2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu spıral ne menem bı zırt olaymıs sınır oldum.gecen ay 5 ınde regl oldum 8 ınde taktırdım bu ay 17 sınde lekelenme olarak basladı 19 undan berı cesme seklınde.dogumdan sonra bıle bu kadar kanama olmamıstı.normalde 3 gun suren regl 6.gune gırecegım ama hala cok fena.
onumuzdekı ayda boyle olursa cıkarttırırım ben.bu ne anasını satayım (

Günaydın kızlar
Öznur tok olan hiçbir bebek 110 cc mama içmez demek ki açmış

Günaydın Burcuuuu yine başbaşayız mesai arkadaşım, Doruk dan haberler var mı ? Kerem yine 50 defa uyandı gece delirtti beni yüzüstü döndürüyor kendini ve bir süre sonra ağlamaya başlıyor çeviriyorum susuyor yarım saat geçmeden aynı olay.

Günaydııınnn,

Dün aşılarımızı olduk. İlk defa iki enjeksiyonu aynı gün yaptırmak zorunda kaldım, geciktiğimiz için. İlkinde katıldı Doruk, ikincisinde ağlamaya devam etti. Ama bittikten kısa süre sonra sustu, söylenmeye başladı bu sefer de, sanırsam hepimize sağlam küfürler etti. Ateşi çıkmadı çok şükür, iyi geçirdik geceyi.
Rotanın tespit edildiği günden bugüne yaklaşık 350 gr almış, çok iyi dedi doktorumuz. Bir saniye bile sabit durmadığı için tartısını alamadık, en sonunda ben önce kucağımda Doruk'la sonra Doruk olmadan normal tartıya çıktım, elbiseleri düşünce 350 gr aldığına karar verdik.
Artık çorbalarda ete, sabahları tadımlık olarak kahvaltılıklara başlıyoruz. Anne sütüne devam, çok aklına takılıyorsa günde bir defa 100 cc devam sütü verebilirsin ama bence gerek yok dedi. Kabızlık katı gıdalara geçen birçok bebekte olabilirmiş, günde 3 defa bir çay kaşığı zeytinyağı verecekmişim.
Dişi çıkmak üzereymiş, mümkün olduğu kadar jel, krem falan sürme dedi, vücudun bu ağrıyla başa çıkması lazım dedi, ben de aynı fikirdeydim zaten.
D vitaminini de sordum, eksikliği olan bebeğin bıngıldağı kapanmaz, Doruk'ta az bir açıklık kalmış dedi. Terlemesi büyük ihtimalle demir eksikliğinden, ama şimdi kabız olduğu için damla başlayamadık, kabızlığı geçince başlayacakmışız.

Bizden haberler böyle şimdilik...

İklim kuzum 6. hastalık geçiriyormuş. Çok çok geçmiş olsun, Allah şifa versin, hafif atlatsın inşallah tatlım benim.

Günaydın Aylinciiimm,
Doruk dün hem aşıların sersemliği, hem de eve gelince babasıyla kudurmanın yorgunluğu ile serildi kaldı, güzel uyudu. Ben de bugün insana benziyorum biraz :)

arkadaşlar yaklaşık bir saat önce oğlum bizim yatağımızın üzerinden parke zemine sırt üztü düştü evde yanlızım dr u aradım ulaşamadım bebeğimde fışkırır tarzda kusma gözlerde kayma falan olmadı uyku halide yok çok şükür.. ama sabah 6 da uyanmıştık gecede uyumadık haliyle uykusu gelicek ben ne kadar süre uyutmamalıyım bilgisi olan varmı.. ilk kez oldu çok korkuyorum ellerim titriyor.. herşey bir saniyede oldu arkadaşlar ya anlayamadım bile bezini almak için arkamı döndüm yerdeydi çok ağladı yavrum..:1no2:

günaydınlar hepinize bugün tam 6 aylık olduk ne zaman nasıl olduk hiç bilemiyorum sabah meme emerken kucağımda uyudu kaldı ve ben tutmadım kendimi ağlamaya başladım ne kadar hızla büyüdü kucağımdan taşıyor artık gülümsüyor beni gördüğünde ve ben onu büyütüyorum doğduğundaki o muhteşem kokusu çalındı burnuma birtek gülüşü bile bu dünyayı yaşamaa değer yapıyor canım oğlum ...
duygusalım bu sabah senağlama
bu sabah ilk kez oğlumla evimizden birlikte çıktık tabi bu nedenle 6 da ayaktaydım çorbasını yaptım kıyaftleri mamaları eltimde kalacak olan biberon cam rende vs hazırlama elini yüzünü ve poposunu yıkama giydirme kahvaltısı d vitamini-tatlicadiarzu- arabam da henüz gelmedi allam iş yerine geldim dinlendim yani :bbo:

benim de başıma geldi hemen acile gittim kusma göz kayması yoksa 1 saatte bir uyandır hareketlerini kontro et 24 saat dedi canım geçmiş olsun umarım bişicik olmamıştır:teselli:

çok geçmiş olsun canım kafasında şişlik var mı?
Ve 1 saat arayla uyumamasına dikkat et göz kaymasına da ilk 24 saat içinde ve kusma belirtisi de var mı onlara da bak...

Maşallah Doruk Paşama iyi almış kilo aşılarda da sorun olmaz inşallah.Hilal'inde aşısı bugün ablam götürecekti ..Umarım ateş olmaz..Terleme işine gelince Hilal de emerken terliyor .Doktorumuz Vitamin yazmıştı onda D vitamini de var ama bebeklerimizin yapısında var oynarken bile terliyor maalesef.Kan şurubunu da kestik doktor verme demişti ...Bakalım ay başında kontrolümüz olucak ozaman konuşuruz yine

günaydınnnn cok gecmiş olsun ,üzülme Allah koruyo onları benimki 4 aylıkken pusetten kaldrıma yüzüstü düşmüstü ben delirmiştim .önemli olan ilk 24 sa ama seni tanıyo gülüyo gözleri canlıysa merak etme bişey olmuyo ben artık altını yerde alıyorum

Gündaydın kızlarrrr
bu kız beni mafetti yamulttu. uyku sorunumuzdan bıktım. uykusu gelecek diye korkuyorum artık. sabah yarım saat zorla öğlen illaki ayagımda akşam ise 1 lere kadar uyumuyor. uyumadığı zaman eziyeti yok oynuyor kendisi ama uyuyup tekrar uyandımı cinlerim tpeeme cıkıyor akşam 10 dan beri uyutmaya çalıştım benim uykum geldi sürünüyorum o uyumuyo. sabahın köründede kalkıyor direncim kalmıyor artık. akşam dedim uyutmicam ne halin warsa gör deliler gib uykusu geldi iki çekerken uyudu kaldı. babası kızma annesi yazık fln dedi çok sinirlendim ama dün. sabah gene sanki 1 de o uyuyan değilmiş gibi 8 bucukta kalktı. offf ew iş dolu heryer pis dağınık süpüremiyorum korkuyor bırakıp arka odaları süpürsem yeride durmuyor her zararlı bölgeye giriyor imdat alahım imdatttt

elifzngr en iysi sağlık ocağına yada yakında hastane warsa oraya git. saglık ocagındakiler biraz rahat ama doktoru görürse daha iyi olur bişey olmaz inşş. allah korusun bebişlerimizi sende yataan üstüne asla koyma bidaa her işlemi yerde yap. artık ele avıca sığmıyorlar

Ne televizyon ne de gazete okumak istiyorum insan bu kadar vicdansız olur mu ya ...Kimsenin moralini de bozmak istemiyorum ama sabah sabahta okuyunca içim acıdı ..Yawrum benim ne hale gelmiş...Ağladım resmen sabah sabah ...:gitme::gitme:

günaydın herkeseopuyorumnanaktan

BURCU maşallah doruk kuzuma ve geçmiş olsun.

AYFER sanırım aynı heberi bende okudum ve lanet ettim Allah bunu yapanın belasını versin.

ELFZNGR canım geçmiş olsun Allah korusun yoktur bişey ama sen takipte ol genede.

Günaydın kızlar
Öznur tok olan hiçbir bebek 110 cc mama içmez demek ki açmış

canım normalde benim oglan arsiz icer sonrada kusar.ama dun butun gun (kahvalti corba meyvede verdigim halde ) memedeydi cek cek nereye kadar sut kalmamistir diye dusundum.iyikide dusunmusum icti 110 cc yi.acmis demekki.
ben her ihtimale karsi artik aksamlari yatmadan once 150 cc devam sutu vermeye karar verdim.

cok gecmis olsun canim.tedbir her zaman iyidir.sen yinede bi hastaneye doktora gotur bence.

canim sen bunalmissin bence.cagir anneni kayinvalideni yada kim varsa sana destek olacak bi kac gun bebekle ilgilensinler sende oyna emzir sadece.inan insani kafasi dagiliyor biraz olsun rahatliyor.annemler falan gelince ben birakiyorum oglusu onlara kendimle ilgileniyorum biraz iyi oluyor.

günaydın:)nasılsınız?
tam gaz güne başladık oğlumla..gece kac defa uyandı saymadım artık şimdi biraz uyur umarım..
babamız geldi.özgür çok yabancıladı babasını önce sonra alıştı:)eşimde cok büyümüş ve değişmiş buldu..ailecek birbirimizi yadırgadık yani:))
eşim geldiğinden beri cok gerginim zor bir haftaolacak..kızlar dualarınızı bekliyorum kazasız gecelim su günlerii
gecmişe bakayım öptüm..

İklim bebeğe geçmiş olsun dileklerimizi

Doruk paşaya maşaallahlarımızı sunalım...

Emir Kaana da geçmiş olsun geçen gün eymen de halının üstüne düştü yataktan
kucağına alınca susuyorsa hareketleri normal ise bir şey olmaz inşallah...

Günaydınlar... hoş bizim için öğlen oluyor 6 da kalktığımız için
boshayallersmile

Dün Eymenin resmen emeklediği gündür altı ayına bir gün kala oğlum salondan çıkıp mutfaktaki
annesinin yanına geldi...
Allahım müthiş güzeldi... :asigim:

ve bugün yarım yaşımızdayız artık...

hey maşallah paşama size erkekler emekliyorda bu bizim kızlarda geç ilerleme olucak sanırım bizimkide yürümek istiyor ve ayakta kalmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…