2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

olumunekankayizsmile ahh hasretim sen iyi dayanıyorsun valla su cengize, allah sana peygamber sabrı vermis yemin ederimm... adam tavada balık gibi valla surekli fikir degistiriyor :1shok:
ne dicemi bilemiyorum hayatım, allah kolaylık versin sana boshayallersmile

Sonunda uyudu eminim gene yarım saat uyur. akşama misafir war biton işim war hemen gidecem meralcim kilosunu takma iki katına bile ulaşmadı diyosunda 100 gr mı ulaşmadığı dediğin bişey olmaz. hareketliyse iyidir. o mamaların su ile hazırlanır yazıo üstünde bide devam sütüyle hazırlanır yazıo. hero baby alıomda ben. sen devam mamasıyla hazırlanır yazanını al sütle yap içine sinmezse sütü azcık sulandır yap ben öyle yapıorum benimki yiyor bi güzel. süt tozu allerjisinede dermatoloğa götür. ben götürdüm bu gıda allerjisi deüğil dedi bişey war ama bilmiorum dedi snein bütün sırtınamı yayılıyor. bizimki sadece kürek kemiğinin üst kısımalrında boynunda isilik diil ama dedi. krem werdi haftaya kontrolümüz war. yogurdu her bebek sewer yogurt yap içine meyve dogra bisküvi at. yogurt corbası yap. tuzu abartmadan at tatsız tuzsuz oldugundan yemiyodur. meyveli tahıllı kavanoz mamasını sewio benimki onları dene. kafana takma ama benimkide öyle uyumuyor yarım saat en fazla uykusu. sürekli dolanıo e alamıo haliyle. hadi gittim ben görüşürüz kızlarrr
çokoprens ben artık bişi sermiorm sermeye kalksam ewi halıflez kaplatmam lazım sende serme temiz olsun yeter. bide 8 kiloyu geçgin bebeğe zayıf diyenleri dövebilirsin okula başladıgı zmaanda azcık kilolu gördülermi annesi sen buna az yedir bu şişman derler hemde çocugun yanında onu psikolojisini düşünmeden! merak etme keremcik maşş çok güzel gidiyor. nası besliyosan öyle devam et anne sütü amaP:D

ben demirin kahvaltısına bir gun cici bebe ekmek bir gun 4 adet cici bebe biskuvi koyuyorum ayrıca yogurduguna da 4 adet biskuvi, cok cok ama ck sevıyor o zaman yogurdunu zemuszemus

sayfa sürekli hata veriyor bende,sinir oluyorum hee

bence en güzelini yapıyorsun Aylincim

Zemin sert olursa daha rahat ilerler de üşütmez mi? malum artık yaz ayında değiliz.

evet cnm havalar soğumaya başladı doğrusu, eviniz yerden ısıtmalı değilse halının üzerine bi battaniye ser. yorgandan daha iyi olur. battaniye üzerine de nbevresim örtersin

bn hem yediriyorum üstünede emiyo 2 saat sonrada acıkıyo bizim ki

maşallah yarasın kuzuma

uyyy, anam siz bu dükkanı satmadan rahat edemeyeceksinz gibi. yaw valla bu adamı anlamak zor, madem zor olucak bu kadar iş koluna ne gerek var

mrll yazacam sana ama kız bi uyumadı. allerjiye kim kara werdi dermatoloğa götürr uyusun gelcemmm ben götrdüm allerji diil dedi

cnm bizim durum sizinki gibi değil. bu maları dha yerken ağzının çevresi kızarmaya başlıyor. azıcık daha yerse bu defa yüzü gözü şişmeye başlıyor hemen. yani mamalardan olduğuna bi şüphem yok çünkü yer yemez oluyor. ama mamaların içindeki hangi maddeden kaynaklandığını net olarak bilmiyoruz henüz. yüksek ihtimalle süt tozu dedi doktorumuz

yaa çok azman dayanamıyorum sinirden dişlerim ağrıyor artık sıkmaktan.. bir an durmuyor ağzım burnum heryerimn yara bere içinde.. mahfediyor beni bir an durmuyor kağıt yemek istiyor saçlarını yolup koparıyo.. kulağını tırnaklarıyla sıkıp çekiyo kanatıyo sonra ağlıyo.. deli olacağım psikopat oldu kızım iyicemafoldumben dün gece 1e kadar uyumadı onu uyutacağım diye denemediğim yöntem kamladı takla atmak istiyor kızlar..
hiperaktivite testi yaptırıcam sonunda naısl oluyorsa artık
kafasını yere dayıyor popyu kaldurup takla atmak istiyor sğa sola 3,4tur peşpeşe yuwarlanıyor... takla atmaya çalışması sorun değil boynunu kıracak diye korkuyorummafoldumben yatağında tutunup ayağa kalkıyor aşağı sarkıtıyo kendini napıcam bilmiyorum koltuklara tırmanmaya çalışıyor daha sayayımmı.. benden bu kadar:1no2:

canım nerdesin yaa wallahi çok azıttılar yukarda cerenin bana yaşattıklarını okusana çok beter oldu yanımda arabasında oturan usle bebeğim gitti bambaşka bişey geldi... bi gündüz uykuları iyi işte en az 1,30 saat uyuyor uykuda doyurursam 4 saate yakın uyuyor.. böyle olmasa ne yaparım burda bilmiyorum...
canım ew yemekleri wer o zamn ceryde öyle ew yemeklerini sewiyor.. mercimek çorbası taze fasulye bezelye kuru fasulye pilaw makarna kabak.. ona yapılanı sewmiyor bizim yemeklerden yemek istiyor..
werdiği mamanın adı nedir meral?
e iştah açnak için witamin falan yazmadı mı?

canım kilolu olacak çocuk 6 aydır bnce bi şklde normalinden önde gitmesiyle belli ederdi diye düşünüyorum.. bünye meselesi wücut kiloya elwerişli değilse istediğin kadar wer ekmek muhallebi olmuyor.. ama wücut kilo almaya müsaitse mamadan bil şişer!!!
bizimkiler öyle değil cereni oturtuyorum digital tartıya 8400 görünüyo hala ki 2 gün sonra 7. ayı doluyor düşün artık..
we ben senin o kof kilo yapar dediğin herşeyi weriyorum bütün içtiği mamalara 3 bebe bisküwisi atıyorum 24 saat içinde en az 3 kere mama içtiğini düşün 9 adet sırf mamadan bisküwi alıyor..
muhallebide her akşam war mutlaka.. e hani nerde kilo??

mesela şu an 150cc mama hazırlamaya iniyorum uykuda wereceğim.. içine tahıllı mama we 2 bebe bisküwisi katacağım

cnm benimkinin hiçbişi sevdiği yok.herşeyi zor bela yiyor. sadece sofrada bizim yediklerimizden ona uzatınca ağzını heyecanla açıyor. ama tabi o yemekleri de öğüne dönüştürürsem cazibesini yitirme riski de yok değilbilmiyorumkismile
kolay gelsin cnm

ben demirin kahvaltısına bir gun cici bebe ekmek bir gun 4 adet cici bebe biskuvi koyuyorum ayrıca yogurduguna da 4 adet biskuvi, cok cok ama ck sevıyor o zaman yogurdunu zemuszemus

afiyet olsun paşaya. benimki sabahları 2 bisküviyi zor bela bitiriyor. hatta çoğu zaman bitiremiyor bile

aylincim bunların hepsini bnde ona dedim fulyada şilide ortaköyde alalım nasıl olacak dedim!!! yok efendim o karşıda oturmak istiyormuşşşşşşş..

ewet kızlar işim çok zor bu adam beni bitirdi.. para hırsı başına ne işler açacak daha acaba(((
ben bi kızı doyurup geleyimde uyusun 4e kadar falan...

eymen dıs cıkarttı mı canım, dıs cıkarma donemınde ıstahsızlasıyorlar ya ondan sordum

Allah hepimize kolaylık ersin Hasret'cim. artık snırları zorluyorlar cidden
fantomalt diye bişi cnm verdiği özel mama. vitamin de verdi, vitagil. çok iştahsız bi çocuk bu, düzeleceğine dair çok umutlu değilim açıkçası. kahvaltısnın tadı o kadar güzel ki inan ben bile yiyebilirim ama o yemiyor işte(

eymen dıs cıkarttı mı canım, dıs cıkarma donemınde ıstahsızlasıyorlar ya ondan sordum

henüz diş çıkarmadık cnm, bi belirti de yok walla daha. bu iştahsızlık Eymenin her zamanki hali malesef. memeyi Allah için hep iştahla emiyor ama o da yetmiyor işte. Aslında belki de çok yağlı olmasa da midesini dolduruyor içtiği süt, o nedenle yemiyor diye de düşünmüyor değilim. nasılm çok su içtin mi mideni tutuyorsa bu da süt içince midesi doluyor sanırım. ama emmek istediğinde mümkün değil durduramazsın, hiçbişekilde oyalanmıyor. ille de emecek

Hasret, Cery nin bu kadar hareketli olması bu kadar yedirmenden ve çocuğun enerji patlaması yaşıyor oluşundan olmasın :)

olabülüüürrrkaydirigubbakcemile3

meralcim yemeklerınden once emzırıyor msn bılmıyorum ama eger emzırıyorsan emzırme once yemegını yesın sonra emzır canım.ç..

Meral sen de siizn yediklerinizden ver.Tuz katma yediklerinize o da yesin.Ben Ece ye özel mama hazırlamıyorum.Biz ne yiyiorsak ondan veriyorum.Kabak , tarhana, tel ve arpa şehriye.Tavuk, balık ne varsa onu yiyor.
Kahvaltıda ne veriyorsunuz kızlar?Ben ne vereceğimi bilmiyorum.Banko 2 tane karper peynir veriyorum bazen yumurta sarısı da veriyorum yanına ballı irmikli muhallebi ile ekmek veriyorum.Tabi bunları ayrı ayrı veriyorum.Karışım sevmiyor benim kız.Ayrı olarak pekmez veriyorum.8 tahıllıyı sevmiyoruz.

Selam herkese.. Eylül'ün başından beri pek takılamıyorum buraya.. Malum okulla birlikte koşturmaca da başladı benim için. Allah'tan sabahçıyım. Ders planım da iyi.. İlk derslerim boş.. Öğlenleri eve uçarak geliyorum ama. O kadar özlüyorum ki kızımı...
Ek gıdalardan hiç birini beğenmeme huyunu saymazsak bi problemimiz yok çok şükür..
Siz de keyifler nasıl???

meralcim yemeklerınden once emzırıyor msn bılmıyorum ama eger emzırıyorsan emzırme once yemegını yesın sonra emzır canım.ç..

cnm yemek öncesi emzirmemeye dikkat ediyorum ama bi önceki emmesinden pek uzun bi zaman geçmiş olmuyor. benimki çok sık emiyor. geceleri bile en iyi ihtimalle saat başı kalkıyor emmeye

öyle yapayım artık Nevin'cim.
bütün bunları kahvaltıda mı veriyorsun?? çok değil mi yaw??
ben 2 bebe bisküvisi ile bir tatlı kaşığı labne peynirine biraz pekmez ilave ederk veriyorum ve bitirirse şükrediyorumboshayallersmile yumurta sarısına da başlıyoruz artık. bugün kahvaltısına koymadım,yoğurt çorbasına kattım yumurta sarısını. bakalım yiyecek mi

Kızlar bir şey daha soracağım.Ben de nihayet adet oldum ama 2 gündür baş ağrısından öleceğim.Sizde de olmuş muydu?

bende olmamıştı cnm
ya cnm sana bişi sorucaktım. benim bi davam var devam eden. davaya yeğenim bakıyor. o nedenle herhangi bi vekalet ücreti falan vermedim. sana sormak istediğim dava süresince ekstra masraflar oluyor mu?? şimdi ona sorsam söylemez, o tarz masraflar arsa en azından onu karşılayayım. bi de daanın ertelenmesi durumunda falan masraf oluyo mu??

hoşgeldin Kıymet'cim. biz de ek gıdaları bi türlü beğenemedik malesef. nasıl kızın yine eskisi gibi huysuz mu?? geçti mi yoksa sürekli ayakta sallanma halleri

der beklerim zaten şimdi ileri yok ondan dötü rahat oraı bi sıkılaşsın emin ol extra orayıda açar başıma.. zabıta gece çalışıyor 1 gece çalışıyo 1 gece çalışmıyo.. zaten çalıştığı günlerde de en geç 2,3te bırakıyolar bunu normalde akşam 8, sabah 8...
Hasret, Cery nin bu kadar hareketli olması bu kadar yedirmenden ve çocuğun enerji patlaması yaşıyor oluşundan olmasın :)

kız cery 1 haftadır hiç bişey yemiyor ki.. sadece anne sütüyle besleniyor desek yeridir.. bir de ew yemekleri.. kahwaltı karışımını yemiyor 10 gündür.. muhallebide 1 haftadır yemiyo akşamları sadece meme emmek istiyo su bile içiremiyorum.. hep böyle ama çok bişey yediği yok bir tek uykuda mamasını tam içiyor...

off bi giriyorum bi çıkıyorum..bu arad fırsat bulamıyorum..tam işleri bitiriyorum yagmur uyanıyo..mızır mızır..sabah 10 11 de uyanıyorum moron gibiyi m bu ara..gecmişe bakamıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…