2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hasret kendine gell aa çocuk yiyor işte daha ne yesin werme lütfen yaa. sen ye bakalım onun yediklerini bide uslu olmasıonı bekle. iştahı gayet iyi hiçbirimizinki senin kız kadar yemiyor. zarar werirsin belki yüklenme bu kadar vitamine gerek yok.

canım hepimizinki aynı benimkide öyle emsin dursun gece döner kalk düzelt o arada uyanır emzir geir uyut benimde ynaımda kimse yok ailemden uxzaktayım. allah güç versin birbirimize burdan destek olalım sakın bırakma kendini. eşin gelinceo ilgilensin azıcık

antibiyotik verme bence şurup yeterli gelebilir benimkininde bir haftadır burnu akıyo ben hılamur veriyor ve içiyorum

Bazen hiç çıkmasa mı diyorum.Şİmdi bile emerken damakları ile ısırıyor canımı çok acıtıyor.Tepki vermemeye çalışıyorum oyun sanıp tekrarlamasın diye ama hanfendinin hoşuna gidiyor sanırım ısırıp duruyor cadı.

ohh helin ceri 2 saati aşkın uyuyo we ben dua ediyorum 1 saat daha uyanmasın die:umursamaz: işkenceli saatler başlayacak çünkü sonrasında..
bebeğimi çok sewiyorum ama uyanmasını istemiyorum uyuyunca kötü bir annemiyim ben acaba(( ama canımdan bezdiriyor dükkanda onunla boğuşmak we telefonlar siparişlerle uğraşmak çok zor oluyor(((

ula yine beni kimse sallamamış :):):):) tabi sık girmeyince böyle mi oluoyr :):)

tam işyerimin ksrşıında bir ev buldum cuma boyatacağım cumartesi temziletip pazar taşınıyorum kısmtse :):) oturduğum masadan evimi görebiliyorum :)::)) selin artık yol cefası çekmeyecek kış geldiğinde annem en fazla 10 dakikada bizde böylece yatağındna bile kalkmamış olacak kuzum :):):) hayırlısı ile bi göçebilsek :):) battık iyice arabanın borcu bitmeden taşınma çıktı ama kızıma değer ya göüzüme gelmiyor o rahat edecek ya önemli olan o... haksızmıyımm...

Ateşi var mı? yoksa bence antibiyotik vermesi çok saçma, peditus soğuk algınlığı şurubu var bi de burnuma serum fizyolojik damlat bence

Kesinlikle haklısın Fatma.Biz de onun için taşındık.

Oğlumu aşıya götürdüler 3 aşı vurmuş yine gözü kör olasıcalar, 3 yaşında kuzeni var doktora demiş ki "kardeşimin canını acıttın pisss" :) neyse ilk defa ben götürmedim o manzarayı görmediğim için seviniyorum, ateş yapmaz demişler bakalım görücez akşama.Boyu da 71 cm çıkmış,10 gün önce 69 demişti doktoru, belki de boyu uzun olduğundan zayıf sanıyolar kilosu da 100 gr oynamış 10 günde ay ben başlıycam sanırım bisküvi ve ekmeğe

cadıııı .. çok akıllı olck desene....

biizdede faaliyet yokk.. benim kız acab abisorunumu var diye doktoru aradım oturuyorsa emeklememsinde bi sorun yok dedi dişleri içinde 8, ay dedi...

geçmiş olsun canım...

canım nedne aşırı kilo ladırmaya çalışıyorsun görümcemin kızı 2,5 yaşında bebe büskivisi ve maamdan kaynaklı tam 22 kilo ve anensi rejim yaptırmaya çalışıyor oncacık çocuğua ?? ama zayıf anneler sadece vitaminine ve sağlık ölçümlerine bakın yeter ... sonra rejimle uğraşmayın...

12 de yatınca 6 normal. benimkide dün öyle yaptı ama 10 da uyursa gece 3 te kalkıyor uyandırma aç olan uyuyamaz ztn. mışıl mışıl uyu:)

ayy ayy selinde uyusa... gece koynumda olursa iyi yoksa sürekli uyanık beşiği unuttu ve bana alıştı çok kötü çok....

Kesinlikle haklısın Fatma.Biz de onun için taşındık.

evvettt sende taşınmıştın canım dimi nasıl yerleşebldin mi ?

Ateşi var mı? yoksa bence antibiyotik vermesi çok saçma, peditus soğuk algınlığı şurubu var bi de burnuma serum fizyolojik damlat bence

peditus bize öksürük yapmıştı...

ELİFcim cok gecmiş olsun cano bu kötü deneyimi maalesef hemen hemen her anne yaşıyo
neyseki ALLAH koruyo onları bi şekilde..

MEROOŞUM nooldu eymen e..mamayı niye degiştrdin ayy ben bu hale gelşecek bacımıydım ulen takipte edemiorum artık sizi
bu arada kızlar gelişim tablomu maalesef güncelleyemiorum edıt secenegi yok napıcam bilgisiolan varsa yazıveeesin
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/363733-2010-mart-meleklerimizin-gelisim-tablosu-26.html

Ebuşş özledim anacım. ben de pek takılamıyorum bu ara doğrusu. kız Yağmur nasıl izin veriyor o kadar uyumana??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…