2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gülencim Allah sabır versin. Ölen dünya dertlerinden kurtuluyor. Sen sakın kuzeninin tavırlarına sıkma canını. Mal mülk davası onların derdi boşver.

Selkie Kayra çok güzel bir isim. Ben de erkek ismi diye biliyordum. Bizim de isimlerimiz E harfiyle başlıyor. Ben de E harfiyle başlayan kız ve erkek isimleri seçiyorum. Eşim hiç hoşlanmıyor. Birbirine benzemesi ona zorlama geliyor. :)

Zeliş Allah sabır ve güç versin. ınşallah amniyosentez sonucu bebeğin iyi olduğunu söyler. Her ne olursa olsun güçlü ol. Hepsi Allahtan. Rabbim kullarına vericidir.

Bugün bereketli bir gün neslihan28, elff, adigenur, ducks ile 4 yeni annemiz var demiştim. Yanılmışım 7 tane yeni annemiz varmış. Ben bir yemek yiyip gelene kadar purpleviolet, handeozf, alevalevalev de gelmişler, hoşgelmişler.

bitanem günaydın,,bende E ile başlayan güzel isim bulamadım,,sanki bitmiş gibi geldi,benim görümelerim ve ablalarımda e harfi ile başlıyo isimleri...neyse bizimkilerdeki e takıntısı :))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet dün çok bereketliydi,bir sürü yeni annemizgeldi,tekrar hoşgelmilşler diyorum.

Günaydın Kısslar ,
çok uykum var ben iş yerinde sayfayı açıyorum aşağıda duruyor arada bakıp okuyorum ama hep sizi takip edemiyorum ondan ötürü muhabbete katılamıyorum...
Yeni gelen arkadaşlar hepinis hoşgeldiniz.
Zeliş kesinlikle başka bir dokora gidip onada 2li test yaptır bence ondan sonra gerekirse yaptırırsın.

Öpüyorum hepinizi..

günaydın kızlar....
zelişcim biraz güçlü ol bak bizden ayrılma sakın dua ediyorum sana herşey iyi olacaaak merak etme...
of kızlar yaaa sahurda bi uyanıyorum bikaç saat uyuyamıyorum sabah oluyo bu ara sürekli bebek görmeye başladım rüyamda.

Zelişcim lütfen böyle hırpalama kendini, etrafımda amniyonsentez yaptırıp da hiçbir sorun olmadığını öğrenen çok örnek var, bak eminim seninki de öyle olacak, amniyosentez sadece tedbir amaçlı yapılıyo, böyle düşün, ve neden başka bir dr. daha ölçüm yaptırmayı düşünmüyorsun, bence bu da bir çözüm olabilir, dualarımız seninle arkadaşım, gör bak meleğin seni asla bırakmayacak, ondan ayrılmayacaksın, olumlu düşün...

Kızlar günaydın bu arada, dün akşam girdim foruma ama okumaktan yazmaya fırsat bulamadım, benim dünkü doktor randevum iyi geçti, ense kalınlığı normal çıktı çok şükür, kan sonuçlarını haftaya alacam, büyük ihtimalle de oğlum olacakmış, birde benim doğum yapacağım tarih 28 Şubat mış, ben 3 aydır sizlerle çok mutluydum, aranızdan atmazsınız beni dimi, ben yinede bu topikte kalmak istiyorum, hem bakarsınız martta gelir bebeğim :))

allahh 28 şubatmı?
git kovdum seni....ya tatlım şaşırdınmı sen niye atalım seni aramızdan...niye 28 şubat oldu onu anlamadım sezryen mi olucakmış?

Canım hadi gözün aydın darısı bizim başımıza ...Bende 2 hafta sonra gidicem...
Şimdiden heyecanlıyım... Erkek olacağını nerden tahmin etti
doktorun?

Ultrasonda gördü, ama yinede net konuşmak istemedi, büyük ihtimal diyorum, belli olmaz diye açık kapı bıraktı :)) Darısı senin başına olsun hadi, inşallah sizlerde güzel haberlerle gelirsiniz.

Selkie, oğlan ac gözlü değilde karısı tam bir ac gözlü , yengem zaten diyordu ben ölünce leş kargası gibi üşüşecekler diye.. bakalım ablasına eşitmi paylaşılacak mal varlığı..

Valla yine Allah bilir ama bu açgözlülükle Allah onlara çocuk mocuk vermezzz..

arkadaşlar günaydın herkese,

geçmişi çok okuyamadım, bugün çok perişan haldeyim çünkü... gece hiç yatmadım, midem çok kötüydü, sürünerek geldim işe... umarım herkes iyidir.

zelişcim, Allah sabır versin arkadaşım. keşe amniyosenteze karar vermeden önce, başka bir doktora daha ölçüm yaptırsaydın... sen daha iyi bilirsin tabi ama belki hiç gerek bile kalmazdı o zaman amniyosenteze... Allahım hakkında hayırlısını versin...

günaydın kızlar simenaycım sonuçların iyi olması çok güzel darısı yaptırmayanlarımızın başına.topicimiz erkek kaynıyor kızlarrrrr.yeni gelen arkadaşlarımız olmuş akşam hoşgeldinizz.

kızlar alakasız ama kazdağları yanıyorr.evim yangının olduğu bölgeyi tam anlamıyla olmasada görüyor sabahtan beri evin üstünden vızır vızır söndürme helikopterleri geçiyor.ama çok rüzgar var inşaallah durdurabilirler.duman koku çok fena zaten bu tarz konularda çok duyarlıydım şimdi bide gözümün gördüğü yerde dua edin kızlar rüzgar dursun.:Saruboceq:

canııım, gözünaydın, çok sevindim... kan sonuçları da iyi çıkacak inşallah, Allah hep böyle iyi haberle vermeyi nasip etsin... darısı benimm ve diğer tüm arkadaşların başına olsun.
demek sana da prens geliyor, hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin...
hiç bir yere gidemezsin zaten, bizim günlerimiz aynı bi kere :))

Gözün aydın olsun hayırlısı inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

zelişcim arkadaşlar doğru söylemişler keşke bir dr.a daha gitseydin canım tabii sen bilirsinde ama üzme kendini çokk tatlım herşeyin iyisini düşün iyi olsun

yazcım günaydın canım sana yakınmı yangın yoksa uzaktan mı görüyorsun ayy canım inş.durdurabilirler geçende yani pazar günü kocaelidede çok büyük yangın çıktı körfez,derince dağlarında kaç saat uğraşıldı söndürmek için insan çok üzülüyor :çok üzgünüm: ciğerlerimiz yanıyo bir ağaç kaç yılda yetişiyor...
inş. biter bir an önce :Saruboceq:

canım çok sevindim herşeyin iyi gitmesine allah hayırlı evlat hayırlı doğum nasip etsin (HEPİMİZE :kedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…