2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım inşallah zamanla daha da iyi hissedersin cnm

arkadaşlar bugğn oğlum düştükten sora sütüm gittii sabahtan beri bişi gelmio korkudan olabilirmi bilen varmı ? yoksa gerçekten mi gitti bulgur falan yedim hala yok.. oğlumda ek gıda mama hiç bişi yemedi aç aç ağlıyo napıcam bilmiorum ne verirsem iki kaşıktan sora ağzını kapatıyo biberonu itiyo..şaşırdım kaldım

10günde kokmadıysan daha kokmazdın olcayyysempatiksalakcinni
anam niyeki boyanın ne gibi etkisi olcak ki

işte benim fawori renklerimden biri bu bakır karamel
Eki Görüntüle 54458

canım şerbet yap iç hemen en pratik, üzerine 3 4 bardak daha su iç we emzirmeye dewam et.. emzirdikçe gelir sütün..

inşallah canım...sen naptın..psikolojini düzelttinmi biraz

uğraşıyorum cnm, biraz daha iyi gibiyim çok şükür

ah cnm benim, çok korkmuşsun sen demek. ne bileyim çok korkunca,üzülünce çekilir derler. inşallah gelir cnm bol bol sıvı tüket bakalım. bi de olmayacak diye düşünme, inşallah dolar bir an evvel

ayyy kıyamam ben sana canım ya tatlı bişiler ye ve pozitif ol kötü düşüme sakınnnnnn

şerbet yap dik kafaya muhallebi yeee

tamam arkadaşlar muhallebi ile başlıycam gecede şerbet içicem.. gelicek çünkü bebeğim daha annesütü ağırlıklı beslenio ek gıdaya geçmio ısrarla gelicek yani başka yolu yok ne gerekirse yapıcam.. çok korktum meralcim ya düştüğü yeri ölçtüm 70cm bide yerde halı yok parkeye düştü pat die onun dışında düne kadar kızkardeşimin ikili testi ile uğraştık şükür iyi haberlerini aldık.. sanırım üstüste geldi biraz ama geçicek inş. öneriler için çook teşekkür ederim iyiki varsınız..

canim gecmis olsun sabah ac karina corek otu ye,yesil mercimek ev bulgurda cok sut yapiyor ins tez zamanda gelir sutun afiyet olsun.........

kimse kalmamış ama yine de herkese selamm..
yarın kuzumu kontrole götürcem kalçasındaki kıkırdak için kontrole
sağ iyi ama sol tam oluşmamış demişti geçen ay götürdüğümde
inşallah bu sefer iki tarafta normaldir :Saruboceq:

kızım yine azmanlıkta sınır tanımıyor
aynen bu bebik gibi yapıyo işte tabi kıçından bn destekliyip çewriyorum yoksa yan düşüp ağlıyo

inşallah bişiyciği yoktur ardacık ın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…