanmıyor. Birbirine benzemesi ona zorlama geliyor. :)
Zeliş Allah sabır ve güç versin. İnşallah amniyosentez sonucu bebeğin iyi olduğunu söyler. Her ne olursa olsun güçlü ol. Hepsi Allahtan. Rabbim kullarına vericidir.
Bugün bereketli bir gün neslihan28, elff, adigenur, ducks ile 4 yeni annemiz var demiştim. Yanılmışım 7 tane yeni annemiz varmış. Ben bir yemek yiyip gelene kadar purpleviolet, handeozf, alevalevalev de gelmişler, hoşgelmişler.
selam kızlar yarın üniversite hastanesine gidicez amniyosentez için randevu alıcaz şimdi zaten küçük olduğu için amniyosentez zararlı olabilir 16 17. haftalarda yapılacak ben o zamana kadar mahvolmazsam iyidir psikolojim altüst olmuş durumda amniyosentez sonucunda karar vericez eğer bebek sakatsa bebeği alıcaklar ona nasıl kıyacağımı bilemiyorum helede hareketlerini gördükten sonra allah kimseye böyle bir dert vermesin ben artık girmem buraya öyle sizin yazılarınızı okurum herşeyi unutmak istiyorum ama bir becerebilsem....
Kızlar günaydın bu arada, dün akşam girdim foruma ama okumaktan yazmaya fırsat bulamadım, benim dünkü doktor randevum iyi geçti, ense kalınlığı normal çıktı çok şükür, kan sonuçlarını haftaya alacam, büyük ihtimalle de oğlum olacakmış, birde benim doğum yapacağım tarih 28 Şubat mış, ben 3 aydır sizlerle çok mutluydum, aranızdan atmazsınız beni dimi, ben yinede bu topikte kalmak istiyorum, hem bakarsınız martta gelir bebeğim :))
Canım hadi gözün aydın darısı bizim başımıza ...Bende 2 hafta sonra gidicem...
Şimdiden heyecanlıyım... Erkek olacağını nerden tahmin etti doktorun?
allahh 28 şubatmı?
git kovdum seni....ya tatlım şaşırdınmı sen niye atalım seni aramızdan...niye 28 şubat oldu onu anlamadım sezryen mi olucakmış?
Selkie, oğlan ac gözlü değilde karısı tam bir ac gözlü , yengem zaten diyordu ben ölünce leş kargası gibi üşüşecekler diye.. bakalım ablasına eşitmi paylaşılacak mal varlığı..
Kızlar günaydın bu arada, dün akşam girdim foruma ama okumaktan yazmaya fırsat bulamadım, benim dünkü doktor randevum iyi geçti, ense kalınlığı normal çıktı çok şükür, kan sonuçlarını haftaya alacam, büyük ihtimalle de oğlum olacakmış, birde benim doğum yapacağım tarih 28 Şubat mış, ben 3 aydır sizlerle çok mutluydum, aranızdan atmazsınız beni dimi, ben yinede bu topikte kalmak istiyorum, hem bakarsınız martta gelir bebeğim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?