2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hiçbirini sewmedim:1ninca: hepsi aynı gibi ben daha açık ton istiyorum yaa aralarda gölge yada balyajda istiyorum..
ama ben dewit 3 falanda wermiyorum bundada d witamini war ayriyetten a witamini we birde az miktarda balık yağı benim kızım 7 aylık oldu güneşte görmüyor 1 aydır burda annesiyle tıkıldı kaldı we witamin werme gereği duydum sabahları aç karnına 1 çay kaşığı.. bana göre doğru olan buydu..
bizimkide istemiyo bana ne yapcam yaaa offfff bizdede diş yok doktor hiç bi belirti yok dedi

beklicez:) bizim bi abla war burda kızı 1,5 yaşında diş çıkarmışş:1shok:

Ateşi yok AMOKLAVİN adında antibiyotik.birde peditus grip için şurup verdi.

Bilmişlik taslamak istemiyorum ama ilaççı doktorlara uyuz oluyorum, ateşi olmayan çocuğa antibiyotik niyeeee? benim kontrolümde de boğaz enfeksiyonu var biraz dedi peditus yazdı, ıhlamur kaynatayım içine de elma kabuğu koyayım geçmezse veririm dedim tamam dedi ve sonuç noldu? geçti. O yüzden antibiyotiği ateşi çıkmayan çocuğa vermeyelim bence kızlar

off kızlar çok fenayım yemiyo uyumuyo delirtcek beni bu kısçe.gündüz yarım saat gece 11 den önce uyku yok...çorbasını yese iki kaşık yoğurdunu yemiyo az kaldı oynatıcam....

Ya ben de saçımı boyatmak istiyodum, sarı tonlarına.. Geçenlerde kuaförüme sordum, organik boya yaparız, bebeğini de çok yakından sevip koklamazsın deyince nasıl yani dedim.. Saçımı boyatmak çok da elzem bişe diil sonuçta. kızımı koklayıp sevmeyi tercih ederim..
Ha bi de sizin de saçlarınızın rengi değişti mi? Benimki epey bi koyulaştı da.. Emzirirken saç rengi koylaşıyomuş dediler..

02124401440
arayan herkese ücretsiz kitap veriyolarmış..
prof dr sabiha paktuna ..cocuk psikyatrı..

Hangi kitabını veriyolarmış?
Ben Çocuklarla Doğru İletişim'i okumuştum. Anne İş'te kitabı da onun aynısıymış...
Farklı bi kitabını veiryolarsa ariim.. boshayallersmile

off kızlar çok fenayım yemiyo uyumuyo delirtcek beni bu kısçe.gündüz yarım saat gece 11 den önce uyku yok...çorbasını yese iki kaşık yoğurdunu yemiyo az kaldı oynatıcam....

Bizimki de hiç bi zaman olması gereken porsiyonlarda yemiyo ek gıdaları..
Meyve suyu içiyosa en fazla yarım meyve( onun yarısı da önlüğünde),
Yoğurt yiyosa 125gr ın yarısı kadar,
Muhallebiyi tarifinde 5 tepeleme çorba kaşığıyla yapın diyo.. Bizimkisi 1 kaşığı bile zar zor yiyo...
İştahla hüplettiği hiç bişey yok.. Zorlayınca tümden tiksinir diyolar...Zaten bir öğünümüz 45dk sürütyo.. Ecel terleri basıyo bana.. Ben de isyanlardayım yani..

Hangi kitabını veriyolarmış?
Ben Çocuklarla Doğru İletişim'i okumuştum. Anne İş'te kitabı da onun aynısıymış...
Farklı bi kitabını veiryolarsa ariim.. boshayallersmile

Çocuğunuzun yeteneğini test edin kitabı. ben bekliyorum gelmesini, kitabın orjinalini gördüm 2-5 yaş arası çocuklara uygulanıyor, test yaptırıyosun çocuğunu sorular soruyorsun şekiller çizdiriyorsun boyamalar yaptırıyorsun ve ordaki puanlamayı yapıyorsun, çıkan sonuçta da ileride hangi alanda başarılı olacağı yazıyor
4,5 tl kargo ücreti var

heyy meral bu mama süpermiş baksana yorumnlara.. tüm bebeişlerin hem iştahı açılmış hem kilo almışlar..
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/205280-fantomalt-protifar-mama-kullananlar.html

eczacımı ardım gönderiyor fantomaltı bnde başlayacağım bugünn:icecream: umarım işe yarar meralcim:asigim:

hadi bakalım inşallah bizim bızdıklara da iyi gelir cnm

Bizim dışımızda bütün bebekler diş çıkardı mı???
Bizde hala tık yok.... boshayallersmile

yok cnm henüz çoğunluk çıkarmadı

çok şükür cnm, rabbim yavrularımızı korusun

biz de dün doktordaydık cnm. biz de henüz 7.00 kiloyuz ve bu ay hiç kilo almamışız. diğer durumlar için de geçmiş olsun ama bence de hemen antibiyotik verme

saçımada karışıyor yani:umursamaz:

sen de karıştırtma be kızım alla alla

niye kötü anne olasın,hepimiz öyle dualar ediyoruzkaydirigubbakcemile3

Kızlar benim ki gece uyanıp emmiyor acaba gece uyandırıp emzirsem mi ya?Saat 6,5 gibi uyanıp bir emiyor bir de 8 gibi.

kız dellendin mi sen, ne uyandırması. ohhh ne güzel keyfini çıkar

hayırlı olsun cnm,iyi günlerde oturun inş. yeni evinizde

geçmiş olsun cnm. başla bakalım sen dekaydirigubbakcemile3

cnm bu ay 10gr dahi almamış ta, doktor kilo alımını hızlandıracak bi mama verdi. mama değil aslında yediklerine ekleyeceğim bi toz

gece uykusu iyi cok şükür maralım
ama gündüz durmuyo iştee dişimizde bi cıkıverseydi
:ecrin_bebek:

maşallah cnm, çok acele etmeyin diş için anacım elbet eninde sonunda gelecek. geç çıkması daha iyiymiş derler

aynennnkafamçokkarıştı

nası yani yaaa?? ben boyadım walla, burda boyayan başkaları da olmuştu. bize hiç öyle bişi demediler:uhm:

aynennnkafamçokkarıştı

nası yani yaaa?? ben boyadım walla, burda boyayan başkaları da olmuştu. bize hiç öyle bişi demediler:uhm:

Ben kuaförün yalancısıyım Meralcim.. Belki açık renge boyatmak öyle etki yapıyodur. Oreal mi loreal mi öyle bişeyle açıyo ya rengini...

Meral senin kocayla ilgili son durumun ne ve psikoloğa devam ediyor musun?

hala belirsiz cnm. sanırım 1 sene kadar deneyecez ve sonra karar vericez. tabi benim denemeye gücüm olursa. bikaç seans gittim cnm ama artık gitmiyorum. onunla da paylaşılacak daha fazla bişi kalmadı. belki aile terapisine gideriz

Ben kuaförün yalancısıyım Meralcim.. Belki açık renge boyatmak öyle etki yapıyodur. Oreal mi loreal mi öyle bişeyle açıyo ya rengini...

belki de öyledir cnm

Olcay'cım belin ne durumda cnm??

sağol meralcim...iyiyim sanırım.en azından eski durumumdan çok çok iyiyim...bazen bacağıma hafif hafif vuruyo ama önceki gibi değil....bugün korsemi ve adamın sırtıma yapıştırdığı maddeyi çıkardım...10 gün sonra ilk banyomu yaptım..kokacaktım valla...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…