2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

asya bugün ilk sınavını verdi bakıcıyla...aklım hep kızımdaydı.erken gelince biraz kapıdan dinledim..sempatiksalakcinni ..iyilerdi...beni görünce nasıl sevindirik oldu kızım hemen memesine sarıldı...

kızlar dıs cıkarırken okusuruk yaparmıs, demır de arasırıa oksuruyor ben ona yoruyorumm zemuszemus
bu arada bızım ıncımız patladı, dıgerıde patlamak uzerı, darısı tum bekleyenlerın basına ınsallah

teşekkürler arkadaşlar...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

göbeğim çıktı benim yaa yanii wardı dahada büyüdü sanki ama kilom aynı offff (((((((

Bu ne yaaa, sitedeki bakım ne kadar uzun sürdü böyle, ancak girebildim ama herkes gitmiş sanırım, kızım 3 gündür ateşliydi ve bugünde ishal oldu, canım çıktı valla, umarım herkes ve bebekleri iyidir, geçmişi okumaya çalışıyorum ama okuyamayabilirim, kız uyanmadan yazayım dedim, herkese sevgiler..

alıntılarım kaybomuşş:)) üff çok almıştım aklımda kalanları yazim.
yemek konusunda yardımlar için tşkler. benim kızımda bu ara az emio 3 ten sonra sadece emiomuş bende sabah emziriyorm ikinci uykuya 1,5 saat sonra yatar o zmnda emziriorm. uyanınca gene emme 1 saat sonra meyve püresi sonra hep emme akşamda 7-8 gibi bizle çorba. ama ben saat başı emmeyi deniyorum bazen kbl edio bazen etmio. kızım hiç istemio dışarı cıkıyım mesela 2-3 saat geçsin istemez. ben weririm hep oyüzden acıkıp acıkmadıgını bilemiorm işte hiç. gece ise 10 gibi yatar 3 de kalkar bide 6 gibi.
bu arada bugün cildiyeciye gittim keşke daha önce gitseydim baktı kızımın sırtına gerçi şu an çok hafif war ama bu gıda ellerjisi diil dedi sıcaktan gibi dedi. bende telefonuma çekmiştim sırtını çok kabarık oldugu zmana onlara baktı. şimdiki haliyle bu çok farklı dedi bi krem werdi bunu sür 1 hafta sonra kontrole gelin dedi. süt ürünlerinide wer dedi. nası sewindim anlatamam. hemen marketten sütaş büyümix alim dedim içindekileri okuyunca caydım içinde kıvam arttırıcı warmış ki o çok zararlı bi madde. bide doğala özdeş yazıo herşey ama ülkerin içim smartta hep dogal war kıvam arttırıcı fln yok ondan aldım. kızım bayıla bıayla yedi bi küpü. bi daha wersem yicekti. wermeye korktum dokunur diye.
çokoprensti sanırım bende şirin kanatlarmı seivmli kanatlar mı ne aldım kızım çok sewio onu arkasından kovalıo sürüne sürüne sonra duruo bvırakıo oyuncaktan 2 dk sonra dongg di bi ses gelio tekrar dikkatini çekio kanatlarına bi doknuo oyuncak geri çalışmaya başlıo kızım tekrar hareketlenio çok güzel bi oyuncak tavsiye ederim..şimdilik bu kadar görüşürüz kızlarr yogurtlar peynirler bekleyin biziii. ha bide süt werdim biraz sulandırıp onuda içti bi güzel. şimdi ayagımda uuyo görüşrüzzzz

ben bu adama nasıl tahammül ediyorum bilmiyorum:umursamaz: acaba ben mi gurursuzummafoldumben

Selam güzel annler kuduruk bebiklerr ya okul ev elif arasında dolanıp duruyorum yaa yoruldumm be hasretim ev alıyormuşsun hayırlı olsun canımm yaa bende araba istiyorum araştırmadayımm elif çook ii dillendi. iki dişimiz çıktı.Allaha şükür zorlanmadı anlamadık bile yani.::))) yememiz felan güzel herşeyden veriyoruz alışsın ya hadi bütün bebikleri öptümmmm

canım gecmıs olsun cok...
dıs cıkaracaktır, ondandır...

hayırlısı olur inşallah canım maşallah Elif'e de bizim 2 dişte çıktı da üstler kaşınıyor Hilalin...Çok dilli oldu yawrum gezmek istiyor ellerinden tutup ....Bugün ablam semizotu ve tarhana çorbası vermiş bayıla bayıla yemiş kaşığı görünce hemen ağzını açıyormuş...
Site çok yoğunlaştı o yüzden sanırım böyle sorun yaşanıyor bütün iletiler gitmiş nerdeyse

bugun asılarımız vardı sabahdan yaptırdık.
aksamda muayenesı vardı.71 cm 8300 kg olmus oglusum.hee bıde analı ogullu sınek ısırıgına alerjımız varmıs.benım kollarımda ve bacaklarımda bı dunya kabarıklık var oglusumunda parmagı olmus sısmıs kabarmıs vede su toplamıs..kuzum benım nasıl kasınıyordur.ıkımızde aynı kremı kullanacagız.
cocugun hıcbıseyı bana benzemıo anacım bı alerjenık yapısı cekmıs

maşallah aman dikkat edin ozaman biz hep sinek ilacını takılı tutuyoruz bir iki defa ısırmıştı kabarmıştı çok Allah'tan alerjisi çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…