- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.601
cnm yemek öncesi emzirmemeye dikkat ediyorum ama bi önceki emmesinden pek uzun bi zaman geçmiş olmuyor. benimki çok sık emiyor. geceleri bile en iyi ihtimalle saat başı kalkıyor emmeye
öyle yapayım artık Nevin'cim.
bütün bunları kahvaltıda mı veriyorsun?? çok değil mi yaw??
ben 2 bebe bisküvisi ile bir tatlı kaşığı labne peynirine biraz pekmez ilave ederk veriyorum ve bitirirse şükrediyorumboshayallersmile yumurta sarısına da başlıyoruz artık. bugün kahvaltısına koymadım,yoğurt çorbasına kattım yumurta sarısını. bakalım yiyecek mi
bende olmamıştı cnm
ya cnm sana bişi sorucaktım. benim bi davam var devam eden. davaya yeğenim bakıyor. o nedenle herhangi bi vekalet ücreti falan vermedim. sana sormak istediğim dava süresince ekstra masraflar oluyor mu?? şimdi ona sorsam söylemez, o tarz masraflar arsa en azından onu karşılayayım. bi de daanın ertelenmesi durumunda falan masraf oluyo mu??
off bi giriyorum bi çıkıyorum..bu arad fırsat bulamıyorum..tam işleri bitiriyorum yagmur uyanıyo..mızır mızır..sabah 10 11 de uyanıyorum moron gibiyi m bu ara..gecmişe bakamıorum
Meralcim peynirle yumurtayı severek yiyorda muhallebiyi bazen yiyor.Ben de acaba az mı yiyor diyorum o zmanlarda.Pekmezi severek içiyor Ece.Annem bak sana çay yaptım diye kakalıyor ağzına.Bakalım bu ay ne kadar almışız haftaya dr. gidecez o zman belli olacak.
Meralcim dava ne davası ona göre masraflar değişiyordur.Yazışma masrafları her duruşmaya gel git masrafları oluyordur.Başta harç yatırmıştır onun masrafları oluyordur.Bence en az bir 500 versen iyi olur.Malum Türkiye de adalet pahalı.
kazen in bir erkek olduunu biliyomuyudunuz:)))))))))))))))
Allah hepimize kolaylık ersin Hasret'cim. artık snırları zorluyorlar cidden
fantomalt diye bişi cnm verdiği özel mama. vitamin de verdi, vitagil. çok iştahsız bi çocuk bu, düzeleceğine dair çok umutlu değilim açıkçası. kahvaltısnın tadı o kadar güzel ki inan ben bile yiyebilirim ama o yemiyor işte(
hoşgeldin Kıymet'cim. biz de ek gıdaları bi türlü beğenemedik malesef. nasıl kızın yine eskisi gibi huysuz mu?? geçti mi yoksa sürekli ayakta sallanma halleri
bnde minadex portakallı weriyorum 15-20 gündür ama bi iştah artşı olmadı tam tersi mamalrı değil memeye düşkün oldu anlamıyorum.. bu şişe bitene kadar gözlemlicem olmadı multi sanastol alacağım ithal bi witamin bulmam zor olacak ama çok iyi olduğunu duydum..
Bizim dışımızda bütün bebekler diş çıkardı mı???
Bizde hala tık yok.... boshayallersmile
kız hasret fikir alayım senden sac boyatma konusunda kızlar saçlarımı boyatmak istiyorum renge karar veremedim
canım sen esmersin sana çikolata kahwesi karamel tonları gider aralara gölge attrabilirsin, ışıltı şeklinde.....
Bizde de yok.Sözde ilk doğan mart bebiklerindeniz
Bizim dışımızda bütün bebekler diş çıkardı mı???
Bizde hala tık yok.... boshayallersmile
saçlarım evet koyu ve buğday tenliyim biraz değişiklik istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?