2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı aynı, Doruk da öyleydi bütün gece...

Canım ismim Burcu.
Nasıl düşünürsem düşüneyim yapacak bişey yok zaten, haklarında hayırlısı olsun...

Ayyy kıyamam ona ben, bişeyden korkmuştur Yazgım, Doruk da yapıyor bazen...

Maaşallah Eymen'e.
Sana da geçmiş osun Pınarcım...

Ben de çok halsizim ama bu graver denen hastalık yapıyor beni böyle.
Tirod hormonlarına da bakacaklar mı?

Yazgım Milupa'nın devam sütlü tahıl karışımını veriyorum ben, karton kutuda satılan kaşık mamalarından. Arada sütlü bisküvili, sütlü pirinçli de veriyorum ama Dorun en çok tahıllıyı seviyor. Hem devam sütlü olduğu için, günlük süt ihtiyacına da katkı sağlamış oluyor.

Valla ben yoruldum artık onları toparlamaya çalışmaktan, bu defa başka meşgalelerim de var, nasıl uğraşacam hiç bilmiyorum...

offf yaaa bu kız yedi bitrdi bni allahımmmmmmm
kaynanama göndericem en sonunda onun canına okusun biraz

pınarımm canım benım masallah eymen pasaya allah nazarlardan saklasınn
emeklemesi super bisi darısı bızım basımıza ınsallah boshayallersmile
bayramda msj atmıssın ama benım telde problem var, onu ancak bayramdan sonra okuyabıldım mafoldumben cok sagol dusundugun ıcın opuyorumnanaktan

günaydınlar arkadişler,.moralim bozuk şu günlerde,.eşimle nerdeyse hergün kavga ediyoruz,.çok bunaldım artıkkkkkkkkkmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

bizde aynı durumdayız kavga etmediğimiz gün yok bi dün ne hikmetse iyiydik ama çok sürmez :çok üzgünüm:

BİZİM kucuk beyde ruyasıonda aglar canlar, uzulur, bagırır, guler o yuzden bı sorun yoktur bosnacım korkma sennnkaydirigubbakcemile5

Selam kızlar, geçmiş olsun dileğinde bulunan herkese çok teşekkür ederim. Ama malesef geçmedi, hastalık geçti ama etkileri devam ediyor, şu an zombi gibiyim ve çıldırmama az kaldı, dün gece yine hiç uyumadı benim kız, başım çatlıyor, kızım çok huy değiştirdi, ağlamaktan sesi kısıldı yavrumun, ishali de devam ediyor, ne yapacağımı şaşırdım artık, mahvolmuş durumdayım, inşallah en kısa zamanda geçer de eski düzenimize kavuşuruz.

kıyamam ben alp pasayyaa kuzum benımmbayanssulusmile :asigim:
kesin ruyasında korkmustur, bazen demir de yapıyor aynısnı, ama içim gidiyorr cok uzuluyor ınsan :1no2:

sağ olasın yazgıcım anlıyorum cnm ama böyle yaşayamıyorum hiç bir şey yapasım yok mecburen bakalım belkide bişey çıkmaz...

[bCOLOR="Navy"]

Maaşallah Eymen'e.
Sana da geçmiş osun Pınarcım...

Ben de çok halsizim ama bu graver denen hastalık yapıyor beni böyle.
Tirod hormonlarına da bakacaklar mı?

sağ ol cnm bilmiyorum ben doktora halsizim başım ağrıyor kemiklerim ağrıyor falan dedim bakalım bayağı bir kan aldılar 5 tüp...bakarlar heralde...

önemli değil cnm

bebeklerinizin önüne plastik top koyun canlar eymen top peşinde koştura koştura bu hale geldi...

3 pekette aynı gelmiş ilk kaşığım seti:)))
içinde sütlü bisküwili mama 2şer tane war paketlerde deneme boyu..
aptamil, niwea,kaanoz mamalrda kullanacağımız 100de 20-25 indirim kuponları
tanıtım numunesi niwea ıslak mendl şampuan pişik kremi (bi yere giderken bunlar çok pratik oluyor) mıknatıslı çerçewe.. ay ay gelişim çizelgesi, kitapçık v.s...
şu kuponlar çok işime yaricakzemuszemus

galiba aynı mamadan bahsediyoruz burcum benimkide öyle çünkü.
ALLah yardımcın olsun canım.

kıyamam ben alp pasayyaa kuzum benımmbayanssulusmile :asigim:
kesin ruyasında korkmustur, bazen demir de yapıyor aynısnı, ama içim gidiyorr cok uzuluyor ınsan :1no2:
evet çok üzüldüm bende handecim.şimdiki korkumda ya bu gece de yaparsaeyvahedigeldismile

sağ olasın yazgıcım anlıyorum cnm ama böyle yaşayamıyorum hiç bir şey yapasım yok mecburen bakalım belkide bişey çıkmaz...

inşaallah çıkmaz canım benim.belki vitaminsiz kalmışsındır ondandır.önemli bişey olmamasını diliyorum:teselli:

Bana niye gelmedi o paketten yaaa, banane bende isterim :)) Sırayla mı gönderiyorlar acaba, 6. ay dan itibaren gönderiyorlar o paketi benim bildiğim, biz 7 aylık olduk hala tık yok, halbuki ilk üye olduğumda hemen o hafta göndermişlerdi..

Bu arada Milupa nın mamaları çok pahalı değil mi yaa, bizde artık yetişemez olduk, Ankara da uygun bir toptan gıdacı keşfettik eşimle, yarı fiyatına alıyoruz şimdi, Primanın bezleri de ucuz orada, her gittiğimizde stok yapıyoruz, elimin altında yedek mama olmayınca kendimi kötü hisseder oldum, bir keresinde gecenin bir yarısı mama aramaya çıkmıştık hiç unutmam, bana iyi ders olmuştu :))

ya banada çok pahalı geliyor ama başkasını da kullanmam doktor da aptamil önermişti primanın da yeni premium serisi çıktı normalinde indirim varken bile onu alıyorum külfetli oluyo ama inanırmısınız kakayı bile emiyo çok rahat ediyo oluşum pişiği de azaldı bu bezde

bizde aynı durumdayız kavga etmediğimiz gün yok bi dün ne hikmetse iyiydik ama çok sürmez :çok üzgünüm:

walla ben uzaklaşıyorum ses tonları yükselince kızımla ilgileniyorum yada başka işlerle uğraşıyorum haksız olduğunu biliyor çünkü o yüzden de kendisi konuşmaya başlıyor...Ama çok şükür bir kere bile off demedim herşeyi tek başıma idare ediyorum kimseye ihtiyacım yoktu.Görümcemin 3 aylık bebeği var 1,5 aylıkken işe başladı geceleri pes etmiş kayınvalide bakıyor görümcem emziriyor sonra kayınvalideye veriyor bütün işi kayınvalidem yapıyor ..Geçende ona dedim annemden çok sana ihtiyacı var anneme değil dedim .Emzirdikten sonra ilgilen dedim yoksa seni emmez senin kokuna alışsın dedim.Ozaman 5 dk emip bırakmazve düzenli uyur dedim en fazla 20 dk emmesi gerekir sen hemen gazı var diye anneme veriyorsun dedim...Ben böyle yapmadım 3 ayına kadar koyun koyuna yattık ben ilgilendim gazı vardı ben ,kabızlık döneminde yine ben hemen başkasına vermek istemedim...Şuanda hersey yolunda çok şükür....

bebikimi uyuttum. şimdi ilk kez bir risk alıp markete gidicem. inşallah uyanmaz. havalar biraz serin onunla gitmek istemedim. görüşürüz kızlar

Alıntı yapıp cevapla deyince forum kapanıyor, o yüzdem böyle yazmayı denicem şimdi.

Yasemincim, tekrar çok geçmiş olsun İklim'ime, inşallah bir an önce toparlar kendini kuzum.

Ben mamada Milupa, bezde Prima kullanıyorum. Diğerlerine göre biraz pahalılar belki ama içim böyle rahat ediyor. Mamayı fazla tüketmiyoruz zaten şimdilik...

Nilüfercim, bebekten sonra çoğu evlilik böyle bir dönemden geçiyor. Umarım sizinki de o dönemdir ve bir an önce geçer gider. Belli bir sebep var mı?

Biz Doruk'un yanında asla tartışmıyoruz, kimsenin yanında tartışma tonuyla konuşmasına izin vermiyorum, herhangi bir yerde bir gerginlik hissedersem oğlumu hemen oradan uzaklaştırıyorum. Ben kavga gürültünün içinde büyüdüm, onun tanışmasını bile istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…