2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah iyi haberlerle gelirsin Jaleciğim
bende yarın kontrole götüreyim diyorum
bugün çok huysuzdu canımı okudu eymen
bileklerim ağrıyor onu taşımaktan :2: neyse ki uyudu kuzum

o hasretim kırmızı olmuşsun hayırlı olsun :))
bende istiyorum kızarmak

inşallah iyi haberlerle gelirsin Jaleciğim
bende yarın kontrole götüreyim diyorum
bugün çok huysuzdu canımı okudu eymen
bileklerim ağrıyor onu taşımaktan :2: neyse ki uyudu kuzum

ewet cnmzemuszemus
aynı durumdayız pınar ama eymen neyse ki uyumuş bizim ki hala tüm enerjisiyle çığlıklar atıyo...
dün gece 1de uyudu bu gece öyle olmaz umarımmafoldumben çok yorgunummmmirmirmirmir

canım yoktur bişeyi inşaallah güzel haberlerini bekliyoruz.
ewet cnmzemuszemus
aynı durumdayız pınar ama eymen neyse ki uyumuş bizim ki hala tüm enerjisiyle çığlıklar atıyo...
dün gece 1de uyudu bu gece öyle olmaz umarımmafoldumben çok yorgunummmmirmirmirmir
cery baştan yaramazdı sonradan duruldu şimdi ise feciiiiii.senin kız ara atı gibi sonradan açılıyor.bugün otobüse bindim herkes ay ne sakin ne tatlı falan diyor.tabi benimki yeni girdiği ortamı süzüyordu o sıra sonradan özünü bulduğunda herkesin bakış açısı değişti serserime
eymen için geçerli o bizim ki şu an telefon faturasını yiyorkafamçokkarıştı

bayıl parayı hemen kızartırlarkaydirigubbakcemile3

ben para vermeden kızarmak istiyorumalsanaalsanasmilenaniknanik

bu edit tuşu nerde yavvv geri verin bana onuklava:
telefon faturası kabarıksa kızda icabına bakıyor işte hasretcimzemuszemus

ya kızlar bebişlerinizin boyu ve kilosu ne kadar.benimki doğru düzgün kilo almıyo.bu ay 300 gr almış.kilosu 7.450 boyu 67 cm :bbo:

Biz bugün aşıya gittik, orda ölçtüler, kilosu 8700, boyu 72 cm kızımın. Sanırım mamadan bu kadar kilo alıyor, azalticam artık mamayı..

aynen ayaklarımı basamıyorum ya oğluşumu kucağıma dahi almakta zorlanıyorum iki büklüm yürüyorum yavaş yavaş açılıyom omirilikte düzleşme ve fıtık var bende sen de ne sorun var

bel fitigi ve sirt duzlesmesi canim

amannnnnnnn herkes bisi diyor bosversene.az once buyuk gorumcemdeydim.17 ile 58 yas arasi yaklasik 7 kadindan her biri ayri fikir beyan etti.ac, disi cikiyor,gazi var,huzursuz,sikildi,gezmek istiyor vs vs
insanlar bilip bilmeden konusur.onemli olan o an sakinligi korumak bence :)))

askitom vucudumuzun yagada ihtiyaci var.vucudumuzda yag olmasa hareket bile edemeyiz.
ayricana :) bebiklerin yag dokulari bizden farkli.mesela bizim 5 sn de yapacagimiz isi onlar 1 saniyede (dusmek gibi) yapar.

ayyyyyyyy gonlum cennet ister gunahlarim koyvermiyor.aferin girisimci ekmegini tasdan cikarir ama kendinden ve senden baska kimseye guvenmedigi surece butun bu isleri surduremez.guvenmesede eleman bulmak zorunda.

Kızlar benim ki gece uyanıp emmiyor acaba gece uyandırıp emzirsem mi ya?Saat 6,5 gibi uyanıp bir emiyor bir de 8 gibi.

nayir uyandirma.benimki 3,5 aylikdan beri en gec 22 00 de yatip sabah 06 30 da uyanir.

Ateşi yok AMOKLAVİN adında antibiyotik.birde peditus grip için şurup verdi.

canim benim amoklavin i ben kullaniyordum bozgaz enfeksiyonumda.bi kac defa kullandim hatta,emin misini bebege verilecegine.bence baska bir doktora daha danis.peditus ok de amoklavin biraz yanlis gibi geldi bana.ben olsam vermem bebisime

GÜNAYDIN CANLARRRRRR ÇOK YORGUNNN VE UYKUSUZUMMMM

peditus bize öksürük yapmıştı...

Peditus soğuk algınlığı ve öksürük şurubu değil miydi [/QUOTE]

bizim bızdık çok hasta oldu öksrükten enfes alamaz hale geldi en son bi prof a götürdük pratisyenler ve uzmanlar hep pedusus ve bi şurup daha avr onu vermişti ciğerlerinden film bile çektiler düşün yani.. neyse sonuç prof dediki o şuruplar önce öksürüğü ttikler ki bogazındaki balgamı açsın yani önce artıtır zaman ilerlediği için durum antibiyotiklik olmuş demişti.. antibiyotikle iki günde geçti bende sonuna akdar verdim şimdi iyi şükür bakalım havalar soğudu çok dkat lazım şimdi..

Birde doktor dedi ki televizyon izletmeyin, hiperaktif oluyomuş. Kızım baby tv çok severek izliyor aslında artık izletmicez.

bizimkide çok seviyor baby tv yi ve annem işlerini yaparken hep onla oyalıyor

Yerleştim Fatma ama çok yoruldum.Amele modunda çalıştım durdum hafta sonu.Tabi bu arada bebeğe başkaları baktı.

çok uykusuz ve yorgunum hergün biryerleri topalrıyorum ve hal bitmedi cuma bo-oya var cuamrtesi temizlik ve gecesinde ev taşıma olacak sanırım allah kolaylık versin banaa....

Günaydın anneler;
Dün kızım aşı olmuş biraz ağlamış ama şuan durumu gayet iyi gece sayıklar gibi uykusunda kendi kendine kafasını sağa sola çevirip durdu ...Birde hayret ettim sağlık ocağında Hilal'in kilosuna da bakmışlar kıyafetli olarak 7200 kg çıkmış...Hayret bir olay geçen ay ayın 18.inde kontrole gittiğimizde 7050 kıyafetsiz çıkmıştı şimdi 7200 kg kıyafetli ne yani 1 aydan beri ala ala 150 gr mı almış ...Hasret senin dediğin gibi yemediği şey yok beni emiyor mama alıyor ek gıdalar alıyor ve kıyafetlerle ..Bende zaten bu terazilere güvenim yok hemşire sallamış anlayacağım...
Seyyal hoşgeldin özledik seni...

kizlar marketden koska nin uzum pekmezini aldim.katki maddesi icermez diyor.doguhana verebilir miyim sizce? birde pekmez zaten sekersiz katkisiz yapiliyor diye biliyorum ben.bu konu hakkinda bilgisi olan var mi ?

bizim pekmezimizi benim anne annem yaptı dut pekmezi yaptı içine de şeker attı katmabebeğe vermiyorum dedim pekmez şekersiz olmaz bozulur dedi kıvam da almaz dedi bizde bunun üzerine 2 çeşit pekmez yaptık yarısı şekerli ki bebek onu daha çok seviyor diğeri şekersiz bööle su gibi onu da derin dondurucuya attım doktora sordum şekersizi ver ama şekerli olanda bişi yapmaz bütün verdiğin 1 tatlı kaşığıpekmez başka şeker kullandığın bişi yok dedi bitnce koskanın dut pekmezini alıcam katkısız olduğundan en başta doktor önermişti

,

canım digital tartıda bezi bile olmadan tart öyle öğren bizim ebrunun tavsiye ettiği bi doktorumuz var saolsun ali şal bey öyle tartıyor sağlık ocağı 8900 diyor ali bey 8000 :):)) ama ben doktoruma güveniyorum :):): ) selin 6 ay 5 günlük çıplak kilosu 8500 boyuda 72 cm :):) e-bebekte de var tartı iz oraya gidinceselinin mutlaka bi karnı acıkır bende üst katta doyuruyorum hemde altını değiştirip gitmişken tartıyorum :)):) eşim çingenesin sen diyro ama olsun onu gelişmiş gördükçe mutlu oluyorum her imkanıda değerlendiriyorum ne avr bunda :):):) bende biliorum düzenli takip önemli olan bunuda doktoru yapıyor <zaten :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…