2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bu konuda daha önce yaorum yapmadım ama şunu bilki evet ortada bir yanlış var ama sadece ablanda değil sonuçta yanındaki adamda çocuk değil ve birşeyleri zorla yapmıyo hata varsa orta ben bu tür konularda çok katı olamıyorum çünkü etrafımda çok var
sonuçta herşey insanlar için ilerde ne yaşayacağımızı bilmiyoruz asla yapmam dedğimiz birçok şeyi başımıza geldiği zaman daha farklı yorumlayabiliyoruz ....

Son düzenleme:

Valla terleme denilince benim aklıma hemen burcu'nun troidi geliyor. Fena yer etmiş. Geçmiş olsun canım.

Şebnem canım sana ve tatlı maviş oğluşuna geçmiş olsun canım havaların iyi olduğuna bakma sen dikkat edin canım ...Öpüyorum sizi

Evet bende bunu kastetmiştim.Hatanın çoğu erkeklerde aslında ama biz hala erkektir yapar dişi köpek kuyruk sallamıştır mantığıyla baktığımız için daha çok tepemize çıkarırız bunları.Hele de kadın olsaydında evinde tutsaydın diyenleri pek anlamış değilim.Bu ortalıkta afedersin yayık ağızla gezen erkekleride anne doğuruyor.Kendi karısına bakılmasın ama kendi her haltı yesin ortalıkta.Sonra foyası ortaya çıkınca tüm saldırıyı hakareti zaten yanındaki kadın yiyecek nasıl olsa.O yüzden rahat rahat aldatmaya ona buna sarkmaya devam...

bence seni bukadar üzen bi konuyu daha fazla dillendirme, kendine yapıyosun en büyük kötülüğü. ben hep şunu söylerim: hayatında değiştiremeyeceğin bazı durumlar ve olaylar vardır. bunları değiştiremiyorsak neden düşünüp te kendimizi yıpratalım, ablan için sen elinden geleni yapmışsın bundan sonrası artık onun seçimi sen nedersen de o bu şekilde hayatından memnun. sen biraz yükünü hafifletmek için bu konuyu bizimle paylaştın ama biz kendimizi ablandan çok aldatılan eşin yerine koyduk bunun için bize bişey söylemeye hakkın yok bence. aslında olayı yaşayan senin ablan değilde bi başkası olsaydı belki sen daha ağır konuşurdun bunu bilemeyiz. bence bu konuyu kapatalım burda çünkü kimse bu konuda objektif düşünemez evli bir kadın olarak. seni kıracak bir şey söylediysem affet ama burda kırgınlık olsun istemiyoruz hiçbirimiz, senin samimiyetine güvenerek söylüyorum bunları. bi hatamız olduysa affet kaldığımız yerden devam edelim:teselli:

Kapattık canım anlatınca daha çok boğuluyorum aslında.Çünkü çıkış yolu yok.Bir tek Rabbimden yardım istityorum.Hatta bu kadar inanan ben bu konuda bazen neden Rabbim bile deyip asileşebiliyorum.Belliki zamanı var herşeyin.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Ben terliyorum hala.......

Biz Emel le barıştık vereliniortak konuyu da uzatmayalım artık isterseniz sevgili arkadaşlarım, gördüğünüz gibi ne kadar kibar ve hafif bir üslupla yazdım sengözlerimebaksanab

Sevindim, daha da bişi demem...
Yapıcı davranmışsın anladığım kadarıyla, bi daha tebrik ederim.

Canım doğumdan sonra bağışıklık sistemi hemen, eskisi kadar iyi çalışmaya başlamıyor sanırım.

meselenin çözülmesine sevindim, öpüyorum emelcim:))

ben buluşmaya gidiyoommmm, byby

Git bakalım :gitme:
Bol bol foto çekin, bebikleri bizim yerimize de sevin, bizim yerimize de muhabbet edin...

Valla terleme denilince benim aklıma hemen burcu'nun troidi geliyor. Fena yer etmiş. Geçmiş olsun canım.

Ayy evet yaa...
Artık eskisi kadar terlemiyorum, ama tam olarak da geçmedi.

Tam üstüne bastın bendede hipertiroid var. Sağol canım....

Emel ondandır o zaman terlemen. İlaçlarını içiyor musun?

aylinin içine alien girmiş

........

he he bu da iyiydi :)

Bu arada Aylin süt sağarken göğsüm kanıyor diyordu ya bugün benimde başıma geldi. Bir göğsüm kanıyor. 8. aya kadar sağacağım dedim. Bu büyük konuşmak mıydı ki ya hep önüme bir engel çıkıyor. Önce odanda sağma arkada sağ dediler. Sonra arkada sağmamda sorun oldu şimdi de göğsüm kanıyor. Rabbim kolayını ver...

Sağol Gülşancım...
Şark görevinden önce nerede yaşıyordunuz siz?
canım ben doğma büyüme ankaralıyım. polis olunca edirneye atandım 3 senedir edirnedeydik. sağlık açısından hastaneleri çok iyiydi havası temizdi, oyüzden buraya geldiğimize çok üzülüyorum. olan bebişime oldu benim.

:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

ben yazana kadar ortalık durulmuş barışmışsınızkaydirigubbakcemile3 çok sevindim:dance:

geçmiş olsun canım alerji falan olmasınbilmiyorumkismile

Hipertroid için iğne mi veriliyor ki onun için kullanabileceğin ilaç yok mu?

Bir ilaç verdi doktor d ile başlayan fakat o ilacı yıllar önce yine vermişlerdi nabzı yavaşlatsın normale insin diye.Aksine fenalaştım onu içince.Ayakta dururken koşuyor gibiydim nabzım 130 ları buluyordu.Resmen yardım istedim bir gün ben nefes alamıyorum diye.Önce acaba panik atakmı dedim ama değilmiş tiroitler hızlıymış.Yıllar önce bu teşhiş konulmuştu ama doğumdan sonra dahada fena oldu.Çok hızlı bir şekilde kilolar gitti fakat doğum sonrası ayşenur için gittiğim her çocuk doktoru her hemşire 'bebek gayet iyi ama siz hiç iyi görünmüyorsunuz' diyordu.Gözlerim falan içine çöktü yüzüm sapsarıydı göz bebeklerim dışardaydı.Doktor teşhisi koymadan önce saydı bir bir Üstelik tesadüfen öğrendim böbreklerimde sorun olduğunu sandılar ama kanda tsh hormonu 0,002 çıktı.
sıcağa tahammülsüzlük
sinirlilik
terleme
titreme
ağız kuruluğu
bak eğer sizdede bunlardan biri varsa gidin doktora tsh,t3,t4 hormonlarınıza baktırın kızlar.Allah korusun tedavi olunmadığı takdirde şok ölüm ani kalp krizi olabiliyormuş.Ben şimdilik o ilaç nedeniyle tedaviyi bıraktım.Ama her ay kanda bakılması gerek.10 yıldır böyle yaşıyorsam dahada yaşarım herhalde diye düşünüyorum vücudum alışmıştır bu tempoya.

Sağol canım yok ben iyi üşütmüşütüm.Antibiyotik içiyorum afedersin alttan üstten her yerden iltihap akıyor.O kadar dikkat etmeme rağmen zatürre gibi oldu mübarek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…