2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oooo canımcım sen baya hak etmişsin ki zaten eksrta izin vermemişler sadece izinlerini birleştirmişsin baksana süt iznini bile topluca almışsın ... ama iyi işte bebeğin baya bi zaman geçirmiş senle .. işler yoluna gireer dert etme çok bunaldığında bebeğinin bir resmine bka ne güzel olur sana hayat ...

canım bende çok kızıyorum bizim işyerine herkesin ebbeğine bakmaya gittiler benim selinime sadece hastanede ziyaret ettiler yani bana bir tane daha ziyaret borçlular ...

ya selin çok zayıf görsen resimerldeki gibi hiç değil birde büyüdükçe çirkinleşti zilli küçüklük hallerini daha çok seviyordum ben ya sizede oluyormu sanki yeterince sevmemişim gibi geliyor selini.. hani kşke daha çok öpseydim o yankalrdan dudaklardan diyorum ... gerçi zarralı diyede genelde totosunu öperdik hep ama :))

Selam millet, noluyo yaw buluşmamızdan rahatsılık duyanlar mı var, e onlar da gelinler o zamanaklinialirimsmile

ya çekememek değilde kıskandık hani cuma cuma biz gelemiyoruz diye üzüldük yarın olsa mesela eşim cevahirin arka sokağında çalışıyor yarında mesaiye gidecek benide bırakır iş çıkışı alırdı süper olurdu...

VAlla kızlar biz kadınlardan hiçbir şey olmaz olmuyor. Bu kadar anneyiz bu kadar doğurmuş kadın var. GElin birlik olalım bir hareket başlatalım ya da başlatana destek olalım şu doğum iznini uzatmak için bir şeyler yapalım ama nerde... Emzirme reformu diye bir şey var. Bozuk plak gibi habire ondan bahsediyorum bizim iş yerinde benden 6 ay önce doğurmuş bir arkadşa var ona söyledim mesela tınlamadı bile. Ya sen istemez miydin evladınla en az 6 ay bir arada olmak. İsterdin tabii. Ama sen uğraşmazsan kimse seni 6 ay evladınla bir arada tutmaz. Ben ona destek versem ne olacak dedi. Hiç bir şey yapamazsan git altına imza atta sayı çoğalsın. Senin için çaba harcayacak olanlar için o imza çok önemli dedim. Havaya konuştum..

canım bence ayline özel yüklenme çünki hepimiz birşeyler söyledik ve anlattığın şey hepimiz evli kadınalr olduğumuz için hassas bir konu idi ah yazık iyi yapmış diyemedik... ha işin öbür tarafından da bakarsane ğer inşallah ablan bu durumdan kurtulur demeyi ailen için dua etmeyide ihmal etmedik .. bence böyle alınganlık yapma hepimiz neler paylaşıyoruz ... kırdıysak seni elbette özür dileriz.. ama bu sohbetlerdeki amaç sana vede ablana yönelik değildi kimse ablana değil bu yaşanmışlığa yönelik konuştu elbette seninde ablan olabilir bu benimde... hem hepimiz bir aileyiz sende en az biizm kadar kızmamışmıydın...

benim bebiştede ilk zamanlar vardı tıkanıklık zamanla azaldı şimdi grip dışında fena diil nees alışı bu arada bi multi tabs konusu geçmiş bize doktor 1 ölçek verdi neden herkes farklı kullanıyo prospektüstede 1 ölçek yazıyo bu aya:uhm:

günaydın kızlar bugün başağrısıyla uyandım hala çatlıyo başım ata sabah uyandı biraz azdı ve şimdi yine uyuyor

dünden beri ara ara durup dururken ağlamaya başlıyo sanırım canı çok yanıyo şu yandan çıkan diş zorluyor gel bile sürdürmüyo yemek yerken mutlaka ağlıyo bir türlü çıkamadı şu diş
gülşah buarada geçmiş olsun kuzuya zor bir gece geçirmişsiniz umarım biran önce iyileşir

aslında sadece çaba harcayana verilse bir kaç hak o zaman herşeyde ehrkes birlik olurdu buda hiç bir devletin işine gelemez ki :)): ) ama mücadeleci ruhların yılmammsı gerktiğinden yanayım ... dur ben burda bi kaç tane imza alayım şu emzirme reformu için... ama ben şöyle diyroum bir dilekçe oluşturalım ve bunu herkes bulunduğu yerden posta yoluyla yada faksla email le bakanlığa ulaştırsın bak o zaman daha ent bi hareket olur bence ????

Gülşan bak bu sayfada var otribebe ve nasıl kullanıldığı hakkında bilgi...

https://www.eczanem.com.tr/Otribebe_Nazal_Bebe_Aspiratoru-urun5348.html
çok teşekkür ederim canım. ben doğumdan önce buna benzer bişey almıştım bebedorun ama hiç kullanmadım taşınırken kimbilir nereye koydum. kullanışlı bişeye benziyo bugün alayım hemen. mertte burnuna dokundurtmuyo belki buna izin verira.s

canım burda dertlerimizi tabiki paylaşıcaz. hassas bi konu bence, ama herkesin düşüncesine saygı göstermemiz lazım. kimse seni üzmek istememiştir eminim. biz olayın dışından yorum yaptık sadece ama asla niyetimiz ablana hakaret etmek yada yargılamak değildi. seni üzecek bişey söylediysem kendi adıma özür dilerim:teselli:

canım doktora götürsen bi belki diş değildir başka bir sııntısı vardır bak bizde sleini diş sanıyorduk ama ağzı mantar olmuş onun sıkıntısını çekmiş ...

bende herşeyye hayatımdan bir örnek bulabiliyorum :):): )

Son düzenleme:

Evet çok hemde çok kızdım.Emin ol o da kendine kızıyordur bu duruma geldiği için.Bir gün anlayacak.İnş. geç olmadan herşeyi kaybetmeden aramıza döner mutlu bir yuva kurar...Aylinle konuştuk sadece ayline yönelik değildi.Kırgınlığım bir an konunun dalga konusu olmasıydı.Ama diğer taraftanda her ne kadar yanlış olsada masaya yatırıp hırpaladığımız kişide en nihayetinde bir kadındı.Hepimiz bir olup o kadını(benim kanımdan olan ablamı)aslında içimizden en ağır sözcüklerle aşağıladık her ne kadar buraya yazmasakta.İçinizden neler geçtiğini biliyorum.Aylin sadece o an sizin sesiniz oldu.Yoksa zaten daha ağır sözler söylemeyecekmiydiniz?

söylediklerine katılıyoruma.s kaydirigubbakcemile3
canım çok sağol. bencede geçmezse dr götür bizde diş sanıyorduk ama faranjit çıktı. inşallah diştir ve çabucak çıkar canı yanmasın kuzumuna.s

Önemli değil ben ablama ve bize yaşattıklarına kızıyorum.Kime ne anlatayımki?Anlatsamda zaten çareden çok dert oluyor bana anlattığım herkes.Kulağımı gözümü kapasam daha iyi sanırım.Kendi yıprattı zaten yeterince beni üzerine birde anlattıklarımla yıpranıyorum.Neyse bende alınganım belki.Yada ağır geldi birden bu kadarı... Kendinizi benim yerime koymadan anlamak mümkün değilki.Ne anlatsam boş şu an.......

Biz Emel le barıştık vereliniortak konuyu da uzatmayalım artık isterseniz sevgili arkadaşlarım, gördüğünüz gibi ne kadar kibar ve hafif bir üslupla yazdım sengözlerimebaksanab

Ayfercim tabi hakkını almışsın, çok şükür ki alabilmişsin, emeklerinle fazlasıyla hak etmşsin zaten.
Keşke hepimiz alabilseydik bütün haklarımızı...
Amaaan yine girmeyecem bu konuya, hala kanayan yara benim için...

Sağol Gülşancım...
Şark görevinden önce nerede yaşıyordunuz siz?

Emel, kimsenin seni üzmek, kırmak gibi bir niyeti yoktu eminim. Lütfen yazılanları kişisel alma, hepimiz birbirimizin derdi ile üzülüyoruz. Sadece konu hassas olduğu için, burada kendisi ya da ailesi böyle şeyler yaşamış arkadaşlar olduğu için, konu biraz dallanıp budaklanmış olabilir. Sen uzaklaşma bizden, seviyoz biz seni ...

Konuşalım canımcım...

KK günü, süpersin Esrin :enbuyukkk:

Emel konuyu burdan uzatmamak adına sana özelden mesaj attım.

Aylin, cidden tebrik ederim, en doğrusunu yapmışsın, bayılıyorum bu duyarlılığına...

Evet evet, çok özendim buluşmaya, içim gitti valla...

Çirkinleşir mi hiç Fatoş ya, saçmalama, mis gibi bebik...
Çok çabuk büyüyorlar ve kaçırmışım hissi bende de oluyor tabi. Daha çok kudurmak, daha çok mıncıklamak, koynuma alıp uyumak, kucağımda gezdirmek istiyorum, büyüyünce çok özlücez bebekliklerini...

Şebnem geçmiş olsun...

Biliyorum.Bende kasıtlı olarak yapmamıştım.Şebnemin durumundan başladı oralara kadar uzadı konu.Evet alındığım yeri çok iyi yakalamışsın.Hepimiz tepki gösterdik fakat birden ablamı evli erkeklere musallat olan biri gibi görüldüğünü düşündüm bu nedenle kırıldım.Bu çok uzun bir mevzu aslında.Aynı şeylerin daha fazlasını o da yaşadı.Ama başkasınada yaşatıyor asıl gariplik orda.O başkasıda bir öğrensede rahatlasak... En azından sebebi biz olmamış oluruz...

Şebnemcim sana da Ata'ya da geçmiş olsun.

Haklısın Fatma ama bizim sistemimiz doğruyu söyleyeni 9 köyden kovmak üzerine kurulu... Valla emzirme reformunu için bir beyin takımı oluşturuldu. Hatta etkinlik bile yapıldı geçen cuma Kadir Has üni. Gidip 20 anne toplu emzirme eylemi yaptı. Hafta sonu olsa bende gidecektim. Ses getirmek için uğraşıyorlar. Uzun soluklu bir iş. 20 değil de 100 anne toplanabilseydi haber bültenlerinde çıkardı kesin.

Neyse ben iyileşemiyorum 1 haftadır.Ne geçirdiğimide bilemiyorum.Burnum tıkanıyor boğazım acıyor terliyorum ateşim var yorgun halsizim.Sürekli ilaç içiyorum iki gün toparlıyorum sonra tekrar sil baştan başlıyor.Doktora gitmek istemiyorum iğne verir şimdi.En fazla 1 hafta sürmezmi bir hastalık?Bu neden bu kadar uzadı anlamadım... Şu an oturduğum yerde şakır şakır terliyorum yanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…