2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ewet tüm dediklerin mewcut ta.. ne işi war moskowada falan.. ben deliririm burda!!! kafayı yerim sen beni bilmiosun çok kuşkucuyum ben acaip kıskanıyorum onu((
o da aynen senin sölediklerini sölüyo ama yok bende gariplik sanırımlmaz:

bugün muhallebi werdim ya kendimi suçlu hissediyorum manyağım biliyorum ama elimde diil. kızıma ne zmn ek gıda wersem kendimi suçlu hissediyorum sanki onu besleyemiyormuşum gibi geliyor.süte ihtiyacı warda ben yetemiyorum diye üzülüyorum. 7 aya geilyoruz ama napim. ki günde 1 kere ya meyve püresi ya çorba weriyorum. üff yakında gelip kızlarrr kızım bişey yemio dediğim zaman bunu bana alıntı yapabilirsiniz:)

Sen kendini aştın artık bu süt konusunda, herşeyde bu kadar takıntılı mısın? yine süt ver ama içine bişeyler ekle o zaman, bisküvi ekle, muhallebiyi kendi sütünle yap, tahıllı mama ekle kahvaltı olarak yedir. Sonra en çiroz benim kızım deyip duruyosun, çiroz olur tabi, ben emziriyorum yarım saat olmadan çorba veriyorum yiyor, yani doymuyorlar artık sütle

bn yaparım emin ol!!!
canım artık 7. ayın içindesin we bence ek gıdalar wermezsen kendini suçlu hissetmelisin çünkü tek başına anne sütü ne bebeğini gelişrtirir ne de yeteri kadar besler ha tamam bağışıklığı güçlü olur o ayrı ama bnce artık herşeyden yemeleri gerekiyor ilerde iştahsız herşeye burun kıwıran bir çocuk olmamaları içinde bu önemli...

kizlar dun annem doguhana sebze corbasi yapti verdi.ben disaridaydim da :))
neyse iste dun yapilan sebze corbasini bugunde verebilir miyim ?

yaw birak gitsin.gerci enistemin anlattigina gore hatunlar cok guzelmis.fabrikada calisan hatunlari model sanmis garibim :))) ben olsam gonderirdim.

yaw kuzum delirme ver ek gida bak 7.ayini bitirmesine az kalmis senin bidik.gelisimini yawaslatirsin bebisin,omur boyu emziremezsin ki hem artik sutumuz eskisi gibi degil.yetmez ac kalir.

kizlar dun annem doguhana sebze corbasi yapti verdi.ben disaridaydim da :))
neyse iste dun yapilan sebze corbasini bugunde verebilir miyim ?
2gn werebilirsin cnm

tamam olur fabrikada ki kızları oda manken sansın die mi?????????????Çok üzgünüm çoook

çokoprens hep beni güldürüosun ya:)) yok takıntılı diilim aslında ama ne bilim yaa. bende emzirdikten yarm saat sonra meyve püresi werim mesela öğlen sonra ne zmn emio sizinkiler süre olarak yani. benimki baya 3 saat emmio nerdeyse.. sen nası yapıosun yaz o zmn takıntımdan kurtulim:)

tmm tmm wercem.:) ama mesela sneinki çorba fln içince tekrar ne zmn emio??

herkese iyi akşamlar.ya kızlar özledim sizi uzun zamandır giremedim.eşimin yeğeni burdaydı 20 gün onunla ilgilendim bi de 1 eylülde okula başlayınca fırsatım olmadı hiç.herşey yolunda mı geçmişe bakamıyorum.umarım herkes iyidir.

2gn werebilirsin cnm

tamam olur fabrikada ki kızları oda manken sansın die mi?????????????Çok üzgünüm çoook

kisim herifinin fabrikada isi ne cska macina gitmeyecek mi kaydirigubbakcemile3

canim anladigim kadariyla sen ac kalip kalmadigiyla ilgilide takmisin.normalde 6 aylik bir bebek 4 saat arayla emer.ama o bebegin yapisiylada alakali.benim oglus 4 saatten once acikmaz gece en gec 10 30 da yatar sabah 6 30 da kalkar.o kadarsaat acliga dayanabiliyor veledim. fakat ben emziriyorum 2 saatte bi.ek gidaya gectigimizde ise duzen su.sabah kalktiginda emziriyorum.1 saat sonra kahvalti.11 de meyve. 1 de corba 3 de meyve,aralarda isterse emziriyorum ki istiyor zaten :))) oglen 3 den sonrada emziriyorum hep

Günaydın, iyi haftalar herkese,

Öğretmen arkadaşlarımız için yeni öğretim yılı hayırlı olsun.

Pınarcım hoşgeldin...

İki günlük tatilden değil, savaştan çıkmış gibiyim.
Doruk iyice kudurdu.
Artık kucakta da zaptedemiyorum, gitmek istediği tarafa dönüp eliyle ıhh-ıhh diye gösteriyor, almak istediği şeyi işaret ediyor, emeklemeye başlasa rahat eder miyim acaba...
Dişlerin sıkıntısı bastı ama kendilerinden ses soluk yok, benim parmaklarımı bile ağzına sokmak istiyor, izin vermeyince kızıyor.
İştahsızlaştı, kaşıkla yedirmeye çalışırken elime bi vuruyor, her yer çorba-meyve vb oluyor. Tepki göstermiyorum :))
Uyutmaya götürüyorum, eğer uyumak istemiyorsa odaya girdiğimiz anda kıyameti koparıyor, yatağa yatırınca deli gibi savuruyor kendini bi o yana bi öbür yana.
Haftasonu arkadaşlarımla buluştum, hiç kimseye nasılsın diye bile soramadım, öyle kudurdu, canımı çıkardı benim.
Olsun ama, bütün azgınlığına rağmen, hep onunla olmak, mis kokusunu duymak, pamuk ellerini tutmak çok güzel :asigim:
Allah bütün yavrularımıza sağlık versin...

Merhaba anneler;
Tüm öğretmen annelerimize de başarılı bir dönem geçirmesi dileğiyle sevgilerimi sunuyorum...
Burcu canım daha da azman olucaklar savaş alanı gibi oluyor heryer gece 2 de evi toparladım valla...
Pınarcım hoşgeldin Eymen paşa'nın resmine bayıldım yaa bizim Hilal bırak oturmayı ayaklarını bile 2-3 dakika bile sokamadık ..Allahtan suya alıştık tatil dönüşü:)))

GÜNAYDINLAR canlarım,.öğretmenlerimize hayırlı bi dönem diliyorum.ayfercim tişkürler canımcım,.cuma günü kulağı kırmızı ve şişmişti,.ALLAHA şükür yarıntısı gün geçti,sanırım sinek ısırğıklava: klava:

günaydın herkese canlar.güzel bir hafta geçirmek dileğiyle.öpüyorum hepinizia.s.

bizde durumlar aynı anlatacak pek bişey yok.ALP TE DORUK LA aynı durum içerisinde BURCUM anlatmış birde ben yazmayayım.
herkes iyidir umuyorum.

günaydınnnnnn canlar , benim oğlumda alp ve dorukla aynı canıma okuyor tüm gün devamlı gezecek karıstıracak yürümeye baslayınca nasıl kosarım ardından bilmiyorun canları saolsun 7 de uyandık ama ben daha kahvaltı yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…