- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.561
bu kız beni werem ettiiiiiiiiii
Merhaba canlar, sık sık okusam da sizi yazmaya pek vakit bulamıyorum malesef( biz hala mızmızlıkta son noktadayız
Dün 6. ay kontrolümüz ve aşılarımız vardı. iki aşısını yaptık 1 tanesini gelecek aya erteledik. Oğluşum bu ay malesef 10gr dahi almamış. hala 7kg, boy 68cm. çok cnm sıkıldı. e hiçbişi yemiyor,doğru düzgün uyumuyor, sürekli hareket halinde, nasıl kilo alsın ki?? doktor özel bi mama verdi, yedirdiğin herşeye bi kaşık bundan kat dedi. ama çocuğun hiçbişi yediği yok ki, ona hazırladığım herşeyden iki-üç çaykaşığı yiyo sonra da kilitliyor ağzını( çok sık emiyor ama sütümde yok artık tabi ona yetecek kadar. 6 aya kadar sadece anne sütüyle beslenmesinde sakınca yok diye çok üstelemedim ama bakalım bundan sonra ne yapcam. sofra yemeklerinden yemek istiyor, ağzını da açıyor ona verdiğim herşeye. olmadı artık salça,tuz falan dinlemedn bizim yemeklerden vericem çocuğa
Merhaba canlar, sık sık okusam da sizi yazmaya pek vakit bulamıyorum malesef( biz hala mızmızlıkta son noktadayız
Dün 6. ay kontrolümüz ve aşılarımız vardı. iki aşısını yaptık 1 tanesini gelecek aya erteledik. Oğluşum bu ay malesef 10gr dahi almamış. hala 7kg, boy 68cm. çok cnm sıkıldı. e hiçbişi yemiyor,doğru düzgün uyumuyor, sürekli hareket halinde, nasıl kilo alsın ki?? doktor özel bi mama verdi, yedirdiğin herşeye bi kaşık bundan kat dedi. ama çocuğun hiçbişi yediği yok ki, ona hazırladığım herşeyden iki-üç çaykaşığı yiyo sonra da kilitliyor ağzını( çok sık emiyor ama sütümde yok artık tabi ona yetecek kadar. 6 aya kadar sadece anne sütüyle beslenmesinde sakınca yok diye çok üstelemedim ama bakalım bundan sonra ne yapcam. sofra yemeklerinden yemek istiyor, ağzını da açıyor ona verdiğim herşeye. olmadı artık salça,tuz falan dinlemedn bizim yemeklerden vericem çocuğa
Geçen gün bir tarif verdim istersen bir daha vereyim, arkadaşım hiçbir ek gıdayı sevmeyen kızına yapıyormuş doktoru da madem yemiyor yapabilirsin demiş.
Az yağda soğan ve havucu biraz kavuruyormuşsun ,mercimek ve un ekleyip onları da birer kere döndürüp su ve çok az tuz ekliyormuşsun, havuç çorbasıymış bu kızı da 3 yaşında şimdi hala bayıla bayıla yiyormuş, dene istersen
Bir de sabahları hazır mamalardan 8 tahıllı ballıyı denedin mi? belki onu da yer? bir de sütüne bisküvi falan at bence.
üzme kendini be sağlığı yerinde olsun alır annesi kilo zamanla ben burda her seferinde söyledim ve yine söylüyorum ya şu yedirme konusunda korkmayın ben baştan beri yemeğine salçada tuzda kattım hamd olsun sorun olmadı artık kocaman oldular ya ki ben bunları yedirdiğimde oğluşum daha 4.5 aylıktı erkenden verdim şimdide sorun yok darısı seninkinin başına inşallah
Kardeşimin düğünü sebebiyle Kerem i bir tanıdığıma bırakmıştım bayramın 3. günü, şimdi o komşum dedi ki görenler zayıf demişler,ayrıca eşimin eniştesi gördü geçen gün zayıf demiş o da, Kerem 6 aylık kontrolünde 8.200 dü ve zayıf diyorlar anlamıyorum ki daha kaç olacak? ben hiç ekmek,bisküvi,muhallebi vermiyorum kof kilo olmasın diye acaba versem mi ki?bir sorum daha olacak ayrıca bebeklerinizin altına yere koyduğunuzda ne seriyorsunuz???
Kardeşimin düğünü sebebiyle Kerem i bir tanıdığıma bırakmıştım bayramın 3. günü, şimdi o komşum dedi ki görenler zayıf demişler,ayrıca eşimin eniştesi gördü geçen gün zayıf demiş o da, Kerem 6 aylık kontrolünde 8.200 dü ve zayıf diyorlar anlamıyorum ki daha kaç olacak? ben hiç ekmek,bisküvi,muhallebi vermiyorum kof kilo olmasın diye acaba versem mi ki?bir sorum daha olacak ayrıca bebeklerinizin altına yere koyduğunuzda ne seriyorsunuz???
ekmek içi bisküvi neden kof bi kilo yapsın ki
e hamurlu şeyler sadece yağ bağlatır ya o yüzden, bir de ben tok tutturmasın diye vermiyorum çünkü içtiği sütün fazla olmasını istiyorum, çorbasına ekmek doğrasam 3 saat hiçbişeye ağzını açmaz ama çorbasını meyvesini vereyim bir de süt vereyim arkasından diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?