2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam millet
ewdeydim bu saate kadar yemek temizlik ceren offf dedim.. walla dükkanda olmak daha iyisempatiksalakcinni 11e kadarda uyumuş olmanın sewindirikliği war içimde:) ceren 9,30da uayndı emzirdim üstünü değiştirdim doooru dükkana babasına postaladım 11de geldiler..
pazartesi eşim bankayla imzaları atacak ew sahibinin 45 gün oturma hakkı warmış doğru mu???
ben şimdi 1,5 ay onun çıkmasını beklerken hem kredimi hemde buraya kiramı mı ödeyeceğim haksızlık bu amalmaz:

kız sen bebişe kaşarlı tost mu yedirdinnn allah seni netmesinnnhihoyyyt
napim yemiyor blendırdan geçenleri, öyle ağzına lokma koyayım çüğneyip yutsun istiyor.. dişi de yok maymun yaaa

canım emeklememesi normalde bnce artık oturtmaya başlasan iyi edersin..

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenyagmurr yatagının kenarlıklarına tutunarak ayaga kalkmışşşşş kafasını da uzatmışşş:1shok::1shok::1shok:akannehir

canım çok geçmiş olsun.
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenyagmurr yatagının kenarlıklarına tutunarak ayaga kalkmışşşşş kafasını da uzatmışşş:1shok::1shok::1shok:akannehir

yuhhhh:bbo::1shok:akannehir

selam arkadaşlar ya kafama takılan bişey var ben sınıf öğretmeniyim kadrom köyde olduğu için merkeze görevlendirme istedim oldu çok şükür merkezde bi okula gidicem ama bulunduğum okulda hiç branş öğretmeni yokmuş ücretli geliyomuş onlarda 4-5lere girmiyomuş bir tane 2.sınıf boşmuş acaba onlarımı alsam ben süt iznimi öğleden sonra kullanmak istiyorum müdürümle henüz tanışmadım pazartesi tanışcaz nasıl bi yol izlenir fikri oln varmı yoksa sadece öğle arasına izin verip benim iznimi yerlermi

aferin kızıma :):):):)Nihan da kenara dayanıp kafasını uzatıyor ama ayağa kalkamıyor henüz...Yağmur kuzimiz yakında yürür zaten:lepi:

canım her şekilde ayarlamak zorundalar...yasal hakkımız netice de...
kaçıncı sınıf alırsan al ayralamalrı gerekir...ben ilköğretimde çalışırken bir arkadaşımız izinden dönmüş 3.sınıf okutuyordu son bir ya da iki dersini idarecilerin girdiği satranç trafik falan ayarlayıp onu gönderiyorlardı ama bizim okul ikili öğretimdi....
seninki tam gün anşılan...
yine de öğle tatilini süt izni diye değerlendiremezler günde 1 buçuk saatin var ve istediğin gibi kullanma hakkın var...
inşallah seni üzmeden ayarlarlar...

canım her şekilde ayarlamak zorundalar...yasal hakkımız netice de...
kaçıncı sınıf alırsan al ayralamalrı gerekir...ben ilköğretimde çalışırken bir arkadaşımız izinden dönmüş 3.sınıf okutuyordu son bir ya da iki dersini idarecilerin girdiği satranç trafik falan ayarlayıp onu gönderiyorlardı ama bizim okul ikili öğretimdi....
seninki tam gün anşılan...
yine de öğle tatilini süt izni diye değerlendiremezler günde 1 buçuk saatin var ve istediğin gibi kullanma hakkın var...
inşallah seni üzmeden ayarlarlar...
[/QUOTE]

Süt izninin kullanımında annenin saat seçimi hakkı vardır

Eğitim-öğretim gibi son derece önemli görevi ifa eden öğretmenlerimizin de kanunla verilen bu haklardan; eğitim ve öğretim faaliyetlerinin aksatılmadan yürütülmesi kaydıyla "süt izni" haklarını da kullanacak

ya canım ben öğleden sonra kullanmak istiyorum da bu madde beni düşündürüyo

Süt izninin kullanımında annenin saat seçimi hakkı vardır

Eğitim-öğretim gibi son derece önemli görevi ifa eden öğretmenlerimizin de kanunla verilen bu haklardan; eğitim ve öğretim faaliyetlerinin aksatılmadan yürütülmesi kaydıyla "süt izni" haklarını da kullanacak

ya canım ben öğleden sonra kullanmak istiyorum da bu madde beni düşündürüyo[/QUOTE]

canım biliyorum bu maddeyi ama öğle arası başka süt izni başka
şu anki uygulamada zaten haftada 4-5 ders serbest etkinlik saatleriniz var...hadi 4-5 aldın görsel san.,beden,müzik,ingilizce,din öğretmeni yok sen girdin haftada 26 ,2.sınıf aldın 25 saat diğer 4-5 saati istersen bir güne ya da her günün son saatine koyabilirsin tabii okul idaresi ne der bilemem ama bu saatlerde en azından süt izni kullanabilirsin..senin öğrencilerini de aynı saatteyse sosyal etkinlikler diğer sınıflara bölerler onlarda boş kalmamış olur...hiç yoktan iyidir...belki öğlen oklda kalırsın ama erken çıkarsın...

[QUOTE=azemheval;15212387]sonunda gelebildim ben çok zor zamanlar yaşadım allahım kimseye yaşatmasın
kızımın hastalığı bronşite döndü bugün karsa ucacaktık ama dr izin vermedi 1 hafta daha istanbuldayım
bizim <kız emeklemiyor emeklemeyen varmı aranızda ve hala tam oturtmuyorum ben aslında ona zaman kalmıyor sürekli kucakta[/QUOTE]
cnm çok geçmiş olsun,inşallah çabucak atlatır kuzum.tabiki oturtman gerekiyo normalde 6 ayını dolduran bir bebek kendi halinde oturması gerekiyomuş.

ne yarım bardak yarım tatlı kaşıgı be tadımlıkmı yapıyosun.?

aldın m ısonunda evi hayırlıso lsun canım.... senden duyuyorum böyle bişeyi çokkötü ama yaa olmazkii..

Merhaba canlar
Sizi çok özledim olumunekankayizsmile

dün gece selametle döndük çok şükür...
Günleri saydım adeta bir bebekle tatil yapmak ne zormuş meğer...
Genelde bebekle tatile gelenlerin yanlarında illa ki bir yakınları vardı ama biz eşimle yalnızdık
bir kaç kere eymeni babaya bırakıp toplamda 6-7 saat kadar tatil yaptım sayılabilir :))
ama çok keyifliydi
oğluma açık hava yaradı
sabah beş-altı arası uyanıyordu ki zannımca buna alıştı bu sabahta öyle uyandı...
(ben yediye razıyım önceden öyleydi kıymet bilmiyormuşum meğer :) )

saat yedi gibi kahvaltıya gidiyorduk
sanırım eymenin tatmadığı tat kalmamıştır...
istisnasız verdiğim her parçayı yuttu en çok kavun ve pekmez yedi...

saat dokuz gibi eymen denize giriyordu
tam da tahmin ettiğim gibi ne kumdan ne denizden korktu pıtır pıtır çırıpıyordu ayaklarını
sadece güneşi sevmedi güneşlensin az diyorduk ama iki üç dk zor dayanıyordu...

sonras uykusu,öğle yemeği (öğlen sıcağında genelde oda da ya da parkta oluyorduk)
ve akşamları hep erken uyudu...
ama geceleri hep ağlayarak uyanıyordu... sonrası mız mız sabaha kadar...
biraz etlendi sanki bakalım tartıda göreceğiz...

işte size minik yüzücü

günaydın...
tüm öğretmen arkadaşları aynı telaş sarmış. yarın göreceğiz bakalım nasıl bir prog. olacak.
şimdiden yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun....
bu arada benim bu iştahsız defne cadısı püreleri, kaşık mamalarını zorla yiyor. dr. bir seferde 125 g kavanozdaki püreyi yer dedi ama biz yarısına zor geliyoruz. ne yapacağımı şaşırdım....

günaydınnn
ya bende lisans mezunuyum ücretli alıncakmış ya başvursam diorm. ama sıra bana gelmez dimi. bütün ögretmen arkadaşlara başarılar ve kolaylıklar inşş.
canım senin kızla benimki aynı:) bizde zor bela yiyoruz bu ara yarısını aşabiliyoruz biraz ben meyve pürelerinin içine bi tane bebe bisküvisi atıyorum o zmn daha güzel yiyor sende dene istersen.

oturduğun ilçenin milli eğitimine başvur. mutlaka öğretmen açığı oluyor. atamalar bu yıl gecikecek onun için ihtiyaç olur. haftada 15 saat falan ders verseler hem sana değişiklik olur hem de çok yorulmamış olursun. çalışmaya alışınca eve tıkılıp kalmak zor geldi bana.tabi cadı kızımı özleyeceğim ama. neyseki dersim az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…