- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.781
tamam o zaman kızlar 9 ekim diyelim, cumartesi olması calısanlar acısından da kolay olur dıye dıyorum ama ıstersenız pazar da olabılır...
nilufer cım yazgıcım uzulmeyın sız gelınce de bulusuuruuzz sözzz kaydirigubbakcemile2
a.s.tamam ben geleyimde bir hepinizi görmek istiyorum.zaten inanın bu gelişimin asıl nedeni sırf sizleri görebilmek olacak.yoksa Alp le yolculuğu hemde tek başıma hiç gözüm yemiyoreyvahedigeldismile.Bazı mesajları göstermiyor bu forum bana.
Nilüfer'in mesajını Yazgı'nın alıntısından okuyabildim mesela.
Bir de sürekli bağlantım kopuyor, sinir oluyorum.
Yazgım, ben de senin gibiyimdir, üstüme geldi mi çok fena patlarım.
Sen gel İstanbul'a yeter ki, her gün buluşuruz :)
Nilüfercim bebek sahibi olmanın sorumluluğu, onu koruma stresi biraz ağor gelmiştir belki eşine, umarım zamanla düzelir ve seni daha fazla kırmaz.
tamam o zaman kızlar 9 ekim diyelim, cumartesi olması calısanlar acısından da kolay olur dıye dıyorum ama ıstersenız pazar da olabılır...
nilufer cım yazgıcım uzulmeyın sız gelınce de bulusuuruuzz sözzz kaydirigubbakcemile2
yazgı nezaman geleceksin yada sana göre ayarlayalım????
tarihi siz belirleyin bende geliyorum benim oğlan alışkın seyahate doğdudoğalı ankara istanbul mersin adana gezdi durdu evet bende gelicem bende bende
kızlarrr benım bır fıkrım var :sm_cool:
istanbul anneleri olarak gün yapalım, toplanalımmm nasıl olur ama hihoyyyt
işte tam tarih veremiyorumki ayfercim.bu yüzden sizede engel olmak istemiyorum.yoksam sen ben gelince buluşursak gelmez misin???:çok üzgünümhaoldumsmile
eşinle aran bozulmasın aman dikkat et Varmı İstanbulda kalabileceğin yer misafirimiz ol olmazsa
saol canım ya kardeşim orda ben sık giderim istanbula işte kocamla tarışmadığımız tek konu benim şehir dışına çıkmam birbirimizden arada sırda uzaklaşmak ikimize de iyi geliyo bende 2 ayda bir kaçarım biyerlere annem ankaralı akrabalar orda kardeşim istanbulda antepte okudum arkadaşlar orda fln neresi eserse artık
anadolu yakasında mı avrupa yakasında mı? iyi bari birde bebeğinle zor duruma düşme canım
aaaa gelmezmiyim gelirim İnşallah bir aksilik olmazsa....seve seve hemde
Balıkesir de de bir ayağımız orda artık kayınpeder köye taşındı yaz tatili yada bayramlarda da orda oluruz...Bende sana gelirim merak etme
aaaa gelmezmiyim gelirim İnşallah bir aksilik olmazsa....seve seve hemde
Balıkesir de de bir ayağımız orda artık kayınpeder köye taşındı yaz tatili yada bayramlarda da orda oluruz...Bende sana gelirim merak etme
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bu yaz geçerken uğrarsın sandım ama olmadı yani sizin plana uymazdı anıyorum ama bu tarafa yolun düştüğünde mutlaka beklerim.seni ve tabiki herkesi.
:roflol::roflol: kız ayfer cok guldurdun beni yazgı balıkesıre gelmenden bahsetmıyor, o geldiginde tekrar bulusuruz dedık ya, ona gelmez misin diye soruyorrrr :roflol:kaydirigubbakcemile3
kızlar aranızda bebeğine danino veren var mı?? abisi yerken tattırdım Eymen çok sevdi tekrar istedi. acaba versem bişi olur mu ki??
tamam kızlar 9 ekim diyelim o zmaan cumartesi herkes ayarlasın bızım evde bulusalımmm super olur super olur ! cooook heyecanladımm yaaa sempatiksalakcinni
yaaaa yazgı sende o tarıhe ayarla gel olmaz mı ki fisfisfis
tamam kızlar 9 ekim diyelim o zmaan cumartesi herkes ayarlasın bızım evde bulusalımmm super olur super olur ! cooook heyecanladımm yaaa sempatiksalakcinni
yaaaa yazgı sende o tarıhe ayarla gel olmaz mı ki fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?