2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya bende herşeyin üstesinden gelirim çok şükür kimseye ihtiyacım yok ama bu kadar yüküm varken bide onun saçma sapan havlular neden burda bu masa neden ortada gibi bahanelrle bağırıp çağırmasını kaldıramıyorum bende bebişime sığınıyorum onda teselli buluyorum onun hiçbişeyi ağır gelmiyor bana hatta kayınvalidem görümcem altını değiştirmek yıkamak istediğinde vermek istemiyorum bende biraz uyuzum galiba inallah gelinim benim gibi olmaz-tatlicadiarzu-

aynen bende ole canım, bende kavgalı ortamda buyudugum ıcın bılıyorum ne demek oldugunu o yuzden demiri kesinlikle kavgalı ortamlarda bulundurmuyorum... cocuklar ınanılmaz kotu etkılenıyorlar :sinifsinif:
o yuzden cok dıkkat etmelıyız, bebeklerın huzursuz ortamda yetısmemelerı cok cok onemli :lepi:

ha ama bu arada yiğidi öldür hakkını yeme bebeğin yanında tartışmıyoruz eser bu konuda çok dikkatli o uyuduktan sonra yiyooruz birbirimizi kimsenin de tartışmasına izin vermiyoruz burcu bende senin gibi hemen ordan uzaklaştırıyorum oğlumu

slm bayanlar ve tatlı minikleri
anaaammm kırmızı Hasreeetttttt, muradına erdin demek hayırlı olsun
iwet iwetzemuszemus
hasret bu arada cery i nezamandır göremiyoruz kuşum çeksene kızımın resminiboshayallersmile
ayy fırsatım olmuyorki yazgıcım o kadar azman oldu ki, resim çekmeye bile elim gitmiyor..
belli dönemlerde gönderiliyor sanırım sanada gelmesi yakındırmirmirmirmir
yoo normal bnce fiyatı 18lira falan aptamil(realde 16,50ye almıştık).. bn sma gold kullanıyodum 21liraydı.. toptancı bulduysanız süper işte.. bizde rami toptan gıda haline gitmiştik orda prima 98li 21 liraya falan geldi bize...

:roflol:
bakalım ne zaman bunun farkına waracak.. merak içindeyim..

ya warya bu yaşta kafayımı sıyırmış dede olmuş artık hala ne maceralar peşi,nde brawo doğrusu arayıp bi silkelesene burcucum yaa:bbo:

kızlarrr benım bır fıkrım var :sm_cool:
istanbul anneleri olarak gün yapalım, toplanalımmm nasıl olur ama hihoyyyt

bebikimi uyuttum. şimdi ilk kez bir risk alıp markete gidicem. inşallah uyanmaz. havalar biraz serin onunla gitmek istemedim. görüşürüz kızlar

bizim market hemen ewin 10metre ilerisinde bnde bi kere o riski alıp gitim ama farklı bi yöntem uygulayarak..
telsiz telefonu aradım cep tel.imden açtım başucuna bıoraktım we cep telefonu kulağımda gittim geldimkaydirigubbakcemile3

kzım sen var ya supersınnnn alkisalkisalkis
cin fikirler nerede sen orada, valla agzımı acık bırakıyorsun :roflol:
super fıkırmıs cok tuttummm :teytey:
az once markete ındım, kucagımda demir 8,5 kılo, market manav yaptım ama kollarım kptu, allahtan tanıdık hepsıde eve yolladılar...

ben bu gece Ankara'ya gidiyorum fuar için eşime söylediğimde tereddütsüz kabul etti gözün arkada kalmasın dedi ben zaten planımı yapmıştım ..Bana deseydi Hilal ne olucak ?Diye cevabım hazırdı...Eşimle tartışmamız dış etkenler den çünkü hayatımıza müdahale istemiyorum.Eşimde bazen izin veriyor.Onların sorunları bize de yansıması beni bazen NEDEN YAA dedirtecek kadar delirtiyor....Herşey iki tarafta bitiyor ne kadar uzatırsan sorunlar hergeçengün büyüyor gözünde küçük gözüken olay kocaman oluyor ve kavgalar hergeçen artıyot ve ses tonu yükseliyor...

Güzel bir fikir sizlerle hep birlikte olmak burda nasıl güzelse yüzyüze gelincede harika olur....Oğluşlarınızı ,kızlarınızı kızımla tanıştırmak çok isterim

Esin, bebekler huzursuzluğu anında hissediyorlar. Büyüdüklerinde de buna dikkat etmek lazım, her evde tartışma olabilir, ama çocuğu buna tanık etmemek gerektiğini düşünüyorum ben. Noldu sizin durum, aynı mı hala? Hani eşin yurt dışına gidecekti, gitmedi mi?

Hasret, birkaç defa silkeledim kendisini. Cevaben, bana bir sürü edebi metin yazdı, hayattan beklentileri ile ilgili. Hiç kimsenin hayatı öyle değil diyorum, ben öyle istiyorum diyor, napıcan...

Hande, daha önce Hasret'le de konuşmuştuk bunu. Havalar bozmadan yapalım bence, süper olur.

geçen gün kayınvalidemdeydik,eve giderken haktanın arabasını merdivenden aşağıya indiriyoduk eşimle birlikte,sonrasında elimden araba kaydı ve yere düştü,ALLAHA şükür haktana bişey olmadı,ama eşim bi bağırdı annesinin yanında,...ben şok oldum,.mafoldumben ya sinirlerine hiç hakim olamıyo,anında parlıyo,sönüyo,.mafoldumbensürekli kırıcı laflar,aşağılayıcı kelimeler,.bunaldımmmmmmmmmmafoldumben mafoldumben tabiki kavga olacak,herşey dört dörtlük gitmez,.ama kavganında bi ayarı olmalı,.o anda beni okadar kırıyoki,sonrasında canım cicim.sanki biz hiç kavga etmedik,.bilmiyorum çok soğudum,.mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

üzülme sadece senin eşin yapmıyor emin ol bazen benimkide yapıyor ...Takma kafana sen Haktan'la ilgilen hatasını anlayınca bak nasıl da dönüyor o an sen soğukluluğunu belli ettikçe daha da eşin yanaşıyor emin ol....

burcuucm yok biz hala aynıyız yeni eve geçince başbaşakalınca biraz daha iyi olur sandım ama ilk gnler cehennem gibiydi ev yerleştir temizlik yap bebekle ilgilen bide onun tafrasını çek karşılıklı resmen boşanmayı ve sonrasını konuştuk yalnız ben bu sefer herzamanki gibi değildim ben hep tek başıma yeterim ben diyordum bu sefer senin de oğlun elbette masraflarını karşıliaksın evdede ben kalırım bebekle sen gidersin fln dedim ana bi baktım çark etti dün şimdi şundan şüpheleniyorum benim ailemin maddi durumu iyi eser de biz evlenmeden iyiydi sonra işleri bozuldu biraz bana o zamanlar hep sana ailenin verdiği hayatı veremezsem benen nefret edersen diye korkuyorum derdi ama sonradan hiç konuşmamıştık tartışmalarımızın alevlenmesi babamı bana araba almasından sonra başladı bu arada babam bana sürekli bişeyler vermeyi teklif eder ben eserin gururu kırılmasın diye red ederim bu araba emrivaki oldu sormadılar bana aldık dediler acaba diyorum ona içerledi sonra b sen bize bakarsın dedim boşanmayı konuşurken hoşuna gitti sakinleşti saçma bi tez mi acaba ama bööle oldu

eymenin elinde bir kablo oynayıp duruyor kablolara merak saldı bende eline boş bir kablo verdim
onca oyuncağı bırakıp kablo ile oynaması ilginç bıkıyor hemen eserikli şimdi ondan da bıkar
:bbo:

Güzel bir fikir sizlerle hep birlikte olmak burda nasıl güzelse yüzyüze gelincede harika olur....Oğluşlarınızı ,kızlarınızı kızımla tanıştırmak çok isterim

evet evet buluşalım gün yapalım hatta ilk benim yeni evime gelinnn...

geçmiş olsun tekrardan cnım ve geçsin inşlah artık...

BİZİM kucuk beyde ruyasıonda aglar canlar, uzulur, bagırır, guler o yuzden bı sorun yoktur bosnacım korkma sennnkaydirigubbakcemile5

ay cnaım benim yaa :):):)

offf yaaa bu kız yedi bitrdi bni allahımmmmmmm
kaynanama göndericem en sonunda onun canına okusun biraz

süper fikirmiş :)::))

eymenin elinde bir kablo oynayıp duruyor kablolara merak saldı bende eline boş bir kablo verdim
onca oyuncağı bırakıp kablo ile oynaması ilginç bıkıyor hemen eserikli şimdi ondan da bıkar
:bbo:

Hilal babasının klavyesine göz koydu artık dayanamadı verdi oda saldırıyordu resmen resimleri bile var face de bir ara girde bakarsın..Ablanın faceden...:lepi::lepi:

meralcım evde yalnz mı bırakacaksın ?eyvahedigeldismile:1shok:

evet cnm yalnız bıraktım ama çok şükür bi problem olmadı. zaten market yakın gidip gelmem en fazla 1odk. sürdü:))

hahhah aferin kız insanın kendi kendini analiz etmesi de güzel yani

gerçekten çok önemli çocukların yanında tartışmamak, aferin esere:)) tabi sana da

buluşak cnm benim ne güzel olur ama o kadar bebek ve anne bir eve sığar mıyız acep??

iyi fikir walla, tebrikler. sanırım cebinden ev telleri ücretsiz:))

cevabın ne olacktı Ayfer, merak ettim walla

canım benim sana bağırdığında tepkini göster ona, yaptığı hatanın farkına varsın. o sana cnm cicim demeye başladığında aç konuyu, bana bi daha bağırma,sana saygımı tüketiyorsun falan de. yaa kızlar bişi dicem, bence ara ara kavga etmek iyidir tabi işin suyu çıkmadıkça. biz hiç kavga etmedik eşimle, hatta son olaylardan sonra bile etymedik diyebilirim. uzunca bi süre telefon dahil hiç konuşmadım onunla ama hiç kavga etmedik. ben olayları genelde içie atan bi tipim ve bu da hiç iyi sonuç vermiyor. birkip birikip seni yıpratıyor. o ise hiçbişeyi kafasına takan biri değildir, sinirli bi yapısı da yoktur. o nedenle birbirimize sesimizi yükseltmişliğimiz 10 sene içinde en fazla 2 kez falandır sanırım

bence çok doğru bi tespit cnm. erkekler bu konuları saçma sapan gurur meselesi yapabiliyorlar cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…