2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

al benden de o kadar.artık beşiğimizde yatmıyoruz yatağın içinde dört döndüğümüz için sığamayıp 30 dk da bir uyanıp duruyoruz..tekli karyolanın yatağını yere koydum orda sere serpe yatıyor sıpa..yatapın değmediği köşesi yok ama..:)

maşallah canım..bize de dr aynı şeyi söyledi..dolapta havucu biraz soğutup soyup eline veriyorum..çok rahatlatıyor ..dene istersen

çok haklısın..diyecek söz yok canım..allah bunu yapanlara merhamet versinn

maşallah eymen kuzumuza emekleme konusunda en aktif bebek EYMENguclubacismile:hooray:

yarın gece ankara yolcusuyum fuar için ...ankara 'ya gittiğimde yaseminle inşallah görüşeceğim cumartesi akşamıda istanbul'a dönücem...
Hilal'e babası bakıcak ...cuma günü akşamı ablama geçicekler cumartesi de ablam bakıcak hilal eşimle uyumaya alışık ,ek gıda alıyoruz+mama ama beni ememiyecek ..perşembe gecesi gitmeden emzireceğim ..sütümü biberonla almıyor ama mama olduğunu anlıyor biberondakini ...sütümü bende kaşıkla veriyorum işe başladığımdan beri ama eskisi gibi değil sütüm sanırım bitme aşamasında...emmeyi daha çok seviyor hemen ağzını açıyor yawrum işten gelir gelmez emincede başlıyor sesler çıkarmaya ,oynamaya.

hey maşallah paşama size erkekler emekliyorda bu bizim kızlarda geç ilerleme olucak sanırım bizimkide yürümek istiyor ve ayakta kalmak istiyor

ya eymende oturma tembeli oturmayı ve yatmayı hiç sevmiyor ya yüzüstü ya ayakta...
iyi yolculuklar cnm sana...

maşallah eymen kuzumuza emekleme konusunda en aktif bebek EYMENguclubacismile:hooray:

maşallahhh canım..
benim sıpa poposunu kaldıramıyor ki emeklesinn :)

sağ olun canlarım darısı başınıza yerinde duramıyorki adam kıprış kıprış
sositososito

kizlar marketden koska nin uzum pekmezini aldim.katki maddesi icermez diyor.doguhana verebilir miyim sizce? birde pekmez zaten sekersiz katkisiz yapiliyor diye biliyorum ben.bu konu hakkinda bilgisi olan var mi ?

Maşallah Eymen'e, ben salon halısının üstüne önce battaniyeyi ikiye katlayıp koydum sonra yorganı ikiye katlayıp koydum, annem çok yumuşak olmuş dedi acaba Kerem ondan mı emeklemiyor? siz nasıl koyuyosunuz yere bu sıpacıkları?

kizlar marketden koska nin uzum pekmezini aldim.katki maddesi icermez diyor.doguhana verebilir miyim sizce? birde pekmez zaten sekersiz katkisiz yapiliyor diye biliyorum ben.bu konu hakkinda bilgisi olan var mi ?

Hemen yorum yapayım, üzüm en fazla şeker içeren meyveymiş o yüzden pek bir işe yaramadığı gibi şeker yüklemesi yapmış gibi oluyormuş, dut pekmezi ya da keçiboynuzu pekmezi öneriliyor. Keçiboynuzu şimdilik ağır kaçar diye ben dut pekmezi veriyorum 1 çay kaşığı.

sabah kahvaltısında ben 3-4 çay kaşığı yada ekmeğe banarak veriyorum canım[...Kullanbilirsin .Kızımda güzel güzel yiyiyor/B]

cokoprensim sağ ol canım bende ince bir yorgan koyuyordum bir hafta öncesinde ama artık faydası yok her yerde çünkü koymuyorum o yüzden

ayferim sağ ol canım
a.s.

mrb annişler uzun bi aradan sonra sizleri görmek harika geçmiş baya bi birikmiş okuyamadım umarım annişler ve bebişleri iyidir sorun yoktur biz iyiyiz çok şükür rabbime hamd olsun

sabah kahvaltısında ben 3-4 çay kaşığı yada ekmeğe banarak veriyorum canım[...Kullanbilirsin .Kızımda güzel güzel yiyiyor/B]

yani marketden aldigimi kullanabilirim oylem'?

mrb annişler uzun bi aradan sonra sizleri görmek harika geçmiş baya bi birikmiş okuyamadım umarım annişler ve bebişleri iyidir sorun yoktur biz iyiyiz çok şükür rabbime hamd olsun

nerelerdesin sen yawri ?

merhaba herkesi çok özledim ama iş çok yoğun wevde de biizm bil kadınalr kulubunu açmıyor zarralı site görüyor habuki bilse ne aka rfaydalı neysebu arada taşınıyoruz taşındıktan sonr abelki yenileriz o zaman bakarız... herkesi öpüyorum melekleri kokluyorum .... yemekten sonra fırsatım olursa bakarım artık.... emekelyen meleklere maşşalah biizm zilli elinden tutuurup yürümek istiyor kesilikle emekleme pozisyonunu almıyor ağlıyor :):):) bend bir yaşında dirk yürümüşüm o zamana akdar hepp oturmuşum :):).

karnı açmış demekkiaklinialirimsmile
geçmiş olsun cnm.. bişey olmamıştır die düşünüyorum.. sen yine takip et..
duygu seli:))))
sabah sabah sinirlerim bozuldu.Allah acil sifalar verir bebege insallah senağlama
hangi bebikkk yaabilmiyorumkismile[/B

maşallah canım.. bizim azman beceremiyor o kadar henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…