- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.361
günaydınnnnnn canlar , benim oğlumda alp ve dorukla aynı canıma okuyor tüm gün devamlı gezecek karıstıracak yürümeye baslayınca nasıl kosarım ardından bilmiyorun canları saolsun7 de uyandık ama ben daha kahvaltı yapamadım
GÜNAYDINLAR canlarım,.öğretmenlerimize hayırlı bi dönem diliyorum.ayfercim tişkürler canımcım,.cuma günü kulağı kırmızı ve şişmişti,.ALLAHA şükür yarıntısı gün geçti,sanırım sinek ısırğıklava: klava:
günaydın herkese canlar.güzel bir hafta geçirmek dileğiyle.öpüyorum hepinizia.s.
bizde durumlar aynı anlatacak pek bişey yok.ALP TE DORUK LA aynı durum içerisinde BURCUM anlatmış birde ben yazmayayım.
herkes iyidir umuyorum.
günaydınnnnnn canlar , benim oğlumda alp ve dorukla aynı canıma okuyor tüm gün devamlı gezecek karıstıracak yürümeye baslayınca nasıl kosarım ardından bilmiyorun canları saolsun7 de uyandık ama ben daha kahvaltı yapamadım
aynen bizde 8 de kakltık ve ben hala kahvaltı yapmadım.valla yürümeye başladığında felaketim olacağını hissediyorum ALP İN ama yine o paytak paytak gidişlerini görmek için sabırsızlanıyorum.
aa birde ALP yalandan öksürmeyi öğrendi ilgi çekmek istediğinde başlıyor hemen öhh öhö yapmaya ben ona bakıp ah ne olmuş oğluma deyincede gülmeye başlıyor:asigim:.
Unutmadan yazayım, suyu kaşıkla içerken glu glu diye üflüyor suya, yemek yerken püfff yapıyor, suyu bardakla verdiğim zaman çok susamış gibi bardağa yapışıyor, ağzına doldurup sonra hepsini akıtıyor... kaydirigubbakcemile2
kızlar gunaydın ne habersınız umarım hersey yolundadır benı soracak olursanız canım cok sıkkın hersey ust uste gelıyor su parasızlıktan cok sıkıldım esımlede annemlede sureklı bırbırımıze gırıyoruz borclar aldı basını gıdıyo tel borcundan dolayı ınternetı actıramıyorum psıkolojım cok bozuk sıze cok ıhtıyacım var aslında ama olmuyo ıste sabah sabah canınızı sıktım ama rahatlamam lazım kendınıze ıyı bakın opuyorum sızı
haktanda yalandan öksürüyo sürekli,öksürdükten sonrada yan bakıp gülüyosırnaşık şey sırnaşık şey bu arada her zaman dedddeee dededdddddde diye kalkıyosırnaşık şey sırnaşık şey
Herkese günaydınnn
Burcu kızım kocan nerde sen bunları yaparken? sen yemeğini yiyip çayını içerken bi zahmet kendisi ilgilensinnn
Haftasonum benim de Keremcik le ilgilenmeyle geçti, sanırım emmeyi bırakıyor, gündüz aç bile olsa emmeyi reddediyor, sadece 1 maksimum 2 kere gündüz emzirebildim ve her hafta başı işe başlayıp süt sağdığımda sütümün azalmasından anlıyorum artık bitmek üzere olduğunu ama en azından 6,5 ay emdi diyerek avutuyorum kendimi.
Ayrıca Kerem de uyumak istemediği zaman yatağı gördüğü an kendini geri atıp ağlamaya başlıyor, ben de aman ne zeki çocuğum var diyordum demek ki bu dönemde hepsi aynıymış:))) üzerinin değiştirilmesinden veya giydirilmesinden nefret ediyor çığlık çığlığa kıyafet değiştiriyoruz, bu olaydan o kadar yoruldum ki bazen kirli üstüyle bırakıyorum aynı hengameyi bir daha yaşamamak için.
Emekleme konusunda tık yok daha, burdan görüyorum ya sizinkiler emeklemeye başlamış demek ki bu dönemde emeklemesi gerekiyor diye düşündüm, eşime diyorum ki emekleme arkadaşım diye bir oyuncak var onu alalım emeklemesine yardımcı olsun, annem de dedi ki kızım bu ne acele çocuk 8-9 aylıkken emekler, ama Mart annelerindekilerin bebekleri emekliyor dedim:) eşim de bana kızdı, bizimki 10. ayda emeklesin nolcak illa erken mi yapmak zorunda diye, halbuki kötü niyetim yoktu ben bu aylarda emekliyorlar sanmıştım :)))
Yalandan öksürme aylardır bizde de var, konuştuğunu sanıyor sanki öksürerek akıllım kaydirigubbakcemile2 bir de habire burnunu çekerek suratını çirkin yapıyor, kendi kendine sesler çıkarıyor sürekli,"buuuuu" en çok söylediği 2 harfli kelime, ağlarken de net bir şekilde anne diyor ama bilinçli söylediği birşey yok:lepi:
kızlar gunaydın ne habersınız umarım hersey yolundadır benı soracak olursanız canım cok sıkkın hersey ust uste gelıyor su parasızlıktan cok sıkıldım esımlede annemlede sureklı bırbırımıze gırıyoruz borclar aldı basını gıdıyo tel borcundan dolayı ınternetı actıramıyorum psıkolojım cok bozuk sıze cok ıhtıyacım var aslında ama olmuyo ıste sabah sabah canınızı sıktım ama rahatlamam lazım kendınıze ıyı bakın opuyorum sızı
Farklı olsalar şaşardım :)
Her yerim ağrıyo ama beniiimmm :))
valla benimde heryerim ağrıyor burcu sanki hergün birleri tarafından dövülüyor gibi hissediiyorum.Şaka gibi...
Aynısını Doruk yapıyor. Bir de suratını komik bi şekillere sokuyor, gözlerini kırpıştırıyor falan... Napıyosun sen diyorum gülerek, basıyor kahkahayı.
Ama yemek yerken de yapmaya başladığı için, artık tepki göstermiyorum :))
canım Allah yardımcın olsun sıkılıyorsun anlıyorum çık gel bana şebnem veya dışarda buluşalım.ben devamlı geliyorum otarafa.kızlar gunaydın ne habersınız umarım hersey yolundadır benı soracak olursanız canım cok sıkkın hersey ust uste gelıyor su parasızlıktan cok sıkıldım esımlede annemlede sureklı bırbırımıze gırıyoruz borclar aldı basını gıdıyo tel borcundan dolayı ınternetı actıramıyorum psıkolojım cok bozuk sıze cok ıhtıyacım var aslında ama olmuyo ıste sabah sabah canınızı sıktım ama rahatlamam lazım kendınıze ıyı bakın opuyorum sızı
canım çok özledik seni.. umarım sorunların kısa zamanda hallolur..kızlar gunaydın ne habersınız umarım hersey yolundadır benı soracak olursanız canım cok sıkkın hersey ust uste gelıyor su parasızlıktan cok sıkıldım esımlede annemlede sureklı bırbırımıze gırıyoruz borclar aldı basını gıdıyo tel borcundan dolayı ınternetı actıramıyorum psıkolojım cok bozuk sıze cok ıhtıyacım var aslında ama olmuyo ıste sabah sabah canınızı sıktım ama rahatlamam lazım kendınıze ıyı bakın opuyorum sızı
ayenn kaşığa wuruyor ben ellerini tutarak yediriyorum, mamayı suyu ağzında gığğğii yapıyo, suratıma püskürtüyo.. tabağın içine elini sokup suratını büzüştürerek karıştırıyo... neler neler!!!Unutmadan yazayım, suyu kaşıkla içerken glu glu diye üflüyor suya, yemek yerken püfff yapıyor, suyu bardakla verdiğim zaman çok susamış gibi bardağa yapışıyor, ağzına doldurup sonra hepsini akıtıyor... kaydirigubbakcemile2
olsun belki dolaşır molşaır moskowa sokaklarında şeytan girer kanına hayatta olmaz.. o giderse warya ben burayı inlletirim gelene kdar illallah edersiniz..kisim herifinin fabrikada isi ne cska macina gitmeyecek mi kaydirigubbakcemile3
canim anladigim kadariyla sen ac kalip kalmadigiyla ilgilide takmisin.normalde 6 aylik bir bebek 4 saat arayla emer.ama o bebegin yapisiylada alakali.benim oglus 4 saatten once acikmaz gece en gec 10 30 da yatar sabah 6 30 da kalkar.o kadarsaat acliga dayanabiliyor veledim. fakat ben emziriyorum 2 saatte bi.ek gidaya gectigimizde ise duzen su.sabah kalktiginda emziriyorum.1 saat sonra kahvalti.11 de meyve. 1 de corba 3 de meyve,aralarda isterse emziriyorum ki istiyor zaten :))) oglen 3 den sonrada emziriyorum hep
çokoprens hep beni güldürüosun ya:)) yok takıntılı diilim aslında ama ne bilim yaa. bende emzirdikten yarm saat sonra meyve püresi werim mesela öğlen sonra ne zmn emio sizinkiler süre olarak yani. benimki baya 3 saat emmio nerdeyse.. sen nası yapıosun yaz o zmn takıntımdan kurtulim:)
tmm tmm wercem.:) ama mesela sneinki çorba fln içince tekrar ne zmn emio??
Yalandan öksürme aylardır bizde de var, konuştuğunu sanıyor sanki öksürerek akıllım kaydirigubbakcemile2 bir de habire burnunu çekerek suratını çirkin yapıyor, kendi kendine sesler çıkarıyor sürekli,"buuuuu" en çok söylediği 2 harfli kelime, ağlarken de net bir şekilde anne diyor ama bilinçli söylediği birşey yok:lepi:
haktanda yalandan öksürüyo sürekli,öksürdükten sonrada yan bakıp gülüyosırnaşık şey sırnaşık şey bu arada her zaman dedddeee dededdddddde diye kalkıyosırnaşık şey sırnaşık şey
Unutmadan yazayım, suyu kaşıkla içerken glu glu diye üflüyor suya, yemek yerken püfff yapıyor, suyu bardakla verdiğim zaman çok susamış gibi bardağa yapışıyor, ağzına doldurup sonra hepsini akıtıyor... kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?