2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

DD bi çocuk bi çocuktur benim için:) bi çocuun boğazından benim sayemde 10 cc daha fazla anne sütü geçsin kendimi çook mutlu hissederim:) nickimi annesütçüsü die alsaydım keşke:))anne sütü içende içirende cennetlik zaten cennet annelerin göğüslerinin içindekindedir

ya doğuda fln mama weren sütüm yetmio diye yakınan anne warmıdır ki. ben şuna inanıyorum ne kadar çok kaygılanırsna o kadar çok sorun haline gelio doğudakilerin umuru diildir bence ondan şelale gibi sütleri wardır kesin. gidip araştırma yapmak lazım:)

kızlar ben hamilemiyim acaba rgl olmadım,dogumdn sonra düzenlimi oluyo sizinkiler..

valla ben oğlum 3 aylıkken regl olmaya başladım hep 10 gün geç geliyodu ilk defa bugün öncekiyle aynı tarihte geldi yani 3 4 ayda düzene girdi bilmiyorumkismile normaldir gerçi öyle bi ihtimal varsada sen için rahatlaması için test yapabilirsin tabeekaydirigubbakcemile3

hehe bizde aynen canım. boya çalışıorz biz. doktorumuzda öle dio sağlıklı olması daha önemli dio takılma dio bende bıraktım artık kilo takıntısını insanlardan önce ben diorm aa çok zayıf dimi die:)) kuduruk bi sıpaysa nema problema boşwerr.
benimki oturmayı öörenemdi cunku asla oturmuo oturtmak istediğimde poposunu kaldırıo gezdir die kendini geriye ittirio ayaktayken oturtmaya çalıştıgımdada geri geri adım atıo oturtamıorm:) sürekli emeklio gezinio. sürünüoı daa çok dirsekleri üstünde. sabahları babasını takip edio o banyoya oda kapısına beklio kafaltı yaparken masasının altında:) herkerde bu heryerde:)

Aşıya bugün gidiyoruz.
İnşallah çok ağlamaz yavrum.
Hem şu d vitamini konusunu da sorarım gitmişken...

bi an önce atlatın daha iyi berat sadece yapılırken ağladı bitince sustu ama akşam ve bugün biraz huysuz aşıdan galiba sen ateş düşürücünüde ver kolay gelsinnkaydirigubbakcemile5:gitme:

bisikletçi yapacam ben bu kızı. öyle bir çeviriyorki bacakları sanki bir yere yetişecek.desteksiz oturamıyor henüz

bizim oğluşla bisiklet turuna çıksınlar bizimkininde ayaklar hiç durmuyo maşallah hep aktif ama totosunun üstünde oturmuyo hemen kaydırıveriyo kendini akannehirsempatiksalakcinni ne zaman oturmayı sevecek bilmemCADIARZU

canım gecmıs olsun cok...
dıs cıkaracaktır, ondandır...

Teşekkürler Handecim ama malesef dişten kaynaklanmıyormuş (

Selam kızlar, çok moralim bozuk ve mutsuzum ( Kızım 3-4 gündür ateşliydi ve ishal olmuştu, dünde vücudunda ve kafasında kırmızı benekler çıktı, gece acile götürdüm, yapılan testler sonucunda 6.hastalık geçirdiği anlaşıldı, şu an iyileşme evresinde imiş ama iştahsız ve hiç keyfi yok yavrumun, bu aralar salgın varmış birde hastanede söylediler, mevsim geçişi olduğu için havada birçok virüs geziyormuş, bebeklerinize dikkat edin..

Hasretcim, eviniz hayırlı olsun, Allah ödeme kolaylığı versin, benim bildiğimde 1 aydan sonra kira vermeleri gerektiği.

aa okumadın mıııııı
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...isima-tasan-ask-seli-bal-kizim-hosgeldin.html
ahanda burda işte-tatlicadiarzu-

kışkırtıcı kahveden deil hasretcim:))dikkatini bile çekmedibırak kışkırtmayı..klava:
bu bayram öncesi hediyesiydi:)
sevindim ya eczaneye gitmeyi güşünüyordum..
allahın cezası danaaaaklava:
bnde oraya giriyorum bakıyorum sürekli.. ayna ayna da beni burçin orhona benzetmişlerdi :))))

sağol canım inaşşah hayırlısıyla çabucak bitirebiliriz kredimizi:Saruboceq:

hepiniz sağolun arkadaşlar allah her isteyne nasip etsin..

sağol yaemincim
bana emlakçı 45 gün oturma hakkı olduğunu söyledi tamam ben bi araştırayım.. en iyisi awukatımıza sormak

geçmiş olsun Yasemin benim kızımda da dün karnında ve boynunda benek benek gördüm bende acaba kullandığım çamaşır deterjanımı yaptı diye düşünüyorum.Bu arada Hilal nezle ve öksürüyor şurubunu içiriyoruz ..Yarında 6.ay aşıları var .Ateş yok ama yine de takip ediyorum ve ettiriyorum.

Kızlar sağolun yanıtlarınızı şimdi okudum. Valla ben de anne sütü takıntılıyım. Emzirmek için çok çaba harcadım. Her emzirmenin savaş olduğu bir 3 ay geçirdim. Şimdi emmeye başlamışken kızım bunu kaybetmek istemiyorum. O emmzese sütüm azalacak ve ben bundan büyük üzüntü duyacağım. Rabbim nasip etse de 2 yaşına kadar emzirsem. İnşallah bu ay güzel kilo alır. Almazsa zaten yapacak bir şey yok. Yanlış yolda olduğumun göstergesidir bu.

hasrettt manyak kadın dyebilirmiyim sana affına sığınarak ne güxel yazmışsın öyleee yada ne güzel yaşamışsın doğum anını gözümde canlandı yanında gibi oldum wala. seni okuyunca normal dogurmadığıma pişman oldum he bir ömür boyu mutlu ol bebeğinle bebeklerinle inşş.
bende günlük tutmadıgıma o kadar pişmanım ki kızıma hediye ederdim. ama fırsatım olmadı hiç. şimdi yazsma o tazelikle olmaz. hep üzülürüm onun için. bu yazıyı kızına wersen ne mutlu olur ilerde..

herkese selam.nasılsınız kızlar.uzun zamandır çok takip edemiyorum malum okullar açıldı iş ev kız yemek vs derken akşam nasıl oluyor anlamıyorum hiç.bu arada benim kız emeklemeye başlıyor yavaş yavaş.ama hala dişimiz yok teyzeleri.

benim kızımda öyle sabah kapıda uzun uzun beni seyrediyor.önce heyecanlanıp çığlıklar atıyor kendisini de götürcem sanıyor(gezmeyi çok seviyor,korkuyorum valla sokak kızı olcak bu).sonra almayınca arkamdan öyle bakıyor.benim de içim acıyor ama Allahtan annem bakıyor da hiç gözüm arkada kalmıyor.bide süt iznimi öğleden sonraya ayarlattım 8 de gidip 1 de geliyorum.

fazla uzamadan kes sende annesi biz mi söyleyeceğiz sana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa teyzesi bende kazma gibi uzatmıyorum ki tabisi kesiyorum ama öyle bir avuçlayıp sıkıyorki yaralamaması imkansız.
ayy buna çok güldüm :roflol::roflol:Alp te yüzüme bakıyor ne oldu bu kadına diye

yasemincim çok geçmiş olsun iklim e.Allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…