- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.041
zelişcim arkadaşlar doğru söylemişler keşke bir dr.a daha gitseydin canım tabii sen bilirsinde ama üzme kendini çokk tatlım herşeyin iyisini düşün iyi olsun
yazcım günaydın canım sana yakınmı yangın yoksa uzaktan mı görüyorsun ayy canım inş.durdurabilirler geçende yani pazar günü kocaelidede çok büyük yangın çıktı körfez,derince dağlarında kaç saat uğraşıldı söndürmek için insan çok üzülüyor :çok üzgünüm: ciğerlerimiz yanıyo bir ağaç kaç yılda yetişiyor...
inş. biter bir an önce :Saruboceq:
günaydın kızlar simenaycım sonuçların iyi olması çok güzel darısı yaptırmayanlarımızın başına.topicimiz erkek kaynıyor kızlarrrrr.yeni gelen arkadaşlarımız olmuş akşam hoşgeldinizz.
kızlar alakasız ama kazdağları yanıyorr.evim yangının olduğu bölgeyi tam anlamıyla olmasada görüyor sabahtan beri evin üstünden vızır vızır söndürme helikopterleri geçiyor.ama çok rüzgar var inşaallah durdurabilirler.duman koku çok fena zaten bu tarz konularda çok duyarlıydım şimdi bide gözümün gördüğü yerde dua edin kızlar rüzgar dursun.:Saruboceq:
Kızlar günaydın bu arada, dün akşam girdim foruma ama okumaktan yazmaya fırsat bulamadım, benim dünkü doktor randevum iyi geçti, ense kalınlığı normal çıktı çok şükür, kan sonuçlarını haftaya alacam, büyük ihtimalle de oğlum olacakmış, birde benim doğum yapacağım tarih 28 Şubat mış, ben 3 aydır sizlerle çok mutluydum, aranızdan atmazsınız beni dimi, ben yinede bu topikte kalmak istiyorum, hem bakarsınız martta gelir bebeğim :))
selam kızlar yarın üniversite hastanesine gidicez amniyosentez için randevu alıcaz şimdi zaten küçük olduğu için amniyosentez zararlı olabilir 16 17. haftalarda yapılacak ben o zamana kadar mahvolmazsam iyidir psikolojim altüst olmuş durumda amniyosentez sonucunda karar vericez eğer bebek sakatsa bebeği alıcaklar ona nasıl kıyacağımı bilemiyorum helede hareketlerini gördükten sonra allah kimseye böyle bir dert vermesin ben artık girmem buraya öyle sizin yazılarınızı okurum herşeyi unutmak istiyorum ama bir becerebilsem....
yaa çok güzell.allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.Kizlar, herkese selamlar.. yaziyi bir aradasim gondermis, ben de silerle paylasmak istedim;
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.
Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım..
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.
Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.
Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.
Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım.
(alıntıdır)
off yaaa tablomu yapamadım hala...
Kızlar, desteğiniz ve iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim, sizi seviyorum canlarım.. Rabbim hepimize kolay doğumlar ve sağlıklı bebeler versin..
Bosnacım geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, bana doktor bulantı hapı verdi yine, istediğin kadar içebilirsin, bittikçe al iç dedi, dün hemen aldım içtim, bugun iyiyim çok şükür..
canım hoşgeldin aramıza.allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin.benimde 3 mart doğum tarihi sata göre allah kısmet ederse.merhabalar ben de yeni katıldım aranıza.Allah izin verirse 4 Mart dedi doktor doğum tarihi için.Sanırım bu aralar hepimizin ikili test ve ense kalınlıkları yapılıyordur.Ben bugün aldım sonucumu.Biraz kafamı karıştırdı doktor.Aslında Allahıma çok şükür çok kötü bir tablo yok ense kalınlığı 1.5mm , ikili testdeki risk oranı ise1/347 çıktı.ama doktorum fazla detaycı, bu oran 1/500 dahi olsa risk vardır en kesin yöntem amniyosentez dedi.Kafam karışmadı değil.Sizler de test sonuçlarınızı paylaşır mısınız?
bende arada bi hareketler hissediyorum ama bebiş daha 7-cm filan hissedilirmi acaba
kızlar 3 buçuk aya kadar hareketlere dikkat edin tehlike o zaman bitiyormuş
canım tebrikler.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.merhaba kizlar,ben yeni katildim.
suan ikinci hamilelgim ve 9+3 haftalik hamileyim.olasi dogum tarihi 29 mart.eklerseniz sevinirim
ben daha hissedemiyorum.13.haftadan olan varmı kızlar aranızda.normalmi.
zeliş canım inan bende bittim okudukça.ne olur moralini yüksek tutmaya çalış.allahım çok büyük.dur bakalım.daha belli değilki.ne olur dikkat et kendine.moralini yüksek tutmaya çalış.allah yardımcın olsun.selam kızlar yarın üniversite hastanesine gidicez amniyosentez için randevu alıcaz şimdi zaten küçük olduğu için amniyosentez zararlı olabilir 16 17. haftalarda yapılacak ben o zamana kadar mahvolmazsam iyidir psikolojim altüst olmuş durumda amniyosentez sonucunda karar vericez eğer bebek sakatsa bebeği alıcaklar ona nasıl kıyacağımı bilemiyorum helede hareketlerini gördükten sonra allah kimseye böyle bir dert vermesin ben artık girmem buraya öyle sizin yazılarınızı okurum herşeyi unutmak istiyorum ama bir becerebilsem....
canım çok sevindim sonuçlara.gözün aydın.darısı kan sonuçlarına tabii benimde.sen gitme şubat annesi olucaksın ama kal gene burda.Kızlar günaydın bu arada, dün akşam girdim foruma ama okumaktan yazmaya fırsat bulamadım, benim dünkü doktor randevum iyi geçti, ense kalınlığı normal çıktı çok şükür, kan sonuçlarını haftaya alacam, büyük ihtimalle de oğlum olacakmış, birde benim doğum yapacağım tarih 28 Şubat mış, ben 3 aydır sizlerle çok mutluydum, aranızdan atmazsınız beni dimi, ben yinede bu topikte kalmak istiyorum, hem bakarsınız martta gelir bebeğim :))
kızlar bayadır mart topiğine uğramadım doktorum belki 15 şubatta olur dedi aslında 2 mart tı
işte belli deil
ne güzel mart ayı anniş lerindede cinsiyet öğrenen olmuş çoğunluk erkekmiş maşallah paşalarınıza
benim belli deil daha mart topiğinde hamile olduğunu öğrenen ikinci kişiydim esteryamız vardı ilk öğrenen ama o kaybetti herkes iyidir umarım geçmişi okumadan slm vereyim dedim opuyorumnanaktan
listeniz hangi sayfada onuda göreyim bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?