- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.221
Olcay, nasıl oldu belin?
Merak ettirdiniz bee, ben de bakıyım bari internetten...
Alla Allaa,
Size noldu Nimetcim yaa?
bizim evliligimizde her türlü sorun var, ben zorla gönderiyordum işe,yeri gelince bana güzel işler buluyo ama kendisi çaba içinde deil sigara parası bulunca o günü tmm sayıyo,abisi işten çık dedi bir işyerini devrealacakmış ,parasını almadan iştende çıktı pazartesi başlıyacakmiş işler güzel olursa işyerini abisi ileortak alıcaklarmış çok karşıyım onlarla ortak olmasına bugün benim dırdırımla parça başına gitti, ama hep böyle yani ben diretmesem evde oturur,bebek yokken bende çalışıyordum ona hiç lafım yoktu ama şimdi oda baya boş bıraktı devamlı kredi kartına yükleniyo,ben ailemden alıp kapatıyorum borcu tekrardan başa sarıyo artık ya anlatacak çok şey var ama başınızıda agrıtmayayım bende bukadar yükten sıkıldım. çocugumu güvendiyim biri olsa şimdi bırakıp çıkıcam görsün bakalım nasılmış.ama kimseye güvenmiyorum bakmazlar, bende çok özlerim.çocugu alırsamda umru olmaz..nasıl yaa???nimet ne olduki tatlım size?off yaa
bu cüğara illetnden kurtarın beniiiieyvahedigeldismile
yagmur u anca uyuttum
tv sehpasına sardı bu ara neymiş üstüne cıkıp kumandayı alacakmış
yok yaww dedim gel bakem sen buraya attım yataga..
NİMET öbür konuyu hallettnmi..
ne kadar uzak olursan okadar uzaklaşıyo insan..
bide sinir ilacı uyyuşukluk yapıo ya..cok içme..artı hangi ilaç bu?
[
İstanbul'da olsan beraber giderdik, grup indirimi de yaparlardı.
Benimki de çok bozuk...
:roflol: Çok güldüm...
Biz de Doruk hastalandığından beri aynı durumdayız.
Bizim yatakta uyutuyorum, sonra yatağına yatırıyorum, uyanıyor, çok uykum gelince yanımıza alıyorum, döne döne ikimizi de ittiriyor, sonunda eşim yatağı terk ediyor, ben de yatağın bir ucuna ilişiyorum, koca yatakta döne döne yatıyor 70 cm'lik cüce kaydirigubbakcemile3
bizim evliligimizde her türlü sorun var, ben zorla gönderiyordum işe,yeri gelince bana güzel işler buluyo ama kendisi çaba içinde deil sigara parası bulunca o günü tmm sayıyo,abisi işten çık dedi bir işyerini devrealacakmış ,parasını almadan iştende çıktı pazartesi başlıyacakmiş işler güzel olursa işyerini abisi ileortak alıcaklarmış çok karşıyım onlarla ortak olmasına bugün benim dırdırımla parça başına gitti, ama hep böyle yani ben diretmesem evde oturur,bebek yokken bende çalışıyordum ona hiç lafım yoktu ama şimdi oda baya boş bıraktı devamlı kredi kartına yükleniyo,ben ailemden alıp kapatıyorum borcu tekrardan başa sarıyo artık ya anlatacak çok şey var ama başınızıda agrıtmayayım bende bukadar yükten sıkıldım. çocugumu güvendiyim biri olsa şimdi bırakıp çıkıcam görsün bakalım nasılmış.ama kimseye güvenmiyorum bakmazlar, bende çok özlerim.çocugu alırsamda umru olmaz..
senin içinde hayırlsı olsun canım sorunlarımız benzemese de sonuçları benziyo yarın taşınıyoru ve bu işteki sorumsuzluğu da deli etti beni sonuçta bebeği yüklenen biz hayatı da yüklenen biz ne işe yararlar bunlar anlamadım gitti
daha kısa gecilebilirdi bu sahne bence o neydi yaa öyle coluk cocuk izleyebilir o saatte..
o gerizkalı esmer cocukta bakakaldı öylece..adı neydi hatrlamadım..bakalım nolcek..
[
senin içinde hayırlsı olsun canım sorunlarımız benzemese de sonuçları benziyo yarın taşınıyoru ve bu işteki sorumsuzluğu da deli etti beni sonuçta bebeği yüklenen biz hayatı da yüklenen biz ne işe yararlar bunlar anlamadım gitti
bizim evliligimizde her türlü sorun var, ben zorla gönderiyordum işe,yeri gelince bana güzel işler buluyo ama kendisi çaba içinde deil sigara parası bulunca o günü tmm sayıyo,abisi işten çık dedi bir işyerini devrealacakmış ,parasını almadan iştende çıktı pazartesi başlıyacakmiş işler güzel olursa işyerini abisi ileortak alıcaklarmış çok karşıyım onlarla ortak olmasına bugün benim dırdırımla parça başına gitti, ama hep böyle yani ben diretmesem evde oturur,bebek yokken bende çalışıyordum ona hiç lafım yoktu ama şimdi oda baya boş bıraktı devamlı kredi kartına yükleniyo,ben ailemden alıp kapatıyorum borcu tekrardan başa sarıyo artık ya anlatacak çok şey var ama başınızıda agrıtmayayım bende bukadar yükten sıkıldım. çocugumu güvendiyim biri olsa şimdi bırakıp çıkıcam görsün bakalım nasılmış.ama kimseye güvenmiyorum bakmazlar, bende çok özlerim.çocugu alırsamda umru olmaz..
sanırım bende başlıyacam şu an çok istiyo cnm,
öbür konu cd konusumu?
BOSNA cım cok bunaldım bi tane kacamak yapiim dedim emdikten sonra..kahveyle:)
1 aydır yalnızım sosyal hayatım bitti..evde durmadan bişeyler bozuluyor sıpam durmuyor..
bu günde klima bozuldu..
yorum yapılabilecek bi durum yok zaten anlatıcak burdan başka bi yerim de yok bu sayfanın i tarafı birbirimizi tanımıyor olmak:gitme:
Uğraş bence, sanki anlattıkalrından sen vazgeçmişsin bir ışık görse kocan seni bırakmaz gibi geldi, boşanmak çözüm değil biz boşandık sonra 1 yıl sonra tekrar evlendik, dene diyorum o yüzden tekrar tekrar dene.bilmiyorumkismile
Uğraş bence, sanki anlattıkalrından sen vazgeçmişsin bir ışık görse kocan seni bırakmaz gibi geldi, boşanmak çözüm değil biz boşandık sonra 1 yıl sonra tekrar evlendik, dene diyorum o yüzden tekrar tekrar dene.bilmiyorumkismile
Nimetcim üzüldüm.
Eşin kaç yaşında bilmiyorum, ama yaşı ne olursa olsun, baba olmuş bir adamın sorumluluklarının farkında olması gerekir.
Allah senin ve oğlunun hakkında hayırlısını nasip etsin...
Bebeği yaparken işe yaradılar ya, görevleri orada bitti sanıyorlar :)
Nimetcim üzüldüm.
Eşin kaç yaşında bilmiyorum, ama yaşı ne olursa olsun, baba olmuş bir adamın sorumluluklarının farkında olması gerekir.
Allah senin ve oğlunun hakkında hayırlısını nasip etsin...
Bebeği yaparken işe yaradılar ya, görevleri orada bitti sanıyorlar :)
ya aslında sabah çok sinirliydim şimdi burdada anlatınca sakinleştim biraz denerim tabi biz aslında çok iyi arkadaşız boşanırsak da öyle kalırız ama evlilikte insanın beklentisi artıyor ikimizinde bazı şeylerden feragat etmesi lazım ve bunu yan hep ben oluyorum bu durumdan sıkıldım artık
sağol cnm,eşim 33 yaşında gerçekten yaşın önemi yok,
nice askere gitmemiş çocuklar biliyorum evini geçindiren..
ben baba olunca belki düzelir diyordum. ama hiçbir etki yok hiçbir konuda..
ailemi karşıma almak istemiyorum.birde ben aileme anlatmam bilmezler benim ne yaşadıgımı çok iyi bilirler bizi,anlatsamda gerçi ne yapıcaklarki.çocugun var kızım
iyi düşün :)) zaten düşünüyorum hep düşünmekten aklımı kaybetmezsem iyi..delikafadulden
bu 15 gün ayrılık bence çok iyi gelecek göreceksin canım... sende kafanı toparla çık gez, denize yakınmısınız bilmiyorum ama deniz kenarına falan git oğlunla.. umarım hakkınızda hayırlısı olur..[
Ay dur yaw, ne boşanması öyle hemen...
Bıktıran nedir, sorun ne tam olarak?
Minicik bebeklerimiz var, onlar doğana kadar yolunda değil miydi herşey, ne oldu ki birdenbire?
ya yok aslında yolunda değildi ben hamile kaldığımda biz boşanmaya karar vermiştik ben korunmuyordum çünkü doktorum yumurtlama sorunun vr hamile kalman için tedavi görmen gerek dedi bizde ona güvenmiştik tam boşanıyoruz derken bi baktım hamieyim seviyorduk birbirimizi deniyelim bebek bizi daha çok bağlar dedi bende tmm dedim doğdu ama bu seferde bebeğe elim bakacak o da yazlıkta diye ailesinin yazlığına taşındık 3 aydır ailesiyle kalıyorum aslında aramız iyiydi alesiyle ama sorunlar başladı alttan aliyim görmiyim dedim baktım çok eziliyorum uhatap olmiyim dedim bu sefer eser yani eşim alınmaya başladı tartışır olduk her lafımda bozmaya başladı bende ona surat yapmaya başladım 2 hatadır yatakları bile ayırmıştık ama bu kadar ciddileşmez diodum Aylin birazda sen kovala demişsin ya çok kırgınım içimden gelmiyo aslında bu sabah yeniden konuşmaya çalıştım alttan aliyim gönlünü yapiyim dedim böyle söylyince farkettim ki ben çok üzülmüş çok kırılmışım bitsin dediğinde üzülmedim bile korktum sadece
bnde çok sık eşimi terketmeyi düşünenlerdenim ama bi türlü uygulamaya geçiremedim.. inşallah allah o sewiyeye getirmesde bizi.. biliyorum ki ayrılsam ben en fazla 3.gün pişman olup içim içimi kemirecek! bende hem nefret hem aşk war nasıl olur bilmiyorum wallaboshayallersmile
hadi len ne hainlik düşüncem.. paragözün teki o para tatlı gelio benim kocama .. ben duruken hiç birini bulur mu buraya, hazır semer wurulmuşu war elindekaydirigubbakcemile3 bilmiyorum yazgıcım yaa ben geçenlerde söyledim part time birini bulalım falan diye.. bana üzerime gelme borca giriyoruz 1 sene de dişimizi sıkıp borcu bitirmemiz lazım diyen adam...kız hemen hinlik düşünme belki gerçekten adam seni rahata erdirmek istiyor sana söylememiştir bulamazsa falan senin aklına girmesin diye.hadi inşaallah buda olurda iyice rahatlar kızınla dilediğin gibi zaman geçirir ve dinlenirsin canım.
ne oldu ev parayı alıp ödeme yaptınız mı???
hazır mutfak banyo alıcam dediğimde masraf çıkarma diyena adm o kadar borca girip te benide ewde mi oturtacak aklım almıyo:umursamaz:
eşinle bu konuyu ciddi ciddi konuşman lazım nimet... kendimi değersiz hissediyorum böyle yaptıkca de we bu sebepten ewliliğimniz biterse yazık olur falan de.. bakalım ne diyecek!!!!!!!oğlum uyudu bende kendime kahve yaptım ohhhhhh mis gibim..:içelim:
bizimde evliligimiz sarsıntıda ne olacagımız beli deil biraz kafamı dagıtmak için uzaklaşam çok iyi olcak, akşam sinirden gece 3e kadar uyuyamadım kollarım uyuştu kasıldı tüm vücudum,sinir hapı kullanıyodum onuda bulamadım, ruh gibi uyuyakalmışım.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..
evet yaa çok kötü bir sahneydi hemde o saatte ve genel izleyici diye yayınlıyolar..klava:
Niye dümen yapsın be, günahını alma adamın...
Hadi inşallah ayarlar, kendime olmuş kadar sevinirim valla.
Kredi işi tamam mı bu arada?
Zaten başka türlü yetiştiremem ki Yazgıcım, 5'te evde oluorum.
Doruk'u yıka (her gün banyo yapıyor beyefendi) kurula giydir (ki bi ahtapotu giydirmek bile daha kolay olsa gerek), mutfağa gir derken bi çorba bi ana yemek anca yaparım.
Kalanını da hazır alsın koca bey napimm...
hıhhh yazgıya yazdıımı oku yukardaCADIARZUAyy bi dur Esin, delirtme beni.
Artık bebek var madem, önce kurtarmayı deneyeceksin.
15 gün ayrı kalacak olmanız tam denk gelmiş bence, bu fırsatı iyi değerlendir, kurtarmak için değerlendir arkadaşım.
Boşanmak son çare olmalı.
Kimsenin evliliği gül bahçesi değil ama boşanınca da gül bahçesi olmayacak, bebek var, adamı hayatından tamamen çıkaramazsın bebek olunca zaten...
İyice arapsaçına döner işler.
Hala lohusa sayılırız biz yaw, hepimize pçikolocik destek lazım aslında, böyle bişi düşünmez misin?
ne bilim kızım ya aklım kesmiyo walla.. öyle bişey yaparsa warrryhaa beni dünyanın en mutlu kadını yapar.. başka ne isterim ki len:lepi:
du bakalım çıkar kokusu bi taşınalımda hayırlısıyla...
bu arada ben acaba diyorum orayı kiraya wersek beşiktaşta mı ew tutsak???? bi daha git gel olmasa.. 800e süper bi ew buldum da:jeyyar:
kredi onaylandı canım exper dün ewi görmüş pzrtesi bankaya gidilecek imazalar atılacak..
alla alla niye kızzz??erkek eleman yokmu??ne alaka
yün degil ya pambıktan yorgan..
ay bogulur cocuk hasret yagmur da aynen elimdekine dalıyo ama vermiyorum ..dişleride kaşınıyo ya sert hoşuna gitmiştr tost..
kocamın garip takıntılarından biri canım bu.. telefonu bayanın açması ciddi bi müessese olduunu gösteririmiş.. su isteyenler çoğunluk byanmış karşılarında bi bayan sesi daha iyi olurmuş...
Kadınların beklentisi artmıyor erkekler kendini salıyor, biliyorum ki beni seviyor ama söylemesi için ya sarhoş olması lazım ya da büyük kavga etmiş olmamız lazım, be adam biliyosun ki ben romantikliği sevilmeyi seviyorum söylesen dilin mi aşınır opuyorumnanaktan bıraktım ben bunu zamanında hatta başka sevgilim oldu yine bırakmadı yine bırakmadı, e hani ayrılmıştık hani benim istediğim kişi olamıyordun yoook ne benimle ne bensiz işte aklinialirimsmile bazen kızınca bak yine boşıycam seni diyorum çocuğu bana bırakabilirsen boşa diye dalga geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?