2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Meralcim peynirle yumurtayı severek yiyorda muhallebiyi bazen yiyor.Ben de acaba az mı yiyor diyorum o zmanlarda.Pekmezi severek içiyor Ece.Annem bak sana çay yaptım diye kakalıyor ağzına.Bakalım bu ay ne kadar almışız haftaya dr. gidecez o zman belli olacak.
Meralcim dava ne davası ona göre masraflar değişiyordur.Yazışma masrafları her duruşmaya gel git masrafları oluyordur.Başta harç yatırmıştır onun masrafları oluyordur.Bence en az bir 500 versen iyi olur.Malum Türkiye de adalet pahalı.

off bi giriyorum bi çıkıyorum..bu arad fırsat bulamıyorum..tam işleri bitiriyorum yagmur uyanıyo..mızır mızır..sabah 10 11 de uyanıyorum moron gibiyi m bu ara..gecmişe bakamıorum

Ebuşş özledim anacım. ben de pek takılamıyorum bu ara doğrusu. kız Yağmur nasıl izin veriyor o kadar uyumana??

anladım cnm sağol. boşanma davası

kazen in bir erkek olduunu biliyomuyudunuz:)))))))))))))))

:1shok: o nerden çıktı kızz??

bnde minadex portakallı weriyorum 15-20 gündür ama bi iştah artşı olmadı tam tersi mamalrı değil memeye düşkün oldu anlamıyorum.. bu şişe bitene kadar gözlemlicem olmadı multi sanastol alacağım ithal bi witamin bulmam zor olacak ama çok iyi olduğunu duydum..

uyandı bızdıkım, çok bile uyudu zaten:))
her alıntı yaptığımda önce bi sayfa görüntülenemiyor diyo, hata veriyor. sonra geri dediğimde oluyor nedir bu anlamadım gitti
ben kaçayım, oğluş kendine gelsin azıcık çorbasını vermeye çalışıcam bakalım

hoşgeldin Kıymet'cim. biz de ek gıdaları bi türlü beğenemedik malesef. nasıl kızın yine eskisi gibi huysuz mu?? geçti mi yoksa sürekli ayakta sallanma halleri

Hala ayakta sallıyoruz ama çok şükür ki eskisi kadar huysuz diil. En azından bakıcıya bırakıp okula gittiğimde gözüm arkada kalmıyo artık..
Yavrunun o huysuzluğunun sebebi de enfeksiyonmuş.. İştahını, uykusunu falan herşeyini etkilemiş.. Antibiyotik kullandık bi süre de düzeldi çocuk...
Bunların dışında geceleri hala 2 saatte bi uyanıyo ama en azından emince uyuyo..

kız hasret fikir alayım senden sac boyatma konusunda kızlar saçlarımı boyatmak istiyorum renge karar veremedim

eczacımı ardım gönderiyor fantomaltı bnde başlayacağım bugünn:icecream: umarım işe yarar meralcim:asigim:

Bizim dışımızda bütün bebekler diş çıkardı mı???
Bizde hala tık yok.... boshayallersmile

selam arkadaşlar.. buraya yazdıktan sonra bebişimi dr a götürdüm baktılar bişi yok bu gece dikkatlice izle dediler.. gerçi onların söylediklerin burdan da öğrenmiştim ama içim rahat etti çok şükür iyi oğlum uykuya eğilim yok çok şükür her zamanki gibi yaramaz.. aman sağlıklı olsunlarda yaramaz olsunlar bugün öldüm öldüm dirldim valla:1no2: son bir aydır bizde gecede belki on defa kalkııyrus emmek için.. uykus delisi oldum desem yalan olmaz.. ek gıdaya geçtik ama emirkaan da hiç bişi yemek istemio açken biriki kaşık kakalamaya çalışıyorum o kadar.. bende fazla zorlamıyorum emsin dursun napiim... ama beni tüketti gücüm kuvvetim kalmadı sırtım ağrıyo öyle zorlanıyorum ki bu aralar.. yardımcı olucak kimsemde yok.. dişlerden diorum gelen giden bişi de yok biran önce çıksalar da rahatlasa melekler emirde yaramazlıkta sınırlarımı zorluyo.. bugün yataktan kendini attığı yerde koca yorgan ve yastıklarla kurulu set vardı nasıl aştıysa aşmış anlamadım.. neyse kazasız belasız geçti gitti.. Allah kimseyi yavruları ile sınamasın.. herkese tavsiyeleri için çoook teşekkür ederim bu arada:1hug:

Dün doktor kontrolüne gittik 6.ay kilomuz 7.300 çıktı. Doktor 8.000 olsaydı iyiydi dedi.Yaa ben ek gıda veriyorum emziriyorum, her ay kilosu düşük çıkıyo moralim bozulup geliyorum. birde badencikciklerimiz kızarmış, burnumuz akmaya başladı.antibiyotik ve grip şubu verdi doktorumuz.

Bizde de yok.Sözde ilk doğan mart bebiklerindeniz

Bizim dışımızda bütün bebekler diş çıkardı mı???
Bizde hala tık yok.... boshayallersmile

bizdede gelen giden yok ama huzursuzluğuna diyecek yokkkkkkk((
ewet sözde ilk mart bebikleriyizsırnaşık şey sanırım diş sezonunu biz kapatacağızhihoyyyt burdada war 6ial 7 ay bebikler ceryle birlkte 5 tane bebişimiz war onlarda da daha diş çıkmamış doktor 8.ayda çıkar zaten demişbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…