- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.541
Günaydın Burcuuuu yine başbaşayız mesai arkadaşım, Doruk dan haberler var mı ? Kerem yine 50 defa uyandı gece delirtti beni yüzüstü döndürüyor kendini ve bir süre sonra ağlamaya başlıyor çeviriyorum susuyor yarım saat geçmeden aynı olay.
Günaydııınnn,
Dün aşılarımızı olduk. İlk defa iki enjeksiyonu aynı gün yaptırmak zorunda kaldım, geciktiğimiz için. İlkinde katıldı Doruk, ikincisinde ağlamaya devam etti. Ama bittikten kısa süre sonra sustu, söylenmeye başladı bu sefer de, sanırsam hepimize sağlam küfürler etti. Ateşi çıkmadı çok şükür, iyi geçirdik geceyi.
Rotanın tespit edildiği günden bugüne yaklaşık 350 gr almış, çok iyi dedi doktorumuz. Bir saniye bile sabit durmadığı için tartısını alamadık, en sonunda ben önce kucağımda Doruk'la sonra Doruk olmadan normal tartıya çıktım, elbiseleri düşünce 350 gr aldığına karar verdik.
Artık çorbalarda ete, sabahları tadımlık olarak kahvaltılıklara başlıyoruz. Anne sütüne devam, çok aklına takılıyorsa günde bir defa 100 cc devam sütü verebilirsin ama bence gerek yok dedi. Kabızlık katı gıdalara geçen birçok bebekte olabilirmiş, günde 3 defa bir çay kaşığı zeytinyağı verecekmişim.
Dişi çıkmak üzereymiş, mümkün olduğu kadar jel, krem falan sürme dedi, vücudun bu ağrıyla başa çıkması lazım dedi, ben de aynı fikirdeydim zaten.
D vitaminini de sordum, eksikliği olan bebeğin bıngıldağı kapanmaz, Doruk'ta az bir açıklık kalmış dedi. Terlemesi büyük ihtimalle demir eksikliğinden, ama şimdi kabız olduğu için damla başlayamadık, kabızlığı geçince başlayacakmışız.
Bizden haberler böyle şimdilik...
İklim kuzum 6. hastalık geçiriyormuş. Çok çok geçmiş olsun, Allah şifa versin, hafif atlatsın inşallah tatlım benim.
Ne televizyon ne de gazete okumak istiyorum insan bu kadar vicdansız olur mu ya ...Kimsenin moralini de bozmak istemiyorum ama sabah sabahta okuyunca içim acıdı ..Yawrum benim ne hale gelmiş...Ağladım resmen sabah sabah ...:gitme::gitme:
Dün Eymenin resmen emeklediği gündür altı ayına bir gün kala oğlum salondan çıkıp mutfaktaki
annesinin yanına geldi...
Allahım müthiş güzeldi... :asigim:
ve bugün yarım yaşımızdayız artık...
Dün Eymenin resmen emeklediği gündür altı ayına bir gün kala oğlum salondan çıkıp mutfaktaki
hey maşallah paşama size erkekler emekliyorda bu bizim kızlarda geç ilerleme olucak sanırım bizimkide yürümek istiyor ve ayakta kalmak istiyor
maşallah eymen kuzumuza emekleme konusunda en aktif bebek EYMENguclubacismile:hooray:
maşallahhhcanım..
benim sıpa poposunu kaldıramıyor ki emeklesinn :)
kizlar marketden koska nin uzum pekmezini aldim.katki maddesi icermez diyor.doguhana verebilir miyim sizce? birde pekmez zaten sekersiz katkisiz yapiliyor diye biliyorum ben.bu konu hakkinda bilgisi olan var mi ?
kizlar marketden koska nin uzum pekmezini aldim.katki maddesi icermez diyor.doguhana verebilir miyim sizce? birde pekmez zaten sekersiz katkisiz yapiliyor diye biliyorum ben.bu konu hakkinda bilgisi olan var mi ?
Annesinin Bebiki bu bizim günlüğümüz bilmeyenler için tekrar veriyorum
Hemen yorum yapayım, üzüm en fazla şeker içeren meyveymiş o yüzden pek bir işe yaramadığı gibi şeker yüklemesi yapmış gibi oluyormuş, dut pekmezi ya da keçiboynuzu pekmezi öneriliyor. Keçiboynuzu şimdilik ağır kaçar diye ben dut pekmezi veriyorum 1 çay kaşığı.
sabah kahvaltısında ben 3-4 çay kaşığı yada ekmeğe banarak veriyorum canım[...Kullanbilirsin .Kızımda güzel güzel yiyiyor/B]
mrb annişler uzun bi aradan sonra sizleri görmek harika geçmiş baya bi birikmiş okuyamadım umarım annişler ve bebişleri iyidir sorun yoktur biz iyiyiz çok şükür rabbime hamd olsun
yani marketden aldigimi kullanabilirim oylem'?
nerelerdesin sen yawri ?
ben buralardaydım ama nette sorun vardı ondan giremiydim bide sincabımdan sıra gelmiyo ki onunla ilgilenmekten bel ve bacak ağrılarım da beni bitirdi zaten
al bendende o kadar.sabah o kadar agrim vardiki annemi bile arayip cagirmayi dusundum
karnı açmış demekkiaklinialirimsmiledoguhan yenı uyudu.yanıbasımda hala kıpır kıpır uyurken bıle.butun gun anamı aglattı resmen.ac kalıyor galıba dıye 110 cc mama yaptım ıctı ustune yıne emdı.butun gun kahvaltısı corbası meyvesı derken ac kalabılır mı yaf ??? ama yok banamısın demıyor.mıy mıy da mıy mıy.
belımın agrısı bacagımın agrısı derken yamuldummmmmmmmmm :))))
geçmiş olsun cnm.. bişey olmamıştır die düşünüyorum.. sen yine takip et..arkadaşlar yaklaşık bir saat önce oğlum bizim yatağımızın üzerinden parke zemine sırt üztü düştüevde yanlızım dr u aradım ulaşamadım bebeğimde fışkırır tarzda kusma gözlerde kayma falan olmadı uyku halide yok çok şükür.. ama sabah 6 da uyanmıştık gecede uyumadık haliyle uykusu gelicek ben ne kadar süre uyutmamalıyım bilgisi olan varmı.. ilk kez oldu çok korkuyorum ellerim titriyor.. herşey bir saniyede oldu arkadaşlar ya anlayamadım bile bezini almak için arkamı döndüm yerdeydi çok ağladı yavrum..:1no2:
duygu seli:))))günaydınlar hepinize bugün tam 6 aylık olduk ne zaman nasıl olduk hiç bilemiyorum sabah meme emerken kucağımda uyudu kaldı ve ben tutmadım kendimi ağlamaya başladım ne kadar hızla büyüdü kucağımdan taşıyor artık gülümsüyor beni gördüğünde ve ben onu büyütüyorum doğduğundaki o muhteşem kokusu çalındı burnuma birtek gülüşü bile bu dünyayı yaşamaa değer yapıyor canım oğlum ...
duygusalım bu sabah senağlama
bu sabah ilk kez oğlumla evimizden birlikte çıktık tabi bu nedenle 6 da ayaktaydım çorbasını yaptım kıyaftleri mamaları eltimde kalacak olan biberon cam rende vs hazırlama elini yüzünü ve poposunu yıkama giydirme kahvaltısı d vitamini-tatlicadiarzu- arabam da henüz gelmedi allam iş yerine geldim dinlendim yani :bbo:
hangi bebikkk yaabilmiyorumkismile[/Bsabah sabah sinirlerim bozuldu.Allah acil sifalar verir bebege insallah senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?