- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.961
Evet çok hemde çok kızdım.Emin ol o da kendine kızıyordur bu duruma geldiği için.Bir gün anlayacak.İnş. geç olmadan herşeyi kaybetmeden aramıza döner mutlu bir yuva kurar...Aylinle konuştuk sadece ayline yönelik değildi.Kırgınlığım bir an konunun dalga konusu olmasıydı.Ama diğer taraftanda her ne kadar yanlış olsada masaya yatırıp hırpaladığımız kişide en nihayetinde bir kadındı.Hepimiz bir olup o kadını(benim kanımdan olan ablamı)aslında içimizden en ağır sözcüklerle aşağıladık her ne kadar buraya yazmasakta.İçinizden neler geçtiğini biliyorum.Aylin sadece o an sizin sesiniz oldu.Yoksa zaten daha ağır sözler söylemeyecekmiydiniz?
Şebnemcim sana da Ata'ya da geçmiş olsun.
Haklısın Fatma ama bizim sistemimiz doğruyu söyleyeni 9 köyden kovmak üzerine kurulu... Valla emzirme reformunu için bir beyin takımı oluşturuldu. Hatta etkinlik bile yapıldı geçen cuma Kadir Has üni. Gidip 20 anne toplu emzirme eylemi yaptı. Hafta sonu olsa bende gidecektim. Ses getirmek için uğraşıyorlar. Uzun soluklu bir iş. 20 değil de 100 anne toplanabilseydi haber bültenlerinde çıkardı kesin.
Emel ters bir örnek vereceğim. Burada kayınvalidelerden söz ediliyor. Hepbirlikte sayıyoruz kayınvaidelere. Hiçkimse neden kayınvalideme saydın demiyor. Çünkü kayınvalide...Onon yanlışına istediğin küfrü bas. Ama söz konusu abla olunca iş değişiyor. Burada ablana kötü bir şey diyen olmadı ablanın yaptığı eyleme sayıldı. Böyle bir şey yapanı görsem yolda çeviririm denildi. Bu da doğal br tepki. Yanlış kınanır. Sen ablana kıyamıyorsun haklısın. Söylenilenleri ablanın üzerine alma ablanın yaptığı eyleme al. Kaldı ki sen kendin de söylüyorsun kızdığını yanlış olduğunu...
Gerçi kaynanasını savunanda var.Ablamı ve onun gibileri Allah ıslah etsin başka diyecek bir şey bulamıyorum.
benim bebiştede ilk zamanlar vardı tıkanıklık zamanla azaldı şimdi grip dışında fena diil nees alışı bu arada bi multi tabs konusu geçmiş bize doktor 1 ölçek verdi neden herkes farklı kullanıyo prospektüstede 1 ölçek yazıyo bu aya:uhm:
Asla aynı şeyler değil benzer şeylerdir en fazla yaşadıklarınız.Ablamı savunmuyorum sadece aşağılandığını düşündüğüm için kırıldım.Kimse böyle bir yanlışın içinde olmak istemez.Bende evliyim tepkiliyim fakat asla bu kadar ileri gidemedim.Her aldatılma nedneiyle boşanan kadının gidip başka evli erkeklere musallat olabileceğini düşünmedim.Ki zaten bunun için dul olmak gerekmiyor içinde varsa bekar bir kızda çok rahat yuva yıkabiliyor.Mesele benim ablam değil... Dün bende dahil hepimiz tepki gösterdik yaptığı şeyin yanlışlığına.Hayatının o kısmı asla affedilebilir değil.Fakat en nihayetinde bunun içinde yaşayan bizleriz.Bu bizde sıkıntı yaratmışken birde başkaları tarafından alay konusu olmak kırıcıydı.2 yıldır burda sizlerleyim hanginize bu konuda tek kelime ettim? Hiçbirinize.Ne yazıkki hepimizin içinde yaşanıyor bunlar.Çok da gözümüzü kapatacağımız bir problem değil.Empati yaparsak aynı durumda benim yerimde olsaydın ablanın yaptığı hata için bu kadar üzülmene rağmen birde kazara burda paylaştığında aynı şeyler sana yazılsaydı ne yapardın?
aylinin içine alien girmişBiz Emel le barıştık vereliniortak konuyu da uzatmayalım artık isterseniz sevgili arkadaşlarım, gördüğünüz gibi ne kadar kibar ve hafif bir üslupla yazdım sengözlerimebaksanab
Biliyorum.Bende kasıtlı olarak yapmamıştım.Şebnemin durumundan başladı oralara kadar uzadı konu.Evet alındığım yeri çok iyi yakalamışsın.Hepimiz tepki gösterdik fakat birden ablamı evli erkeklere musallat olan biri gibi görüldüğünü düşündüm bu nedenle kırıldım.Bu çok uzun bir mevzu aslında.Aynı şeylerin daha fazlasını o da yaşadı.Ama başkasınada yaşatıyor asıl gariplik orda.O başkasıda bir öğrensede rahatlasak... En azından sebebi biz olmamış oluruz...
evet tabiki aynı şeyleri yaşamadık ama anlatmak istediğim onu anlayabildiğimdi bencede uzatmaya gerek yok ama alınganlık etmişsin ablan için erkeklere musallat olan biri gibi düşünmemiştim kimsenin de düşündüğünü sanmam sen yine anlat bize paylaş ki azalsın sıkıntın bil ki bizde kötü niyetle yaklaşmıyoruz herkes sadece sana yardımcı olmak istiyoolumunekankayizsmile
Neyse ben iyileşemiyorum 1 haftadır.Ne geçirdiğimide bilemiyorum.Burnum tıkanıyor boğazım acıyor terliyorum ateşim var yorgun halsizim.Sürekli ilaç içiyorum iki gün toparlıyorum sonra tekrar sil baştan başlıyor.Doktora gitmek istemiyorum iğne verir şimdi.En fazla 1 hafta sürmezmi bir hastalık?Bu neden bu kadar uzadı anlamadım... Şu an oturduğum yerde şakır şakır terliyorum yanıyorum...
canım bu konuda daha önce yaorum yapmadım ama şunu bilki evet ortada bir yanlış var ama sadece ablanda değil sonuçta yanındaki adamda çocuk değil ve birşeyleri zorla yapmıyo hata varsa orta ben bu tür konularda çok katı olamıyorum çünkü etrafımda çok var
sonuçta herşey insanlar için ilerde ne yaşayacağımızı bilmiyoruz asla yapmam dedğimiz birçok şeyi başımıza geldiği zaman daha farklı yorumlayabiliyoruz ....
meselenin çözülmesine sevindim, öpüyorum emelcim:))
ben buluşmaya gidiyoommmm, byby
Valla terleme denilince benim aklıma hemen burcu'nun troidi geliyor. Fena yer etmiş. Geçmiş olsun canım.
Önemli değil ben ablama ve bize yaşattıklarına kızıyorum.Kime ne anlatayımki?Anlatsamda zaten çareden çok dert oluyor bana anlattığım herkes.Kulağımı gözümü kapasam daha iyi sanırım.Kendi yıprattı zaten yeterince beni üzerine birde anlattıklarımla yıpranıyorum.Neyse bende alınganım belki.Yada ağır geldi birden bu kadarı... Kendinizi benim yerime koymadan anlamak mümkün değilki.Ne anlatsam boş şu an.......
bence seni bukadar üzen bi konuyu daha fazla dillendirme, kendine yapıyosun en büyük kötülüğü. ben hep şunu söylerim: hayatında değiştiremeyeceğin bazı durumlar ve olaylar vardır. bunları değiştiremiyorsak neden düşünüp te kendimizi yıpratalım, ablan için sen elinden geleni yapmışsın bundan sonrası artık onun seçimi sen nedersen de o bu şekilde hayatından memnun. sen biraz yükünü hafifletmek için bu konuyu bizimle paylaştın ama biz kendimizi ablandan çok aldatılan eşin yerine koyduk bunun için bize bişey söylemeye hakkın yok bence. aslında olayı yaşayan senin ablan değilde bi başkası olsaydı belki sen daha ağır konuşurdun bunu bilemeyiz. bence bu konuyu kapatalım burda çünkü kimse bu konuda objektif düşünemez evli bir kadın olarak. seni kıracak bir şey söylediysem affet ama burda kırgınlık olsun istemiyoruz hiçbirimiz, senin samimiyetine güvenerek söylüyorum bunları. bi hatamız olduysa affet kaldığımız yerden devam edelim:teselli:
Biz Emel le barıştık vereliniortak konuyu da uzatmayalım artık isterseniz sevgili arkadaşlarım, gördüğünüz gibi ne kadar kibar ve hafif bir üslupla yazdım sengözlerimebaksanab
Neyse ben iyileşemiyorum 1 haftadır.Ne geçirdiğimide bilemiyorum.Burnum tıkanıyor boğazım acıyor terliyorum ateşim var yorgun halsizim.Sürekli ilaç içiyorum iki gün toparlıyorum sonra tekrar sil baştan başlıyor.Doktora gitmek istemiyorum iğne verir şimdi.En fazla 1 hafta sürmezmi bir hastalık?Bu neden bu kadar uzadı anlamadım... Şu an oturduğum yerde şakır şakır terliyorum yanıyorum...
Valla terleme denilince benim aklıma hemen burcu'nun troidi geliyor. Fena yer etmiş. Geçmiş olsun canım.
Tam üstüne bastın bendede hipertiroid var. Sağol canım....
Hipertroid için iğne mi veriliyor ki onun için kullanabileceğin ilaç yok mu?Tam üstüne bastın bendede hipertiroid var. Sağol canım....
aylinin içine alien girmiş
evet tabiki aynı şeyleri yaşamadık ama anlatmak istediğim onu anlayabildiğimdi bencede uzatmaya gerek yok ama alınganlık etmişsin ablan için erkeklere musallat olan biri gibi düşünmemiştim kimsenin de düşündüğünü sanmam sen yine anlat bize paylaş ki azalsın sıkıntın bil ki bizde kötü niyetle yaklaşmıyoruz herkes sadece sana yardımcı olmak istiyoolumunekankayizsmile
Sağol canım... Geçer bir gün inş. hepsi unutulur...:1hug:
Burcucum sağol bende sizi seviyorum.Ondan her gün burdayım... Kaç gündür hastayım ne ateş ne ter dinliyorum sizin için....
aylinin içine alien girmiş
........
canım ben doğma büyüme ankaralıyım. polis olunca edirneye atandım 3 senedir edirnedeydik. sağlık açısından hastaneleri çok iyiydi havası temizdi, oyüzden buraya geldiğimize çok üzülüyorum. olan bebişime oldu benim.Sağol Gülşancım...
Şark görevinden önce nerede yaşıyordunuz siz?
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
Kapattık canım anlatınca daha çok boğuluyorum aslında.Çünkü çıkış yolu yok.Bir tek Rabbimden yardım istityorum.Hatta bu kadar inanan ben bu konuda bazen neden Rabbim bile deyip asileşebiliyorum.Belliki zamanı var herşeyin.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Ben terliyorum hala.......
geçmiş olsun canım alerji falan olmasınbilmiyorumkismileNeyse ben iyileşemiyorum 1 haftadır.Ne geçirdiğimide bilemiyorum.Burnum tıkanıyor boğazım acıyor terliyorum ateşim var yorgun halsizim.Sürekli ilaç içiyorum iki gün toparlıyorum sonra tekrar sil baştan başlıyor.Doktora gitmek istemiyorum iğne verir şimdi.En fazla 1 hafta sürmezmi bir hastalık?Bu neden bu kadar uzadı anlamadım... Şu an oturduğum yerde şakır şakır terliyorum yanıyorum...
Hipertroid için iğne mi veriliyor ki onun için kullanabileceğin ilaç yok mu?
canım ben doğma büyüme ankaralıyım. polis olunca edirneye atandım 3 senedir edirnedeydik. sağlık açısından hastaneleri çok iyiydi havası temizdi, oyüzden buraya geldiğimize çok üzülüyorum. olan bebişime oldu benim.
ben yazana kadar ortalık durulmuş barışmışsınızkaydirigubbakcemile3 çok sevindim:dance:
geçmiş olsun canım alerji falan olmasınbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?