2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sanada günaydın canım yakın ama tehlike alanında değiliz.rüzgar çok şiddetli ve karışık esiyor inşaallah önüne geçerler.biran önce sönse rahatlayacağız.:Saruboceq::Saruboceq:

evet yaaa sabah duydum bende radyodan işe gelir gelmez de gazetelere baktım çok zor yaaa içim gidiyor inşallah söndürürler

ya bitanem ne güzel haber demek seninde bir ihtimal oğlan..oğlanlardan geçilmeyeçek bizim grup anlaşılan...ne demek seni atarmıyız hiç biz,hem bende belki subat sonu doğum yapaçağım..hatta martta doğurmamdan daha büyük olasılıkla...bu hepimiz için geçerli aslında,ben büyük oğlumu nisan 15 bekliyordum mart 15 geldi...

Son düzenleme:
kızlar bayadır mart topiğine uğramadım doktorum belki 15 şubatta olur dedi aslında 2 mart tı
işte belli deil
ne güzel mart ayı anniş lerindede cinsiyet öğrenen olmuş çoğunluk erkekmiş maşallah paşalarınıza
benim belli deil daha mart topiğinde hamile olduğunu öğrenen ikinci kişiydim esteryamız vardı ilk öğrenen ama o kaybetti herkes iyidir umarım geçmişi okumadan slm vereyim dedim opuyorumnanaktan
listeniz hangi sayfada onuda göreyim bi

Kalbini ferah tut Zeliş için rahat olsun bak bu kadar arkadasız senin hep başka bir dr a gitmeni isteyende var ama şundan emin ol ki ablamda da aynısı oldu ama şuan gayet iyi 1 ekimde doğum yapacak aminosentez 5 dk bile sürmüyor canım ben hastane kapısında sabırsızlıkla bekledim ama ablam 5 dk sonra ayaklandı kalktı ama evde ne olur ne olmaz diye 1 gün dinlendi
Sen de dikkat et kendine ve bebeğini de üzme eşinle güzel şeyler düşünmeye çalışın ne kadar üzülürsen senin için iyi olmaz bizi de üzmüş oluyorsun bu arada a.s.

Kızlar, desteğiniz ve iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim, sizi seviyorum canlarım.. Rabbim hepimize kolay doğumlar ve sağlıklı bebeler versin..

Bosnacım geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, bana doktor bulantı hapı verdi yine, istediğin kadar içebilirsin, bittikçe al iç dedi, dün hemen aldım içtim, bugun iyiyim çok şükür..

Günaydın herkese kızlar..Geçmişi merak ettiğim için okuyup ancak gelebildim..
BU arada saçma rüyalara devam..Yine bi rüya gördüm..Kayaktan kaymak için botlarımı çıkardım kaydım..Ama geri gelip baktığımda botlarım yoktu ve bulamadım acaba ne anlama gelio..

yaa çok güzell.allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.

cumartesi günü ikili test için gideceğim. önce hayırlısıyla iyi sonuçlarımızı alalım, sonra bulantı için ilaç vermezse, boğazını sıkmayı düşünüyorum :))

canım hoşgeldin aramıza.allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin.benimde 3 mart doğum tarihi sata göre allah kısmet ederse.
ikili test bende yaptırdım.1.4 çıktı ense kalınlığı bebişin.henüz almadım kan sonuçlarını.ama sende söylüyorsun dr fazla detaycımış.allah korusun üzme kendini.yaptıran arkadaşlarımız var.onlar yardımcı olur.bende hayırlısıyla alsaydım.

zeliş canım inan bende bittim okudukça.ne olur moralini yüksek tutmaya çalış.allahım çok büyük.dur bakalım.daha belli değilki.ne olur dikkat et kendine.moralini yüksek tutmaya çalış.allah yardımcın olsun.

çok şükür kızlar essemayit arkadaşımız yardımcı olduda hallettim tablomu...
ama kaç kere copy paste yaptım sabahtan beri hatırlamıyorum 100 lerce olasılık denedim ne yordu beni beaaa...

canım çok sevindim sonuçlara.gözün aydın.darısı kan sonuçlarına tabii benimde.sen gitme şubat annesi olucaksın ama kal gene burda.

bayanlar slm ımı kimse almadı teşekkürler size iyi sohbetler iyi güner

Hani göbek resimleri ben dün çekemedim de sizler neden çekemediniz eee bekliyoruzzzlülülülülülüopuyorumnanaktan:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…