- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.641
hiçbirini sewmedim:1ninca: hepsi aynı gibi ben daha açık ton istiyorum yaaÇikolata Kahve Saç Renkleri | Saç Renkleri - Saç Modelleri Hasret burdakilere bi baksana
ama ben dewit 3 falanda wermiyorum bundada d witamini war ayriyetten a witamini we birde az miktarda balık yağı benim kızım 7 aylık oldu güneşte görmüyor 1 aydır burda annesiyle tıkıldı kaldı we witamin werme gereği duydum sabahları aç karnına 1 çay kaşığı.. bana göre doğru olan buydu..hasret kendine gell aa çocuk yiyor işte daha ne yesin werme lütfen yaa. sen ye bakalım onun yediklerini bide uslu olmasıonı bekle. iştahı gayet iyi hiçbirimizinki senin kız kadar yemiyor. zarar werirsin belki yüklenme bu kadar vitamine gerek yok.
antibiyotik verme bence şurup yeterli gelebilir benimkininde bir haftadır burnu akıyo ben hılamur veriyor ve içiyorum
bizimkide istemiyo bana ne yapcam yaaa offfff bizdede diş yok doktor hiç bi belirti yok dedi
Ateşi yok AMOKLAVİN adında antibiyotik.birde peditus grip için şurup verdi.
hatcecim ilk resimde ki ton daha bi hoş sanki
hiçbirini sewmedim:1ninca: hepsi aynı gibi ben daha açık ton istiyorum yaaaralarda gölge yada balyajda istiyorum..
ama ben dewit 3 falanda wermiyorum bundada d witamini war ayriyetten a witamini we birde az miktarda balık yağı benim kızım 7 aylık oldu güneşte görmüyor 1 aydır burda annesiyle tıkıldı kaldı we witamin werme gereği duydum sabahları aç karnına 1 çay kaşığı.. bana göre doğru olan buydu..
beklicez:) bizim bi abla war burda kızı 1,5 yaşında diş çıkarmışş:1shok:
02124401440
arayan herkese ücretsiz kitap veriyolarmış..
prof dr sabiha paktuna ..cocuk psikyatrı..
off kızlar çok fenayım yemiyo uyumuyo delirtcek beni bu kısçe.gündüz yarım saat gece 11 den önce uyku yok...çorbasını yese iki kaşık yoğurdunu yemiyo az kaldı oynatıcam....
Hangi kitabını veriyolarmış?
Ben Çocuklarla Doğru İletişim'i okumuştum. Anne İş'te kitabı da onun aynısıymış...
Farklı bi kitabını veiryolarsa ariim.. boshayallersmile
heyy meral bu mama süpermiş baksana yorumnlara.. tüm bebeişlerin hem iştahı açılmış hem kilo almışlar..
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/205280-fantomalt-protifar-mama-kullananlar.html
eczacımı ardım gönderiyor fantomaltı bnde başlayacağım bugünn:icecream: umarım işe yarar meralcim:asigim:
Bizim dışımızda bütün bebekler diş çıkardı mı???
Bizde hala tık yok.... boshayallersmile
selam arkadaşlar.. buraya yazdıktan sonra bebişimi dr a götürdüm baktılar bişi yok bu gece dikkatlice izle dediler.. gerçi onların söylediklerin burdan da öğrenmiştim ama içim rahat etti çok şükür iyi oğlum uykuya eğilim yok çok şükür her zamanki gibi yaramaz.. aman sağlıklı olsunlarda yaramaz olsunlar bugün öldüm öldüm dirldim valla:1no2: son bir aydır bizde gecede belki on defa kalkııyrus emmek için.. uykus delisi oldum desem yalan olmaz.. ek gıdaya geçtik ama emirkaan da hiç bişi yemek istemio açken biriki kaşık kakalamaya çalışıyorum o kadar.. bende fazla zorlamıyorum emsin dursun napiim... ama beni tüketti gücüm kuvvetim kalmadı sırtım ağrıyo öyle zorlanıyorum ki bu aralar.. yardımcı olucak kimsemde yok.. dişlerden diorum gelen giden bişi de yok biran önce çıksalar da rahatlasa melekleremirde yaramazlıkta sınırlarımı zorluyo.. bugün yataktan kendini attığı yerde koca yorgan ve yastıklarla kurulu set vardı nasıl aştıysa aşmış anlamadım.. neyse kazasız belasız geçti gitti.. Allah kimseyi yavruları ile sınamasın.. herkese tavsiyeleri için çoook teşekkür ederim bu arada:1hug:
Dün doktor kontrolüne gittik 6.ay kilomuz 7.300 çıktı. Doktor 8.000 olsaydı iyiydi dedi.Yaa ben ek gıda veriyorum emziriyorum, her ay kilosu düşük çıkıyo moralim bozulup geliyorum. birde badencikciklerimiz kızarmış, burnumuz akmaya başladı.antibiyotik ve grip şubu verdi doktorumuz.
saçımada karışıyor yani:umursamaz:
ohh helin ceri 2 saati aşkın uyuyo we ben dua ediyorum 1 saat daha uyanmasın die:umursamaz: işkenceli saatler başlayacak çünkü sonrasında..
bebeğimi çok sewiyorum ama uyanmasını istemiyorum uyuyunca kötü bir annemiyim ben acaba(( ama canımdan bezdiriyor dükkanda onunla boğuşmak we telefonlar siparişlerle uğraşmak çok zor oluyor (((
Kızlar benim ki gece uyanıp emmiyor acaba gece uyandırıp emzirsem mi ya?Saat 6,5 gibi uyanıp bir emiyor bir de 8 gibi.
ula yine beni kimse sallamamış :):):):) tabi sık girmeyince böyle mi oluoyr :):)
tam işyerimin ksrşıında bir ev buldum cuma boyatacağım cumartesi temziletip pazar taşınıyorum kısmtse :):) oturduğum masadan evimi görebiliyorum :)::)) selin artık yol cefası çekmeyecek kış geldiğinde annem en fazla 10 dakikada bizde böylece yatağındna bile kalkmamış olacak kuzum :):):) hayırlısı ile bi göçebilsek :):) battık iyice arabanın borcu bitmeden taşınma çıktı ama kızıma değer ya göüzüme gelmiyor o rahat edecek ya önemli olan o... haksızmıyımm...
Oğlumu aşıya götürdüler 3 aşı vurmuş yine gözü kör olasıcalar, 3 yaşında kuzeni var doktora demiş ki "kardeşimin canını acıttın pisss" :) neyse ilk defa ben götürmedim o manzarayı görmediğim için seviniyorum, ateş yapmaz demişler bakalım görücez akşama.Boyu da 71 cm çıkmış,10 gün önce 69 demişti doktoru, belki de boyu uzun olduğundan zayıf sanıyolarkilosu da 100 gr oynamış 10 günde ay ben başlıycam sanırım bisküvi ve ekmeğe
ELİFcim cok gecmiş olsun cano bu kötü deneyimi maalesef hemen hemen her anne yaşıyo
neyseki ALLAH koruyo onları bi şekilde..
MEROOŞUM nooldu eymen e..mamayı niye degiştrdin ayy ben bu hale gelşecek bacımıydım ulen takipte edemiorum artık sizi
bu arada kızlar gelişim tablomu maalesef güncelleyemiorum edıt secenegi yok napıcam bilgisiolan varsa yazıveeesinhttp://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/363733-2010-mart-meleklerimizin-gelisim-tablosu-26.html
gece uykusu iyi cok şükür maralım
ama gündüz durmuyo iştee dişimizde bi cıkıverseydi:ecrin_bebek:
off kızlar çok fenayım yemiyo uyumuyo delirtcek beni bu kısçe.gündüz yarım saat gece 11 den önce uyku yok...çorbasını yese iki kaşık yoğurdunu yemiyo az kaldı oynatıcam....
Ya ben de saçımı boyatmak istiyodum, sarı tonlarına.. Geçenlerde kuaförüme sordum, organik boya yaparız, bebeğini de çok yakından sevip koklamazsın deyince nasıl yani dedim.. Saçımı boyatmak çok da elzem bişe diil sonuçta. kızımı koklayıp sevmeyi tercih ederim..
Ha bi de sizin de saçlarınızın rengi değişti mi? Benimki epey bi koyulaştı da.. Emzirirken saç rengi koylaşıyomuş dediler..
aynennnkafamçokkarıştı
nası yani yaaa?? ben boyadım walla, burda boyayan başkaları da olmuştu. bize hiç öyle bişi demediler:uhm:
Meral senin kocayla ilgili son durumun ne ve psikoloğa devam ediyor musun?
Ben kuaförün yalancısıyım Meralcim.. Belki açık renge boyatmak öyle etki yapıyodur. Oreal mi loreal mi öyle bişeyle açıyo ya rengini...
Olcay'cım belin ne durumda cnm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?