2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bunları sen mi yazıyosun inanmıyorum:1shok: benimki 6 aylık oldu ve evde 7,5 geldi herkes de zayıf diyor ama sağlıklı zayıf olması obez olmasından iyidir hasta oluyor mu hayır ağlıyor açlık naarası atıyor mu haır o zaman boşuna şişirme bebeği lmaz:

bizde doktorumuzda çıplak tartıyoruz dedim yaa onlarınki eski olsa olsa 7400 olsun çünkü 1 ay oldu tam düzenli beslenmesi var saati saatine veriliyor öyle bir ayarladım ki ben evdeykende şimdi bakan ablamda ayarladı şuan mesela meyva zamanı almamazlık asla yapmıyor...Dün akşam emzirdim sonra 1 saat sonra iyi geceler maması yaptım ve 22,30 da uyudu deliksiz şekilde gece de emzirdim benim kilo ile problem kabusum olmaz da bu sağlık ocaklarına da güvenilmiyor ama ...Hoş bebeklerimizde çok hareketli ne yerlerse ter ile de kilo kaybedebiliyorlar

Günaydın,
Dün bütün gün giremedim foruma, kudurdum resmen. Zaman geçmek bilmedi, ne kadar alışmışım size. Herkes iyidir umarım...
Mesai arkadaşımı göremiyorum, Aylin nerede :)
Benim hiç keyfim yok, babam yumurtlamış sonunda anneme ben evden gidecem diye, hatta ev de tutmuş, annem şokta... Şu an gırtlağını sıkmak istiyorum, bencil adam...
Doruk iyi, ama annemin keyifsizliği yansıyor sanırım ona da, dün bütün gün hiç gülmemiş, hep mızırdanmış. Ben eve dönünce başladı şakımaya.
Bu arada, gece güzel uyudu ama uykusunda bağırdı hep. Ateşine falan baktım, normaldi. Bi yeri mi ağrıdı acaba yoksa rüya mı gördü anlamadım. Bi yeri ağrısa uyumaya devam eder miydi ki?

Önemli olan ilk doğduğu kg ve şimdi ki kg arasında bebeğin nekadar ..Benim kızım 3320 kg doğdu sarılık oldu emmedi hastane çıkışı 3100 olarak çıktık geçen ay 7050kg çıktı doktorumuz iyi dedi ve cetvelimiz var boy,kg şuan normal gidiyoruz ne az yiyior ne çok doğduğu an bırakır kendisini ve ben yaptıklarımı ek gıdaları kavanozlarda tutuyorum zaten şuan bebeklerimiz en fazla 500 gr alıyor 600-800 gr almıyor maalesef hareketlenmeye de başlayınca yediklerini de yakıyorlar.

Doruk 10 gün sonra 7 aylık olacak, hala 7400 gr civarında geziyor. Ama sağlığı çok yerinde, vücut direnci kuvvetli, çok hareketli... Zaten 2910 gr doğmuştu, hastaneden çıkarken 2600 gramdı. Durum böyle olunca, hiç takılmıyorum kilosuna.
Bazen günde sadece 1 tane bebe bisküvisi veriyorum, ekmek yok, muhallebi yok, yerine tahıllı mama var, sabahları hala kahvaltı vermiyorum, ete yeni başladık.
Aylin, bence Kerem'in kilosu çok iyi, sen bildiğin yolda ilerle, gaza gelme...

kesin rüya görüyordur canım dün benim kızımda öyle idi...Hani kabus görürsün yaa kafanı sağa sola çevirirsin Hilal de aynıydı ama hiç uyanmadı ıhh ıhhh ıhhh diye sesler çıkardı emzirirken gözleri kapalı buluyor memeyi üstünü açıyor ama bana mısın demedi kalkmadı aşı biraz canını acıtmış ya o yüzden rüyasında boğuşuyordu kendi kendine

günaydın hepinizee sinir oldum geçmişe bakıyorum bir iki alıntı yaptım yazdım açmaz oldu sayfayı dün bende giremedim foruma ama girenler var yazılmış bişiler anlamadım gitti bu KKyı BOSNA adını bilmiyorum üzgünüm ondan bööle yazdı üzüldüm annele babana bırak gitsin böylesi daha iyi olur belki bi daha dönmek isterse annen kabul etmez umarım her şerde bi hayır vardır derler bende çok inanırım sende ööle düşün:teselli: Doruğun huysuzluğu dediğin gibi annendendir bekler hemen alıyor biz artık çok dikkat ediyoruz bebeğin yanında birbirimize ters ters bile bakmıyoruz kafamçokkarıştı

canım anene destek ol .. zor bir duurm mevlam kolaylık versin.. dorukcuğumda da inşallah bişey yoktur canım benim yaa rüya görmüştür belki biizm zillide dün gece kahkaha attı çok güldük haline :):):)

ya selin hiç öyle saatli beslenmiyor ama anneler öyle çok iyi bakamıyor .. geçen kaynanamda diyor kızım znnele benim baktığım bebekle senink ibir olmaz diye biz artık eskidik sen gibi düzenli takip yapamayız diyor hakaktende öyle selin anneme geçtikten sonra kilo almı sağlıklı olsada azaldı yinede tabi git gel yıpranıyorda bi yandan...

süpersin yorumuna 10 puan veriyorum canım :içelim:a.s.

benim bebeğim3560 doğdu gayet güzel 4 ay emdi sonra mama takviyeis yapmamız gerekti işe de başlayınca kilo lımı yavaşladı bizim iki doktorumuz da bebeği sağlıklı buldu bizde çizelgedenevde takip ediyoruz ama bunun bu kadar komplike bir olay olmadığını düşünüyorum sağlıklı olduğu sürece zayıf olmasının bir sakıncası yok bence aç değiller bazen iştahsız olabiliyorlar uzun sürmediği sürece bunun da bir önemi yok aynı zamanda çok hareketliler mesela benim oğlum kucakta bile yeinde durmuyor nası kilolu bir bebek olsun ki arkadaşımın bebeği var bene 1 ay büyük tosun gibi ama pirinç unu ve bisküvi bebeği yerinden kımıldayamıyor her gören maşallah diyor ama ben içimdn yazık diyorum

günaydınlar arkadişler,.moralim bozuk şu günlerde,.eşimle nerdeyse hergün kavga ediyoruz,.çok bunaldım artıkkkkkkkkkmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

günaydın canlarım hepinizea.s..
gene Alp yüzünden uykusuzum.nedendir bilmem dün gece bir ağlamaya başladı uyurken ama nasıl çığıra çığıra.5-10 dk öyle ağladı kucakta falanda susmadı sonunda babası kalktı gezdirerek uyuttu.ağrısı oldu desem ee sonra geçti mi?korktu bişeyden heralde.

biz geldik doktordan
kendime bir tam kan sayımı yaptırıyorum hiç enerjim yok... kemiklerim başım çok ağrıyor..

Eymen beyde 7300 gr olmuş boyu 66 cm
Doktora emeklediğini söyledim şaşırdı...
Daha et tutmasını bekleme o zaman dedi...

gece mahfetti beni belki 10 kere uyanmıştır ve beşte son uyanış dişlerinden olabilir dedi doktor
ben bitmiş haldeyim ne oldu bana bilmiyorum... hiç enerjim yok (

canım benim Allah annenin ve senin yardımcın olsun.anlayabiliyorum seni yaşı kaç oldu artık ne gibi bir arayışta,daha öncede gitti geri geldi yine aynısı olursa,annem yıpranır,üzülürse diye düşünüyorsun.ama baksana burcum ev bile tutmuş kafaya koymuş yani baban yapacak bunu.şimdi artık anneni toparlamak lazım.

ya birde bu tahıllı mama dediğiniz tam olarak ne yani adı markası falan?mesela bende milupanın sütlü tahıllısı,ballı irmiklisi,sütlü pirinçlisi falan var.bunlar muhallebi mi yoksa dediğiniz mama grubundan mı?

günaydınlar arkadişler,.moralim bozuk şu günlerde,.eşimle nerdeyse hergün kavga ediyoruz,.çok bunaldım artıkkkkkkkkkmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım ne oldu ki?nedendir bilmem aMA burda gördüğüm kadarı ile bazı evlilikler doğumdan sonra bir girdaba girdi geçici bir dönem olmasını diliyorum bunu yaşayanlar için.nedir böyle sizi hergün tartıştıracak sorun?

bazı ailelerde bebekten sonra olurmuş bu durum sabırlı olun ve küçük şeylere takılmamaya çalışın ? bizim evde ben regl olacağım dönemelrde süper bi gerginlik yaşanır artık eşim alıştı sallamıyor sanırım :):) inşallah sizdekide geçer canım ki emin ol geçer haftasonunu değerlendirmeye çalışın sinema alışveriş feln ypın gerçi ay sonu ama :):) stres atın ... birde haktanın yanında tartışmayın sakıııınnnç....

bu gece ne olmuş böyle bebişelre sanırım biizm zilli gidip arkadaşlarını korkuttu ağlattı sonrada durum hoşuna gitti ve gece kahkahayı astı bizide çok şaşırttı çünki bu hali :):))

maşşalah eymene... tahlil sonuçların ne çıktı canım senin ?

canım maşallah eymen e.bende öyle düşünüyorum artık iyice hareketlendiler kilo alımlarının düşmesi normal.
bende hamilelikten önce kansızlık vardı pınarcım.aynen ceset gibi geziyordum elim kolum zor kalkıyordu gücüm yoktu.belki seninde düşmüştür kanın.ki bu aralar bendede belirtileri fazlasıyla mevcut,ama ilaç kullanmaktan nefret ettiğimden doktor düşüncesini görmezden geliyorum.

um

bu gece ne olmuş böyle bebişelre sanırım biizm zilli gidip arkadaşlarını korkuttu ağlattı sonrada durum hoşuna gitti ve gece kahkahayı astı bizide çok şaşırttı çünki bu hali :):))

küçük sevimli cadı
iyi dua et senin kız gülmüş.çünkü böyle ağlaması insanı mahvediyor yarı uyur yarı uyanık basbas bağırarak ağlıyor.ee bende ne olduğunu bilmiyorumki çare arayayım.kucaktada susmadı bu defa bende gerildim offf of ki ne offkafamçokkarıştıakannehir

canlarım yaa kıyamam onalar insanın eti kopuyor sanki onalr ağlarken... az önce annem getirdi buraya aşı ypmışalr 2 bacağına bir koluna birde damla aşı 4 tane yani .. gözleri hala ayş dolu idi ne akdar çok ağlamış emzirdim içini çeke çeke emdi sonra etraftakilerin kucağında bir tur attı biraz şebeklik yapıp eve gitti inşallah nazarlanmamıştır bakalım ::):) gece o şekilde ağlayarak uyandığında demişti doktor sevdiği sesleri duysun tatlı bir ninii söyle yada melodili oyuncakalrında birini aç sakinleşsin ... o esnada biraz zor oluyor ama bide siz deneyin ben becerememiştim ?

bende bir gelim pir geldim susmadı çenem sabahtan beri :):): ) :kedi::kedi::kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…