2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yazgı nezaman geleceksin yada sana göre ayarlayalım????

a.s.tamam ben geleyimde bir hepinizi görmek istiyorum.zaten inanın bu gelişimin asıl nedeni sırf sizleri görebilmek olacak.yoksa Alp le yolculuğu hemde tek başıma hiç gözüm yemiyoreyvahedigeldismile.

tamam ozaman bakın söz ağızdan birkere çıkar hee benimlede buluşacaksınızaklinialirimsmileolumunekankayizsmile

tarihi siz belirleyin bende geliyorum benim oğlan alışkın seyahate doğdudoğalı ankara istanbul mersin adana gezdi durdu evet bende gelicem bende bende

ya tek tek alıntı yapamıyorum yazı tipimi ayarlyamıyorum yine bişeyler oldu bu topice.. uff smile da ekliyemiyorum((

kızlarrr benım bır fıkrım var :sm_cool:
istanbul anneleri olarak gün yapalım, toplanalımmm nasıl olur ama hihoyyyt

tek kelimöeyle süper olur:) korka korka süper olur diyorum yine gelip gelememe stresim ayyuka çıkacağı için((

işte tam tarih veremiyorumki ayfercim.bu yüzden sizede engel olmak istemiyorum.yoksam sen ben gelince buluşursak gelmez misin???:çok üzgünümhaoldumsmile

aaaa gelmezmiyim gelirim İnşallah bir aksilik olmazsa....seve seve hemde
Balıkesir de de bir ayağımız orda artık kayınpeder köye taşındı yaz tatili yada bayramlarda da orda oluruz...Bende sana gelirim merak etme

eşinle aran bozulmasın aman dikkat et Varmı İstanbulda kalabileceğin yer misafirimiz ol olmazsa

saol canım ya kardeşim orda ben sık giderim istanbula işte kocamla tarışmadığımız tek konu benim şehir dışına çıkmam birbirimizden arada sırda uzaklaşmak ikimize de iyi geliyo bende 2 ayda bir kaçarım biyerlere annem ankaralı akrabalar orda kardeşim istanbulda antepte okudum arkadaşlar orda fln neresi eserse artık

anadolu yakasında mı avrupa yakasında mı? iyi bari birde bebeğinle zor duruma düşme canım

anadolu yakasında mı avrupa yakasında mı? iyi bari birde bebeğinle zor duruma düşme canım

avrupa da evi mecidiyeköyde yok bebişi sıkıntıya sokmam hiç siz tarihi ayarlayın hafta sonu bile olsa uçakla gelir dönerim ben cidiyim heveslendim siz planı yapın bende işlerimi ayarliyim:lepi:

Balıkesir de de bir ayağımız orda artık kayınpeder köye taşındı yaz tatili yada bayramlarda da orda oluruz...Bende sana gelirim merak etme

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bu yaz geçerken uğrarsın sandım ama olmadı yani sizin plana uymazdı anıyorum ama bu tarafa yolun düştüğünde mutlaka beklerim.seni ve tabiki herkesi.

:roflol::roflol: kız ayfer cok guldurdun beni yazgı balıkesıre gelmenden bahsetmıyor, o geldiginde tekrar bulusuruz dedık ya, ona gelmez misin diye soruyorrrr :roflol:kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bu yaz geçerken uğrarsın sandım ama olmadı yani sizin plana uymazdı anıyorum ama bu tarafa yolun düştüğünde mutlaka beklerim.seni ve tabiki herkesi.

Balıkesire gelecektik son anda kayınpeder Gelibolu'ya ben geliyorum dedi.Hilal 3 aylıktı yollarda mahvolmayın diye o geldi...

tamam kızlar 9 ekim diyelim o zmaan cumartesi herkes ayarlasın bızım evde bulusalımmm super olur super olur ! cooook heyecanladımm yaaa sempatiksalakcinni
yaaaa yazgı sende o tarıhe ayarla gel olmaz mı ki fisfisfis

:roflol::roflol: kız ayfer cok guldurdun beni yazgı balıkesıre gelmenden bahsetmıyor, o geldiginde tekrar bulusuruz dedık ya, ona gelmez misin diye soruyorrrr :roflol:kaydirigubbakcemile3

biliyorum canım yazdıklarım geç ulaşıyor o geldiği zmanda gelirim elbet aksilik olmazsa....seve seve

tamam kızlar 9 ekim diyelim o zmaan cumartesi herkes ayarlasın bızım evde bulusalımmm super olur super olur ! cooook heyecanladımm yaaa sempatiksalakcinni

canım ayarlamaya çalışayım bakalım kaynanamlarında kütahya ya gitme durumu var ee aynı döneme denk gelirse eşim için çokzor o bir yumurta dahi kıramaz ondan kesin bişey diyemiyorum.bakalım kısmet.olmadı sözünü aldım ya benim içinde toplaşıcanız nasılsaaklinialirimsmile

9 ekim çok yakın bi tarih oldu yazgı sen ne zaman geçersin istanbula sana denk getireyim diğerleri zaten istanbulda ayarlarlar artık bizim için bişeyler

beşiktaş yada derbi bi maç olmazsa bnde gelirim canım sempatiksalakcinni malum kocamın yeni dükkanında lig tw war we maç günleri yoğun oluyor, burda hayatta durmaz.. hele bjk maçı ise sabahtan itibaren beşiktaş tıklım tıklımeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…