- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.301
öznur geçmiş olsun cnm
napim yemiyor blendırdan geçenleri, öyle ağzına lokma koyayım çüğneyip yutsun istiyor.. dişi de yok maymun yaaakız sen bebişe kaşarlı tost mu yedirdinnn allah seni netmesinnnhihoyyyt
sonunda gelebildim ben çok zor zamanlar yaşadım allahım kimseye yaşatmasın
kızımın hastalığı bronşite döndübugün karsa ucacaktık ama dr izin vermedi 1 hafta daha istanbuldayım
bizim <kız emeklemiyor emeklemeyen varmı aranızda ve hala tam oturtmuyorum ben aslında ona zaman kalmıyor sürekli kucakta
canım çok geçmiş olsun.sonunda gelebildim ben çok zor zamanlar yaşadım allahım kimseye yaşatmasın
kızımın hastalığı bronşite döndübugün karsa ucacaktık ama dr izin vermedi 1 hafta daha istanbuldayım
bizim <kız emeklemiyor emeklemeyen varmı aranızda ve hala tam oturtmuyorum ben aslında ona zaman kalmıyor sürekli kucakta
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenyagmurr yatagının kenarlıklarına tutunarak ayaga kalkmışşşşş kafasını da uzatmışşş:1shok::1shok::1shok:akannehir
öğretmen arkadaşlar,süt izni konusunu naptınız,olcay sen de soruyodun ya var mı süt izni diye,noldu halledebildin mi ders programını?
ben 1 günümü boşalttım,1 gün tam gün gidicem 8.30-14.30, 2 gün de öğlene kadar.tamam buraya kadar herşey iyi hoş da salı gününün planını cok kötü yapmışlar.3.-4.derslere giricem,öğle arasında beklicem,5-6 ya giricem.boşu boşuna vakit öldürücem okulda.cok canım sıkıldı..
aferin kızıma :):):):)Nihan da kenara dayanıp kafasını uzatıyor ama ayağa kalkamıyor henüz...Yağmur kuzimiz yakında yürür zaten:lepi:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenyagmurr yatagının kenarlıklarına tutunarak ayaga kalkmışşşşş kafasını da uzatmışşş:1shok::1shok::1shok:akannehir
selam arkadaşlar ya kafama takılan bişey var ben sınıf öğretmeniyim kadrom köyde olduğu için merkeze görevlendirme istedim oldu çok şükür merkezde bi okula gidicem ama bulunduğum okulda hiç branş öğretmeni yokmuş ücretli geliyomuş onlarda 4-5lere girmiyomuş bir tane 2.sınıf boşmuş acaba onlarımı alsam ben süt iznimi öğleden sonra kullanmak istiyorum müdürümle henüz tanışmadım pazartesi tanışcaz nasıl bi yol izlenir fikri oln varmı yoksa sadece öğle arasına izin verip benim iznimi yerlermi
canım her şekilde ayarlamak zorundalar...yasal hakkımız netice de...
kaçıncı sınıf alırsan al ayralamalrı gerekir...ben ilköğretimde çalışırken bir arkadaşımız izinden dönmüş 3.sınıf okutuyordu son bir ya da iki dersini idarecilerin girdiği satranç trafik falan ayarlayıp onu gönderiyorlardı ama bizim okul ikili öğretimdi....
seninki tam gün anşılan...
yine de öğle tatilini süt izni diye değerlendiremezler günde 1 buçuk saatin var ve istediğin gibi kullanma hakkın var...
inşallah seni üzmeden ayarlarlar...
artık düzelsinler ama yoksa biz sıyırıcaz, inan sinir hastası olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum, hala ağlıyor:1closedeyes:
cnm bnm oğlana mamalar alerji yaptıüı için yarım çay bardağı su ile yarım tatlı kaşığı pirinç ununa çok az şeker ekleyerek pişiriyorum. ama sende öyle bi problem yoksa mama eklenen tariflerden dene istersen daha besleyici olur
selam millet
ewdeydim bu saate kadar yemek temizlik ceren offf dedim.. walla dükkanda olmak daha iyisempatiksalakcinni 11e kadarda uyumuş olmanın sewindirikliği war içimde:) ceren 9,30da uayndı emzirdim üstünü değiştirdim doooru dükkana babasına postaladım 11de geldiler..
pazartesi eşim bankayla imzaları atacak ew sahibinin 45 gün oturma hakkı warmış doğru mu???
ben şimdi 1,5 ay onun çıkmasını beklerken hem kredimi hemde buraya kiramı mı ödeyeceğim haksızlık bu amalmaz:
günaydın...
tüm öğretmen arkadaşları aynı telaş sarmış. yarın göreceğiz bakalım nasıl bir prog. olacak.
şimdiden yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun....
bu arada benim bu iştahsız defne cadısı püreleri, kaşık mamalarını zorla yiyor. dr. bir seferde 125 g kavanozdaki püreyi yer dedi ama biz yarısına zor geliyoruz. ne yapacağımı şaşırdım....
günaydınnn
ya bende lisans mezunuyum ücretli alıncakmış ya başvursam diorm. ama sıra bana gelmez dimi. bütün ögretmen arkadaşlara başarılar ve kolaylıklar inşş.
canım senin kızla benimki aynı:) bizde zor bela yiyoruz bu ara yarısını aşabiliyoruz biraz ben meyve pürelerinin içine bi tane bebe bisküvisi atıyorum o zmn daha güzel yiyor sende dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?