2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben hamilemiyim acaba rgl olmadım,dogumdn sonra düzenlimi oluyo sizinkiler..

oo hayırdır ne iş?? hamilelik şüphesi falan:)
yok canım düzensiz olması normal benim 10gün gecikti ya hamileyim die tribe girmiştim düzensiz oluyorboshayallersmile

Ben de öyle düşünüyorum.
İşe başlayalı 3 ayı geçti, bu kadar zamandır her gün sağdım, 5 ay sadece anne sütü verdim çalıştığım halde. Üstelik de anne sütünü ciddi şekilde azaltan bi hastalığım var, günde 8 tane ilaç içiyorum.
Bundan sonra da geldiği kadar devam ama eskisi kadar strese sokmayacağım kendimi, dışarı çıkarken bir ölçü mama alacağım mesela yanıma, vay göğsüm dolmazsa diye dert etmeyeceğim.
Farkında değilim ama çok hırpaladı bu süreç beni.

kızlar ben hamilemiyim acaba rgl olmadım,dogumdn sonra düzenlimi oluyo sizinkiler..

Ben daha 1 kere oldum, bişi diyemeceğim.

way be hafta olarak artık 7 ayımızı doldurduk maşallah.. uff ne çabuk geçti yaaa.. şimdi doğum hikayemi okudum, doğum öyküleri bölümünden ağlayacktım daha dün gibi...

Ben okumadım senin doğum hikayeni, bi link versen de okusam :)

oo hayırdır ne iş?? hamilelik şüphesi falan:)
yok canım düzensiz olması normal benim 10gün gecikti ya hamileyim die tribe girmiştim düzensiz oluyorboshayallersmile

kışkırtıcı kahveden deil hasretcim:))dikkatini bile çekmedibırak kışkırtmayı..klava:
bu bayram öncesi hediyesiydi:)
sevindim ya eczaneye gitmeyi güşünüyordum..

kızlar bısı sorucam bebıklerınız desteksız oturmaya basladı mı?

benim kuzu kısa süreli oturup devriliyo hemen kaydirigubbakcemile3

aaaaa tam zamanında yakaladın desene Allah korusun yaa iyi ki görmüşsün

canım hayırlı olsun tekrardan... Ev alana Allah yardım eder.. kolaylıkla ödersiniz inşallah

maaşallah berat'a kocaman adam olmuş opuyorumnanaktan

canım yaaa inşallah bişey çıkmaz :Saruboceq:

Süper benzetme...
Ben de aynı dediğin gibiyim, sürekli mıncıklıyorum kendimi...
Bak şimdi de aklıma getirdin, baktım, yumuşacıklar :kedi:

neymiş aptal seçimin kocam deme sakın:)

niye cunku onların gıdasını alalım diye herşeyyy hazıra dönsün artık diye. ben yakında anne sütüde zararlı diye cıkartmalaırnı bekliyorum . bu kadarda olmaz ama. ben kızıma peynirde weriorum sütte bisküvide.

en iyisini yapmışsın devam et sütün bolsa yetiyorsa werme bile ekgıda. ekgıda ya ne zmn başlanır anne sütü yetmediği zaman bu 4. ayda olabilir 10. ayda olabilir bebeğin doyuyor gelişimi iyiyise devam et anne sütüne. ben günde 2 öğün weriyorum mesela. anne sütü gibisi yok cunku.

Merve sen de beni çok güldürüyorsun naniknanik evet hayattaki en aptal seçimim kocam, çok sevsem de Allah ın bildiğini kuldan saklamaya gerek yok aklinialirimsmile

"Anne sütü" kelimelerini bir arada görmeyiver anında atlıyorsun evet evet anne sütü verilmeli diye, mama firmaları anne sütünü kötülemez belki ama yakında anne sütü kutsal bişey içen cennete gidecek deseler, ben zaten biliyordum diyeceksin -tatlicadiarzu-

Ben de buna çok güldüm, Allah da seni güldürsün Aylin kaydirigubbakcemile3

HASRET evin hayırlı olsun. benim bildiğim 1 ay oturma hakkı var. sonra sana kira vermesi gerkiyor. çok iyi yaptın nohut oda bakla sofa olsun kendi evin olsun. biz de kred ödüyoruz başka türlü ev sahibi olmak çok zor.

BURCU geçen hafta ben de dr. asordum. kafası çok sıcak oluyor diye.öyle olur dedi.kafaları çok terler dedi.

benim sütümde çok azaldı. emmeyince böyle oluyor. bağışıklık sistemi için sağıyorum resmen. günde 100-150 cc ye düştü. acaba bağışıklık sis. ne ne kadar faydası olur. emmesi için elimden geleni yapıyorum ama. meme sanki düşmanı.

Sizi eğlendireyim biraz, okuduğum birşeyi kopyalayım:
Aaa yemek konusunda ben kocamın hakkını yemeyeyim. İzninizle bu konuda ben kupayı eşime veriyorum. Evliliğimiz boyunca bir kere türlü yaptı bir kere salata bir kere fırın makarna.
Türlü: İçinde herşey var. Adı üstünde türlü. Et, sucuk koca koca sosisler bile var türlü türlü. Tad ve lezzet versin diye katmış. Sanki Nuh'un gemisindeyiz de elimizdeki son malzemeleri değerlendiriyoruz.
Salata: Kaç kişi sıkılmış limon ve maydanoz sapları ile süsleme yapmaya çalışır
ve Fırın makarna:
Kelebek makarna -nedense o tercih edilmiş- iyice kaynatılır bol suda sonra suyu ile birlikte tepsiye dökülür üzerine kaşar rendelenir. Suyunun çekmesi beklenir. Ortaya tuzlu fırın sütlaç kıvamında bir bulamaç çıkar.

Kupayı alacaz başka yolu yok

illaki olur faydası. hiç emmemesinden iyidir. seninki meme düşmanı biberon dostu biberonla sütü emmese dicem sütünü sewmio ama bieronla emio. demekki meme düşmanı:)

illaki olur faydası. hiç emmemesinden iyidir. seninki meme düşmanı biberon dostu biberonla sütü emmese dicem sütünü sewmio ama bieronla emio. demekki meme düşmanı:)

aynen öyle. önce biberono almıyordu. zayıf kilo alsın dedim. mama verdim. böyle oldu. artık kiloyu takmayı bıraktım. yoksa ruh sağlığımı kaybedeceğim. 6. ayında 6,5 kilo. sağlıklı olsun diyip teselli buluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…