2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar,
bosna yağızda çok terliyo bizede saglık ocagı bıngıldagı açık dedi,
ama kendi dr o kadar deil dedi ama sen d3 ü 6 damla ver dedi, demir eksikligindenmi terliyomuş?

Nimet, demir eksikliğinden de olabileceğini Pınar söyledi, bi sormak lazım.
Ben d vitamini eksikliğinden diye biliyordum.

ya bende mamayı en aza indirdim 500 ml bebek sütü alıyorsa kalanı muhakkak ek besin çorba yoğurt fln ama bende salça tuz süt bal patlıcan vermiyorum

Doruk 500 cc almıyor son günlerde.
Gün içinde 100 en fazla 150 cc anne sütü içiyor.
Gece emzirdiğim için bilemiyorum ama 200 cc den fazla olacağını tahmin etmiyorum.
Günlük 350-400 cc'de kalıyordur yani...

Hasretçim çok sevindim.Hayırlı uğurlu olsun eviniz.İnşallah hep güzel ve sağlıklı günleriniz olur evinizde.Güle güle oturun.Bir de aferin sana.Dediğini yaptırdın.:hooray:

hayırlı olsun gözünüz aydın bi an önce öder kurtulursunuz umarımkaydirigubbakcemile5

Hasretcim hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim.
Allah hayırlı bol kazançlar versin, kolaylıkla ödeyin inşallah...
Güle güle oturun...

ya benimkide hergün düzenli almıyor 500 ama çoğunlukla gece yatarken dayıyorum o zaman hepsini bitiriyor uykuda benim sütüm çok azaldı o yüzden 400 cc bebek sütü kalanı meme veriyorum çok da takılmıyorum zayıf ama sağlıklı bir bebek dedi 2 doktorum da iştahı 1,5 aydır çok azaldı ama diş geliyo diyip duruyolar ki gelemedi hala bide çorba fln içmektense meyveleri eline alıp kemirmeyi seviyo bizde veiyoruz eline yarım saatte bi meyve ööle takılıyo

kızlar bısı sorucam bebıklerınız desteksız oturmaya basladı mı?
ewt cnm bizimki uzun zamandır oturuyor.. erkek çocuklar biraz geç oturabiliiyo sen alıştırmalara dewam eder bi süre sonra alışacaktır..
Hasretçim çok sevindim.Hayırlı uğurlu olsun eviniz.İnşallah hep güzel ve sağlıklı günleriniz olur evinizde.Güle güle oturun.Bir de aferin sana.Dediğini yaptırdın.:hooray:

saol canım
ya sana bişi sorucam şimdi bizim aldığımız ewde mülk sahibi oturuyor we 1.5 ay oturma hakkı warmış doğru mu bu? ben 1,5 ay onu beklerken hem buraya 1600kira hemde kredi mi ödeyeceğim?

Mama takviyesi yap o zaman Burcu, 6 aylık bebek günde 500 ml süt içmeli lmaz:

Hasret hayırlı uğurlu olsun, Allah ödeme kolaylığı versin, darısı başıma inşallahhhhh, en çok istediğim şeylerden biri ev sahibi olmak ve inşaat mühendisi kocam var ama evimiz yok, Allah beni aptal saptal seçimlerimden ötürü cezalandırıyor işte

Hasretçim benim bildiğim 1, 5 ay gibi bir süre yok.Nereden çıkartmışlar.Makul bir süre içerisinde daireyi boşaltması gerekir.Kaldı ki siz o 1,5 ayın kirasını karşı taraftan isteyebilirsiniz.Keşke baştan bu ayrıntıyı da konuşsaydınız.

hayırlı olsun gözünüz aydın bi an önce öder kurtulursunuz umarımkaydirigubbakcemile5

Hasretcim hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim.
Allah hayırlı bol kazançlar versin, kolaylıkla ödeyin inşallah...
Güle güle oturun...
sağolun kızlar allah isteyen herkese nasip etsin en azından küçükte olsa knedi ewimi ödeyeceğim.. borç bitince satar daha büyük bi ewe geçerim üzerini tamamlayıp şimdilik bize yetecek bi ew mutluyum yani..
tek sorun iş burda ew orda bebek nasıl olacak! şimdi onu düşnmeye başladım kara kara... birini bulsak part time duracak düzgün.. süper olur dur bakalım allah ona da bir çıkış yolu yazmıştır illakiopuyorumnanaktan

ben mamayla falan tamamlıyorum 500ü sanırsam günde kızım memeye çok düşkün az az da olsa sürekli emmek istiyo.. geceleri daha uzun emiyor.. mamada uyurken weriorum 2 yd 3 kez alıyor 120*2=240cc yada -120cc*3=360cc e gerisinide sütüm fazlasıyla tamamlıyodur bnce gün boyu..
bizimde iştah çok az yaaa dişler çıksada kurtulsak diyorum..

tarhana corbası 7.ay sonunda verılıyor dıye bılıyorum ben yaf
ben Alp e tarhana veriyorum çokta severek içiyor ama hiç tuz eklemiyorum çünkü kendisi tuzlu zaten.
burcu ALP te çok fena terliyor çocuğum emerken yada uyurken kafası sırılsıklam oluyor.ben d vitaminini hergün değil ama haftada3-4 defa 3 damla veriyorum.
:sm_cool::lepi:hihoyyytdelikafadulden
hadi gözünaydın canım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

hadi hayırlısı canım biraz uğraşacaksınız git,gelmeler olucak ama düzene girerse sorun olmaz inaşallah

Peynir 6-8 aylarda başlanması gerekilen bişey canım...Süt zaten 1 yaşına kadar yok...Ozaman BEBELAC neden pekmezli,peynirli ürünlerinden satıyor aslında onlara sormak lazım neden siz yapıyorsunuz diye...

off nasıl yani? detayı nerden öğrenebilirim.. mal sahibi oturuyor içinde..

meraba kızlarrrrrrr dün oğluşumun 6 aylık aşılarını yaptırdık ama 12 gün geç oldu normal olması gereken tarihten acaba bişey olurmuki :bbo: bu arada beratımda 8 kilo 330 gr olmuş 72 cm boy kaydirigubbakcemile3 yazık ya bi çocuğa bu kadar aşı bi seferde içim gitti haa

[QUOTE=hepkaravana;15251286]ya bende mamayı en aza indirdim 500 ml bebek sütü alıyorsa kalanı muhakkak ek besin çorba yoğurt fln ama bende salça tuz süt bal patlıcan vermiyorum[/QUOTE]
yaa ben ek gıdalardan önce mutlaka emziriyorum ama 500 ml aldıgını nerden bilecem,
ben çok az tuz atmaya başladım yemeklerine bizim yedigimiz yemekleri yemege bayılıyo..
geçen gün fasulye suyuyla pilav vrdim çok sevdi,
hasret hayırlı olsun,
Allah borcunuzu ödemeye kolaylık versin.
bende 1 ay eski ev sahibine müddet veriyorsun biliyorum bizim komşuda bekledi çünkü..
hani bende diyorum ki cengiz seni sevindirdi sende onu moskovaya yollayıpda sevindirsen olmamı:)delikafadulden

[
araştırmak lazım doktorumuza sorucam.
kızlar birde aylık kontrollerine ne zamana kadar götürücez bilen varmı.?

Zayıf olması dert edilecek bi durum değil, sağlıklı, hareketli olsun yeter bence de...

Mama takviyesi yap o zaman Burcu, 6 aylık bebek günde 500 ml süt içmeli lmaz:

Mama gerektiren bi durum yok, iştahsız kuzu, olanı içmiyor ki...
Dondurucu süt dolu, istediği kadar verebilirim, ama almıyor, biberonu da memeyi ittiriveriyor.

Evet çok iyi olur birini bulabilseniz...
Ben mi gelsem part time :)

yüzümde ALP İN tırnaklarının izini taşıyorum:a015:

Aynılar diyorum aynılaaar :))
Çok fena ama bu terleme, beni çok tedirgin ediyor.

Doruk da emerken benim saçlarımı çekiyor, tırnaklarını geçiriyor yüzüme, şap şap diye vuruyor, kollarımı sıkıyor... Şiddet mi uyguluyor acaba bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…