- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.741
bebikimi uyuttum. şimdi ilk kez bir risk alıp markete gidicem. inşallah uyanmaz. havalar biraz serin onunla gitmek istemedim. görüşürüz kızlar
walla ben uzaklaşıyorum ses tonları yükselince kızımla ilgileniyorum yada başka işlerle uğraşıyorum haksız olduğunu biliyor çünkü o yüzden de kendisi konuşmaya başlıyor...Ama çok şükür bir kere bile off demedim herşeyi tek başıma idare ediyorum kimseye ihtiyacım yoktu.Görümcemin 3 aylık bebeği var 1,5 aylıkken işe başladı geceleri pes etmiş kayınvalide bakıyor görümcem emziriyor sonra kayınvalideye veriyor bütün işi kayınvalidem yapıyor ..Geçende ona dedim annemden çok sana ihtiyacı var anneme değil dedim .Emzirdikten sonra ilgilen dedim yoksa seni emmez senin kokuna alışsın dedim.Ozaman 5 dk emip bırakmazve düzenli uyur dedim en fazla 20 dk emmesi gerekir sen hemen gazı var diye anneme veriyorsun dedim...Ben böyle yapmadım 3 ayına kadar koyun koyuna yattık ben ilgilendim gazı vardı ben ,kabızlık döneminde yine ben hemen başkasına vermek istemedim...Şuanda hersey yolunda çok şükür....
Alıntı yapıp cevapla deyince forum kapanıyor, o yüzdem böyle yazmayı denicem şimdi.
Yasemincim, tekrar çok geçmiş olsun İklim'ime, inşallah bir an önce toparlar kendini kuzum.
Ben mamada Milupa, bezde Prima kullanıyorum. Diğerlerine göre biraz pahalılar belki ama içim böyle rahat ediyor. Mamayı fazla tüketmiyoruz zaten şimdilik...
Nilüfercim, bebekten sonra çoğu evlilik böyle bir dönemden geçiyor. Umarım sizinki de o dönemdir ve bir an önce geçer gider. Belli bir sebep var mı?
Biz Doruk'un yanında asla tartışmıyoruz, kimsenin yanında tartışma tonuyla konuşmasına izin vermiyorum, herhangi bir yerde bir gerginlik hissedersem oğlumu hemen oradan uzaklaştırıyorum. Ben kavga gürültünün içinde büyüdüm, onun tanışmasını bile istemiyorum.
iwet iwetzemuszemusslm bayanlar ve tatlı minikleri
anaaammm kırmızı Hasreeetttttt, muradına erdin demek hayırlı olsun
ayy fırsatım olmuyorki yazgıcım o kadar azman oldu ki, resim çekmeye bile elim gitmiyor..hasret bu arada cery i nezamandır göremiyoruz kuşum çeksene kızımın resminiboshayallersmile
belli dönemlerde gönderiliyor sanırım sanada gelmesi yakındırmirmirmirmirBana niye gelmedi o paketten yaaa, banane bende isterim :)) Sırayla mı gönderiyorlar acaba, 6. ay dan itibaren gönderiyorlar o paketi benim bildiğim, biz 7 aylık olduk hala tık yok, halbuki ilk üye olduğumda hemen o hafta göndermişlerdi..
Bu arada Milupa nın mamaları çok pahalı değil mi yaa, bizde artık yetişemez olduk, Ankara da uygun bir toptan gıdacı keşfettik eşimle, yarı fiyatına alıyoruz şimdi, Primanın bezleri de ucuz orada, her gittiğimizde stok yapıyoruz, elimin altında yedek mama olmayınca kendimi kötü hisseder oldum, bir keresinde gecenin bir yarısı mama aramaya çıkmıştık hiç unutmam, bana iyi ders olmuştu :))
:roflol:bel fitigi ve sirt duzlesmesi canim
ayyyyyyyy gonlum cennet ister gunahlarim koyvermiyor.aferin girisimci ekmegini tasdan cikarir ama kendinden ve senden baska kimseye guvenmedigi surece butun bu isleri surduremez.guvenmesede eleman bulmak zorunda.
Günaydın,
Dün bütün gün giremedim foruma, kudurdum resmen. Zaman geçmek bilmedi, ne kadar alışmışım size. Herkes iyidir umarım...
Mesai arkadaşımı göremiyorum, Aylin nerede :)
Benim hiç keyfim yok, babam yumurtlamış sonunda anneme ben evden gidecem diye, hatta ev de tutmuş, annem şokta... Şu an gırtlağını sıkmak istiyorum, bencil adam...
Doruk iyi, ama annemin keyifsizliği yansıyor sanırım ona da, dün bütün gün hiç gülmemiş, hep mızırdanmış. Ben eve dönünce başladı şakımaya.
Bu arada, gece güzel uyudu ama uykusunda bağırdı hep. Ateşine falan baktım, normaldi. Bi yeri mi ağrıdı acaba yoksa rüya mı gördü anlamadım. Bi yeri ağrısa uyumaya devam eder miydi ki?
bebikimi uyuttum. şimdi ilk kez bir risk alıp markete gidicem. inşallah uyanmaz. havalar biraz serin onunla gitmek istemedim. görüşürüz kızlar
bizim market hemen ewin 10metre ilerisinde bnde bi kere o riski alıp gitim ama farklı bi yöntem uygulayarak..
telsiz telefonu aradım cep tel.imden açtım başucuna bıoraktım we cep telefonu kulağımda gittim geldimkaydirigubbakcemile3
ya bende herşeyin üstesinden gelirim çok şükür kimseye ihtiyacım yok ama bu kadar yüküm varken bide onun saçma sapan havlular neden burda bu masa neden ortada gibi bahanelrle bağırıp çağırmasını kaldıramıyorum bende bebişime sığınıyorum onda teselli buluyorum onun hiçbişeyi ağır gelmiyor bana hatta kayınvalidem görümcem altını değiştirmek yıkamak istediğinde vermek istemiyorum bende biraz uyuzum galiba inallah gelinim benim gibi olmaz-tatlicadiarzu-
kızlarrr benım bır fıkrım var :sm_cool:
istanbul anneleri olarak gün yapalım, toplanalımmm nasıl olur ama hihoyyyt
geçen gün kayınvalidemdeydik,eve giderken haktanın arabasını merdivenden aşağıya indiriyoduk eşimle birlikte,sonrasında elimden araba kaydı ve yere düştü,ALLAHA şükür haktana bişey olmadı,ama eşim bi bağırdı annesinin yanında,...ben şok oldum,.mafoldumben ya sinirlerine hiç hakim olamıyo,anında parlıyo,sönüyo,.mafoldumbensürekli kırıcı laflar,aşağılayıcı kelimeler,.bunaldımmmmmmmmmmafoldumben mafoldumben tabiki kavga olacak,herşey dört dörtlük gitmez,.ama kavganında bi ayarı olmalı,.o anda beni okadar kırıyoki,sonrasında canım cicim.sanki biz hiç kavga etmedik,.bilmiyorum çok soğudum,.mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Güzel bir fikir sizlerle hep birlikte olmak burda nasıl güzelse yüzyüze gelincede harika olur....Oğluşlarınızı ,kızlarınızı kızımla tanıştırmak çok isterim
Selam kızlar, geçmiş olsun dileğinde bulunan herkese çok teşekkür ederim. Ama malesef geçmedi, hastalık geçti ama etkileri devam ediyor, şu an zombi gibiyim ve çıldırmama az kaldı, dün gece yine hiç uyumadı benim kız, başım çatlıyor, kızım çok huy değiştirdi, ağlamaktan sesi kısıldı yavrumun, ishali de devam ediyor, ne yapacağımı şaşırdım artık, mahvolmuş durumdayım, inşallah en kısa zamanda geçer de eski düzenimize kavuşuruz.
BİZİM kucuk beyde ruyasıonda aglar canlar, uzulur, bagırır, guler o yuzden bı sorun yoktur bosnacım korkma sennnkaydirigubbakcemile5
offf yaaa bu kız yedi bitrdi bni allahımmmmmmm
kaynanama göndericem en sonunda onun canına okusun biraz
eymenin elinde bir kablo oynayıp duruyor kablolara merak saldı bende eline boş bir kablo verdim
onca oyuncağı bırakıp kablo ile oynaması ilginç bıkıyor hemen eserikli şimdi ondan da bıkar :bbo:
meralcım evde yalnz mı bırakacaksın ?eyvahedigeldismile:1shok:
ya bende herşeyin üstesinden gelirim çok şükür kimseye ihtiyacım yok ama bu kadar yüküm varken bide onun saçma sapan havlular neden burda bu masa neden ortada gibi bahanelrle bağırıp çağırmasını kaldıramıyorum bende bebişime sığınıyorum onda teselli buluyorum onun hiçbişeyi ağır gelmiyor bana hatta kayınvalidem görümcem altını değiştirmek yıkamak istediğinde vermek istemiyorum bende biraz uyuzum galiba inallah gelinim benim gibi olmaz-tatlicadiarzu-
ha ama bu arada yiğidi öldür hakkını yeme bebeğin yanında tartışmıyoruz eser bu konuda çok dikkatli o uyuduktan sonra yiyooruz birbirimizi kimsenin de tartışmasına izin vermiyoruz burcu bende senin gibi hemen ordan uzaklaştırıyorum oğlumu
bizim market hemen ewin 10metre ilerisinde bnde bi kere o riski alıp gitim ama farklı bi yöntem uygulayarak..
telsiz telefonu aradım cep tel.imden açtım başucuna bıoraktım we cep telefonu kulağımda gittim geldimkaydirigubbakcemile3
ben bu gece Ankara'ya gidiyorum fuar için eşime söylediğimde tereddütsüz kabul etti gözün arkada kalmasın dedi ben zaten planımı yapmıştım ..Bana deseydi Hilal ne olucak ?Diye cevabım hazırdı...Eşimle tartışmamız dış etkenler den çünkü hayatımıza müdahale istemiyorum.Eşimde bazen izin veriyor.Onların sorunları bize de yansıması beni bazen NEDEN YAA dedirtecek kadar delirtiyor....Herşey iki tarafta bitiyor ne kadar uzatırsan sorunlar hergeçengün büyüyor gözünde küçük gözüken olay kocaman oluyor ve kavgalar hergeçen artıyot ve ses tonu yükseliyor...
geçen gün kayınvalidemdeydik,eve giderken haktanın arabasını merdivenden aşağıya indiriyoduk eşimle birlikte,sonrasında elimden araba kaydı ve yere düştü,ALLAHA şükür haktana bişey olmadı,ama eşim bi bağırdı annesinin yanında,...ben şok oldum,.mafoldumben ya sinirlerine hiç hakim olamıyo,anında parlıyo,sönüyo,.mafoldumbensürekli kırıcı laflar,aşağılayıcı kelimeler,.bunaldımmmmmmmmmmafoldumben mafoldumben tabiki kavga olacak,herşey dört dörtlük gitmez,.ama kavganında bi ayarı olmalı,.o anda beni okadar kırıyoki,sonrasında canım cicim.sanki biz hiç kavga etmedik,.bilmiyorum çok soğudum,.mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
burcuucm yok biz hala aynıyız yeni eve geçince başbaşakalınca biraz daha iyi olur sandım ama ilk gnler cehennem gibiydi ev yerleştir temizlik yap bebekle ilgilen bide onun tafrasını çek karşılıklı resmen boşanmayı ve sonrasını konuştuk yalnız ben bu sefer herzamanki gibi değildim ben hep tek başıma yeterim ben diyordum bu sefer senin de oğlun elbette masraflarını karşıliaksın evdede ben kalırım bebekle sen gidersin fln dedim ana bi baktım çark etti dün şimdi şundan şüpheleniyorum benim ailemin maddi durumu iyi eser de biz evlenmeden iyiydi sonra işleri bozuldu biraz bana o zamanlar hep sana ailenin verdiği hayatı veremezsem benen nefret edersen diye korkuyorum derdi ama sonradan hiç konuşmamıştık tartışmalarımızın alevlenmesi babamı bana araba almasından sonra başladı bu arada babam bana sürekli bişeyler vermeyi teklif eder ben eserin gururu kırılmasın diye red ederim bu araba emrivaki oldu sormadılar bana aldık dediler acaba diyorum ona içerledi sonra b sen bize bakarsın dedim boşanmayı konuşurken hoşuna gitti sakinleşti saçma bi tez mi acaba ama bööle oldu
evet evet buluşalım gün yapalım hatta ilk benim yeni evime gelinnn...
geçmiş olsun tekrardan cnım ve geçsin inşlah artık...
ay cnaım benim yaa :):):)
süper fikirmiş :)::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?