- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.601
Valla ben de beslenme tablolarını yadırgamakla birlikte yorum yapmaktan kaçınıyorum, herkesin kendisinin de doktorunun da bir bildiği vardır diye...
Ama köfte makarna falan biraz fazla gibi geldi bana da, ne yalan söyleyeyim...
amanın böyle beslenme programını da ilk defa görüyorum o ne biçim kahvaltı öyle yumurta bayat ekmek ve sulmaz: ayrıca çocuk 10.5 kg olmuş makarnaya mı başlayacaksın Allah Allah çok ilginç, ayrıca akşam köfte falan ? sizin doktorla bizim doktorlar farklı gezegende yaşıyor herhalde kaydirigubbakcemile2
kırmızı et!!! süper besleyici faydalı bir besin neden fazla olsun?
bncehemen hemen herşeyden yemeli 6 ayını bitirmiş bir bebek.. zaten 8,9 aydan sonra aile sofrası diyor tüm uzmanlar!
ewt yoğurt çok tok tutmuyor.. bende ardından hemen emziriyorum yada başşka bişey.. yoğurt ne yapar ki yaa! o yüzden içine bnde cicibebe, muz katıyorum
valla kadın iki hafta geç gittik diye kızdı bile bilmiyorum boshayallersmile ki ben bu saate kadar sadece emzirdim bana şimdi çocuğuma yükleniyorum gibi geliyor birden ama listeyede uymasam açmı kalıcak kaygısı var amannnnn ben istifa edicem yaaa bu ek gıda işinden :gitme:
mirmirmirmir deniz bunları yese ben daha ne isterim dün yarım bardak çorba içti diye neredeyse sevinçten takla atacaktım :çok üzgünüm:
evet yoğurt hiç tutmuyor...hem sade olunca emirhan yemiyor....
köfte makarna banada biraz fazla geldi,,ama demekki senin bebeğini kaldırabilecek olarak gördki verdi dr....
inşallah oda yer...
ya kızlar birde ben mama sandalyesinin tepsisine az su döküyorum...o onunla oynarken ben kolay yediriyorum yemeğini....
Herkes farklı şeyler yapıyor, sen de zamanla öğrenirsin çocuğunun yeme konusundaki huyunu suyunu da bana çok çok ilginç geldi, yorum yapmadan edemedim. bu tabloyu vadideki zambak görse "ver ver ben de veriyorum bişeycik olmaz" der, merlike görse "aman allahım ne yaptın derhal anne sütüne dön" der, ay yazarken bile güldüm :)
selam canım arkadaşlarım we ağlama duwarım:sinifsinif: hemen açtım topici kocam hakkıbda şikayetlerimi sıralamak içinbeni sinir krizlerine sokup lafını sayıp defolup gitti.. nefret duyuyorum ona karşı, onu yok etmeyi istiyorumalsanaalsanasmile
dün gece içip içip geliyor gözleri artık sarhoşluktan pörtlemiş halde öksürüyor hastayım diyor uyuyor! sabah dükkan açtı ben giyiniyodum 11e doğru geldi çay istedi annemden, sonraçayı geri getrdi bu ne yaa dedi! açık olmuş diesonra ben koyu yaptım getirdim diyor ki hastayım diyorum ölüyoruum diyorum bi çorba wermiyosunuz, dükkanda dur ben gidip dışarda yiyeceğim falan filan dedi bnde alkol içmeyi biliosun ama dedim 1lere kadar o zamn hasta değilsin!
uff yaa allahın cezası dilerim hakettiğini bulursun benden we yawrumdan uzak.. seni çok sewiyorum ama midemi bulandırıyosun artık sana tahammülüm hiç kalmadımafoldumben
handecim seni o kadar iyi anlıyorum ki hissettiklerini:gitme: ama hiç bişeyin senin kendini değersiz hissetmene sebep olmasına izin werme!
kilolarını takıntı yapma kalıcı sorunlar değil onlar bnde 10kilo fazlam war hiç bir şeyi beğenerek giymiyorum çıplak halde kendimi görmkten nefret ediyorum ama biliyorum gidecekler bendenbayanssulusmile
ben süt olsun die habire yemekten wazgeçtim zaten bol sıwı tüketmeye çalışıyorum! süt öyle böyle oluyor işte!
umarım düzelir sen de bırak muhattap olma sen geceleri demirin odasında yat onun kaçmasına fırsat werme.. anlasın o da pislik!
ya acaba başka biri mi war?
senin kocan sudanda değilmiyd yawyasakkelime
wuuu şişman we çapkınnnnguclubacismilesositososito
sewişme hacmide ne oluyor öyledelikafadulden
daha gitmedi burdaki işlerini halledip inşallah :Saruboceq:bu hafta gidick
eline verdiğim salatalık domates yada ekmeği kemiriyor sadece ne çiğnemesi, biz yoğurt meyve püresi çorba ve muhallebideyiz hala ama benimki daha alıtı ayı dolduralı bir hafta bile olmadı ay çok mu yavaş ilerliyorum acaba eyvahedigeldismile
geldim doktordan psiko doktor el kadar bebemden beyin tomografisi istedi yok artık deyivermişim adam dondu kaldı dayanamadım dedim ne tomografisi gölem altında tutun yeter bana e tama zaten önemli bişeyi yok gözlemleyelim o zaman dedi laelaelaelaelaepeki ben bidaha bu doktora gidermiyimklava:
Kestane kebap acele cevap...
Konuya ortasından dalıyorum ama çıldırma noktasındayım artık, kızım 2 haftadır altını değiştirirken çığlık çığlığa bağırıyor, kendini kasıyor, hemen emekleme pozisyonuna geçip kaçma derdine düşüyor, az evvel doktordan geldim, bişeyi yok dedi, sizinkilerde yapıyor mu, niye böyle yapıyor acaba şaşırdım kaldım, altını zorla bir şekilde bağladıktan sonra susuyor, oyun oynamaya devam ediyor hiç bişey olmamış gibi..
geldim doktordan psiko doktor el kadar bebemden beyin tomografisi istedi yok artık deyivermişim adam dondu kaldı dayanamadım dedim ne tomografisi gölem altında tutun yeter bana e tama zaten önemli bişeyi yok gözlemleyelim o zaman dedi laelaelaelaelaepeki ben bidaha bu doktora gidermiyimklava:
aynı dert bizdede var canım hep kaçmaya çalışıyor eşşek sıpası hele banyodan sonra tam bi işkence eline onu oyalıcak farklı şeyler veriyoruz işe yarıyor canım mesela dün naylon poşeti ucunu bağlayıp verdim hışır hışır değişik geldi öyle bağlıyabildim ondan öneciki gün pişik kremimizdi oyuncağımız hergün değişik bişeyle ilgisini oraya vermesini sağla canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?