2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canlar, sık sık okusam da sizi yazmaya pek vakit bulamıyorum malesef( biz hala mızmızlıkta son noktadayız
Dün 6. ay kontrolümüz ve aşılarımız vardı. iki aşısını yaptık 1 tanesini gelecek aya erteledik. Oğluşum bu ay malesef 10gr dahi almamış. hala 7kg, boy 68cm. çok cnm sıkıldı. e hiçbişi yemiyor,doğru düzgün uyumuyor, sürekli hareket halinde, nasıl kilo alsın ki?? doktor özel bi mama verdi, yedirdiğin herşeye bi kaşık bundan kat dedi. ama çocuğun hiçbişi yediği yok ki, ona hazırladığım herşeyden iki-üç çaykaşığı yiyo sonra da kilitliyor ağzını( çok sık emiyor ama sütümde yok artık tabi ona yetecek kadar. 6 aya kadar sadece anne sütüyle beslenmesinde sakınca yok diye çok üstelemedim ama bakalım bundan sonra ne yapcam. sofra yemeklerinden yemek istiyor, ağzını da açıyor ona verdiğim herşeye. olmadı artık salça,tuz falan dinlemedn bizim yemeklerden vericem çocuğa

Geçen gün bir tarif verdim istersen bir daha vereyim, arkadaşım hiçbir ek gıdayı sevmeyen kızına yapıyormuş doktoru da madem yemiyor yapabilirsin demiş.
Az yağda soğan ve havucu biraz kavuruyormuşsun ,mercimek ve un ekleyip onları da birer kere döndürüp su ve çok az tuz ekliyormuşsun, havuç çorbasıymış bu kızı da 3 yaşında şimdi hala bayıla bayıla yiyormuş, dene istersen

Bir de sabahları hazır mamalardan 8 tahıllı ballıyı denedin mi? belki onu da yer? bir de sütüne bisküvi falan at bence.

elif geçmiş olsun cnm,inş.önemli bi durum yoktur, çok düşen bebiş oldu,korkma
Burcu maşallah cnm Doruk paşaya
Pınar hoşgeldin cnm, maşallah Eymen'ime, benim Eymen henüz o kadar aktif emeklemiyor. küçük küçük ilerliyor. Furkan abisi 5,5 aylıkken tam emekliyordu
Öznur marketten aldığın pekmezi verebilirsin tabi cnm
Hatice geçmiş olsun cnm, bel ağrısı zor cidden, hele bi de bebekle uğraşmak zorunda olunca
unuttuklarım varsa kusura bakmayınbenneyaptımki

üzme kendini be sağlığı yerinde olsun alır annesi kilo zamanla ben burda her seferinde söyledim ve yine söylüyorum ya şu yedirme konusunda korkmayın ben baştan beri yemeğine salçada tuzda kattım hamd olsun sorun olmadı artık kocaman oldular ya ki ben bunları yedirdiğimde oğluşum daha 4.5 aylıktı erkenden verdim şimdide sorun yok darısı seninkinin başına inşallah

bu çorbayı deneyeyim cnm sağol. malesef biz o mamalardan yiyemiyoruz cnm. hepsine karşı alerjimiz ar. sanırım süt tozu ona alerji yapıyor. en az 10 çeşit açılmış kaşık mamalarından ar dolapta. hepsi de alerji yaptı malesef:1no2:

Kardeşimin düğünü sebebiyle Kerem i bir tanıdığıma bırakmıştım bayramın 3. günü, şimdi o komşum dedi ki görenler zayıf demişler,ayrıca eşimin eniştesi gördü geçen gün zayıf demiş o da, Kerem 6 aylık kontrolünde 8.200 dü ve zayıf diyorlar anlamıyorum ki daha kaç olacak? ben hiç ekmek,bisküvi,muhallebi vermiyorum kof kilo olmasın diye acaba versem mi ki?bir sorum daha olacak ayrıca bebeklerinizin altına yere koyduğunuzda ne seriyorsunuz???

canım inan derdim kilolu bi bebek olması falan değil ama düzenli bi kilo alımının olması lazım tabi. 3.550kg doğdu ve 6. ayın sonunda sadece 7.00kg. yani henüz doğum kilosunun iki katına bile tam ulaşmış değil.
ben de öyle karar verdim artık, sevdiği herşeyden vericem inşallah. ne yapsın sevmiyor çocuk o tatları işte

cnm bence kilosu iyi, aylık kilo alımında bi problem yoksa hiç öyle kof kilo falan yapma bence
canım yere koyduğumda da artık epeyce ilerliyor benimki, o nedenle ben artık bişi sermiyorum. öncesinde temiz bi örtü seriyordum sadece halının üzerine. öyle çok kat kat şeyler sermene gerek yok. zemin sert olursa daha rahat ilerler o da

ekmek içi bisküvi neden kof bi kilo yapsın ki

ekmek içi bisküvi neden kof bi kilo yapsın ki

e hamurlu şeyler sadece yağ bağlatır ya o yüzden, bir de ben tok tutturmasın diye vermiyorum çünkü içtiği sütün fazla olmasını istiyorum, çorbasına ekmek doğrasam 3 saat hiçbişeye ağzını açmaz ama çorbasını meyvesini vereyim bir de süt vereyim arkasından diyorum.

bn hem yediriyorum üstünede emiyo 2 saat sonrada acıkıyo bizim ki

kocamın yaptığı yeni hesaba göre bizm karşıdan buraya gidip gelmemiz 600liraymışşşş.. nasıl bu hesabı çıkardı bilmiyorum ama öyleymiş..
pubu1,2,3de kapatırmış nasıl hergün gidip gelecekmiş...
burda ew tutsa emlakçı depozit kira boyası taşınması... dükkan taşıması boyası emlakçısı depoziti... o kadar parası yokmuş nasıl yapacakmış..
büyük bi dükkan warmış olmadı orayı tutup ikiye bölüp arkaya bi çekyat atıp dişimizi sıkıp idare edecekmişiz..
en sonunda patladım! sen nasıl bi adamsın ya dedim! gittin 40tane işe girdin sucu war, gittin zabıta oldun, o war gittin pub açtın.. hangi birine yetişeceğini sanıyosun dedim! bana mı sordun bunları yaparken..
ben sana dükkanı sat bir ew alalım dedim çünkü burda tek başıma yapamadığım kızımla ilgilenemediğim için di.. sen gittin ew borcuna girdin bana yine 1,2 sene dişimizi sıkıcaz çalışıcaz diyosun dedim.. birde sürünerek dükkanın içinde yaşicaz öylemi!!! hayır sakın öyle bişeye kalkışma iyi etmezsin dedim!
şimdide telefon açmış ilan wer satalım diyo altından kalkamazyız böyle-tatlicadiarzu- saçımı başımı yoluyorum smile ı olsada koysam burayaaaaaaaaaaaaaa

amannn Hasrettt zor valla bacım işin, senin bu kocanı para hırsı bürümüş bu kadarı da fazla, zaten 2 iş var 3. yü açtı, sen bu adamı zor görürsün evde, kimse karışmak istemedi ama Avrupa Yakası nda hatta Beşiktaş olmazsa oraya en yakın semtte ev alman sanki daha iyi olmaz mıydı? eğer 1 2 de kapatacaksa pub ı zaten nasıl üsküdara gitmeyi düşünüyordu ki? zabıtalık yaptığında dükkana kim bakacak? sana demesin aralarda orayı da bi kontrole git diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…