2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Seyyal ve Bosna, teşekkürler kızlar, bugün daha iyi gibi, bakalım bu geceyi nasıl geçirecez, çok yıprandım çookk, gözlerimin altı çöktü resmen

Pancuben, yarın fuarda olacak mısın, yarın görüşebiliriz seninle, saat kaç gibi fuara geleceğini haber vermen yeterli 5 dk. sonra orada olurum ben :))

kızlar aranızda bebeğine danino veren var mı?? abisi yerken tattırdım Eymen çok sevdi tekrar istedi. acaba versem bişi olur mu ki??

bence doğru bir tez erkekler ilginçtirler....

kızlar aranızda bebeğine danino veren var mı?? abisi yerken tattırdım Eymen çok sevdi tekrar istedi. acaba versem bişi olur mu ki??

benim doktor kendin yapamadığın zamanlar
sütaş baby mix ya da danino benim yoğurt mu ne varmış bunları verebilirsin dedi

ben evde yapıyorum içine biraz marmalet katıyorum aynı danino meyveli gibi oluyor cnm
ben tatilde bir iki yedirdim eymen e danino kayısılı sevmişti ...

eymenlerin özellikleri kablolar demek ki

bakacağım Ayferciğim Hilal kıza...

evet bugün itibariyle ek gıdaya tamamen başlıyoruz inş...
doktorumuz sadece sebze çorbası ve yoğurtla başla dedi ama ben meyvede vereceğim kuzuma...

Nilüüü, takma kafana bacım, o modellerden bir tek sende yok, bizlerde de mevcut, erkekler biz kadınlar kadar ince düşünemiyor malesef ve kırıcı olduklarının bizim içimizde ne yaralar açtıklarının farkında bile değiller, hamileliğimin en başından sonuna kadar eşimle tartıştık sürekli, şimdi konusu açıldığında hatırlamıyor bile, oysa benim içimden hiç çıkmıyo...

ben bakırkoy de oturuyorum kızlar, hemen denizotobuslerının orada, yanı karsıda oturanlar da cok rahat gelebılırler, isterseniz benim evime gelin, bence dısardansa evde bulusmak daha ıyı fıkır, cunku daha rahat olur, uyurlar, oynarlar bızde rahat ederız zemuszemus

[B]Pınaar, ek gıdaya geçişiniz hayırlı olsun, yarasın Eymen'ime...
Bizim doktor da kendin yapamazsan, Sütaş Babymix verebilirsin demişti, iki kere verdim sade olanından, sevdi benim kuzu.
Ama kendim mayalamayı tercih ediyorum ben de.

Ben de evde buluşmaktan yanayım. Bebekler, arabaları, çantaları derken, dışarda birbirimizi gördüğümüzü bile anlamayız sanırsam. Benim evim de Bostancı'da, isterseniz bende de toplanabiliriz. Bence gün de çok öenmli, hafta içi mi olacak, hafta sonu mu? Hafta içi olursa çalışan anneler nasıl gelecek, gelemezlerse kudurmazlar mı:)))

Esin bence tezin saçma değil, aksine bir erkek için çok mantıklı. Böyle bişey varsa, adamın gazını almak lazım...
[/B]

o zaman gun koyalım haftaya cumartesi yani 2 ekim de benim evimde bulusalım, sizleri agırlamayı cok isterimmm :) sonra bende cekilis yaparız obur ay baska bırısının evınde bulusuruz, sonra yıne cekılıs yaparız obur bı baskasının evınde bulusuruz :) boylelıkle her ay bırgun bulusmus oluruz, cocuklarda kaynasır ne guzelll :hulyalumunekankayizsmileopuyorumnanaktanzemuszemus

istanbulda yaşamak isterdimmmmmmmmmmmmmmmmdelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden çok feci kıskandımmmmm-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

cevabın ne olacktı Ayfer, merak ettim walla
zaten söyledim cevabımı ona Cuma izinli eşim akşama kadar o bakıcak akşam eniştem gelicek ablama gidecekler eşim cumartesi çalışıyor çalıştığı yer ablama yakın ...Gündüz orda kalacaklar ben cumartesi akşamı 19.00 otobüsüm ve direk ablama geçicem.Zaten itiraz etme hakkıda olmadılmaz::lepi:vereliniortak

2 ekimde düğümüz var ayrıca yeğenimin doğum günü

canım üzme kendini bir seninki değil benim eşiminde öyle çıkışları vardır gerçi bendede bir huy var etkiye tepki yapar anında çarparım adamı ama tabii yerine göre.heryerdede kocaya karşılık verilmiyor işte tepkini koy soğukluğunu ve hatsını anlasın.benimki anladığında hemen sokulur bana.umarım düzelirsiniz nilüfercim.
eymenin elinde bir kablo oynayıp duruyor kablolara merak saldı bende eline boş bir kablo verdim
onca oyuncağı bırakıp kablo ile oynaması ilginç bıkıyor hemen eserikli şimdi ondan da bıkar
:bbo:
Alp te öyle.kablo,terlik,gazete,sehpa ne bulursakafamçokkarıştıoyuncakların yüzüne bakmıyor keyfi isterse oynuyor-tatlicadiarzu-
meralcim sütaş ın yoğurdunu öneriyor doktorla mesela babymix in sadesenin yanısıra elmalısıda var geçen gün gördüm onuda sever belki ondan dene istersen.
alsanaalsanasmileküstüm hemde çok kötü küstüm.
bende gelmek istiyorum:umursamaz:.önümüdeki ay geleceğim büyük ihtimal istanbul a.ozaman buluşmayında bak ne oluyor:jeyyar:klava:

Bazı mesajları göstermiyor bu forum bana.
Nilüfer'in mesajını Yazgı'nın alıntısından okuyabildim mesela.
Bir de sürekli bağlantım kopuyor, sinir oluyorum.

Yazgım, ben de senin gibiyimdir, üstüme geldi mi çok fena patlarım.
Sen gel İstanbul'a yeter ki, her gün buluşuruz :)

Nilüfercim bebek sahibi olmanın sorumluluğu, onu koruma stresi biraz ağor gelmiştir belki eşine, umarım zamanla düzelir ve seni daha fazla kırmaz.

tamam o zaman kızlar 9 ekim diyelim, cumartesi olması calısanlar acısından da kolay olur dıye dıyorum ama ıstersenız pazar da olabılır...
nilufer cım yazgıcım uzulmeyın sız gelınce de bulusuuruuzz sözzz kaydirigubbakcemile2

ya o daninolar çok katkı maddeliymiş doktorumuz sakın verme dedi ama tadı aynı olan bişey öneriyim mamadan yoğurt mayala tadı aynı danino bide istersen meyve püresi koy ben öyle yaptım yalana yalana yedi

:kedi:küstüm sana zaten benim yazdıklarıma yorum bile yapmıyorsun....:a015::a015::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…