2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:) ewt canım aktarmaya çalıştım yaşadıklarımı... gerçekten süper bişey yaa hep isterdim ne o derdim bayıldım ayıldım çocuğum olmuşş:dilcikar: hiç istemedim sezaryeni burdada herkese söledim ben normal doğuracağım göreceksiniz dedim we aynen öyle oldu ama ikinciyi sezaryen yaparım herhalde normal doğurup deforme etmek istemiyorum:kedi: gerçi doktorlar 3ten sonra deforme olur diyor ama bilmiorum

bende herzaman kesinlikle normal doğuracağım o acıyı tatmak istiyorum yapacağım dedim ama olmadı:çok üzgünüm:çok isterdim olmasını ama senağlama

bende herzaman kesinlikle normal doğuracağım o acıyı tatmak istiyorum yapacağım dedim ama olmadı:çok üzgünüm:çok isterdim olmasını ama senağlama

ulen sen alpimin kafasına büyük büyük dedin kendin doğurmak istemedin:mymeka:

normal doğum konusunda hasrete katılıyorum.ben de hep normal doğum yapacam dedim ve çok şükür bi aksilik çıkmadı ve yaptım.iyi ki de öyle yapmışım.

çoğcumun şimdi öyle büyük bir kafası yok ama ozaman hep 2 hafta önden gidiyordu.bende hayırlısı olsun dedim hep nediyeyim kısmet böyleymiş heralde.

ya kızlar bişey soracağım benim son zamanlarda açık kahve akıntım oluyor.dün akşam doktorsitesi.com da doktora sordum hormonal bozukluktan kaynaklı kanama yada içte yada rahim ağğzında bir problem olabilir demiş tırstım.ben heralde adet olacağım diyordum.daha hiç olmadım olanlarınızda böyle bir durum oldumu?

ben geliyorum herkes gitmiş oluyo geçmişi okurken saatler geçiyo kızım acıkıyo...herşeye yetişen siz hatunlara bayılıyorum falla billa...benim kızım daha kucaktan inemedi...ek gıda mek gıda almıyo ağzını kitliyo daha aralığa kadar evdeyim şu an sorun değil ama alışması lazım artık..neyse3 kızım ağlıyo yavrular öptüm hepinisi...

çok geçmiş olsun yasemincim yaa hemencik atlatır inşallah

ee doğursamda yırtılsamıydım totoma kadar.doğumdan sonra odaya gelen ve ameliyatımdaki hemşire bizimkilere iyiiki normal yapmaya kalkmamış kalırdı demiş düşün kaynanama inanmam ama annemde duymuş.

çoğcumun şimdi öyle büyük bir kafası yok ama ozaman hep 2 hafta önden gidiyordu.bende hayırlısı olsun dedim hep nediyeyim kısmet böyleymiş heralde.
kaç cm kafa doğmuştu? yok canım işin gırgırı o bizim şartlar elwerdide doğurduk normal aksilik çıkmadı allahtan.. doktor ve hastane seçimide öenmliydi tabiikiyerimseniben
sende takma sonuçta mecburdun.. ikinciyi normal doğurursun inşallahsengözlerimebaksanab

handan senin bebişte kilolu doğmuştu yanlış hatırlamıyosam dimi?

ya bnmde akıntım war kahwe falan değil ama ne bilim çok rahatsız oluyorum hamileyken wardı hadi doğuriim geçer dedik ama yok geçmiyya doktora gideceğim ama kıpırdamaya waktim yok bu lanet yerdeÇok üzgünüm çoook

canım özledik seni.. faceden takip edioruz ancak elwin hanımı.. öptük bisde seni elwinide

çok geçmiş olsun yasemincim yaa hemencik atlatır inşallah

6. hastalıkta nesi?

ee doğursamda yırtılsamıydım totoma kadar.doğumdan sonra odaya gelen ve ameliyatımdaki hemşire bizimkilere iyiiki normal yapmaya kalkmamış kalırdı demiş düşün kaynanama inanmam ama annemde duymuş.

DD bnm arkadaşımın totosuna kadar yırttılar wala 25 dikiş mi ne wardı kızda ölüodu resmen bi daa asla dio yazık. normdal doorcam die diretmenin alemi yok. cocuk ölümleri anne ölümleri azaldı sezeryan arttı diolar ama ölümden daha önemli olamaz..

:)) Allah kuvvet wersin hepimize ne diyeyim. alır alır merak etme sütün yetioyosa boşwer zaten stok yap okul zamanı kullanırsın

zeynep kamilde kim ölmüş allah aşkına doğururken abartma sende...
zaten ölünecek bi durum warsa kimse normal doğurtmaz merak etme...

canım özledik seni.. faceden takip edioruz ancak elwin hanımı.. öptük bisde seni elwinide

6. hastalıkta nesi?

forumda varmış tanımı
.

hele biyerde okumuştum diş çıkarma asla 40 derece ateş yapmaz diyo
ve bu hastalık 6-18 aylık bebeklerde diş çıkarmayla beraber olabiliyormuş dikkat etmek lazım

doguhan yenı uyudu.yanıbasımda hala kıpır kıpır uyurken bıle.butun gun anamı aglattı resmen.ac kalıyor galıba dıye 110 cc mama yaptım ıctı ustune yıne emdı.butun gun kahvaltısı corbası meyvesı derken ac kalabılır mı yaf ??? ama yok banamısın demıyor.mıy mıy da mıy mıy.
belımın agrısı bacagımın agrısı derken yamuldummmmmmmmmm :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…