- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.621
Kestane kebap acele cevap...
Konuya ortasından dalıyorum ama çıldırma noktasındayım artık, kızım 2 haftadır altını değiştirirken çığlık çığlığa bağırıyor, kendini kasıyor, hemen emekleme pozisyonuna geçip kaçma derdine düşüyor, az evvel doktordan geldim, bişeyi yok dedi, sizinkilerde yapıyor mu, niye böyle yapıyor acaba şaşırdım kaldım, altını zorla bir şekilde bağladıktan sonra susuyor, oyun oynamaya devam ediyor hiç bişey olmamış gibi..
Ohhhh çok şükür bende bir tek bende var sanıyordum, eline oyalanacak bişeyler verirsem tamam, hiç umurunda değil altımı değişiyor üstümü ama elinde bişey yoksa yada birileri onunla konuşup oyalamıyorsa yıkıyor ortalığı...
Peki kıyafetlerini değiştirirkende yapıyor mu senin ki?
iyi demişsin canım :))) tatlım düştümü bebişin hayırdır bencede bi daha gitmezsin boshayallersmile
temizlik şimdi bitti.birazdan sıra benim bakımımda.sonrada ALP LE beraber banyo keyfiiizemuszemus
yaa canlar bir sorum olacak.diyorsunuz ya çoğunuz işte pilav,ekmek,makarna,köfte yani taneli yada lokmalık şeyleri veriyormuşsunuz ben vermiyorum yutamaz falan diye.ama anladığım kadarı ile doktorlarda veriyor.bende vermeye başlamalı mıyım?ama benim oğluş öğürüyor.dur en iyisi ben yarın doktora gideyim.
Konuya ortasından dalıyorum ama çıldırma noktasındayım artık, kızım 2 haftadır altını değiştirirken çığlık çığlığa bağırıyor, kendini kasıyor, hemen emekleme pozisyonuna geçip kaçma derdine düşüyor, az evvel doktordan geldim, bişeyi yok dedi, sizinkilerde yapıyor mu, niye böyle yapıyor acaba şaşırdım kaldım, altını zorla bir şekilde bağladıktan sonra susuyor, oyun oynamaya devam ediyor hiç bişey olmamış gibi..
slm aanneler ve melekleri umarım iyisinzdir
ACİL bir sorum olcak bebebğim kucaüüğıma alınca göz teması pek kurmuyor ama yerde yatırınca mama yedirince ismiyle çağırınca gözlerime bakıyor kucağımdayken kafasını ceviriyor ayyyy içime nasıl bir kurt düştü allaım esirgesin otizm belirtilerimidir diye siiznkilerde de varsa rahatlıycam olumuki kücük bebeklerde ağzımla fallan ses cıkarınca bakıyor yüzüme ama sessiz kalınca yüzünü veiiriyor gözlerime bakmıyor
Ohhhh çok şükür bende bir tek bende var sanıyordum, eline oyalanacak bişeyler verirsem tamam, hiç umurunda değil altımı değişiyor üstümü ama elinde bişey yoksa yada birileri onunla konuşup oyalamıyorsa yıkıyor ortalığı...
Peki kıyafetlerini değiştirirkende yapıyor mu senin ki?
canlı şahidim walla İklimin ağlamasına.Böyle ama bizim kızda böyleydi sonra alıştı ben onu susturmak için şarkılar söylüyordum walla..Şimdi altını açınca hoşuna gidiyor birtek giydirme sorunumuz var giyinmeyi sevmiyor....
benim oğluş ta altının açılmasını ve soyunmayı seviyor ama altını bağlamamdan ve giydirmemden nefret ediyor
ya altını açtım mı benimkide elini pipisine atıyor bağlatmıyor oynayıp duruyor babasına çekecek keratasempatiksalakcinni
slm aanneler ve melekleri umarım iyisinzdir
ACİL bir sorum olcak bebebğim kucaüüğıma alınca göz teması pek kurmuyor ama yerde yatırınca mama yedirince ismiyle çağırınca gözlerime bakıyor kucağımdayken kafasını ceviriyor ayyyy içime nasıl bir kurt düştü allaım esirgesin otizm belirtilerimidir diye siiznkilerde de varsa rahatlıycam olumuki kücük bebeklerde ağzımla fallan ses cıkarınca bakıyor yüzüme ama sessiz kalınca yüzünü veiiriyor gözlerime bakmıyor
Korkma bişey yok, ben kucağıma alınca babasına bakıyor ben de üzülüyordum bana bakmıyor işe gidiyorum diye küsüyor herhalde diye ama babasına gidince dönüp bana bakıyor, seninki de öyledir, bunların her biri ayrı cins merak etme opuyorumnanaktan
ayyy canımm yaaa aynııs bugün int otizmi okudum göz kaçırma yazıyor benşimkiside aynı öyle bbasına gidince bana abendeyken babaya bakıyor ay bugün kafayı yiycektim nerdeyse okudukça ya varsa demekten canım ya içime su döktün bir nebze
Çocuk hareketli diyorsun o zaman niye otizmi düşünüyorsun, ya bunlar daha çok ufak ,algıları, görüş kabiliyetleri yavaş yavaş artıyor, hemen kötüye yorma, yatır çocuğu sırtüstü yatağa tepesinden bak bakalım senin gözlerine bakıyor mu?
Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim, içim rahatladı, çok şükür, geçici birşey o halde, bende işi taaa çocuk psikolojisine kadar vardırmış durumdaydım, şimdi takmayacam artık..
Semraöğretmen, bu aylarda daha yeni yeni göz teması kurmayı öğreniyor bebekler, telaşlanma, benim kızımda kucağımda iken gözüme bakmaz, arada kafasını çevirip kimin kucağındayım diye kontrol eder sadece, direk karşıya bakabiliyor, sende içini ferah tut, ama çok kuşkulanıyorsan takip et bir süre daha ve doktora götür için rahatlasın, anne olmak bu işte, en ufak şeyde nasılda panikliyoruz, hayırlısı ile bir büyüseler..
Katı gıda veremeyen anneler, benim görümcem de uzun süre vermemişti, boğazında kalır bişey olur diye, şimdi çocuk 2,5 yaşında hala yiyemiyor kusuyor, yavaş yavaş alıştırın, korkmayın, benim kızım 4 aylıktan beri ekmek yiyor, şimdi dişi bile yok ama salatalık, yeşil soğan, biber yiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?