2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kırmızı et!!! süper besleyici faydalı bir besin neden fazla olsun?
bncehemen hemen herşeyden yemeli 6 ayını bitirmiş bir bebek.. zaten 8,9 aydan sonra aile sofrası diyor tüm uzmanlar!

gülsan sana da cevap yazmıştım ama silinmiş, buraların standart havası bunlar, ben de doğu görevi için gelmiştim ama rotasyon affı yüzünden sıkışıp kaldım, yeni geldiysen buralara hemen kendine bir klima al ve çocuğunu alıştırmaya bak kışın da lazım olacak buralarda soba kurmak delilik soba hasta ediyor çocukları yakınca aşrı sıcak oluyor hava çok soğuk olmadığı için o yüzden çocuklar çok hasta oluyort ilk yıl

öyle valla canım siz yazdıkça ben şaşırıyorum bizimki mamanın lafını bile etmiyor valla cici bebe muz kesinlikle kahvaltıyada ek pekmez peynir filan veriyim diye sordum sekizinci ayda bi ayınız daha var dedi napayım ben şimdi

kırmızı et!!! süper besleyici faydalı bir besin neden fazla olsun?
bncehemen hemen herşeyden yemeli 6 ayını bitirmiş bir bebek.. zaten 8,9 aydan sonra aile sofrası diyor tüm uzmanlar!

evet tatlım bizim dr. teyzede böyle söyledi iki ay sonra tuzsuz olmak kaydıyla sizinle beslenicek dedi eyvahedigeldismile

ewt yoğurt çok tok tutmuyor.. bende ardından hemen emziriyorum yada başşka bişey.. yoğurt ne yapar ki yaa! o yüzden içine bnde cicibebe, muz katıyorum

evet yoğurt hiç tutmuyor...hem sade olunca emirhan yemiyor....

köfte makarna banada biraz fazla geldi,,ama demekki senin bebeğini kaldırabilecek olarak gördki verdi dr....

mirmirmirmir deniz bunları yese ben daha ne isterim dün yarım bardak çorba içti diye neredeyse sevinçten takla atacaktım :çok üzgünüm:

inşallah oda yer...

ya kızlar birde ben mama sandalyesinin tepsisine az su döküyorum...o onunla oynarken ben kolay yediriyorum yemeğini....

ya kızlar birde ben mama sandalyesinin tepsisine az su döküyorum...o onunla oynarken ben kolay yediriyorum yemeğini....[/QUOTE]

aaaa çok mantıklı valla kaydirigubbakcemile5 hemen deniyeyim çünkü bizimki hiç sevmiyor mama sandalyesinde oturmayı, eline oyuncak veriyorum hepsini ağzına soktuğundan oyuncaklar da çorba yoğurt falan oluyor

benim kocamda böyle yapıyor ben sinir oluyorum dozunu fazla kaçırıyor bizimki :umursamaz:

ayyy gene çok güldüm buna aylin heekaydirigubbakcemile3

ALP kesin aç kalıyor bu listeleri görüncekaydirigubbakcemile3 böyle düşünmemek imkansız.ben sabahları meyve püresi veriyorum 11-11,5 gibi.sonra 2 ye 3 kadar annesütü ki başka bişey versem yemiyor.sonra o saatlerde çorba veriyorum oda iki gündür nedense içmiyor.sonra gene akşam 6 ya kadar süt,ozamanda yoğurt veriyorum.bazı akşamlar 8 -8,5 gibide milupanın sütlü tahıllı karışımından.ki buraya düzenli bir liste yazdım ben ALP çoğu zaman burdaki öğünlerden birini es geçiyor.ama enson 15 gün önce 8 kiloydu.bence de bu az değil.tabii herkes kendi bildiği gib yapar ben sadece şaşırdığım için yazıyorum bunları.makarna,köfte falan duyunca,yazılan listeleri okuyunca şok oldum şimdi:bbo:.

temizlik şimdi bitti.birazdan sıra benim bakımımda.sonrada ALP LE beraber banyo keyfiiizemuszemus

yaa canlar bir sorum olacak.diyorsunuz ya çoğunuz işte pilav,ekmek,makarna,köfte yani taneli yada lokmalık şeyleri veriyormuşsunuz ben vermiyorum yutamaz falan diye.ama anladığım kadarı ile doktorlarda veriyor.bende vermeye başlamalı mıyım?ama benim oğluş öğürüyor.dur en iyisi ben yarın doktora gideyim.

ben bu konu kafamı çok karıştırıyor diye kendi doktorumuzdan hariç bide özellikle diyetisyen doktorada gidiyorum arkadaşlarım o dr teyze veriyor listemizi belki kiloya göredir iki hafta sonra sorarım tekrar ama aya göre çünki çiğnemeye geç kalmışız bi kaç ay sonra sizinle sofraya oturucak diye kızdı valla verdiği liste bu eyvahedigeldismile

eline verdiğim salatalık domates yada ekmeği kemiriyor sadece ne çiğnemesi, biz yoğurt meyve püresi çorba ve muhallebideyiz hala ama benimki daha alıtı ayı dolduralı bir hafta bile olmadı ay çok mu yavaş ilerliyorum acaba eyvahedigeldismile

valla biz doktora cuma günü gittik ve altı ay üç hatfa dört günlüktük böyle liste verdi herkesin besleme şekli ve doktor tavsiyeleri farklı canım panik yapma doktoruna danış bilmiyorumkismile

Kestane kebap acele cevap...
Konuya ortasından dalıyorum ama çıldırma noktasındayım artık, kızım 2 haftadır altını değiştirirken çığlık çığlığa bağırıyor, kendini kasıyor, hemen emekleme pozisyonuna geçip kaçma derdine düşüyor, az evvel doktordan geldim, bişeyi yok dedi, sizinkilerde yapıyor mu, niye böyle yapıyor acaba şaşırdım kaldım, altını zorla bir şekilde bağladıktan sonra susuyor, oyun oynamaya devam ediyor hiç bişey olmamış gibi..

geldim doktordan psiko doktor el kadar bebemden beyin tomografisi istedi yok artık deyivermişim adam dondu kaldı dayanamadım dedim ne tomografisi gölem altında tutun yeter bana e tama zaten önemli bişeyi yok gözlemleyelim o zaman dedi laelaelaelaelaepeki ben bidaha bu doktora gidermiyimklava:

Tabiki gitmezsiinnnn... Bende az evvel doktordan geldim, kendi doktorumuz değil en yakınımdaki polikliniğe götürmüştüm, soru soruyorum, bilmiyorum diyor doktor, ben bilsem zaten size gelmezdim dedim, deli mi ne yaaa...

aynı dert bizdede var canım hep kaçmaya çalışıyor eşşek sıpası hele banyodan sonra tam bi işkence eline onu oyalıcak farklı şeyler veriyoruz işe yarıyor canım mesela dün naylon poşeti ucunu bağlayıp verdim hışır hışır değişik geldi öyle bağlıyabildim ondan öneciki gün pişik kremimizdi oyuncağımız hergün değişik bişeyle ilgisini oraya vermesini sağla canım

iyi demişsin canım :))) tatlım düştümü bebişin hayırdır bencede bi daha gitmezsin boshayallersmile

Ohhhh çok şükür bende bir tek bende var sanıyordum, eline oyalanacak bişeyler verirsem tamam, hiç umurunda değil altımı değişiyor üstümü ama elinde bişey yoksa yada birileri onunla konuşup oyalamıyorsa yıkıyor ortalığı...

Peki kıyafetlerini değiştirirkende yapıyor mu senin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…