- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.461
kızlar ben hamilemiyim acaba rgl olmadım,dogumdn sonra düzenlimi oluyo sizinkiler..
Benim sütüm biraz da Kerem in hafta sonları gündüz emmek istememesinden azaldı, hafta içi sağ sağ nereye kadar yine azalıyor,bugün sağmadım ve hiç şişmedi göğsüm, zaten şimdi sırf gece emzirmesine geçiyorum bugünden itibaren, onu da emmeyip bırakırsa da hiç üzülmeyeceğim çünkü 6 aydır savaş vererek emzirdim ve bugüne getirebilmek bile beni mutlu ediyor.
kızlar ben hamilemiyim acaba rgl olmadım,dogumdn sonra düzenlimi oluyo sizinkiler..
way be hafta olarak artık 7 ayımızı doldurduk maşallah.. uff ne çabuk geçti yaaa.. şimdi doğum hikayemi okudum, doğum öyküleri bölümünden ağlayacktım daha dün gibi...
bulup bunamak filan değil benimki eve geldiğimde oğlumla ilgilenmek istiyorum ayrıca oğlum 6 aylıkken emmeyi bıraktı üzülmüştüm ama onda da varmış bi hayır eğer 1.5 saatlik bi yasal hakkım varsa sonunu kadar kullanmak istiyorum bebeğim çok küçük bana çok ihtiyacı var
evet kesinlikle haklısın bizde bakan eltim yazlıkta olduğundan 3 aydır yazlıktaydık işe başladım başlayalı ilk kez bu öğlen gidip oğlumu sevdim ikimiz içinde çok büyük keyif oldu bize en çok ihtiyaç duydukları anda bırakıyoruz onları senağlama
oo hayırdır ne iş?? hamilelik şüphesi falan:)
yok canım düzensiz olması normal benim 10gün gecikti ya hamileyim die tribe girmiştimdüzensiz oluyorboshayallersmile
kızlar bısı sorucam bebıklerınız desteksız oturmaya basladı mı?
pazar günü yatırdım park yatak kullanıyorum onun odası üst katta ende altta mutfaktaydım yukarı bişi almaya çıktım bide ne göriyim yatağa tutunup ayağa kalkmış bide kafayı sarkıtmış burdan nası düşerim diye düşünüyo nası yakaladım bilemedim tabi hemen orta katı iptal ettim yatağın altına geçtik ama ömrümden gitti yani
selam kızlar cengiz şu an tapuda ewi aldık artık resmi olarak allahıma şükürler olsun... bundan sonrası içinde bize ödeme kolaylığı wersin inşallah en kısa zamanda bitirelim borcu:Saruboceq:
annemlerde altunizadede oturuyor onları şimdi bizim ewin yakınlarına taşımaya çalışıyoruz, kardeşimde serwisle gider gelir diye düşündük..
meraba kızlarrrrrrrdün oğluşumun 6 aylık aşılarını yaptırdık ama 12 gün geç oldu normal olması gereken tarihten acaba bişey olurmuki :bbo: bu arada beratımda 8 kilo 330 gr olmuş 72 cm boy kaydirigubbakcemile3 yazık ya bi çocuğa bu kadar aşı bi seferde içim gitti haa
kızlar moralim bozuldu ya
ablam topuk kanı aldırırken henüz antibiyotigi bitmemişti ve bebekten topuk kanı alıyolar.
henüz 20 günlük bu topuk kanında sorun çıkmış aramışlar tekrar vermeniz gerekiyo
felan diye ablam dr gitmiş söylemiş o zaman hemen hormon teslerini yaptırman gerekiyo,
sonra saglık ocagına gitmiş ne oldugunu söylememiş önemli bişey deildir panik yapma felan demişler,
illaki yaptırmak istiyosan yaptır demişler.inşallah bişeyi yoktur dua edin ne olur..
Ben de öyle düşünüyorum.
İşe başlayalı 3 ayı geçti, bu kadar zamandır her gün sağdım, 5 ay sadece anne sütü verdim çalıştığım halde. Üstelik de anne sütünü ciddi şekilde azaltan bi hastalığım var, günde 8 tane ilaç içiyorum.
Bundan sonra da geldiği kadar devam ama eskisi kadar strese sokmayacağım kendimi, dışarı çıkarken bir ölçü mama alacağım mesela yanıma, vay göğsüm dolmazsa diye dert etmeyeceğim.
Farkında değilim ama çok hırpaladı bu süreç beni.
Ben gayet farkındayım bu sürecin beni ne kadar hırpaladığını, çünkü doğduğu günden beri emzirmek için uğraştım, tek göğsümü emmedi 5 ay günde 3-4 defa sağdım, şimdi diğer göğsü de emmek istemiyor ve bu sefer de boşverebilmek için kendimi hırpalıyorum :gitme:
Avrupa Yakasındaki Makbule gibi oldum elim habire göğsümde sertleşti mi diye sempatiksalakcinni
Ben de öyle düşünüyorum.
İşe başlayalı 3 ayı geçti, bu kadar zamandır her gün sağdım, 5 ay sadece anne sütü verdim çalıştığım halde. Üstelik de anne sütünü ciddi şekilde azaltan bi hastalığım var, günde 8 tane ilaç içiyorum.
Bundan sonra da geldiği kadar devam ama eskisi kadar strese sokmayacağım kendimi, dışarı çıkarken bir ölçü mama alacağım mesela yanıma, vay göğsüm dolmazsa diye dert etmeyeceğim.
Farkında değilim ama çok hırpaladı bu süreç beni.
Ben gayet farkındayım bu sürecin beni ne kadar hırpaladığını, çünkü doğduğu günden beri emzirmek için uğraştım, tek göğsümü emmedi 5 ay günde 3-4 defa sağdım, şimdi diğer göğsü de emmek istemiyor ve bu sefer de boşverebilmek için kendimi hırpalıyorum :gitme:
Avrupa Yakasındaki Makbule gibi oldum elim habire göğsümde sertleşti mi diye sempatiksalakcinni
ya bende bi dönem işim sürekli dışarda olduğundan arabada bile sağar olmuştum ama sağmak çözüm olmuyo azaldı işte oğlumda sıcakta bunaldı emekten az az emer oldu önce çok takıldım çünkü emzirmeyi aramızda böyle bir bağ olmasını seviyorum ama artık doyumluk emmiyor birkaç damla da olsa akşamları emziriyorum hem bağışıklık sistemi de gelişir hem tüm gün görmüyor annesi olduğumu anlar belkisenağlama
Avrupa Yakasındaki Makbule gibi oldum elim habire göğsümde sertleşti mi diye sempatiksalakcinni[/I][/B]
Hasret hayırlı uğurlu olsun, Allah ödeme kolaylığı versin, darısı başıma inşallahhhhh, en çok istediğim şeylerden biri ev sahibi olmak ve inşaat mühendisi kocam var ama evimiz yok, Allah beni aptal saptal seçimlerimden ötürü cezalandırıyor işte
niye cunku onların gıdasını alalım diye herşeyyy hazıra dönsün artık diye. ben yakında anne sütüde zararlı diye cıkartmalaırnı bekliyorum . bu kadarda olmaz ama. ben kızıma peynirde weriorum sütte bisküvide.hadi hayırlısı canım biraz uğraşacaksınız git,gelmeler olucak ama düzene girerse sorun olmaz inaşallah
Peynir 6-8 aylarda başlanması gerekilen bişey canım...Süt zaten 1 yaşına kadar yok...Ozaman BEBELAC neden pekmezli,peynirli ürünlerinden satıyor aslında onlara sormak lazım neden siz yapıyorsunuz diye...
Ben geldim geçmişe bakamadım. İş yerind eişler duman. Dün yazayım dedim forum bakımdaydı.
Şimdi bizde de ek gıdaya geçtik ya meyve püresi, yoğurt muhallebi idi. Esin muhallebiyi yemedi bende çıkarttım listeden. Yoğurdu meyveyi güzel yiyordu ama işe geldim süt sağdım sütüm azalmış. Çok üzüldüm bende evdeyken sadece emzirmeye evde olmadığım 4 gün ek gıda vermeye karar verdim. İlk uygulamasını bu haftasonu yaptım. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama internette okuduğum kaynak ilk bir yıl ağırlklı anne sütü tadımlık ek gıda diyordu. Şimdi bende ek gıdayı vereceğim ama onu doyurmak için değil. Onu sütümle doyurup tadımlık ek gıda vermek istiyorum tabii sütüm azalmaz ve kilo alımı iyice yavaşlamazsa. Dolayısıyla fazlasıyla anne sütü alabilmesini sağlamak için bir engel çıkmazsa 1 yaşına kadar iş yerinde sağmak istiyorum. Çok mu abartıyorum. Doğrusunun bu olduğunu okudum ve okuduğuma da inandım. Yine de aklımda tam yerleştirememişim ki buraya da bunu yazıyorum. İlla ek gıda bombardımanı mı yapmalıyım
neymiş aptal seçimin kocam deme sakın:)
niye cunku onların gıdasını alalım diye herşeyyy hazıra dönsün artık diye. ben yakında anne sütüde zararlı diye cıkartmalaırnı bekliyorum . bu kadarda olmaz ama. ben kızıma peynirde weriorum sütte bisküvide.
en iyisini yapmışsın devam et sütün bolsa yetiyorsa werme bile ekgıda. ekgıda ya ne zmn başlanır anne sütü yetmediği zaman bu 4. ayda olabilir 10. ayda olabilir bebeğin doyuyor gelişimi iyiyise devam et anne sütüne. ben günde 2 öğün weriyorum mesela. anne sütü gibisi yok cunku.
Merve sen de beni çok güldürüyorsun naniknanik evet hayattaki en aptal seçimim kocam, çok sevsem de Allah ın bildiğini kuldan saklamaya gerek yok aklinialirimsmile
"Anne sütü" kelimelerini bir arada görmeyiver anında atlıyorsun evet evet anne sütü verilmeli diye, mama firmaları anne sütünü kötülemez belki ama yakında anne sütü kutsal bişey içen cennete gidecek deseler, ben zaten biliyordum diyeceksin -tatlicadiarzu-
HASRET evin hayırlı olsun. benim bildiğim 1 ay oturma hakkı var. sonra sana kira vermesi gerkiyor. çok iyi yaptın nohut oda bakla sofa olsun kendi evin olsun. biz de kred ödüyoruz başka türlü ev sahibi olmak çok zor.
BURCU geçen hafta ben de dr. asordum. kafası çok sıcak oluyor diye.öyle olur dedi.kafaları çok terler dedi.
benim sütümde çok azaldı. emmeyince böyle oluyor. bağışıklık sistemi için sağıyorum resmen. günde 100-150 cc ye düştü. acaba bağışıklık sis. ne ne kadar faydası olur. emmesi için elimden geleni yapıyorum ama. meme sanki düşmanı.
illaki olur faydası. hiç emmemesinden iyidir. seninki meme düşmanı biberon dostu biberonla sütü emmese dicem sütünü sewmio ama bieronla emio. demekki meme düşmanı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?