- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.621
bnde minadex portakallı weriyorum 15-20 gündür ama bi iştah artşı olmadı tam tersi mamalrı değil memeye düşkün oldu anlamıyorum.. bu şişe bitene kadar gözlemlicem olmadı multi sanastol alacağım ithal bi witamin bulmam zor olacak ama çok iyi olduğunu duydum..
selam arkadaşlar.. buraya yazdıktan sonra bebişimi dr a götürdüm baktılar bişi yok bu gece dikkatlice izle dediler.. gerçi onların söylediklerin burdan da öğrenmiştim ama içim rahat etti çok şükür iyi oğlum uykuya eğilim yok çok şükür her zamanki gibi yaramaz.. aman sağlıklı olsunlarda yaramaz olsunlar bugün öldüm öldüm dirldim valla:1no2: son bir aydır bizde gecede belki on defa kalkııyrus emmek için.. uykus delisi oldum desem yalan olmaz.. ek gıdaya geçtik ama emirkaan da hiç bişi yemek istemio açken biriki kaşık kakalamaya çalışıyorum o kadar.. bende fazla zorlamıyorum emsin dursun napiim... ama beni tüketti gücüm kuvvetim kalmadı sırtım ağrıyo öyle zorlanıyorum ki bu aralar.. yardımcı olucak kimsemde yok.. dişlerden diorum gelen giden bişi de yok biran önce çıksalar da rahatlasa melekleremirde yaramazlıkta sınırlarımı zorluyo.. bugün yataktan kendini attığı yerde koca yorgan ve yastıklarla kurulu set vardı nasıl aştıysa aşmış anlamadım.. neyse kazasız belasız geçti gitti.. Allah kimseyi yavruları ile sınamasın.. herkese tavsiyeleri için çoook teşekkür ederim bu arada:1hug:
antibiyotik verme bence şurup yeterli gelebilir benimkininde bir haftadır burnu akıyo ben hılamur veriyor ve içiyorumDün doktor kontrolüne gittik 6.ay kilomuz 7.300 çıktı. Doktor 8.000 olsaydı iyiydi dedi.Yaa ben ek gıda veriyorum emziriyorum, her ay kilosu düşük çıkıyo moralim bozulup geliyorum. birde badencikciklerimiz kızarmış, burnumuz akmaya başladı.antibiyotik ve grip şubu verdi doktorumuz.
bizdede gelen giden yok ama huzursuzluğuna diyecek yokkkkkkk((
ewet sözde ilk mart bebikleriyizsırnaşık şey sanırım diş sezonunu biz kapatacağızhihoyyyt burdada war 6ial 7 ay bebikler ceryle birlkte 5 tane bebişimiz war onlarda da daha diş çıkmamış doktor 8.ayda çıkar zaten demişbilmiyorumkismile
saçımada karışıyor yani:umursamaz:
merhaba herkesi çok özledim ama iş çok yoğun wevde de biizm bil kadınalr kulubunu açmıyor zarralı site görüyor habuki bilse ne aka rfaydalı neysebu arada taşınıyoruz taşındıktan sonr abelki yenileriz o zaman bakarız... herkesi öpüyorum melekleri kokluyorum .... yemekten sonra fırsatım olursa bakarım artık.... emekelyen meleklere maşşalah biizm zilli elinden tutuurup yürümek istiyor kesilikle emekleme pozisyonunu almıyor ağlıyor :):):) bend bir yaşında dirk yürümüşüm o zamana akdar hepp oturmuşum :):).
Dün doktor kontrolüne gittik 6.ay kilomuz 7.300 çıktı. Doktor 8.000 olsaydı iyiydi dedi.Yaa ben ek gıda veriyorum emziriyorum, her ay kilosu düşük çıkıyo moralim bozulup geliyorum. birde badencikciklerimiz kızarmış, burnumuz akmaya başladı.antibiyotik ve grip şubu verdi doktorumuz.
ula yine beni kimse sallamamış :):):):) tabi sık girmeyince böyle mi oluoyr :):)
tam işyerimin ksrşıında bir ev buldum cuma boyatacağım cumartesi temziletip pazar taşınıyorum kısmtse :):) oturduğum masadan evimi görebiliyorum :)::)) selin artık yol cefası çekmeyecek kış geldiğinde annem en fazla 10 dakikada bizde böylece yatağındna bile kalkmamış olacak kuzum :):):) hayırlısı ile bi göçebilsek :):) battık iyice arabanın borcu bitmeden taşınma çıktı ama kızıma değer ya göüzüme gelmiyor o rahat edecek ya önemli olan o... haksızmıyımm...
Bu arada gece 12 de yatıyor cadı.
Bazen hiç çıkmasa mı diyorum.Şİmdi bile emerken damakları ile ısırıyor canımı çok acıtıyor.Tepki vermemeye çalışıyorum oyun sanıp tekrarlamasın diye ama hanfendinin hoşuna gidiyor sanırım ısırıp duruyor cadı.
bizdede gelen giden yok ama huzursuzluğuna diyecek yokkkkkkk((
ewet sözde ilk mart bebikleriyizsırnaşık şey sanırım diş sezonunu biz kapatacağızhihoyyyt burdada war 6ial 7 ay bebikler ceryle birlkte 5 tane bebişimiz war onlarda da daha diş çıkmamış doktor 8.ayda çıkar zaten demişbilmiyorumkismile
Dün doktor kontrolüne gittik 6.ay kilomuz 7.300 çıktı. Doktor 8.000 olsaydı iyiydi dedi.Yaa ben ek gıda veriyorum emziriyorum, her ay kilosu düşük çıkıyo moralim bozulup geliyorum. birde badencikciklerimiz kızarmış, burnumuz akmaya başladı.antibiyotik ve grip şubu verdi doktorumuz.
hasret kendine gell aa çocuk yiyor işte daha ne yesin werme lütfen yaa. sen ye bakalım onun yediklerini bide uslu olmasıonı bekle. iştahı gayet iyi hiçbirimizinki senin kız kadar yemiyor. zarar werirsin belki yüklenme bu kadar vitamine gerek yok.
canım hepimizinki aynı benimkide öyle emsin dursun gece döner kalk düzelt o arada uyanır emzir geir uyut benimde ynaımda kimse yok ailemden uxzaktayım. allah güç versin birbirimize burdan destek olalım sakın bırakma kendini. eşin gelinceo ilgilensin azıcık
evet canım yaa.. zor dönemler geçicek biliorum.. zaten ne kadar canımıza okusalarda ödümüz kopuyo bişi olucak die.. iyi olsunlarda bişi istemiorum başka.. birbirimize destek olalım tabi ya.. zaten hayatımız bi bebişler oldu valla zor dönem geçirioruz ben sağlığımı kaybetmekten korkuyorum.. inanılmazgerginim bu günlerde aslında sürekli ağlamak istiyorumregl olmadım olman yakınsa olur diolar öyle kendimi avutuyorum.. sırt ağrılarım zaten almış başını gidio eşim destek olmaya çalışıyo canım ama geç gelio işten bitmiş halde bende fazla yüklenmiorum onada.. ek gıdaya geçsin rahatlazım demiştim ama işler dahada zorlaştı :)
Ateşi var mı? yoksa bence antibiyotik vermesi çok saçma, peditus soğuk algınlığı şurubu var bi de burnuma serum fizyolojik damlat bence
Oğlumu aşıya götürdüler 3 aşı vurmuş yine gözü kör olasıcalar, 3 yaşında kuzeni var doktora demiş ki "kardeşimin canını acıttın pisss" :) neyse ilk defa ben götürmedim o manzarayı görmediğim için seviniyorum, ateş yapmaz demişler bakalım görücez akşama.Boyu da 71 cm çıkmış,10 gün önce 69 demişti doktoru, belki de boyu uzun olduğundan zayıf sanıyolarkilosu da 100 gr oynamış 10 günde ay ben başlıycam sanırım bisküvi ve ekmeğe
12 de yatınca 6 normal. benimkide dün öyle yaptı ama 10 da uyursa gece 3 te kalkıyor uyandırma aç olan uyuyamaz ztn. mışıl mışıl uyu:)
Kesinlikle haklısın Fatma.Biz de onun için taşındık.
Ateşi var mı? yoksa bence antibiyotik vermesi çok saçma, peditus soğuk algınlığı şurubu var bi de burnuma serum fizyolojik damlat bence
Ebuşş özledim anacım. ben de pek takılamıyorum bu ara doğrusu. kız Yağmur nasıl izin veriyor o kadar uyumana??
ELİFcim cok gecmiş olsun cano bu kötü deneyimi maalesef hemen hemen her anne yaşıyo
neyseki ALLAH koruyo onları bi şekilde..
MEROOŞUM nooldu eymen e..mamayı niye degiştrdin ayy ben bu hale gelşecek bacımıydım ulen takipte edemiorum artık sizi
bu arada kızlar gelişim tablomu maalesef güncelleyemiorum edıt secenegi yok napıcam bilgisiolan varsa yazıveeesinhttp://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/363733-2010-mart-meleklerimizin-gelisim-tablosu-27.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?