- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.241
[ı]kadınların beklentisi artmıyor erkekler kendini salıyor, biliyorum ki beni seviyor ama söylemesi için ya sarhoş olması lazım ya da büyük kavga etmiş olmamız lazım, be adam biliyosun ki ben romantikliği sevilmeyi seviyorum söylesen dilin mi aşınır opuyorumnanaktan bıraktım ben bunu zamanında hatta başka sevgilim oldu yine bırakmadı yine bırakmadı, e hani ayrılmıştık hani benim istediğim kişi olamıyordun yoook ne benimle ne bensiz işte aklinialirimsmile bazen kızınca bak yine boşıycam seni diyorum çocuğu bana bırakabilirsen boşa diye dalga geçiyor[/ı]
[ı]kadınların beklentisi artmıyor erkekler kendini salıyor, biliyorum ki beni seviyor ama söylemesi için ya sarhoş olması lazım ya da büyük kavga etmiş olmamız lazım, be adam biliyosun ki ben romantikliği sevilmeyi seviyorum söylesen dilin mi aşınır opuyorumnanaktan bıraktım ben bunu zamanında hatta başka sevgilim oldu yine bırakmadı yine bırakmadı, e hani ayrılmıştık hani benim istediğim kişi olamıyordun yoook ne benimle ne bensiz işte aklinialirimsmile bazen kızınca bak yine boşıycam seni diyorum çocuğu bana bırakabilirsen boşa diye dalga geçiyor[/ı]
nimet çok üzüldüm.inşallah boşanma olayı olmaz .eşin biran evvel sorumluluğunun farkına varır...boşanma değilde daha önce bi ders versen ona.göz dağı.yanına gideceğin biri falan varsa evliliğimizi düşünmem gerekiyo diye gitsen.o da siz yokken yokluğunu bi yaşasa...
... Bugün seni düşündüm, hiç karşılaşamıyoruz diye :)...
ne kııııııııııbilmiyorumkismileleynnnnnnnnnnnnn sana bişey yazdık di mi?cevap versenealsanaalsanasmile:mymeka:
İyisindir inşallah :)
klava:
Cery aşmış, maaşallah... Doruk'a rakı falan içirmem lazım o kadar uyuması için :)
Sonra o tostlar bütün çıkmıyo mu kakasından?
Doruk'un bütün yediği havuçlar falan aynen çıkıyor da kaydirigubbakcemile3
İstanbul'da olsan beraber giderdik, grup indirimi de yaparlardı.
Benimki de çok bozuk...
Sağol canım.
Sen de mi yaa?
İçmeyin şu zıkkımı, bi de sen emziriyosun, kafa atarım valla
bizde bi ilki yaşadık zaten:lepi: hep böle olsa ne süper olur ya 6 gibi uyansa emip ben uyanana kadar uyusa hatta:jeyyar:Bugün seni düşündüm, hiç karşılaşamıyoruz diye :)
Yaramı deşmeeeee senağlama
:roflol: Çok güldüm...
Biz de Doruk hastalandığından beri aynı durumdayız.
Bizim yatakta uyutuyorum, sonra yatağına yatırıyorum, uyanıyor, çok uykum gelince yanımıza alıyorum, döne döne ikimizi de ittiriyor, sonunda eşim yatağı terk ediyor, ben de yatağın bir ucuna ilişiyorum, koca yatakta döne döne yatıyor 70 cm'lik cüce kaydirigubbakcemile3
yooo sadece çekirdekler çıkıyo bütün bütün:))))
hep böyle her sabah bizimle kahwaltı masasında bişeyler yiyo mutlaka.. ayrıca ewdede ne ğişse weriyorum artık kuru fasulye bileboshayallersmile napim mamalrdan haz etmio yawruşum..
ulan ne die kullanıyosun o zaman:mymeka:bu edit tuşuna ne oldu yaa(
ebrucum loraxsy ama emzirirken kullanılıyomu onu bilmiyorum..
uyşuklugu bırak beni uyutuyo bu hap
emzirmiyomusun
aynen benim kocamda öyle gıdım gıdım.. bnde tam tersi çok harcarımkaydirigubbakcemile3 dengeliyoruz işteolumunekankayizsmileOfff herkes kocalardan yana döküldükçe dökülmüş bugün, bebeği yapmak zevkli olmasa onu da yapmazlar ki:) benciller işte hem de çokkkk, sabah geç kaldım eşim diyor ki arabada benzin yok eniştem seni bıraksın işe, ya sabır çektim adam o kadar cimri ki kredi kartıyla aldığı halde 50 Tl 100 TL alıyo benzini, sonra lazım olunca kalakalıyorum böylece.Kapının önünde araba var ama ben işe 1 saatten fazla geç kaldım onun cimriliği yüzünden.
:roflol:sağol cnm,eşim 33 yaşında gerçekten yaşın önemi yok,
nice askere gitmemiş çocuklar biliyorum evini geçindiren..
ben baba olunca belki düzelir diyordum. ama hiçbir etki yok hiçbir konuda..
ailemi karşıma almak istemiyorum.birde ben aileme anlatmam bilmezler benim ne yaşadıgımı çok iyi bilirler bizi,anlatsamda gerçi ne yapıcaklarki.çocugun var kızım
iyi düşün :)) zaten düşünüyorum hep düşünmekten aklımı kaybetmezsem iyi..delikafadulden
Bıçak kemiğe gelene kadar dayanacağız kızlar başka yolu yok, bu çocukları doğurduysak mutlu etmek 1. görevimiz.
aynen öyle weletler için daha ılımlı olmak zorundayız:1ninca:
sağol cnm,eşim 33 yaşında gerçekten yaşın önemi yok,
nice askere gitmemiş çocuklar biliyorum evini geçindiren..
ben baba olunca belki düzelir diyordum. ama hiçbir etki yok hiçbir konuda..
ailemi karşıma almak istemiyorum.birde ben aileme anlatmam bilmezler benim ne yaşadıgımı çok iyi bilirler bizi,anlatsamda gerçi ne yapıcaklarki.çocugun var kızım
iyi düşün :)) zaten düşünüyorum hep düşünmekten aklımı kaybetmezsem iyi..delikafadulden
asya bugün pişik olmuş...günde 1-2 kaka yapıyodu dün 7 kere yaptı yeşilimsi de...biraz da huzursuz....inşallah hasta olmaz ya.diş mi gelecek aceba??
HAsret ev için gözün aydın. Alah gönlüne göre versin.
Nimet Allah sabır versin. Çok zor bir durum. Zavallı oğlunun geleceğini borç altına alıyor. Olan ona olacak.
Olcay 7 kere hemde yeşilimsi kaka peki bugün kaç kere yaptı? İnşallah bir şey olmaz. Geçmiş olsun.
bizim evliligimizde her türlü sorun var, ben zorla gönderiyordum işe,yeri gelince bana güzel işler buluyo ama kendisi çaba içinde deil sigara parası bulunca o günü tmm sayıyo,abisi işten çık dedi bir işyerini devrealacakmış ,parasını almadan iştende çıktı pazartesi başlıyacakmiş işler güzel olursa işyerini abisi ileortak alıcaklarmış çok karşıyım onlarla ortak olmasına bugün benim dırdırımla parça başına gitti, ama hep böyle yani ben diretmesem evde oturur,bebek yokken bende çalışıyordum ona hiç lafım yoktu ama şimdi oda baya boş bıraktı devamlı kredi kartına yükleniyo,ben ailemden alıp kapatıyorum borcu tekrardan başa sarıyo artık ya anlatacak çok şey var ama başınızıda agrıtmayayım bende bukadar yükten sıkıldım. çocugumu güvendiyim biri olsa şimdi bırakıp çıkıcam görsün bakalım nasılmış.ama kimseye güvenmiyorum bakmazlar, bende çok özlerim.çocugu alırsamda umru olmaz..
sanırım bende başlıyacam şu an çok istiyo cnm,
öbür konu cd konusumu?[/QUOTE
canım zor bir durum seninki..Ama düzelmeyecek bir durum değil.eşinin sorumluluk alması gerek..tahminim sen cok sorumluluk yüklendin evde..bu da onu iice rahatlamasına yol acmıştır.sabırla yavaş yavaş düzelir bence..boşver sen calışmayı falan o calışssın..düşünmüyorum de ceremesini birlikte cekeceksiniz ama sorumluluk alması lazım onunda:)
Nimetcim üzüldüm.
Eşin kaç yaşında bilmiyorum, ama yaşı ne olursa olsun, baba olmuş bir adamın sorumluluklarının farkında olması gerekir.
Allah senin ve oğlunun hakkında hayırlısını nasip etsin...[/COLO
İyi tamam, bi taneye müsaade ettim, bi daha duymayayım.
Bebekle yalnız olmak zor gerçekten.
Ne zaman dönüyor eşin?
Bebeği yaparken işe yaradılar ya, görevleri orada bitti sanıyorlar :)
teşkürederim..ööle bir kacamaktı işte..bir aksilik olmazsa p.tesi:) gelecek..
evet her ne kadar eşim yardım etmese se cocukla azcık ilgilenmesi bile yetiyormuşş.
tek başıma zor oldu ama güzel de oldu..
Siteye bişi oldu yine, bütün alıntılarım gitmiş.
Aylin'e sonuna kadar katılıyorum, madem bebekleri getirdik dünyaya, öncelikli olan onların mutluluğudur artık, biz üstümüze düşeni yapacaz.
Esrin kolay gelsin, ben iş hayatımın en sarsak yılını geçiriyorum, bir sürü işim var, savsaklayıp duruyorum, bakalım nerden patlayacak...
Nimet eşinin yaşı da yeterince büyük, sağlam bir derse ihtiyacı var, Allah kolaylık versin.
Hasret valla haftasonu 9'a kadar uyusa, sonra bütün gün uyumasa razıyım, sürünüyorum.
cocuklarımızın mutluluğu öncelikli ama bu arada kendimzi de unutmamamız lazım..böyle diyorum ben kendimi mutlu edecek ne yapıyorum -hiçbirşey..doğum sonrası psikolojisi daha zor kanımca hem erkek hem de kadın içinn
bugün 1 kere yaptı henüz esrin...takipteyim çoğalırsa götürücem tahlile...
asya bugün pişik olmuş...günde 1-2 kaka yapıyodu dün 7 kere yaptı yeşilimsi de...biraz da huzursuz....inşallah hasta olmaz ya.diş mi gelecek aceba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?