2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Olcay, nasıl oldu belin?

Merak ettirdiniz bee, ben de bakıyım bari internetten...

Alla Allaa,
Size noldu Nimetcim yaa?

nasıl yaa???nimet ne olduki tatlım size?off yaa
bizim evliligimizde her türlü sorun var, ben zorla gönderiyordum işe,yeri gelince bana güzel işler buluyo ama kendisi çaba içinde deil sigara parası bulunca o günü tmm sayıyo,abisi işten çık dedi bir işyerini devrealacakmış ,parasını almadan iştende çıktı pazartesi başlıyacakmiş işler güzel olursa işyerini abisi ileortak alıcaklarmış çok karşıyım onlarla ortak olmasına bugün benim dırdırımla parça başına gitti, ama hep böyle yani ben diretmesem evde oturur,bebek yokken bende çalışıyordum ona hiç lafım yoktu ama şimdi oda baya boş bıraktı devamlı kredi kartına yükleniyo,ben ailemden alıp kapatıyorum borcu tekrardan başa sarıyo artık ya anlatacak çok şey var ama başınızıda agrıtmayayım bende bukadar yükten sıkıldım. çocugumu güvendiyim biri olsa şimdi bırakıp çıkıcam görsün bakalım nasılmış.ama kimseye güvenmiyorum bakmazlar, bende çok özlerim.çocugu alırsamda umru olmaz..
bu cüğara illetnden kurtarın beniiiieyvahedigeldismile

sanırım bende başlıyacam şu an çok istiyo cnm,
öbür konu cd konusumu?

kaydirigubbakcemile3

BOSNA cım cok bunaldım bi tane kacamak yapiim dedim emdikten sonra..kahveyle:)
1 aydır yalnızım sosyal hayatım bitti..evde durmadan bişeyler bozuluyor sıpam durmuyor..
bu günde klima bozuldu..

bu edit tuşuna ne oldu yaa(
ebrucum loraxsy ama emzirirken kullanılıyomu onu bilmiyorum..
uyşuklugu bırak beni uyutuyo bu hap

daha kısa gecilebilirdi bu sahne bence o neydi yaa öyle coluk cocuk izleyebilir o saatte..
o gerizkalı esmer cocukta bakakaldı öylece..adı neydi hatrlamadım..bakalım nolcek..

Zaten bu dizi aslında seneler önce Hülya avşar'ın oynadığı filmdi, o filme göre o esmer çocukla zorla evlenmek zorunda kalacak diğerleri hapise girmesin diye, çocuklar zengin ailelerin çocukları ya para falan verecekler sonra aradan zaman geçince de birbirlerini sevecekler, bu arada fatmagülün nişanlısı da kızı almayıp ortada bırakacak.
Nişanlısı da görmedi tecavüzü, o sadece acaba gelecek mi diye uzaklara bakıyordu

sadece yatak o olmasada olur zaten,kardeş gibim uyuyoz..:)

Nimetcim üzüldüm.
Eşin kaç yaşında bilmiyorum, ama yaşı ne olursa olsun, baba olmuş bir adamın sorumluluklarının farkında olması gerekir.
Allah senin ve oğlunun hakkında hayırlısını nasip etsin...

BOSNA cım cok bunaldım bi tane kacamak yapiim dedim emdikten sonra..kahveyle:)
1 aydır yalnızım sosyal hayatım bitti..evde durmadan bişeyler bozuluyor sıpam durmuyor..
bu günde klima bozuldu..

İyi tamam, bi taneye müsaade ettim, bi daha duymayayım.
Bebekle yalnız olmak zor gerçekten.
Ne zaman dönüyor eşin?

Bebeği yaparken işe yaradılar ya, görevleri orada bitti sanıyorlar :)

yorum yapılabilecek bi durum yok zaten anlatıcak burdan başka bi yerim de yok bu sayfanın i tarafı birbirimizi tanımıyor olmak:gitme:

Uğraş bence, sanki anlattıkalrından sen vazgeçmişsin bir ışık görse kocan seni bırakmaz gibi geldi, boşanmak çözüm değil biz boşandık sonra 1 yıl sonra tekrar evlendik, dene diyorum o yüzden tekrar tekrar dene.bilmiyorumkismile

ya aslında sabah çok sinirliydim şimdi burdada anlatınca sakinleştim biraz denerim tabi biz aslında çok iyi arkadaşız boşanırsak da öyle kalırız ama evlilikte insanın beklentisi artıyor ikimizinde bazı şeylerden feragat etmesi lazım ve bunu yan hep ben oluyorum bu durumdan sıkıldım artık

Offf herkes kocalardan yana döküldükçe dökülmüş bugün, bebeği yapmak zevkli olmasa onu da yapmazlar ki:) benciller işte hem de çokkkk, sabah geç kaldım eşim diyor ki arabada benzin yok eniştem seni bıraksın işe, ya sabır çektim adam o kadar cimri ki kredi kartıyla aldığı halde 50 Tl 100 TL alıyo benzini, sonra lazım olunca kalakalıyorum böylece.Kapının önünde araba var ama ben işe 1 saatten fazla geç kaldım onun cimriliği yüzünden.

sağol cnm,eşim 33 yaşında gerçekten yaşın önemi yok,
nice askere gitmemiş çocuklar biliyorum evini geçindiren..
ben baba olunca belki düzelir diyordum. ama hiçbir etki yok hiçbir konuda..
ailemi karşıma almak istemiyorum.birde ben aileme anlatmam bilmezler benim ne yaşadıgımı çok iyi bilirler bizi,anlatsamda gerçi ne yapıcaklarki.çocugun var kızım
iyi düşün :)) zaten düşünüyorum hep düşünmekten aklımı kaybetmezsem iyi..delikafadulden

sağol cnm,eşim 33 yaşında gerçekten yaşın önemi yok,
nice askere gitmemiş çocuklar biliyorum evini geçindiren..
ben baba olunca belki düzelir diyordum. ama hiçbir etki yok hiçbir konuda..
ailemi karşıma almak istemiyorum.birde ben aileme anlatmam bilmezler benim ne yaşadıgımı çok iyi bilirler bizi,anlatsamda gerçi ne yapıcaklarki.çocugun var kızım
iyi düşün :)) zaten düşünüyorum hep düşünmekten aklımı kaybetmezsem iyi..delikafadulden

Kadınların beklentisi artmıyor erkekler kendini salıyor, biliyorum ki beni seviyor ama söylemesi için ya sarhoş olması lazım ya da büyük kavga etmiş olmamız lazım, be adam biliyosun ki ben romantikliği sevilmeyi seviyorum söylesen dilin mi aşınır opuyorumnanaktan bıraktım ben bunu zamanında hatta başka sevgilim oldu yine bırakmadı yine bırakmadı, e hani ayrılmıştık hani benim istediğim kişi olamıyordun yoook ne benimle ne bensiz işte aklinialirimsmile bazen kızınca bak yine boşıycam seni diyorum çocuğu bana bırakabilirsen boşa diye dalga geçiyor

YA SORUMSUZLAR BENCİLLER VE ANLADIM Kİ HEPSİ ÖÖLE BENDE AİLEME ANLATMAMA ÇEVREMDKİLERE DE ANLATMAM HERKESE DE GÜLÜCÜK DAĞITIRIM KİMSE BİLMEZ BENİM NE YAŞADIĞIMI O YÜZDEN BU SAYFA İYİ GELDİ BANA BENDE AİLEME NASI BOŞANIRIM DERİM BİLMİYORUM KENDİN ETTİN KENDİN BULDUN DİCEKLER Kİ BENDE GELEMEM lmaz:

iliaki kafalarına vurmamız gerekiyo,
onun hiç bir sevgilisi olmadımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…