2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çokoprens sen mi yazmıştın pirinç çorbası eleştirisni:) canım yemio ki sıpa sebze çorbası patates kabak yaptım ı ıh. patates kabak havuç yaptım ı ıh. patates irmik yaptım ı ıh. anasına çekmiş geçen sütlü patates çorbası yaptım yutmuştu. allerjiden önce tabi. bende çaresizlikten pirinç yaptım işte. bakalım nolcak. ek gıdaya geçince rahatlicam diyodum daha beter sıkıntıya düştüm. bence bu coguun süte allejrisi fln yok. sırtı hala kabarık hala kabarık.
kızlarrrrrrrrrr
noluo aaa gelen boşancam giden boşancam bu ne yaa. oyuncakmı bu. azcık Annelerimiz gibi kızyım size. ööle herşey güllük gülistanlık laylaylom ewlilik mi arıyodunuz çok beklersiniz. herkes birbirinin artısını görcek kendi eksileirni silcek. karavana ewine taşınıosun heralde ailende araba alcakmış sanırım cocugunda war kocanda böle napcaksın 4-4 lük kim war şu dünyada. senin yerinde olmak isteyen insanlarda wardır emin olabilirsin. dier arkadaşlarınkini pek hatırlamıorm ama lütfne şu boşanma işini unutunn. pozitif olcaksınız mecburenn. artılarınızı görün milletle kıyaslamayınn en büyük zenginlik cocuklaırnız war. diğer forumlara girin çocuk diye inleyen kaç kadın war arkadaşlar. el boş allaha şükür gönül hoş kocişlerle uğraşıyoruz. ya illaki zordur kesinlikle inanıyorum ama kadın olmak başlı başına zor ki.boşanınca bitcek mi herşey daha beteri beklio. şükür edip allah'a dua edip hayatımıza devam edicez arkadaşlar daha kötülerini düşüncez..böle işte:)

ohh şükür ya şu sorunlardan dolayı gıcık oluyorum boykot edip girmemek isrtiyorum hatta ama sizdende ayrı yapamıyorum ceren bugünü uyuyarak bitirdi hiiiiiiiçççç bişey yemedi kahwaltıda yarım kaşarlı tost yedi uyudu 12,20de 2 gibi 120cc bebe bisküwili mama içti we 17,20de uyandı meme emdi yoğurt wermeyi denedim 2 kaşık zorla yedi... meme emdi tadımlık.. yaramazlık yaptı we az önce tekrar memede uyudu umarım gece uykusuna dalmıştır uyanırsa 12ye kadar uyumaz bnde ne iş yapabilirim ne yemek yiebilirim demektir!!
şimdi hedefim.. karnımı doyurmak, bulaşıklar lawoboda onları makineye atmak ewi toparlamak, duş almak we cumburlop yatak yapmakboshayallersmile
kocam bu gece çalışıyor.. annemlerde yok huzurlu bi şekilde uyumak istiyorum 12yi geçirmeden:Saruboceq:

herkese iyi gecelerrrr
çiğ köftemde geldicokacimcoook
tw karşısına yayılmam lazım... daha mutfak toplanacakk
öptüm

kız sen bebişe kaşarlı tost mu yedirdinnn allah seni netmesinnnhihoyyyt

arkadşler acil cevap,.haktanın bi kulağı acayip kırmızı vede acayip sıcak,artı şişmiş vaziyetteeeee..ne olabilirkiiiii,.eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

nilüfercim aklıma gelen ihtimalleri yazayım sana..
böcek falan ısırmış olabilir
belki çok oynamıştır kulağıyla diş sıkıntısı varsa ve ya kulağına su kaçmışsa
kabakulak diyeceğim ama sanmam..
kulakta enfeksiyon da olacağını sanmam..
daha detaylı yazarsan yardımcı olabilriz belki. kulak kepçesi değil mi??
telaş yapma önemli bişey yoktur inşallahh

kulağıyla oynamıştır.çekmiştir kulağınnı.bence korkulacak bişey yok.benimde kulağımı azıcık çeksem öyle oluyo.hassastır.korkulacak bişey değildir inşallah.

kulağıyla oynamıştır.çekmiştir kulağınnı.bence korkulacak bişey yok.benimde kulağımı azıcık çeksem öyle oluyo.hassastır.korkulacak bişey değildir inşallah.

bence de oynamıştır ya da tırnağıyla çizmiştir Nihanın genelde bir yeri ızarıp kabardımı indiğinde derin bir çizik çıkıyo ortaya...bu aralar kulalarını ve üstlerindeki saçlarını çok çekiyo kaşıyo doktora sordum dişlerden dedi kulağında bir şey yokmuş.çeneyle bağlantılı olduğu için aynı oranda etkilenir dedi..dişten de olabilir...

günaydın arkdaşlar
sabah sabah ablam aradı uyandım kahvaltıya gidecem
ya küçük olmak ne kadar zor herkez beni çagırıyo yagızı özleyince hayırda diyemiyorum..
neyse sizlere bakayım dedim kimseciklerde yok hoşcakalın ben kaçar..

günaydın kızlarrrrr
en erken ben başlıorm güne içinizde heralde. bidaa bnm kızıma çevremde uslu mazlum sessiz diyen olursa kurşuna dizcem:* bunaldım 3-4 gündür burnumdan gelir oldu herşey. dişten mi neden bilmiyorum ne dogru dürüst uyuyor ne duruyor sürekli mızıltı sürekli ilgi. gece çok uyanır oldu. akşam 9 da uyudu güya ama her yarım saatte bi uyandı 12 ye kadar.burnuda akıo üşütmüş heralde bide onun etkisi.ayagımdas uyuyo yemek yemeye bile fırsatım yok. akşam hem sallıorm beşiğini hem aglıyorum. onada kıyamıyorum acıyo ki bi yeri uyanıo mızıldıo yada ben ona kıyamıyorum o bana bi güzel kıyıyo bilmiyorum artık. ama şu dişler şu günler bi geçsede kurtulsam artık bıktımmmm

cnm diş çıkarınca kurtulmuyosun,bu süre içinde zaten sana alışıyo,bundan sonrada yapışık ikiz gibi dolanırsınız aynen bizim gibi şimdi yatağıma bile el koydu yanında olmayınca kesinlikle uyumuyo ben kalkar kalmaz gözleri açıyo,
günlük normalde maksimum 30 dk 1 saat uyuyan yagız dün 12 den 4,de kadar uyudu
uyanınca hemen yanına koştum gözlerini açıyo bakıyo yanındayım tekrar uyuyo,
benim afacan böyle inşallah olmaz sizinki..

öğretmen arkadaşlar,süt izni konusunu naptınız,olcay sen de soruyodun ya var mı süt izni diye,noldu halledebildin mi ders programını?

ben 1 günümü boşalttım,1 gün tam gün gidicem 8.30-14.30, 2 gün de öğlene kadar.tamam buraya kadar herşey iyi hoş da salı gününün planını cok kötü yapmışlar.3.-4.derslere giricem,öğle arasında beklicem,5-6 ya giricem.boşu boşuna vakit öldürücem okulda.cok canım sıkıldı..

Günaydın arkadaşlar :)
biz de erkenciyiz ama yeni açtım bilgisayarı...kahvaltıdan sonra :)
eşim zaten erken kalkmayı severdi hep Nihan da erkenci olunca ve ben mecburen kalkınca değmeyin keyfine erkenden kahvaltısını yapıyor bana kalsa en erken 10da kalkardım bir saat sallanır ayılmaya çalışır kahvaltıyı öğlede anca yapardım-tatlicadiarzu-

ya arkadaşlar Nihanın öyle bir durumu olmadı bilmiyorum başka ne yapılabilir ama bence sizinle hele sizin yatığınızda yatmasınlar sonra hiç ayrımazsınız...geçenlerde baby tv de afacanlar evi gibi bir şeydi adı bir program izledim BBG evi gibi sorunlu aileler kalıyor bebekleri çocukları kendi yataklarında uymuyordu onları gece gözlemleyip ailelere tavsiye vererek zor bela çocuklara kendi yataklarında uyumayı öğretiyorlardı...çok zor cidden hele büyüdülerse...

canım ben süt iznimi öğleden sonra kullanmak istiyorum yani yalnızca sabah ders istiyorum dedim zaten 14 saat dersim var + rehberlik sağolsunlar dersim az olunca boş gün de istemem sadece sabah dersim olsun deyince kolayca ayarladılar..bazı günler 2 bazı günler 4 dersim var en geç 12 de çıkıyorum...eşim de öğleci onun da ilk saatlerini boşalttılar ben gelicem o gidecek Nihan hanıma biz bakıcaz...
az önce kahvaltı hazırlamayı ve yedirmeyi öğrettim eşime:lepi:
tek sıkıntı çarşamba günü rehberlik saati sadece son ders için okula gitmem lazım eşim de yok o günlerde de burda okuyna erkek kardeşim bakacak tabi dersi olmazsa....ya da komşularımdan birine rica edicem sadece 1 saat için...inşallah onu da hallederiz....

senin o gün kötü olmuş ya inşallah evin yakındır okula gider gelirsin öğle arası..keşke sabaha toplasalarmışklava:

yaaa ben dün öğlenden beri siteye giremiyorum şimdide binbir türlü yol denedimde öyle girdim yeter yaa bu bitmeyen bakım sorun iyice sinir olmaya başladım yaalmaz:

canımcım bende görüştüm ilgili müd.yrd.ile...son 2 saatlerimi istiyorum dedim..o da yaparız dedi..programı pzt.alıcam..umarım sorunsuz dediğim gibi yaparlar....1 tam gün istemedim ben..ağırlıklı anne sütü alıyo diye 3.öğününe yetişeyim diye düşündüm...ama haftanın 1 günü nöbet olacağından sadece 4 gün erken gelebilicem...

seninkide çok iyi olmuş hanife.ne güzel bakıcıya gerek kalmamış...

günaydın. bebek 1 yaşına gelene kadar nöbet yok.

ben de sabah istedim dersleri ama bakalım pzt göreceğiz. benim de 15 saat falan olur.
biz de başlıyoruz artık. hakkımızda hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…