2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynı muhabbet bizde vardı çocuğu alırım fln diyou nah alırsın dedim ya aslında bizimki gerçekten gidebileceğime inandığında kuyruğunu sıkıştırıp bacakların arasına dönüyodu ama geçenlerde nası olduysa annemlerin bu konuda anlayışlı olmayacaklarını anladı cesretlendi ama bilmiyo ki ne annemler ne kimse tepem atarsa tek başıma alır oğlumu giderim

nimet çok üzüldüm.inşallah boşanma olayı olmaz .eşin biran evvel sorumluluğunun farkına varır...boşanma değilde daha önce bi ders versen ona.göz dağı.yanına gideceğin biri falan varsa evliliğimizi düşünmem gerekiyo diye gitsen.o da siz yokken yokluğunu bi yaşasa...

aynı muhabbet bizde vardı çocuğu alırım fln diyou nah alırsın dedim ya aslında bizimki gerçekten gidebileceğime inandığında kuyruğunu sıkıştırıp bacakların arasına dönüyodu ama geçenlerde nası olduysa annemlerin bu konuda anlayışlı olmayacaklarını anladı cesretlendi ama bilmiyo ki ne annemler ne kimse tepem atarsa tek başıma alır oğlumu giderim

cnm çok düşündüm,evlendiigmen belli gözdagı veriyorum,
bu zamana kadar hep gözdaglarıyla geldik.valizimi apartmanın dış kapısından çevirdi,
annemin evine gitmek istemiyorum, gitsem geri gelmem ailemde karışır.işin içinden çıkamam, alanyada yanlız yaşıyan ablam var onun yanına gitsem,korkuyorum bir yandanda ben gelene kadar iyice borçlanır..ne yapıcam bilmiyorum. ama akşam gelsin hasretin dedigi gibi konuşucam yine kavgaya dönüşmezse tabi..

nimet çok üzüldüm.inşallah boşanma olayı olmaz .eşin biran evvel sorumluluğunun farkına varır...boşanma değilde daha önce bi ders versen ona.göz dağı.yanına gideceğin biri falan varsa evliliğimizi düşünmem gerekiyo diye gitsen.o da siz yokken yokluğunu bi yaşasa...

leynnnnnnnnnnnnn sana bişey yazdık di mi?cevap versenealsanaalsanasmile:mymeka:
ne kııııııııııbilmiyorumkismile

asya bugün pişik olmuş...günde 1-2 kaka yapıyodu dün 7 kere yaptı yeşilimsi de...biraz da huzursuz....inşallah hasta olmaz ya.diş mi gelecek aceba??

Siteye bişi oldu yine, bütün alıntılarım gitmiş.

Aylin'e sonuna kadar katılıyorum, madem bebekleri getirdik dünyaya, öncelikli olan onların mutluluğudur artık, biz üstümüze düşeni yapacaz.

Esrin kolay gelsin, ben iş hayatımın en sarsak yılını geçiriyorum, bir sürü işim var, savsaklayıp duruyorum, bakalım nerden patlayacak...

Nimet eşinin yaşı da yeterince büyük, sağlam bir derse ihtiyacı var, Allah kolaylık versin.

Hasret valla haftasonu 9'a kadar uyusa, sonra bütün gün uyumasa razıyım, sürünüyorum.

HAsret ev için gözün aydın. Alah gönlüne göre versin.

Nimet Allah sabır versin. Çok zor bir durum. Zavallı oğlunun geleceğini borç altına alıyor. Olan ona olacak.

asya bugün pişik olmuş...günde 1-2 kaka yapıyodu dün 7 kere yaptı yeşilimsi de...biraz da huzursuz....inşallah hasta olmaz ya.diş mi gelecek aceba??

Olcay 7 kere hemde yeşilimsi kaka peki bugün kaç kere yaptı? İnşallah bir şey olmaz. Geçmiş olsun.

bugün 1 kere yaptı henüz esrin...takipteyim çoğalırsa götürücem tahlile...

ya geçmiş olsun dişin belirtisi derler ama kesin bi kanıtı yokmuş doktor ööle demişti üşütmedir sanırım umarım basit bişeydir

bencede öncelikli olan oğlumun mutluluğu ama hayatta tek huzur bulduğum yer evim ordada sürekli kavga olursa insan nasıl dayanır ki bu hayata oğluma huzurlu bi aile vermenin onu en mutlu edecek şey olduğunu düşünüyorum tabi çabalicam evliliğim için ama olmuyorsada yapacak bişey yok 3 aydır yeni evde tadilat olması gerekiyor 50 kere dedim son haftaya bırakma diye en son bağırdı karı dırdırı dedikleri bu olsa gere yeter kafam şişti yapacam dedim fln diye peki sonuç yarın taşınıyorum işler bitti mi hayır aslında 1 haftalık iş vardı ama yarısı bile bitmedi ha bu arada eşim inşaatişleriyle uğraşıyo yani kendi işi gönderecek adamlarını o kadardelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…