- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.441
bencede balda yasak iyolar ballı irmikli mamaları var nasıl oluyo anlamadım insanda çelişki bırakıyolar..hadi hayırlısı canım biraz uğraşacaksınız git,gelmeler olucak ama düzene girerse sorun olmaz inaşallah
Peynir 6-8 aylarda başlanması gerekilen bişey canım...Süt zaten 1 yaşına kadar yok...Ozaman BEBELAC neden pekmezli,peynirli ürünlerinden satıyor aslında onlara sormak lazım neden siz yapıyorsunuz diye...
kaydirigubbakcemile5yanlız deilsin cnm.:teselli:yüzümde ALP İN tırnaklarının izini taşıyorum:a015:
meraba kızlarrrrrrrdün oğluşumun 6 aylık aşılarını yaptırdık ama 12 gün geç oldu normal olması gereken tarihten acaba bişey olurmuki :bbo: bu arada beratımda 8 kilo 330 gr olmuş 72 cm boy kaydirigubbakcemile3 yazık ya bi çocuğa bu kadar aşı bi seferde içim gitti haa
selam kızlar cengiz şu an tapuda ewi aldık artık resmi olarak allahıma şükürler olsun... bundan sonrası içinde bize ödeme kolaylığı wersin inşallah en kısa zamanda bitirelim borcu:Saruboceq:
annemlerde altunizadede oturuyor onları şimdi bizim ewin yakınlarına taşımaya çalışıyoruz, kardeşimde serwisle gider gelir diye düşündük..
[QUOTE=hepkaravana;15251286]ya bende mamayı en aza indirdim 500 ml bebek sütü alıyorsa kalanı muhakkak ek besin çorba yoğurt fln ama bende salça tuz süt bal patlıcan vermiyorum
[QUOTE=hepkaravana;15251286]ya bende mamayı en aza indirdim 500 ml bebek sütü alıyorsa kalanı muhakkak ek besin çorba yoğurt fln ama bende salça tuz süt bal patlıcan vermiyorum
Zayıf olması dert edilecek bi durum değil, sağlıklı, hareketli olsun yeter bence de...
Mama gerektiren bi durum yok, iştahsız kuzu, olanı içmiyor ki...
Dondurucu süt dolu, istediği kadar verebilirim, ama almıyor, biberonu da memeyi ittiriveriyor.
Evet çok iyi olur birini bulabilseniz...
Ben mi gelsem part time :)
Aynılar diyorum aynılaaar :))
Çok fena ama bu terleme, beni çok tedirgin ediyor.
Doruk da emerken benim saçlarımı çekiyor, tırnaklarını geçiriyor yüzüme, şap şap diye vuruyor, kollarımı sıkıyor... Şiddet mi uyguluyor acaba bana :)
yok canım benim oğlumda geç oldu 1 hafta kadar sordum önemli değil dediler.meraba kızlarrrrrrrdün oğluşumun 6 aylık aşılarını yaptırdık ama 12 gün geç oldu normal olması gereken tarihten acaba bişey olurmuki :bbo: bu arada beratımda 8 kilo 330 gr olmuş 72 cm boy kaydirigubbakcemile3 yazık ya bi çocuğa bu kadar aşı bi seferde içim gitti haa
Zayıf olması dert edilecek bi durum değil, sağlıklı, hareketli olsun yeter bence de...
Aynılar diyorum aynılaaar :))
Çok fena ama bu terleme, beni çok tedirgin ediyor.
Doruk da emerken benim saçlarımı çekiyor, tırnaklarını geçiriyor yüzüme, şap şap diye vuruyor, kollarımı sıkıyor... Şiddet mi uyguluyor acaba bana :)
yüzümde ALP İN tırnaklarının izini taşıyorum:a015:
off nasıl yani? detayı nerden öğrenebilirim.. mal sahibi oturuyor içinde..
bencede balda yasak iyolar ballı irmikli mamaları var nasıl oluyo anlamadım insanda çelişki bırakıyolar..
kaydirigubbakcemile5yanlız deilsin cnm.:teselli:
bende karma aşılarında tatildeydik 1 hafta geç yaptırdım bişey olmaz dedi hemşire.
yaptırırken sorsaydın keşke. geçmiş olsun,maşallah berat kuzuya annesi..
hayırlı ugurlu olsun canım.Allah gule gule oturmayı nasıp etsın ınsallah.
yaw hasret kusura bakma merak ettım cok pardon bana yasıyor mu ?
yaa ben ek gıdalardan önce mutlaka emziriyorum ama 500 ml aldıgını nerden bilecem,
ben çok az tuz atmaya başladım yemeklerine bizim yedigimiz yemekleri yemege bayılıyo..
geçen gün fasulye suyuyla pilav vrdim çok sevdi,
hasret hayırlı olsun,
Allah borcunuzu ödemeye kolaylık versin.
bende 1 ay eski ev sahibine müddet veriyorsun biliyorum bizim komşuda bekledi çünkü..
hani bende diyorum ki cengiz seni sevindirdi sende onu moskovaya yollayıpda sevindirsen olmamı:)delikafadulden
[
araştırmak lazım doktorumuza sorucam.
kızlar birde aylık kontrollerine ne zamana kadar götürücez bilen varmı.?[/B][/SIZE][/COLOR]
1 yasına kadar ayda bır canım
Ben geldim geçmişe bakamadım. İş yerind eişler duman. Dün yazayım dedim forum bakımdaydı.
Şimdi bizde de ek gıdaya geçtik ya meyve püresi, yoğurt muhallebi idi. Esin muhallebiyi yemedi bende çıkarttım listeden. Yoğurdu meyveyi güzel yiyordu ama işe geldim süt sağdım sütüm azalmış. Çok üzüldüm bende evdeyken sadece emzirmeye evde olmadığım 4 gün ek gıda vermeye karar verdim. İlk uygulamasını bu haftasonu yaptım. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama internette okuduğum kaynak ilk bir yıl ağırlklı anne sütü tadımlık ek gıda diyordu. Şimdi bende ek gıdayı vereceğim ama onu doyurmak için değil. Onu sütümle doyurup tadımlık ek gıda vermek istiyorum tabii sütüm azalmaz ve kilo alımı iyice yavaşlamazsa. Dolayısıyla fazlasıyla anne sütü alabilmesini sağlamak için bir engel çıkmazsa 1 yaşına kadar iş yerinde sağmak istiyorum. Çok mu abartıyorum. Doğrusunun bu olduğunu okudum ve okuduğuma da inandım. Yine de aklımda tam yerleştirememişim ki buraya da bunu yazıyorum. İlla ek gıda bombardımanı mı yapmalıyım
Ben geldim geçmişe bakamadım. İş yerind eişler duman. Dün yazayım dedim forum bakımdaydı.
Şimdi bizde de ek gıdaya geçtik ya meyve püresi, yoğurt muhallebi idi. Esin muhallebiyi yemedi bende çıkarttım listeden. Yoğurdu meyveyi güzel yiyordu ama işe geldim süt sağdım sütüm azalmış. Çok üzüldüm bende evdeyken sadece emzirmeye evde olmadığım 4 gün ek gıda vermeye karar verdim. İlk uygulamasını bu haftasonu yaptım. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama internette okuduğum kaynak ilk bir yıl ağırlklı anne sütü tadımlık ek gıda diyordu. Şimdi bende ek gıdayı vereceğim ama onu doyurmak için değil. Onu sütümle doyurup tadımlık ek gıda vermek istiyorum tabii sütüm azalmaz ve kilo alımı iyice yavaşlamazsa. Dolayısıyla fazlasıyla anne sütü alabilmesini sağlamak için bir engel çıkmazsa 1 yaşına kadar iş yerinde sağmak istiyorum. Çok mu abartıyorum. Doğrusunun bu olduğunu okudum ve okuduğuma da inandım. Yine de aklımda tam yerleştirememişim ki buraya da bunu yazıyorum. İlla ek gıda bombardımanı mı yapmalıyım
Esrin,
Ben de uzun zamandır aynı kaygıları taşıyorum.
Benim okuduğum bazı kaynaklar, anne sütünün 6 aydan sonra bebeğe yetmeyeceğini, ek gıdaların içindeki vitaminlere ve özellikle karbonhidrata ihtiyaç duyacağını söylüyor. Anne sütü artık bunları karşılayamaz hale geliyormuş.
Zaten benim sütüm ek gıdayı tadımlık vererek besleyecek durumda değil artık, mamayla takviye yapmam gerekir. Ben şimdilik onun yerine ek gıda veriyorum ve günde 500 c'yi tamamlamaya çalışıyorum, Doruk inat edip ağzını kilitlemediği sürece.
Süt sağmaktan çok sıkıldım, mesela bugün hiç sağmadım. Zaten dün akşam pompayı yıkayıp sterilize etmeden sızmışım, biraz da o yüzden içimden gelmedi. Anne sütü konusunu takıntı haline getirdiğimi söyledi bir sürü insan bana, ben de biraz rahat bırakmaya çalışıyorum işte. Çok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?