- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.761
burcuucm yok biz hala aynıyız yeni eve geçince başbaşakalınca biraz daha iyi olur sandım ama ilk gnler cehennem gibiydi ev yerleştir temizlik yap bebekle ilgilen bide onun tafrasını çek karşılıklı resmen boşanmayı ve sonrasını konuştuk yalnız ben bu sefer herzamanki gibi değildim ben hep tek başıma yeterim ben diyordum bu sefer senin de oğlun elbette masraflarını karşıliaksın evdede ben kalırım bebekle sen gidersin fln dedim ana bi baktım çark etti dün şimdi şundan şüpheleniyorum benim ailemin maddi durumu iyi eser de biz evlenmeden iyiydi sonra işleri bozuldu biraz bana o zamanlar hep sana ailenin verdiği hayatı veremezsem benen nefret edersen diye korkuyorum derdi ama sonradan hiç konuşmamıştık tartışmalarımızın alevlenmesi babamı bana araba almasından sonra başladı bu arada babam bana sürekli bişeyler vermeyi teklif eder ben eserin gururu kırılmasın diye red ederim bu araba emrivaki oldu sormadılar bana aldık dediler acaba diyorum ona içerledi sonra b sen bize bakarsın dedim boşanmayı konuşurken hoşuna gitti sakinleşti saçma bi tez mi acaba ama bööle oldu
kızlar aranızda bebeğine danino veren var mı?? abisi yerken tattırdım Eymen çok sevdi tekrar istedi. acaba versem bişi olur mu ki??
o zaman gun koyalım haftaya cumartesi yani 2 ekim de benim evimde bulusalım, sizleri agırlamayı cok isterimmm :) sonra bende cekilis yaparız obur ay baska bırısının evınde bulusuruz, sonra yıne cekılıs yaparız obur bı baskasının evınde bulusuruz :) boylelıkle her ay bırgun bulusmus oluruz, cocuklarda kaynasır ne guzelll :hulyalumunekankayizsmileopuyorumnanaktanzemuszemus
canım üzme kendini bir seninki değil benim eşiminde öyle çıkışları vardır gerçi bendede bir huy var etkiye tepki yapar anında çarparım adamı ama tabii yerine göre.heryerdede kocaya karşılık verilmiyor işte tepkini koy soğukluğunu ve hatsını anlasın.benimki anladığında hemen sokulur bana.umarım düzelirsiniz nilüfercim.geçen gün kayınvalidemdeydik,eve giderken haktanın arabasını merdivenden aşağıya indiriyoduk eşimle birlikte,sonrasında elimden araba kaydı ve yere düştü,ALLAHA şükür haktana bişey olmadı,ama eşim bi bağırdı annesinin yanında,...ben şok oldum,.mafoldumben ya sinirlerine hiç hakim olamıyo,anında parlıyo,sönüyo,.mafoldumbensürekli kırıcı laflar,aşağılayıcı kelimeler,.bunaldımmmmmmmmmmafoldumben mafoldumben tabiki kavga olacak,herşey dört dörtlük gitmez,.ama kavganında bi ayarı olmalı,.o anda beni okadar kırıyoki,sonrasında canım cicim.sanki biz hiç kavga etmedik,.bilmiyorum çok soğudum,.mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Alp te öyle.kablo,terlik,gazete,sehpa ne bulursakafamçokkarıştıoyuncakların yüzüne bakmıyor keyfi isterse oynuyor-tatlicadiarzu-eymenin elinde bir kablo oynayıp duruyor kablolara merak saldı bende eline boş bir kablo verdim
onca oyuncağı bırakıp kablo ile oynaması ilginç bıkıyor hemen eserikli şimdi ondan da bıkar :bbo:
meralcim sütaş ın yoğurdunu öneriyor doktorla mesela babymix in sadesenin yanısıra elmalısıda var geçen gün gördüm onuda sever belki ondan dene istersen.kızlar aranızda bebeğine danino veren var mı?? abisi yerken tattırdım Eymen çok sevdi tekrar istedi. acaba versem bişi olur mu ki??
alsanaalsanasmileküstüm hemde çok kötü küstüm.o zaman gun koyalım haftaya cumartesi yani 2 ekim de benim evimde bulusalım, sizleri agırlamayı cok isterimmm :) sonra bende cekilis yaparız obur ay baska bırısının evınde bulusuruz, sonra yıne cekılıs yaparız obur bı baskasının evınde bulusuruz :) boylelıkle her ay bırgun bulusmus oluruz, cocuklarda kaynasır ne guzelll :hulyalumunekankayizsmileopuyorumnanaktanzemuszemus
istanbulda yaşamak isterdimmmmmmmmmmmmmmmmdelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden çok feci kıskandımmmmm-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
nerde oturuyordun sen ?
kızlar aranızda bebeğine danino veren var mı?? abisi yerken tattırdım Eymen çok sevdi tekrar istedi. acaba versem bişi olur mu ki??
Bazı mesajları göstermiyor bu forum bana.
Nilüfer'in mesajını Yazgı'nın alıntısından okuyabildim mesela.
Bir de sürekli bağlantım kopuyor, sinir oluyorum.
Yazgım, ben de senin gibiyimdir, üstüme geldi mi çok fena patlarım.
Sen gel İstanbul'a yeter ki, her gün buluşuruz :)
Nilüfercim bebek sahibi olmanın sorumluluğu, onu koruma stresi biraz ağor gelmiştir belki eşine, umarım zamanla düzelir ve seni daha fazla kırmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?