2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl yaa?Göğsünüz çatladımı ki kanıyor?

:1shok::1shok::1shok: abbooo nekadar rahat konuşuyon öyle şok ölüm falan, ihmal etme arkadaşım dr git bi an önce:mymeka:

Size de yaranılmıyor heee, salon kadını çizgimden zorla çıkarıyorsunuz beni zemuszemus
Esrin benim göğsümün kanama sebebini 1 hafta sonra ancak bulabilmiştim, makinen dereceli ise bir süre derecesini azaltıp sağ, son damlasına kadar sağıcam derken son hızı açıyordum çektikçe ucu morarıp kanıyordu, ucundaki yara geçene kadar kısık derecede sağdım geçince yine son hıza geçtim, dene bakalım belki işine yarar.

günaydın kızlar mAlwesef buluşmaya gidemedim
çok hastayım bogazım şimiş.yutkunamıyorum gece ateş titreme
eşim yagıza baktı ama nafile emmek istiyo devamlı.
başım dönüyo ayaga kalkamıyorum. kızlara bakayım dedim ama onlarda gitmiş.
neyse telefon açarım beni beklemesinler..,
yAgızda dünden belli çok huysuz ağlıyo ona kahvaltı vereyim öpüyorum sizi...

Hayır içmiyorum canım o ilaç daha çok artırıyor nabız atışımı ölüyor gibi oluyorum.Gidip yeni bir ilaç istemek ve kana tekrar baktırmak lazım ama ihmal ediyorum biraz.Birde emziriyoruz ya sanırım bu nedenle hemen iyileşemiyoruz.Ben emzirdikten sonra azcık kapı açılsa hapşırıyorum üst üste 5-10 kez...

Selam hanımlar, Cumanız hayır olsun, birkaç gündür ceee deyip kaçıyorum ama bir türlü fırsat bulamıyorum yazmaya ve okumaya, herkes iyidir umarım, 2 gündür İklim i odasında tek başna yatırıyorum, ilk gece biraz ağladı ama dün gece daha iyiydi, hatamı yapıyorum bilmiyorum ama kendi başına odasında uyumaya alışması lazım diye düşündüm, sizin bebekler ne alemde, odasını ayırmakla yanlış yapıyorsam beni uyarın, fikirlerinizi bekliyorum, herkese sevgiler..

Sanada geçmiş olsun canım bak aklımdayken gripinin içindeki tozu bir bardağa dök üzerine yarım limon sık maden suyu ilave et iç.İyi geliyor gerçektende.Ben günü kurtarıyorum bununla.Yoksa yatak döşek durumları olurdu...İyi kötü ayaktayım şimdilik...

Hipertroid için iğne mi veriliyor ki onun için kullanabileceğin ilaç yok mu?

İlaç var ama çok uzun süreli ilaç tedavisi gerekiyor, bıkıyor insan...

Aslında bunun için tam zamanı.Ben o konuda biraz evhamlıyım galiba.Beşikte uyuduğu zaman karşımda onu görmeme rağmen o gece uyku tutmuyor beni inanılmaz huzursuz oluyorum.Kaç kez denedim bunu olmadı.Mesele kızımda değil bende.Onu yanıma almadan uyku uyuyamıyorum.Ben ne yapabilirim sence?

Ay Emel gözünü seveyim bu konuda gamsız olma. Artık annesin. Önceden hadi neyse boşvermişsin ama şimdi sana ihtiyacı olan bir yavru var. Doktora bu ilacın sende çok rahatsızlık yarattığını söylediğinde alternatif bir tane daha bulacaktır.

Sağol canım yok ben iyi üşütmüşütüm.Antibiyotik içiyorum afedersin alttan üstten her yerden iltihap akıyor.O kadar dikkat etmeme rağmen zatürre gibi oldu mübarek...

Antibiyotik bende saç dökülmesi, mantar ve idrar yolları iltahaplanması yapıyor. En son midemdeki helikobakteri için 2007 senesinde kullandım saç maç kalmadı ve havuza hirmediğim hayat boyu hijyenime çok dikkat ettiğim halde ilk mantarımı hemen ardında da idrar yolu enfeksiyonu olmuştum. Sonradan öğrendim bunlar hep antibiyotiğin yan etkisi imiş.

Aylin durup duruken hafta başında acımaya başladı bendeki hastane tipi emiş gücü ayarlanabiliyor. Emiş gücünü düşürdüğüm halde bugün kanadı. Önümüzdeki haftada böyle düşükte sağayım bakalım ne olacak.

Nimet sana da Yağız'a da çok geçmiş olsun. Yat dinlen dicem de Yağız ile kim ilgilenecek.

ben kaçıyorum kızlar oğluşuma bi bakayım

hadi güle güle...

TEMA Vakfı na üye olup 10 adet fidan diktim, bu dünyada dikili bir ağacım olsun istedim, Kerem doğduğunda şirketim de onun adına 5 adet fidan dikmişti, hem ülkemizin geleceği için hem de bu dünyada dikili bir ağacınız olması için sizi de davet ediyorum, 1 fidan 5 TL öyle abartı bir tutar da değil yani.

aa çok ilginç yaa..İlk defa senden duydum antibiyotiğin böyle şeyler yaptığını.Çokmu duyarlı vücudun ilaçlara karşı?Hem hasta olunca sana ne veriyorlarki iyileşmen için?

Hadi hayırlı olsun çok iyi yapmışsın.Bende dikmek istiyorum kızım adına.Kendi adıma antalyada 5 tane vardı 5 yıl önce şimdi büyümüşlerdir demi bayağı?Link verebiliyormusun?Belki 3-5 dikmek isteyen olur içimizden...

Nimetcim çok geçmiş olsun ikinize de...

Emel, çok şükür, ben hiç hasta olmadım, sadece genel bir yorgunluk halim var, başka bir şikayetim yok...

Hayırlı cumalar Yasemincim..
Valla bence doğru yapıyorsun, tam zamanı, bence bir haftaya kalmaz alışır...
Ama ben bir türlü cesaret edemiyorum nedense...

Emziriyorum d,ye tırstı herhalde vermedi.Bunu kullan şimdilik hatta yavaş yavaş artır yanında başka ilaçlarda vericem dedi demek onu kastetti.Sen neden içmiyorsun sanadamı dokunuyor ilaçlar?

İlk başladığımda perişan etti beni, bir süre sonra alıştı bünye ama doz yetmemeye başladı. Dozu arttırdılar, bu sefer de sütten bebeğe geçmesi riski doğdu. 2-3 ayda bir bebeğe de tahlil yapılması lazım dediler. Öyle olunca, kısa bir süre içtim, sonra o riski alamadım bıraktım. Kimse bilmiyor ilaçları içmediğimi, sizden başka
Gerçi Doruk'a tiroid hastası anne bebeği olduğu için yine de kontroller yapılması lazım arada bir, ama en azından vücuduna ilaç girmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…