2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bizde 8 de kakltık ve ben hala kahvaltı yapmadım.valla yürümeye başladığında felaketim olacağını hissediyorum ALP İN ama yine o paytak paytak gidişlerini görmek için sabırsızlanıyorum.

aa birde ALP yalandan öksürmeyi öğrendi ilgi çekmek istediğinde başlıyor hemen öhh öhö yapmaya ben ona bakıp ah ne olmuş oğluma deyincede gülmeye başlıyor:asigim:
.

Nilüfercim geçmiş olsun, önemli bişey değilmiş çok şükür...

Farklı olsalar şaşardım :)
Her yerim ağrıyo ama beniiimmm :))

Çete bunlar çete...
Dün dışarı çıktık, soğuk portakal suyu istedim, hamam suyu gibi olunca içebildim.
Sıcak çay istedim, buzlu çay gibi olunca içebildim.
Yemek istedim, yağı donunca yiyebildim.
Çünkü hepsi kıvamındayken, ben Doruk'u yürütüyor, oyuncak arabalara bindiriyor, ağaç yapraklarını mıncıklattırıyordum :)

Şaka gibi...
Aynısını Doruk yapıyor. Bir de suratını komik bi şekillere sokuyor, gözlerini kırpıştırıyor falan... Napıyosun sen diyorum gülerek, basıyor kahkahayı.
Ama yemek yerken de yapmaya başladığı için, artık tepki göstermiyorum :))

haktanda yalandan öksürüyo sürekli,öksürdükten sonrada yan bakıp gülüyosırnaşık şey sırnaşık şey bu arada her zaman dedddeee dededdddddde diye kalkıyosırnaşık şey sırnaşık şey

Unutmadan yazayım, suyu kaşıkla içerken glu glu diye üflüyor suya, yemek yerken püfff yapıyor, suyu bardakla verdiğim zaman çok susamış gibi bardağa yapışıyor, ağzına doldurup sonra hepsini akıtıyor... kaydirigubbakcemile2

Herkese günaydınnn
Burcu kızım kocan nerde sen bunları yaparken? sen yemeğini yiyip çayını içerken bi zahmet kendisi ilgilensinnn
Haftasonum benim de Keremcik le ilgilenmeyle geçti, sanırım emmeyi bırakıyor, gündüz aç bile olsa emmeyi reddediyor, sadece 1 maksimum 2 kere gündüz emzirebildim ve her hafta başı işe başlayıp süt sağdığımda sütümün azalmasından anlıyorum artık bitmek üzere olduğunu ama en azından 6,5 ay emdi diyerek avutuyorum kendimi.
Ayrıca Kerem de uyumak istemediği zaman yatağı gördüğü an kendini geri atıp ağlamaya başlıyor, ben de aman ne zeki çocuğum var diyordum demek ki bu dönemde hepsi aynıymış:))) üzerinin değiştirilmesinden veya giydirilmesinden nefret ediyor çığlık çığlığa kıyafet değiştiriyoruz, bu olaydan o kadar yoruldum ki bazen kirli üstüyle bırakıyorum aynı hengameyi bir daha yaşamamak için.
Emekleme konusunda tık yok daha, burdan görüyorum ya sizinkiler emeklemeye başlamış demek ki bu dönemde emeklemesi gerekiyor diye düşündüm, eşime diyorum ki emekleme arkadaşım diye bir oyuncak var onu alalım emeklemesine yardımcı olsun, annem de dedi ki kızım bu ne acele çocuk 8-9 aylıkken emekler, ama Mart annelerindekilerin bebekleri emekliyor dedim:) eşim de bana kızdı, bizimki 10. ayda emeklesin nolcak illa erken mi yapmak zorunda diye, halbuki kötü niyetim yoktu ben bu aylarda emekliyorlar sanmıştım :)))

Yalandan öksürme aylardır bizde de var, konuştuğunu sanıyor sanki öksürerek akıllım kaydirigubbakcemile2 bir de habire burnunu çekerek suratını çirkin yapıyor, kendi kendine sesler çıkarıyor sürekli,"buuuuu" en çok söylediği 2 harfli kelime, ağlarken de net bir şekilde anne diyor ama bilinçli söylediği birşey yok:lepi:

kızlar gunaydın ne habersınız umarım hersey yolundadır benı soracak olursanız canım cok sıkkın hersey ust uste gelıyor su parasızlıktan cok sıkıldım esımlede annemlede sureklı bırbırımıze gırıyoruz borclar aldı basını gıdıyo tel borcundan dolayı ınternetı actıramıyorum psıkolojım cok bozuk sıze cok ıhtıyacım var aslında ama olmuyo ıste sabah sabah canınızı sıktım ama rahatlamam lazım kendınıze ıyı bakın opuyorum sızı

dikkat et kendine canım ATA nasıl sende canını sıkma düzene girer inşallah

Biri yalandan öksürme dersi mi verdi bunlara ki :)

Kocam çalıştı canım haftasonu, beni bu hayattan kurtarması lazım, malum...Bize geç katılabildi, ben arkadaşlarımlaydım, onlara diyemedim şunu alın da ben bi çay içeyim diye...Kocam yanımda olduğu zaman sağolsun, hiç izin vermez yemeğimin soğumasına :)
Aylincim benim de sütüm azalıyor gibi geliyor, mesela az önce 110 cc zor sağdım.
Doruk gündüzleri emmek istemiyor ama gece olunca yapışıyor memeye. Göğüslerim genelde yumuşacık, ama bişiler geliyor ki emiyor diye düşünüyorum.
Doruk da nefret ediyor üstünün değiştirilmesinden, ama sürekli su ve yemek püskürttüğü için değiştirmek zorunda kalıyorum. Pelerin gibi önlükler var, hani kocaman, onlardan almayı düşünüyorum ben. Hem kıyafet dayanmıyor, hem de boşuna sinir oluyor çocuğum.
Emekleme konusu bizde de yavaş ilerliyor. Ben bi arkadaşımda görüp beğenip almıştım emekleme arkadaşı. Bizimki peşine takılıyor takılmasına ama yürüyerek. Ihh ıhhh diye kendini kucağa aldırıyor, parmağıyla göstere göstere peşinden gidiyor.
En anlaşılabilir kelimelerimiz de hö, he, ahhh...

Canım Allah kolaylık versin, herşey hayırlısıyla bir an önce yoluna girer inşallah...

Çocuğu annene bırakıp eski işini yapamaz mısın? eşinle barıştınız mı? çocuğun masraflarını karşılamıyor mu? son durumunu bilmiyoruz ki yorum yapabilelim ama bildiğim tek birşey var, her gecenin sonu sabahtır, takma düzelecektir.

Farklı olsalar şaşardım :)
Her yerim ağrıyo ama beniiimmm :))

valla benimde heryerim ağrıyor burcu sanki hergün birleri tarafından dövülüyor gibi hissediiyorum.
zaten bunlar ikiz olacakmış kaydirigubbakcemile3aynen alpte suratını değiştiriyor buruşturuyor gözleri sıkıyor sıpalar yaa:asigim:ALP bilinçsizce konuşuyorda artık babba dedde anni ve bazen anne del bunları rahatça söylüyor ama tabiii bilinçsiz.

canım Allah yardımcın olsun sıkılıyorsun anlıyorum çık gel bana şebnem veya dışarda buluşalım.ben devamlı geliyorum otarafa.

canım çok özledik seni.. umarım sorunların kısa zamanda hallolur..
sen tamamen oraya mı yerleştin şimdi? son durum nedir?

ayenn kaşığa wuruyor ben ellerini tutarak yediriyorum, mamayı suyu ağzında gığğğii yapıyo, suratıma püskürtüyo.. tabağın içine elini sokup suratını büzüştürerek karıştırıyo... neler neler!!!
yakamdan tutup ayağa kalkıyo.. oturmak istemediğind eknedini dimdik edio oturmuyo sinirlenince saçlarnı yoluyo kulağını çekiyo, önünde ne warsa tutup etrafa fırlatıyo..

ama hala emeklemiyo sürünüyoboshayallersmile

olsun belki dolaşır molşaır moskowa sokaklarında şeytan girer kanına hayatta olmaz.. o giderse warya ben burayı inlletirim gelene kdar illallah edersiniz..

benim kızım gündüz sadece 2,3 dakika emiyor.. hawa kararınca memeyle kanka loluyor gece memede uyuyor yanımda sabahta uzun uzun bitirene kadar emiyor.. çorba falan içtikten 2 saat sonra emiyor yine zaten şu sıra hiç bişey yemiyo sadece meme emiyo we uyku arasında 120 yada 150cc mama içiyor..

aaa ewet cerende buuuu buvvuee falan dio:)) bnde hmen su weriyorum:)) ben küşükken su ya buuu dermişim
su itediğimde buuu veee dermişimsırnaşık şey belki o da susamıştır diorum:roflol:

bebişlerimizin bütün yaptığı hal ve hareketler bizde de mevcut bu aralar suyu içerken püskürtmeyi çok yapıyor üstünü değiştireceğim zamanda kızıyor çıkartmak istemiyor zilli....

Çok sıkıldım sitenin sürekli bakımda olmasından ama ben klava:
Zaten gitmeme az kaldı, oğlum burnumda tütüyor, çoook özledim.
Her ne kadar eve gidince beni nakavt edeceğini bilsem de, bir an önce kavuşmak için dakikaları sayıyorum :)

slm arkadaşlarım....süpper bir ders programı yapmışlar bana...1 gün hariç öğleden sonram boşşş...1 günde 14:30 da çıkıyorum.1 yaşına kadar da nöbet yok..oh...oh...

bizimkide baba ba ba diyo..babasını tavlıyo...babası da bayılıyo tabi...

bizimki de öksürüyo yalandan ve doyunca puf yapıp heryeri batırıyo..delikafadulden

bizde geldik tatilden kızlar, 3 hafta bodrumda yazlıktaydık , demiri denize soktum cok ama cok sevdı...
geldik kontorlumuz vardı 8350 olmus boyuda 69 cm... masallah buyumus oglusum... sizde neler var neler yok?
hasretcım cok sevındım ev almıssınız, gule gule oturun canım olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…