- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.321
ewet canım aldık:) ayrın allahın izniyle bankaya gidiyor eşim imzalar atılıyor ew sahibi içinde 45gün oturma hakkı warmış.. onun çıkmasını beklicez sonra mutfak dolapları, banyosu küweti, boyası, doğalgazı döşenecek yani benim taşınmam nerden baksan 2 ay eğer kadın 45gün oturursa... borçlarımı kapatıp bi yer bulup hemen çıkarım demiş ama bakalım fazla soğuğa kalmadan hallolur umarım.. yakına geliorum sna:)))aldın m ısonunda evi hayırlıso lsun canım.... senden duyuyorum böyle bişeyi çokkötü ama yaa olmazkii..
foto büyük olmuş düzenle butonu nerede ya hu
hasret naber nasılsınnız?
foto büyük olmuş düzenle butonu nerede ya hu
slm mart anneleri..başım sıkıştığında sizlerden yardım istiyorum.şimdiye kadar vermiş olduğunuz cevaplar için teşekkür ederim..bir sorun daha olucak oğlum emmeyi bıraktı mama ve ek gıdalara geçtik..ek gıdalarda sorunumuz yok ama şimdide bebek sütünü içmek istemiyo..aptamil kullanıyorum bebelac ve gogly de denedim onlarıda içmedi..aptamil milumil varmış sanırım daha lezzetliymış onu alsamiçermi acaba sizlerden bu mamayı kullanan oldumu şimdiden teşekkür ederim..
hoşgeldin pınar maşallah eymen paşaya yağızı geçebilirmiki?
filizcim baya bir süredir yoktun hayırdır nerelerdesin 2 gün önce sorucaktım unutmuşum,
kuzular iyidir inşallah..
milumili kesin sewer..
bizim kide ekgıdaya geçince biberonu reddetti.. bnde uykudayken biberon maması weriyorum hem daha uzun uyuyor..
uyanıkken çok açsa alıyor yoksa istemiyor yine..
bişeyler kemirmek yemek daha cazip geliyo..
selam kızlar
öznur hayırdır doğuhan hasta mı???geçmiş olsun...
yok Doğuhan paşa değil kendisi hasta
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenyagmurr yatagının kenarlıklarına tutunarak ayaga kalkmışşşşş kafasını da uzatmışşş:1shok::1shok::1shok:akannehir
ne o kııı gelin bilet werem gidin kadıköyde izleyin?sempatiksalakcinnibaba ogul koca popolular uyuyor bende kendımı zor tutuyorum uyumamak ıcın.aksama mac var gelen gıden olacak temızlık yapıp ıkramlık bısıler hazırlamam lazım.
Nihan milumili içmemişti...bir ara sütüm azalmıştı almıştım hiç sevmedi...ben de hiç vermiyorum mama zaten ek gıdaya tamamen geçtik artık aralarada da emiyor...ama dört ay çok küçük ve bir şekilde süt alması lazım SMA yı dene derim belki onu sever...
Nihan da biberon almıyor suyunu bardaktan içiyorkafamçokkarıştı
merlikecim benim bildiğim pişirilmiyo o mama sıcak sütle karıştırsaydın olurdu.. pişirilen başka mamalr war.. ama bişi olmaz herhalde:) en kötü değerleri birazcık ölmüştür:kedi:
ne o kııı gelin bilet werem gidin kadıköyde izleyin?sempatiksalakcinni
suyu falan içiyo biberondan.. ewet bnde sma gold kullandım hem besleyici bir mama... şimdi eşimin bi arkadaşı 20,30 paket bebelac mama hediye etti bize onları kullanıyorum
ayy hadi yaa aklıma geldi yedirirken. dokunmasında warsın değerleri azcık ölsün. bundan sonra öyle yaparım. tadıda güzel sevdi bizimki. önemli olan 500 cc süt ve sütlü gıda alması zaten. benim sütüm tam 500 mü bilemicem 500 diyince büyük görünüo gözüme ama 2 su bardaa diyince küçülüo:) cıkıodur heralde 2 su bardaa. çok sık emio cunku 50 cc gitse ki daha fazla gidiodur 10 kere fln emio benimki rahat.
dün avm ye gittik dolaşalım hava alalım die benim ew kuşu astı suratını büttüüün gün boyunca. ewde ncıkarken emmişti bide arabada emdi. avmye geldik biz yerken onada yarım kavanoz püre yedirdim. sonra saat başı emzirme odasına götürüp emziriym dedim asla ne emdi ne uyudu millet gelio sıpasıyla emzirio uyuyolar arabalarına koyup hoop grzmeye devam benimki bizle beraber gezdi. dıaşrıyı sevmio kesinlikle bu sıpa.
ewe geldik hem sağı emdi hem solu emdi arabada emdi bide üst indirdim dolaptan onu emdi erkendne uyudu. bütün günün acısını cıkarttı. hamileyken pek dışarı cıkmadım ondan heralde:)
off ya aramış dioki passaportum nerde! şerefsizim katil olucam yaaaaklava:
kesin yurtdışı deplasmanı war oraya koşacak şerefsiz pislik yaaa!!! aklından bile geçirme lan diyip kapattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?