- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.381
Günaydın, iyi haftalar herkese,
Öğretmen arkadaşlarımız için yeni öğretim yılı hayırlı olsun.
Pınarcım hoşgeldin...
İki günlük tatilden değil, savaştan çıkmış gibiyim.
Doruk iyice kudurdu.
Artık kucakta da zaptedemiyorum, gitmek istediği tarafa dönüp eliyle ıhh-ıhh diye gösteriyor, almak istediği şeyi işaret ediyor, emeklemeye başlasa rahat eder miyim acaba...
Dişlerin sıkıntısı bastı ama kendilerinden ses soluk yok, benim parmaklarımı bile ağzına sokmak istiyor, izin vermeyince kızıyor.
İştahsızlaştı, kaşıkla yedirmeye çalışırken elime bi vuruyor, her yer çorba-meyve vb oluyor. Tepki göstermiyorum :))
Uyutmaya götürüyorum, eğer uyumak istemiyorsa odaya girdiğimiz anda kıyameti koparıyor, yatağa yatırınca deli gibi savuruyor kendini bi o yana bi öbür yana.
Haftasonu arkadaşlarımla buluştum, hiç kimseye nasılsın diye bile soramadım, öyle kudurdu, canımı çıkardı benim.
Olsun ama, bütün azgınlığına rağmen, hep onunla olmak, mis kokusunu duymak, pamuk ellerini tutmak çok güzel :asigim:
Allah bütün yavrularımıza sağlık versin...
Merhaba anneler;
Tüm öğretmen annelerimize de başarılı bir dönem geçirmesi dileğiyle sevgilerimi sunuyorum...
Burcu canım daha da azman olucaklar savaş alanı gibi oluyor heryer gece 2 de evi toparladım valla...
Pınarcım hoşgeldin Eymen paşa'nın resmine bayıldım yaa bizim Hilal bırak oturmayı ayaklarını bile 2-3 dakika bile sokamadık ..Allahtan suya alıştık tatil dönüşü:)))
GÜNAYDINLAR canlarım,.öğretmenlerimize hayırlı bi dönem diliyorum.ayfercim tişkürler canımcım,.cuma günü kulağı kırmızı ve şişmişti,.ALLAHA şükür yarıntısı gün geçti,sanırım sinek ısırğıklava: klava:
Bu ne yaaa, sitedeki bakım ne kadar uzun sürdü böyle, ancak girebildim ama herkes gitmiş sanırım, kızım 3 gündür ateşliydi ve bugünde ishal oldu, canım çıktı valla, umarım herkes ve bebekleri iyidir, geçmişi okumaya çalışıyorum ama okuyamayabilirim, kız uyanmadan yazayım dedim, herkese sevgiler..
slm arkadaşlarım....süpper bir ders programı yapmışlar bana...1 gün hariç öğleden sonram boşşş...1 günde 14:30 da çıkıyorum.1 yaşına kadar da nöbet yok..oh...oh..
ya deli oldum bugün okulda müdürüm herşeye tamam tamam diyo ama hiç bişeyi halletmiyo neymiş branşçı yokmuş okulda gelecekmiş ya onlar gelene kadar ne olacak öğleden sonra kullanmak istiyodum iznimi böyle giderse kullandırmayacaklar 10-11 arası 1 saat gider gelirsin diyolar.İyide bakıcımız üst katımda oturuyo, benim evimde bakmayı kabul etmedi kendi evinde bakıyo başka birini de bulamadığım için mecbur kaldık o saatte geldiğimde kayra uyuyo olursa ne anladım ben o süt izninden 1 saatliğine çocuğu eve de getiremem düzeni iyice bozulur ne olacak benim halim
Selam güzel annler kuduruk bebiklerr ya okul ev elif arasında dolanıp duruyorum yaa yoruldumm be hasretim ev alıyormuşsun hayırlı olsun canımm yaa bende araba istiyorum araştırmadayımm elif çook ii dillendi. iki dişimiz çıktı.Allaha şükür zorlanmadı anlamadık bile yani.::))) yememiz felan güzel herşeyden veriyoruz alışsın ya hadi bütün bebikleri öptümmmm
kızlar bısı sorucam bebıklerınız desteksız oturmaya basladı mı?
tarhana corbası 7.ay sonunda verılıyor dıye bılıyorum ben yaf
bugun asılarımız vardı sabahdan yaptırdık.
aksamda muayenesı vardı.71 cm 8300 kg olmus oglusum.hee bıde analı ogullu sınek ısırıgına alerjımız varmıs.benım kollarımda ve bacaklarımda bı dunya kabarıklık var oglusumunda parmagı olmus sısmıs kabarmıs vede su toplamıs..kuzum benım nasıl kasınıyordur.ıkımızde aynı kremı kullanacagız.
cocugun hıcbıseyı bana benzemıo anacım bı alerjenık yapısı cekmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?