- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.481
Merve sen de beni çok güldürüyorsun naniknanik evet hayattaki en aptal seçimim kocam, çok sevsem de Allah ın bildiğini kuldan saklamaya gerek yok aklinialirimsmile
"Anne sütü" kelimelerini bir arada görmeyiver anında atlıyorsun evet evet anne sütü verilmeli diye, mama firmaları anne sütünü kötülemez belki ama yakında anne sütü kutsal bişey içen cennete gidecek deseler, ben zaten biliyordum diyeceksin -tatlicadiarzu-
kızlar ben hamilemiyim acaba rgl olmadım,dogumdn sonra düzenlimi oluyo sizinkiler..
aynen öyle. önce biberono almıyordu. zayıf kilo alsın dedim. mama verdim. böyle oldu. artık kiloyu takmayı bıraktım. yoksa ruh sağlığımı kaybedeceğim. 6. ayında 6,5 kilo. sağlıklı olsun diyip teselli buluyorum..
Aşıya bugün gidiyoruz.
İnşallah çok ağlamaz yavrum.
Hem şu d vitamini konusunu da sorarım gitmişken...
bisikletçi yapacam ben bu kızı. öyle bir çeviriyorki bacakları sanki bir yere yetişecek.desteksiz oturamıyor henüz
yani o 1 ay oturunca mı kira weriyor yoksa 1 ayı aşarsa mı?
canım gecmıs olsun cok...
dıs cıkaracaktır, ondandır...
aa okumadın mııııııBen de öyle düşünüyorum.
İşe başlayalı 3 ayı geçti, bu kadar zamandır her gün sağdım, 5 ay sadece anne sütü verdim çalıştığım halde. Üstelik de anne sütünü ciddi şekilde azaltan bi hastalığım var, günde 8 tane ilaç içiyorum.
Bundan sonra da geldiği kadar devam ama eskisi kadar strese sokmayacağım kendimi, dışarı çıkarken bir ölçü mama alacağım mesela yanıma, vay göğsüm dolmazsa diye dert etmeyeceğim.
Farkında değilim ama çok hırpaladı bu süreç beni.
Ben daha 1 kere oldum, bişi diyemeceğim.
Ben okumadım senin doğum hikayeni, bi link versen de okusam :)
allahın cezası danaaaa
kışkırtıcı kahveden deil hasretcim:))dikkatini bile çekmedibırak kışkırtmayı..klava:
bu bayram öncesi hediyesiydi:)
sevindim ya eczaneye gitmeyi güşünüyordum..
bnde oraya giriyorum bakıyorum sürekli.. ayna ayna da beni burçin orhona benzetmişlerdi :))))Aminnn hepimizi güldürsün :)
Ben bu sitede sadece buraya giriyordum ama bayağı ilginç konular varmış evde inceleyeyim biraz.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/352802-bugun-giydin-cek-gorelim-2.html mesela şöyle bi konu bile var.
HASRET evin hayırlı olsun. benim bildiğim 1 ay oturma hakkı var. sonra sana kira vermesi gerkiyor. çok iyi yaptın nohut oda bakla sofa olsun kendi evin olsun. biz de kred ödüyoruz başka türlü ev sahibi olmak çok zor.
BURCU geçen hafta ben de dr. asordum. kafası çok sıcak oluyor diye.öyle olur dedi.kafaları çok terler dedi.
benim sütümde çok azaldı. emmeyince böyle oluyor. bağışıklık sistemi için sağıyorum resmen. günde 100-150 cc ye düştü. acaba bağışıklık sis. ne ne kadar faydası olur. emmesi için elimden geleni yapıyorum ama. meme sanki düşmanı.
Teşekkürler Handecim ama malesef dişten kaynaklanmıyormuş(
Selam kızlar, çok moralim bozuk ve mutsuzum( Kızım 3-4 gündür ateşliydi ve ishal olmuştu, dünde vücudunda ve kafasında kırmızı benekler çıktı, gece acile götürdüm, yapılan testler sonucunda 6.hastalık geçirdiği anlaşıldı, şu an iyileşme evresinde imiş ama iştahsız ve hiç keyfi yok yavrumun, bu aralar salgın varmış birde hastanede söylediler, mevsim geçişi olduğu için havada birçok virüs geziyormuş, bebeklerinize dikkat edin..
Hasretcim, eviniz hayırlı olsun, Allah ödeme kolaylığı versin, benim bildiğimde 1 aydan sonra kira vermeleri gerektiği.
ya canım o kadar ağırıma gidiyoki artık sabah ben hazırlanırken oğlum boynunu büküp beni seyrediyo sanki gitme annecim der gibi o yüzden iznimi mutlaka ayarlatıp onunla daha çok ilgilenmek istiyorum bize çok ihtiyaçları var
yaa teyzesi bende kazma gibi uzatmıyorum ki tabisi kesiyorum ama öyle bir avuçlayıp sıkıyorki yaralamaması imkansız.fazla uzamadan kes sende annesi biz mi söyleyeceğiz sanakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy buna çok güldüm :roflol::roflol:Alp te yüzüme bakıyor ne oldu bu kadına diyeMerve sen de beni çok güldürüyorsun naniknanik evet hayattaki en aptal seçimim kocam, çok sevsem de Allah ın bildiğini kuldan saklamaya gerek yok aklinialirimsmile
"Anne sütü" kelimelerini bir arada görmeyiver anında atlıyorsun evet evet anne sütü verilmeli diye, mama firmaları anne sütünü kötülemez belki ama yakında anne sütü kutsal bişey içen cennete gidecek deseler, ben zaten biliyordum diyeceksin -tatlicadiarzu-
Teşekkürler Handecim ama malesef dişten kaynaklanmıyormuş(
Selam kızlar, çok moralim bozuk ve mutsuzum( Kızım 3-4 gündür ateşliydi ve ishal olmuştu, dünde vücudunda ve kafasında kırmızı benekler çıktı, gece acile götürdüm, yapılan testler sonucunda 6.hastalık geçirdiği anlaşıldı, şu an iyileşme evresinde imiş ama iştahsız ve hiç keyfi yok yavrumun, bu aralar salgın varmış birde hastanede söylediler, mevsim geçişi olduğu için havada birçok virüs geziyormuş, bebeklerinize dikkat edin..
Hasretcim, eviniz hayırlı olsun, Allah ödeme kolaylığı versin, benim bildiğimde 1 aydan sonra kira vermeleri gerektiği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?