2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayır 1 yalşına kadar. geçen hafta arkadaşa sordum. o bir yaşına kadar tutmamış. müd.yrd. da demiştim. o da evet öyle demişti

evet aradım...tamam dedi..ben 6 ay olana kadar biliyorum ama yönetmelik ne ise onu yaparız dedi...

sonunda gelebildim ben çok zor zamanlar yaşadım allahım kimseye yaşatmasın
kızımın hastalığı bronşite döndü bugün karsa ucacaktık ama dr izin vermedi 1 hafta daha istanbuldayım
bizim <kız emeklemiyor emeklemeyen varmı aranızda ve hala tam oturtmuyorum ben aslında ona zaman kalmıyor sürekli kucakta

canım çok geçmiş olsun...

çok geçmiş olsun canım...

evet 1 yaşına kadar nöbet yok

oley:lepi:

naptın öznur.MR yi aldınmı?

çok geçmiş olsun canım...

oley:lepi:

naptın öznur.MR yi aldınmı?

aman yok almadım valla dun kan tahlılını aldım.dr ıltıhaplanmaya baglı agrı olabılır mı dıye ıstemıstı.tahlıl sonuclarına baktım 2 oran yuksek cıkmıs onlarda enteresan hastalıkların oranıymıs.hıc gıdıpde mr sonucunu almak gelmedı ıcımden.zaten bu ayın 3 unde yapılmıstı bız ayın 18 ındeyız.pazartesı gıdıp alabılırım.

selam meralcim.asya da öyle.uyumuyo bu aralar hiç....mızmız hep..

artık düzelsinler ama yoksa biz sıyırıcaz, inan sinir hastası olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum, hala ağlıyor:1closedeyes:

MERALCİM SLM muhallebinin tarifini isteyecektim pirinçunlu suyla ypılan oglana yedirmek için

cnm bnm oğlana mamalar alerji yaptıüı için yarım çay bardağı su ile yarım tatlı kaşığı pirinç ununa çok az şeker ekleyerek pişiriyorum. ama sende öyle bi problem yoksa mama eklenen tariflerden dene istersen daha besleyici olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…