- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.421
günaydın kızlar,
bosna yağızda çok terliyo bizede saglık ocagı bıngıldagı açık dedi,
ama kendi dr o kadar deil dedi ama sen d3 ü 6 damla ver dedi, demir eksikligindenmi terliyomuş?
ya bende mamayı en aza indirdim 500 ml bebek sütü alıyorsa kalanı muhakkak ek besin çorba yoğurt fln ama bende salça tuz süt bal patlıcan vermiyorum
selam kızlar cengiz şu an tapuda ewi aldık artık resmi olarak allahıma şükürler olsun... bundan sonrası içinde bize ödeme kolaylığı wersin inşallah en kısa zamanda bitirelim borcu:Saruboceq:
annemlerde altunizadede oturuyor onları şimdi bizim ewin yakınlarına taşımaya çalışıyoruz, kardeşimde serwisle gider gelir diye düşündük..
selam kızlar cengiz şu an tapuda ewi aldık artık resmi olarak allahıma şükürler olsun... bundan sonrası içinde bize ödeme kolaylığı wersin inşallah en kısa zamanda bitirelim borcu:Saruboceq:
annemlerde altunizadede oturuyor onları şimdi bizim ewin yakınlarına taşımaya çalışıyoruz, kardeşimde serwisle gider gelir diye düşündük..
Nimet, demir eksikliğinden de olabileceğini Pınar söyledi, bi sormak lazım.
Ben d vitamini eksikliğinden diye biliyordum.
Doruk 500 cc almıyor son günlerde.
Gün içinde 100 en fazla 150 cc anne sütü içiyor.
Gece emzirdiğim için bilemiyorum ama 200 cc den fazla olacağını tahmin etmiyorum.
Günlük 350-400 cc'de kalıyordur yani...
ewt cnm bizimki uzun zamandır oturuyor.. erkek çocuklar biraz geç oturabiliiyo sen alıştırmalara dewam eder bi süre sonra alışacaktır..kızlar bısı sorucam bebıklerınız desteksız oturmaya basladı mı?
Hasretçim çok sevindim.Hayırlı uğurlu olsun eviniz.İnşallah hep güzel ve sağlıklı günleriniz olur evinizde.Güle güle oturun.Bir de aferin sana.Dediğini yaptırdın.:hooray:
Gece emzirdiğim için bilemiyorum ama 200 cc den fazla olacağını tahmin etmiyorum.
ewt cnm bizimki uzun zamandır oturuyor.. erkek çocuklar biraz geç oturabiliiyo sen alıştırmalara dewam eder bi süre sonra alışacaktır..
saol canım
ya sana bişi sorucam şimdi bizim aldığımız ewde mülk sahibi oturuyor we 1.5 ay oturma hakkı warmış doğru mu bu? ben 1,5 ay onu beklerken hem buraya 1600kira hemde kredi mi ödeyeceğim?
hayırlı olsun gözünüz aydın bi an önce öder kurtulursunuz umarımkaydirigubbakcemile5
sağolun kızlar allah isteyen herkese nasip etsin en azından küçükte olsa knedi ewimi ödeyeceğim.. borç bitince satar daha büyük bi ewe geçerim üzerini tamamlayıp şimdilik bize yetecek bi ew mutluyum yani..Hasretcim hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim.
Allah hayırlı bol kazançlar versin, kolaylıkla ödeyin inşallah...
Güle güle oturun...
ya benimkide hergün düzenli almıyor 500 ama çoğunlukla gece yatarken dayıyorum o zaman hepsini bitiriyor uykuda benim sütüm çok azaldı o yüzden 400 cc bebek sütü kalanı meme veriyorum çok da takılmıyorum zayıf ama sağlıklı bir bebek dedi 2 doktorum da iştahı 1,5 aydır çok azaldı ama diş geliyo diyip duruyolar ki gelemedi hala bide çorba fln içmektense meyveleri eline alıp kemirmeyi seviyo bizde veiyoruz eline yarım saatte bi meyve ööle takılıyo
ay seninkine bulup da bunamak denir, üst katında bakıcı bulmuşsun daha ne istiyorsun, söylersin bakıcıya uyku saatini ona göre ayarlar 10-11 arası uyutmaz ya da uyurken alırsın kucağına emzirirsin, bebekler uyurken de emiyor unuttun mu? derdin bu olsun hihoyyyt
bulup bunamak filan değil benimki eve geldiğimde oğlumla ilgilenmek istiyorum ayrıca oğlum 6 aylıkken emmeyi bıraktı üzülmüştüm ama onda da varmış bi hayır eğer 1.5 saatlik bi yasal hakkım varsa sonunu kadar kullanmak istiyorum bebeğim çok küçük bana çok ihtiyacı var
ben Alp e tarhana veriyorum çokta severek içiyor ama hiç tuz eklemiyorum çünkü kendisi tuzlu zaten.tarhana corbası 7.ay sonunda verılıyor dıye bılıyorum ben yaf
burcu ALP te çok fena terliyor çocuğum emerken yada uyurken kafası sırılsıklam oluyor.ben d vitaminini hergün değil ama haftada3-4 defa 3 damla veriyorum.Günaydııın,
İstanbul'da sinir bi hava var, kapalı, rüzgarlı, serin... Ben de pek sinirim nedense bugün...
Doruk desteksiz oturabiliyor, ama sıkılınca yana doğru atıyor kendini. O yüzden henüz yalnız bırakamıyorum otururken.
Doruk'un başı çok terliyor kızlar. Emerken, uykua dalmaya çalışırken, tepinirken sırılsıklam oluyor saçları. D vitamini biraz eksik çıkmıştı, eski doktor miktarı arttırmıştı. Yeni doktorsa hem bıngıldağı kapanıyor diye hem de d vitamini çok verilirse mide barsak düzenini bozar diye kesti. Şimdi ben korkuyorum, ya eksiklik artar da ciddi bir probleme neden olursa... Napsam ki?
:sm_cool::lepi:hihoyyytdelikafaduldenselam kızlar cengiz şu an tapuda ewi aldık artık resmi olarak allahıma şükürler olsun... bundan sonrası içinde bize ödeme kolaylığı wersin inşallah en kısa zamanda bitirelim borcu:Saruboceq:
Peynir 6-8 aylarda başlanması gerekilen bişey canım...Süt zaten 1 yaşına kadar yok...Ozaman BEBELAC neden pekmezli,peynirli ürünlerinden satıyor aslında onlara sormak lazım neden siz yapıyorsunuz diye...ya kızla rbende salçasına bakmıyorum veriyorum,
hiç bir yemekten sakınmıyorum. bizede annnelerimiz herşeyi vemiş,
bana dün bebelaktan msj gelmiş süt peynir büskivu bunları vermeyin diye
adamlar kendi ürünlerini satmak için yapıyo herşeyi.
Hasretçim benim bildiğim 1, 5 ay gibi bir süre yok.Nereden çıkartmışlar.Makul bir süre içerisinde daireyi boşaltması gerekir.Kaldı ki siz o 1,5 ayın kirasını karşı taraftan isteyebilirsiniz.Keşke baştan bu ayrıntıyı da konuşsaydınız.
hasret hayırlı olsun,selam kızlar cengiz şu an tapuda ewi aldık artık resmi olarak allahıma şükürler olsun... bundan sonrası içinde bize ödeme kolaylığı wersin inşallah en kısa zamanda bitirelim borcu:Saruboceq:
ya benimkide hergün düzenli almıyor 500 ama çoğunlukla gece yatarken dayıyorum o zaman hepsini bitiriyor uykuda benim sütüm çok azaldı o yüzden 400 cc bebek sütü kalanı meme veriyorum çok da takılmıyorum zayıf ama sağlıklı bir bebek dedi 2 doktorum da iştahı 1,5 aydır çok azaldı ama diş geliyo diyip duruyolar ki gelemedi hala bide çorba fln içmektense meyveleri eline alıp kemirmeyi seviyo bizde veiyoruz eline yarım saatte bi meyve ööle takılıyo
Mama takviyesi yap o zaman Burcu, 6 aylık bebek günde 500 ml süt içmelilmaz:
sağolun kızlar allah isteyen herkese nasip etsin en azından küçükte olsa knedi ewimi ödeyeceğim.. borç bitince satar daha büyük bi ewe geçerim üzerini tamamlayıp şimdilik bize yetecek bi ew mutluyum yani..
tek sorun iş burda ew orda bebek nasıl olacak! şimdi onu düşnmeye başladım kara kara... birini bulsak part time duracak düzgün.. süper olur dur bakalım allah ona da bir çıkış yolu yazmıştır illakiopuyorumnanaktan
ben mamayla falan tamamlıyorum 500ü sanırsam günde kızım memeye çok düşkün az az da olsa sürekli emmek istiyo.. geceleri daha uzun emiyor.. mamada uyurken weriorum 2 yd 3 kez alıyor 120*2=240cc yada -120cc*3=360cc e gerisinide sütüm fazlasıyla tamamlıyodur bnce gün boyu..
bizimde iştah çok az yaaa dişler çıksada kurtulsak diyorum..
ben Alp e tarhana veriyorum çokta severek içiyor ama hiç tuz eklemiyorum çünkü kendisi tuzlu zaten.
burcu ALP te çok fena terliyor çocuğum emerken yada uyurken kafası sırılsıklam oluyor.ben d vitaminini hergün değil ama haftada3-4 defa 3 damla veriyorum.
:sm_cool::lepi:hihoyyytdelikafadulden
hadi gözünaydın canım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
yüzümde ALP İN tırnaklarının izini taşıyorum:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?