- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.681
o hasretim kırmızı olmuşsun hayırlı olsun :))
bende istiyorum kızarmak
inşallah iyi haberlerle gelirsin Jaleciğim
bende yarın kontrole götüreyim diyorum
bugün çok huysuzdu canımı okudu eymen
bileklerim ağrıyor onu taşımaktan :2: neyse ki uyudu kuzum
hahaaayyyy pro üye oldummm.. kızarmışımm:enbuyukkk::hooray:
eymen için geçerli o bizim ki şu an telefon faturasını yiyorkafamçokkarıştıuyusunda büyüsün yavrular
bende kızarmak kıpkırmızı olmak istiyorum:çok üzgünüm:
canım yoktur bişeyi inşaallah güzel haberlerini bekliyoruz.kimse kalmamış ama yine de herkese selamm..
yarın kuzumu kontrole götürcem kalçasındaki kıkırdak için kontrole
sağ iyi ama sol tam oluşmamış demişti geçen ay götürdüğümde
inşallah bu sefer iki tarafta normaldir :Saruboceq:
cery baştan yaramazdı sonradan duruldu şimdi ise feciiiiii.senin kız ara atı gibi sonradan açılıyor.bugün otobüse bindim herkes ay ne sakin ne tatlı falan diyor.tabi benimki yeni girdiği ortamı süzüyordu o sıra sonradan özünü bulduğunda herkesin bakış açısı değişti serserimeewet cnmzemuszemus
aynı durumdayız pınar ama eymen neyse ki uyumuş bizim ki hala tüm enerjisiyle çığlıklar atıyo...
dün gece 1de uyudu bu gece öyle olmaz umarımmafoldumben çok yorgunummmmirmirmirmir
eymen için geçerli o bizim ki şu an telefon faturasını yiyorkafamçokkarıştı
bayıl parayı hemen kızartırlarkaydirigubbakcemile3
ya kızlar bebişlerinizin boyu ve kilosu ne kadar.benimki doğru düzgün kilo almıyo.bu ay 300 gr almış.kilosu 7.450 boyu 67 cm :bbo:
inşallah bişiyciği yoktur ardacık ın canım
inşallah iyi haberlerle gelirsin Jaleciğim
canım yoktur bişeyi inşaallah güzel haberlerini bekliyoruz.
sağolun teyzeleri :1hug:
aynen ayaklarımı basamıyorum ya oğluşumu kucağıma dahi almakta zorlanıyorum iki büklüm yürüyorum yavaş yavaş açılıyom omirilikte düzleşme ve fıtık var bende sen de ne sorun var
Kardeşimin düğünü sebebiyle Kerem i bir tanıdığıma bırakmıştım bayramın 3. günü, şimdi o komşum dedi ki görenler zayıf demişler,ayrıca eşimin eniştesi gördü geçen gün zayıf demiş o da, Kerem 6 aylık kontrolünde 8.200 dü ve zayıf diyorlar anlamıyorum ki daha kaç olacak? ben hiç ekmek,bisküvi,muhallebi vermiyorum kof kilo olmasın diye acaba versem mi ki?bir sorum daha olacak ayrıca bebeklerinizin altına yere koyduğunuzda ne seriyorsunuz???
e hamurlu şeyler sadece yağ bağlatır ya o yüzden, bir de ben tok tutturmasın diye vermiyorum çünkü içtiği sütün fazla olmasını istiyorum, çorbasına ekmek doğrasam 3 saat hiçbişeye ağzını açmaz ama çorbasını meyvesini vereyim bir de süt vereyim arkasından diyorum.
kocamın yaptığı yeni hesaba göre bizm karşıdan buraya gidip gelmemiz 600liraymışşşş.. nasıl bu hesabı çıkardı bilmiyorum ama öyleymiş..
pubu1,2,3de kapatırmış nasıl hergün gidip gelecekmiş...
burda ew tutsa emlakçı depozit kira boyası taşınması... dükkan taşıması boyası emlakçısı depoziti... o kadar parası yokmuş nasıl yapacakmış..
büyük bi dükkan warmış olmadı orayı tutup ikiye bölüp arkaya bi çekyat atıp dişimizi sıkıp idare edecekmişiz..
en sonunda patladım! sen nasıl bi adamsın ya dedim! gittin 40tane işe girdin sucu war, gittin zabıta oldun, o war gittin pub açtın.. hangi birine yetişeceğini sanıyosun dedim! bana mı sordun bunları yaparken..
ben sana dükkanı sat bir ew alalım dedim çünkü burda tek başıma yapamadığım kızımla ilgilenemediğim için di.. sen gittin ew borcuna girdin bana yine 1,2 sene dişimizi sıkıcaz çalışıcaz diyosun dedim.. birde sürünerek dükkanın içinde yaşicaz öylemi!!! hayır sakın öyle bişeye kalkışma iyi etmezsin dedim!
şimdide telefon açmış ilan wer satalım diyo altından kalkamazyız böyle-tatlicadiarzu- saçımı başımı yoluyorum smile ı olsada koysam burayaaaaaaaaaaaaaa
Kızlar benim ki gece uyanıp emmiyor acaba gece uyandırıp emzirsem mi ya?Saat 6,5 gibi uyanıp bir emiyor bir de 8 gibi.
Ateşi yok AMOKLAVİN adında antibiyotik.birde peditus grip için şurup verdi.
peditus bize öksürük yapmıştı...
Birde doktor dedi ki televizyon izletmeyin, hiperaktif oluyomuş. Kızım baby tv çok severek izliyor aslında artık izletmicez.
Yerleştim Fatma ama çok yoruldum.Amele modunda çalıştım durdum hafta sonu.Tabi bu arada bebeğe başkaları baktı.
kizlar marketden koska nin uzum pekmezini aldim.katki maddesi icermez diyor.doguhana verebilir miyim sizce? birde pekmez zaten sekersiz katkisiz yapiliyor diye biliyorum ben.bu konu hakkinda bilgisi olan var mi ?
,günaydın anneler;
dün kızım aşı olmuş biraz ağlamış ama şuan durumu gayet iyi gece sayıklar gibi uykusunda kendi kendine kafasını sağa sola çevirip durdu ...birde hayret ettim sağlık ocağında hilal'in kilosuna da bakmışlar kıyafetli olarak 7200 kg çıkmış...hayret bir olay geçen ay ayın 18.inde kontrole gittiğimizde 7050 kıyafetsiz çıkmıştı şimdi 7200 kg kıyafetli ne yani 1 aydan beri ala ala 150 gr mı almış ...hasret senin dediğin gibi yemediği şey yok beni emiyor mama alıyor ek gıdalar alıyor ve kıyafetlerle ..bende zaten bu terazilere güvenim yok hemşire sallamış anlayacağım...
Seyyal hoşgeldin özledik seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?