2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin pınar maşallah eymen paşaya yağızı geçebilirmiki?
filizcim baya bir süredir yoktun hayırdır nerelerdesin 2 gün önce sorucaktım unutmuşum,
kuzular iyidir inşallah..

aldın m ısonunda evi hayırlıso lsun canım.... senden duyuyorum böyle bişeyi çokkötü ama yaa olmazkii..
ewet canım aldık:) ayrın allahın izniyle bankaya gidiyor eşim imzalar atılıyor ew sahibi içinde 45gün oturma hakkı warmış.. onun çıkmasını beklicez sonra mutfak dolapları, banyosu küweti, boyası, doğalgazı döşenecek yani benim taşınmam nerden baksan 2 ay eğer kadın 45gün oturursa... borçlarımı kapatıp bi yer bulup hemen çıkarım demiş ama bakalım fazla soğuğa kalmadan hallolur umarım.. yakına geliorum sna:)))
foto büyük olmuş düzenle butonu nerede ya hu

kız bu paşa ne güzel denizlere girmiş.. aynından bnde alayım ceroya bayıldım wallagamyoncuiremsu
nerdeydiniz tatilde?

slm mart anneleri..başım sıkıştığında sizlerden yardım istiyorum.şimdiye kadar vermiş olduğunuz cevaplar için teşekkür ederim..bir sorun daha olucak oğlum emmeyi bıraktı mama ve ek gıdalara geçtik..ek gıdalarda sorunumuz yok ama şimdide bebek sütünü içmek istemiyo..aptamil kullanıyorum bebelac ve gogly de denedim onlarıda içmedi..aptamil milumil varmış sanırım daha lezzetliymış onu alsamiçermi acaba sizlerden bu mamayı kullanan oldumu şimdiden teşekkür ederim..

milumili kesin sewer..
bizim kide ekgıdaya geçince biberonu reddetti.. bnde uykudayken biberon maması weriyorum hem daha uzun uyuyor..
uyanıkken çok açsa alıyor yoksa istemiyor yine..
bişeyler kemirmek yemek daha cazip geliyo..

hoşgeldin pınar maşallah eymen paşaya yağızı geçebilirmiki?
filizcim baya bir süredir yoktun hayırdır nerelerdesin 2 gün önce sorucaktım unutmuşum,
kuzular iyidir inşallah..

canım sağol hatırlaman yeter ayağımı burktum bayramdan önce doğan diş dönemi fırsat olmadı misafrimde boldu nihayet şükür kavuşturana artık sık sık girerim.
şimdilik çıkıyorum akşama düğün var.
pınar ay maşallah eymene bizimki denizi pek sevmedi amasuya bayılıyo.
hasret ev almışınız ay hayırlı olsun rabbim güle güle oturmayı nasip etsin bizimde dişimiz çıktı sonunda umarım herkes iyidir

Nihan milumili içmemişti...bir ara sütüm azalmıştı almıştım hiç sevmedi...ben de hiç vermiyorum mama zaten ek gıdaya tamamen geçtik artık aralarada da emiyor...ama dört ay çok küçük ve bir şekilde süt alması lazım SMA yı dene derim belki onu sever...
Nihan da biberon almıyor suyunu bardaktan içiyorkafamçokkarıştı

selam kızlar
öznur hayırdır doğuhan hasta mı???geçmiş olsun...

canım yok bende dandiklik var.Masallah oglusum turp gıbı

yok Doğuhan paşa değil kendisi hasta

kafamçokkarıştı evet ben hastayım hemıde ruh hastası :))))))))))))))

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenyagmurr yatagının kenarlıklarına tutunarak ayaga kalkmışşşşş kafasını da uzatmışşş:1shok::1shok::1shok:akannehir

:)))))) ben de koydeyken doguhanı besıgının kenarına tutunmus kalkamaya calısırken yakalamıstım.
aferın mınık murunlu yagmuruma

baba ogul koca popolular uyuyor bende kendımı zor tutuyorum uyumamak ıcın.aksama mac var gelen gıden olacak temızlık yapıp ıkramlık bısıler hazırlamam lazım.

baba ogul koca popolular uyuyor bende kendımı zor tutuyorum uyumamak ıcın.aksama mac var gelen gıden olacak temızlık yapıp ıkramlık bısıler hazırlamam lazım.
ne o kııı gelin bilet werem gidin kadıköyde izleyin?sempatiksalakcinni

suyu falan içiyo biberondan.. ewet bnde sma gold kullandım hem besleyici bir mama... şimdi eşimin bi arkadaşı 20,30 paket bebelac mama hediye etti bize onları kullanıyorum

Ülker heronun ballı irmikli mamasını aldım( balsızı yoktu bal hani yasaktı) neyse işte o mamayla yapılıomuş mamanın içine karıştırıomuşsun bende keçi üstüyle pişirdim yarım ölçü yedi bizimki. yalnmız sütün içine katmadım kaırştırdım azcık pişirdim bişi olmaz heralde. umarm allerji yapmaz ya yeter artık çocugum neyi sewrese o allerji yapıoo. bu arada ek bişiler yiyince beni emmio sinir oluorm yaa

merlikecim benim bildiğim pişirilmiyo o mama sıcak sütle karıştırsaydın olurdu.. pişirilen başka mamalr war.. ama bişi olmaz herhalde:) en kötü değerleri birazcık ölmüştür:kedi:

akşam ki
bjk-fb maçına bilet war ilgilenenlere duyrulur..
ihtiyacı olan arayan warsa bana ulaşın canlarım

merlikecim benim bildiğim pişirilmiyo o mama sıcak sütle karıştırsaydın olurdu.. pişirilen başka mamalr war.. ama bişi olmaz herhalde:) en kötü değerleri birazcık ölmüştür:kedi:

ayy hadi yaa aklıma geldi yedirirken. dokunmasında warsın değerleri azcık ölsün. bundan sonra öyle yaparım. tadıda güzel sevdi bizimki. önemli olan 500 cc süt ve sütlü gıda alması zaten. benim sütüm tam 500 mü bilemicem 500 diyince büyük görünüo gözüme ama 2 su bardaa diyince küçülüo:) cıkıodur heralde 2 su bardaa. çok sık emio cunku 50 cc gitse ki daha fazla gidiodur 10 kere fln emio benimki rahat.
dün avm ye gittik dolaşalım hava alalım die benim ew kuşu astı suratını büttüüün gün boyunca. ewde ncıkarken emmişti bide arabada emdi. avmye geldik biz yerken onada yarım kavanoz püre yedirdim. sonra saat başı emzirme odasına götürüp emziriym dedim asla ne emdi ne uyudu millet gelio sıpasıyla emzirio uyuyolar arabalarına koyup hoop grzmeye devam benimki bizle beraber gezdi. dıaşrıyı sevmio kesinlikle bu sıpa.
ewe geldik hem sağı emdi hem solu emdi arabada emdi bide üst indirdim dolaptan onu emdi erkendne uyudu. bütün günün acısını cıkarttı. hamileyken pek dışarı cıkmadım ondan heralde:)

bizimki bayılıyo dışarıya:)))
bugün iş olmazsa erken kapatıp atacağım kızımla sokağa kendimi:lepi:

:)) benım kardısler bjk lı.herıfım gs.ben bjk
ama herıfıme farketmıo.la lıga yı bıle ızlıo anasını satayım yaf

hımmm ben hamılelıgımde hep dısarıdaydım desene bızım oglan bu yuzden gezentı :))))

off ya aramış dioki passaportum nerde! şerefsizim katil olucam yaaaaklava:
kesin yurtdışı deplasmanı war oraya koşacak şerefsiz pislik yaaa!!! aklından bile geçirme lan diyip kapattım

off ya aramış dioki passaportum nerde! şerefsizim katil olucam yaaaaklava:
kesin yurtdışı deplasmanı war oraya koşacak şerefsiz pislik yaaa!!! aklından bile geçirme lan diyip kapattım

:roflol: kısım ugrasmasana su cocukla.birak gitsin.ickisi kumari karisi kizimi var yok
evine duskun bak ekmegini herhalukarda bulan cocuk.e senide kopek gibi seviyor kizinada duskun.
bi kusuru bjk aski o kadarda olsun yani.birak gitsin tek eglencesi o degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…