- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.721
kesin rüya görüyordur canım dün benim kızımda öyle idi...Hani kabus görürsün yaa kafanı sağa sola çevirirsin Hilal de aynıydı ama hiç uyanmadı ıhh ıhhh ıhhh diye sesler çıkardı emzirirken gözleri kapalı buluyor memeyi üstünü açıyor ama bana mısın demedi kalkmadı aşı biraz canını acıtmış ya o yüzden rüyasında boğuşuyordu kendi kendine
günaydın hepinizee sinir oldum geçmişe bakıyorum bir iki alıntı yaptım yazdım açmaz oldu sayfayı dün bende giremedim foruma ama girenler var yazılmış bişiler anlamadım gitti bu KKyı BOSNA adını bilmiyorum üzgünüm ondan bööle yazdı üzüldüm annele babana bırak gitsin böylesi daha iyi olur belki bi daha dönmek isterse annen kabul etmez umarım her şerde bi hayır vardır derler bende çok inanırım sende ööle düşün:teselli: Doruğun huysuzluğu dediğin gibi annendendir bekler hemen alıyor biz artık çok dikkat ediyoruz bebeğin yanında birbirimize ters ters bile bakmıyoruz kafamçokkarıştı
günaydın canlarım hepinizea.s..
gene Alp yüzünden uykusuzum.nedendir bilmem dün gece bir ağlamaya başladı uyurken ama nasıl çığıra çığıra.5-10 dk öyle ağladı kucakta falanda susmadı sonunda babası kalktı gezdirerek uyuttu.ağrısı oldu desem ee sonra geçti mi?korktu bişeyden heralde.
biz geldik doktordan
kendime bir tam kan sayımı yaptırıyorum hiç enerjim yok... kemiklerim başım çok ağrıyor..
Eymen beyde 7300 gr olmuş boyu 66 cm
Doktora emeklediğini söyledim şaşırdı...
Daha et tutmasını bekleme o zaman dedi...
gece mahfetti beni belki 10 kere uyanmıştır ve beşte son uyanış dişlerinden olabilir dedi doktor
ben bitmiş haldeyim ne oldu bana bilmiyorum... hiç enerjim yok(
canım benim Allah annenin ve senin yardımcın olsun.anlayabiliyorum seni yaşı kaç oldu artık ne gibi bir arayışta,daha öncede gitti geri geldi yine aynısı olursa,annem yıpranır,üzülürse diye düşünüyorsun.ama baksana burcum ev bile tutmuş kafaya koymuş yani baban yapacak bunu.şimdi artık anneni toparlamak lazım.
ya birde bu tahıllı mama dediğiniz tam olarak ne yani adı markası falan?mesela bende milupanın sütlü tahıllısı,ballı irmiklisi,sütlü pirinçlisi falan var.bunlar muhallebi mi yoksa dediğiniz mama grubundan mı?
canım ne oldu ki?nedendir bilmem aMA burda gördüğüm kadarı ile bazı evlilikler doğumdan sonra bir girdaba girdi geçici bir dönem olmasını diliyorum bunu yaşayanlar için.nedir böyle sizi hergün tartıştıracak sorun?
biz geldik doktordan
kendime bir tam kan sayımı yaptırıyorum hiç enerjim yok... kemiklerim başım çok ağrıyor..
Eymen beyde 7300 gr olmuş boyu 66 cm
Doktora emeklediğini söyledim şaşırdı...
Daha et tutmasını bekleme o zaman dedi...
gece mahfetti beni belki 10 kere uyanmıştır ve beşte son uyanış dişlerinden olabilir dedi doktor
ben bitmiş haldeyim ne oldu bana bilmiyorum... hiç enerjim yok(
günaydınlar arkadişler,.moralim bozuk şu günlerde,.eşimle nerdeyse hergün kavga ediyoruz,.çok bunaldım artıkkkkkkkkkmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kesin rüya görüyordur canım dün benim kızımda öyle idi...Hani kabus görürsün yaa kafanı sağa sola çevirirsin Hilal de aynıydı ama hiç uyanmadı ıhh ıhhh ıhhh diye sesler çıkardı emzirirken gözleri kapalı buluyor memeyi üstünü açıyor ama bana mısın demedi kalkmadı aşı biraz canını acıtmış ya o yüzden rüyasında boğuşuyordu kendi kendine
günaydın canlarım hepinizea.s..
gene Alp yüzünden uykusuzum.nedendir bilmem dün gece bir ağlamaya başladı uyurken ama nasıl çığıra çığıra.5-10 dk öyle ağladı kucakta falanda susmadı sonunda babası kalktı gezdirerek uyuttu.ağrısı oldu desem ee sonra geçti mi?korktu bişeyden heralde.
canım maşallah eymen e.bende öyle düşünüyorum artık iyice hareketlendiler kilo alımlarının düşmesi normal.
bende hamilelikten önce kansızlık vardı pınarcım.aynen ceset gibi geziyordum elim kolum zor kalkıyordu gücüm yoktu.belki seninde düşmüştür kanın.ki bu aralar bendede belirtileri fazlasıyla mevcut,ama ilaç kullanmaktan nefret ettiğimden doktor düşüncesini görmezden geliyorum.
[bCOLOR="Navy"]
Maaşallah Eymen'e.
Sana da geçmiş osun Pınarcım...
Ben de çok halsizim ama bu graver denen hastalık yapıyor beni böyle.
Tirod hormonlarına da bakacaklar mı?
pınarımm canım benım masallah eymen pasaya allah nazarlardan saklasınn
emeklemesi super bisi darısı bızım basımıza ınsallah boshayallersmile
bayramda msj atmıssın ama benım telde problem var, onu ancak bayramdan sonra okuyabıldım mafoldumben cok sagol dusundugun ıcın opuyorumnanaktan
galiba aynı mamadan bahsediyoruz burcum benimkide öyle çünkü.Ayyy kıyamam ona ben, bişeyden korkmuştur Yazgım, Doruk da yapıyor bazen...
Yazgım Milupa'nın devam sütlü tahıl karışımını veriyorum ben, karton kutuda satılan kaşık mamalarından. Arada sütlü bisküvili, sütlü pirinçli de veriyorum ama Dorun en çok tahıllıyı seviyor. Hem devam sütlü olduğu için, günlük süt ihtiyacına da katkı sağlamış oluyor.
Valla ben yoruldum artık onları toparlamaya çalışmaktan, bu defa başka meşgalelerim de var, nasıl uğraşacam hiç bilmiyorum...
evet çok üzüldüm bende handecim.şimdiki korkumda ya bu gece de yaparsaeyvahedigeldismilekıyamam ben alp pasayyaa kuzum benımmbayanssulusmile :asigim:
kesin ruyasında korkmustur, bazen demir de yapıyor aynısnı, ama içim gidiyorr cok uzuluyor ınsan :1no2:
sağ olasın yazgıcım anlıyorum cnm ama böyle yaşayamıyorum hiç bir şey yapasım yok mecburen bakalım belkide bişey çıkmaz...
3 pekette aynı gelmiş ilk kaşığım seti:)))
içinde sütlü bisküwili mama 2şer tane war paketlerde deneme boyu..
aptamil, niwea,kaanoz mamalrda kullanacağımız 100de 20-25 indirim kuponları
tanıtım numunesi niwea ıslak mendl şampuan pişik kremi (bi yere giderken bunlar çok pratik oluyor) mıknatıslı çerçewe.. ay ay gelişim çizelgesi, kitapçık v.s...
şu kuponlar çok işime yaricakzemuszemus
günaydınlar arkadişler,.moralim bozuk şu günlerde,.eşimle nerdeyse hergün kavga ediyoruz,.çok bunaldım artıkkkkkkkkkmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Bana niye gelmedi o paketten yaaa, banane bende isterim :)) Sırayla mı gönderiyorlar acaba, 6. ay dan itibaren gönderiyorlar o paketi benim bildiğim, biz 7 aylık olduk hala tık yok, halbuki ilk üye olduğumda hemen o hafta göndermişlerdi..
Bu arada Milupa nın mamaları çok pahalı değil mi yaa, bizde artık yetişemez olduk, Ankara da uygun bir toptan gıdacı keşfettik eşimle, yarı fiyatına alıyoruz şimdi, Primanın bezleri de ucuz orada, her gittiğimizde stok yapıyoruz, elimin altında yedek mama olmayınca kendimi kötü hisseder oldum, bir keresinde gecenin bir yarısı mama aramaya çıkmıştık hiç unutmam, bana iyi ders olmuştu :))
bizde aynı durumdayız kavga etmediğimiz gün yok bi dün ne hikmetse iyiydik ama çok sürmez :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?