- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.501
hasret ev mi aldınız bacım??
hayırlı olsun ..
hasrettt manyak kadın dyebilirmiyim sana affına sığınarak ne güxel yazmışsın öyleee yada ne güzel yaşamışsın doğum anını gözümde canlandı yanında gibi oldum wala. seni okuyunca normal dogurmadığıma pişman oldum hebir ömür boyu mutlu ol bebeğinle bebeklerinle inşş.
bende günlük tutmadıgıma o kadar pişmanım ki kızıma hediye ederdim. ama fırsatım olmadı hiç. şimdi yazsma o tazelikle olmaz. hep üzülürüm onun için. bu yazıyı kızına wersen ne mutlu olur ilerde..
:) ewt canım aktarmaya çalıştım yaşadıklarımı... gerçekten süper bişey yaa hep isterdim ne o derdim bayıldım ayıldım çocuğum olmuşş:dilcikar: hiç istemedim sezaryeni burdada herkese söledim ben normal doğuracağım göreceksiniz dedim we aynen öyle olduama ikinciyi sezaryen yaparım herhalde normal doğurup deforme etmek istemiyorum:kedi: gerçi doktorlar 3ten sonra deforme olur diyor ama bilmiorum
bende herzaman kesinlikle normal doğuracağım o acıyı tatmak istiyorum yapacağım dedim ama olmadı:çok üzgünüm:çok isterdim olmasını ama senağlama
ulen sen alpimin kafasına büyük büyük dedin kendin doğurmak istemedin:mymeka:
normal doğum konusunda hasrete katılıyorum.ben de hep normal doğum yapacam dedim ve çok şükür bi aksilik çıkmadı ve yaptım.iyi ki de öyle yapmışım.
Selam kızlar, çok moralim bozuk ve mutsuzum( Kızım 3-4 gündür ateşliydi ve ishal olmuştu, dünde vücudunda ve kafasında kırmızı benekler çıktı, gece acile götürdüm, yapılan testler sonucunda 6.hastalık geçirdiği anlaşıldı, şu an iyileşme evresinde imiş ama iştahsız ve hiç keyfi yok yavrumun, bu aralar salgın varmış birde hastanede söylediler, mevsim geçişi olduğu için havada birçok virüs geziyormuş, bebeklerinize dikkat edin..
ee doğursamda yırtılsamıydım totoma kadar.doğumdan sonra odaya gelen ve ameliyatımdaki hemşire bizimkilere iyiiki normal yapmaya kalkmamış kalırdı demiş düşün kaynanama inanmam ama annemde duymuş.
kaç cm kafa doğmuştu? yok canım işin gırgırı o bizim şartlar elwerdide doğurduk normal aksilik çıkmadı allahtan.. doktor ve hastane seçimide öenmliydi tabiikiyerimsenibençoğcumun şimdi öyle büyük bir kafası yok ama ozaman hep 2 hafta önden gidiyordu.bende hayırlısı olsun dedim hep nediyeyim kısmet böyleymiş heralde.
ya kızlar bişey soracağım benim son zamanlarda açık kahve akıntım oluyor.dün akşam doktorsitesi.com da doktora sordum hormonal bozukluktan kaynaklı kanama yada içte yada rahim ağğzında bir problem olabilir demiş tırstım.ben heralde adet olacağım diyordum.daha hiç olmadım olanlarınızda böyle bir durum oldumu?
canım özledik seni.. faceden takip edioruz ancak elwin hanımı.. öptük bisde seni elwinideben geliyorum herkes gitmiş oluyo geçmişi okurken saatler geçiyo kızım acıkıyo...herşeye yetişen siz hatunlara bayılıyorum falla billa...benim kızım daha kucaktan inemedi...ek gıda mek gıda almıyo ağzını kitliyo daha aralığa kadar evdeyim şu an sorun değil ama alışması lazım artık..neyse3 kızım ağlıyo yavrular öptüm hepinisi...
çok geçmiş olsun yasemincim yaa hemencik atlatır inşallah
ee doğursamda yırtılsamıydım totoma kadar.doğumdan sonra odaya gelen ve ameliyatımdaki hemşire bizimkilere iyiiki normal yapmaya kalkmamış kalırdı demiş düşün kaynanama inanmam ama annemde duymuş.
ben geliyorum herkes gitmiş oluyo geçmişi okurken saatler geçiyo kızım acıkıyo...herşeye yetişen siz hatunlara bayılıyorum falla billa...benim kızım daha kucaktan inemedi...ek gıda mek gıda almıyo ağzını kitliyo daha aralığa kadar evdeyim şu an sorun değil ama alışması lazım artık..neyse3 kızım ağlıyo yavrular öptüm hepinisi...
canım özledik seni.. faceden takip edioruz ancak elwin hanımı.. öptük bisde seni elwinide
6. hastalıkta nesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?