- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.981
gunaydın kızlar
ay ben ebru sallı ıle plates yaptım :)))))))))))))))
şimdilik bi kuru günaydınlaa girip cıkıyorum..
cok işim var cok ev kalktı gidiyo..arada bakarım hepnzie muck
Ne günaydını kızlar, öğlen oldu, sizinde feleğiniz şaşmış anlaşılan :)))
yok canım bız 08 30 da kalktık oglusumla.babası uyandırdı bızı.yoksa ohooooo daha yatardık pasamla koyun koyuna
mrb annişler nasılsnz
Kerem de geçen haftadan beri gecede çok kez kalkıyoremmek falan kesinlikle istemiyor, kucağımda susuyor, çalışan annelerin çocuklarında olur bu diye okumuştum ama evdeki annelerin bebekleri de aynı, bilemiyorum valla nereye kadar gidecek böyle
hayırlı cumalar kızlar
bizim bu gecede yağız yine aynıydı zaten 1 de yatıyoruz,tabi ben uyuyamıyorum,
2,3 o arada yağız uyanıyo saat 4 ü buluyo uyumam
gündüzde11 de kalkıyoruz,ben anlamadım neden böyle
bu çocuk 4 gündür kurulu saat sanki geceleri durmuyo
3.diş nereden gelicek bilen varmı kızlar şimdi uyutayımda
ev berbat durumda toparlamam lazım.
Selam, yaramaz bir durum yok şimdilik, bebeklerin gece uykusu problemlerinden konuşuyoruz, sizde durumlar nasıl?
çok şükür bi sorunum yok annesini üzmüyo sincabım bi ek sorun beşik dar geliyo benim paşam hareketli olduğu için yerinde duramıyo 8 aylık olmasından kaynaklanıyodur herhalde babası kılıklı babasıda 7 aylık oda hiç durmaz yerinde başımı döndürür evin içinde oğlumuda yoldan çıkarıyo yayamazlarrrrkaydirigubbakcemile3
biz 1 saat önce aşımızı olduk geldik. :bbo: ama neden uyumuyo anlamıyorum. her bebeğe uyku yaparmış bizimki uyumuyo.gecede çok uyandı saatbaşı.bugün aşı olunca uyur dedim ama nerede.mızır mızır
selam canlar hepinizeopuyorumnanaktan.
sitede virüs var uyarayım sizieyvahedigeldismile.benim virüs programı bugün iki kez yakaladı hemde trojen.girmemem lazım ama dayanamıyorumki özlüyorum sizi..
benim oğlum neden gece uyumuyor?gece 1 de yattı sabah 8 gene ayakta ve gecede kaçkez uyandı bilmem:2:.
1-2 kez kalksa razıyım ben emsin uyusun gene.ama her kakltığında emmek istemiyor kucak istiyor.yaa ben gündüz razıyım herşeyede gece hiç değilse 4-5 saat kesintisiz uyuyabilsem kendimi toplayacağım..
Bosnacım, seni de beklerim Ankara ya, daha doğrusu Ankara ya yolu düşen herkese kapım açık arkadaşlar, umarım birgün hepinizle tanışma fırsatı bulurum, İklim çok aktif ama bir o kadarda mızmız, şimdi emeklemeyi geçtik sıralamaya başladık, yeni öğrendiği birşeyi sürekli yapmak istiyor, gece uyanıncada yatakta kalkıp kenarından tutuna tutuna yürümek ve oyun oynamak istiyor, bütün bunlarıda gece saat 2-3 gibi istiyor, sen düşün halimi artık :)))
Yazcım, benim kızda ne gece uykusu var ne gündüz, sürekli uyanık ve oyun oynamak isteyen, yürümek, emeklemek isteyen bir tip düşün, son bir haftadır anam ağlıyor tabiri caizse, ne oldu bu bebeklere anlamadım, önceden gece ya bir kez yada hiç uyanmazdı, feleğim şaştı valla..
Ay ne güzel yaa, 8:30 a kadar yatmak nedir bilmiyorum ben hiç, o nasıl bir duygu biri bana anlatsın, biz sabah 5-6 gibi ayaktayız:çok üzgünüm:delikafadulden
Kerem de geçen haftadan beri gecede çok kez kalkıyoremmek falan kesinlikle istemiyor, kucağımda susuyor, çalışan annelerin çocuklarında olur bu diye okumuştum ama evdeki annelerin bebekleri de aynı, bilemiyorum valla nereye kadar gidecek böyle
Selam, yaramaz bir durum yok şimdilik, bebeklerin gece uykusu problemlerinden konuşuyoruz, sizde durumlar nasıl?
Acaba, bebeklerimiz 6. ay ile birlikte bir geçiş dönemi mi yaşıyor ki, aklıma başka bişey gelmiyor, bir çoğumuzda durum aynı çünkü...
Pınarcım bu aralar Doruk da öyle.
3-4 aylıkken bile daha iyi uyuyordu.
Şimdi uyusa bile, uykusunda ağlıyor, bağırıyor, kucak istiyor.
Sabahları saçma sapan saatlerde uyanıyor, uykusunu alamadığı için aksi ve suratsız oluyor.
Bunlar da geçecek elbet :)
..
inşallah geçecek canım boshayallersmile[/COLOR]
Eymen beylerin uykuya karşı bi alerjisi var malesef( ben artık herkesi uyarıcam çocuğunuza Eymen ismini vermeyin diye:))
Ay ne güzel yaa, 8:30 a kadar yatmak nedir bilmiyorum ben hiç, o nasıl bir duygu biri bana anlatsın, biz sabah 5-6 gibi ayaktayız:çok üzgünüm:delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?