- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.981
he he bu da iyiydi :)
Bu arada Aylin süt sağarken göğsüm kanıyor diyordu ya bugün benimde başıma geldi.Bir göğsüm kanıyor. 8. aya kadar sağacağım dedim. Bu büyük konuşmak mıydı ki ya hep önüme bir engel çıkıyor. Önce odanda sağma arkada sağ dediler. Sonra arkada sağmamda sorun oldu şimdi de göğsüm kanıyor. Rabbim kolayını ver...
Emel, strese girince ben de terliyorum şıpır şıpır, gerildin biraz, ondandır...
Bir ilaç verdi doktor d ile başlayan fakat o ilacı yıllar önce yine vermişlerdi nabzı yavaşlatsın normale insin diye.Aksine fenalaştım onu içince.Ayakta dururken koşuyor gibiydim nabzım 130 ları buluyordu.Resmen yardım istedim bir gün ben nefes alamıyorum diye.Önce acaba panik atakmı dedim ama değilmiş tiroitler hızlıymış.Yıllar önce bu teşhiş konulmuştu ama doğumdan sonra dahada fena oldu.Çok hızlı bir şekilde kilolar gitti fakat doğum sonrası ayşenur için gittiğim her çocuk doktoru her hemşire 'bebek gayet iyi ama siz hiç iyi görünmüyorsunuz' diyordu.Gözlerim falan içine çöktü yüzüm sapsarıydı göz bebeklerim dışardaydı.Doktor teşhisi koymadan önce saydı bir bir Üstelik tesadüfen öğrendim böbreklerimde sorun olduğunu sandılar ama kanda tsh hormonu 0,002 çıktı.
sıcağa tahammülsüzlük
sinirlilik
terleme
titreme
ağız kuruluğu
bak eğer sizdede bunlardan biri varsa gidin doktora tsh,t3,t4 hormonlarınıza baktırın kızlar.Allah korusun tedavi olunmadığı takdirde şok ölüm ani kalp krizi olabiliyormuş.Ben şimdilik o ilaç nedeniyle tedaviyi bıraktım.Ama her ay kanda bakılması gerek.10 yıldır böyle yaşıyorsam dahada yaşarım herhalde diye düşünüyorum vücudum alışmıştır bu tempoya.
Sevindim, daha da bişi demem...
Yapıcı davranmışsın anladığım kadarıyla, bi daha tebrik ederim.
Canım doğumdan sonra bağışıklık sistemi hemen, eskisi kadar iyi çalışmaya başlamıyor sanırım.
Git bakalım :gitme:
Bol bol foto çekin, bebikleri bizim yerimize de sevin, bizim yerimize de muhabbet edin...
Ayy evet yaa...
Artık eskisi kadar terlemiyorum, ama tam olarak da geçmedi.
Emel ondandır o zaman terlemen. İlaçlarını içiyor musun?
günaydın kızlar mAlwesef buluşmaya gidemedim
çok hastayım bogazım şimiş.yutkunamıyorum gece ateş titreme
eşim yagıza baktı ama nafile emmek istiyo devamlı.
başım dönüyo ayaga kalkamıyorum. kızlara bakayım dedim ama onlarda gitmiş.
neyse telefon açarım beni beklemesinler..,
yAgızda dünden belli çok huysuz ağlıyo ona kahvaltı vereyim öpüyorum sizi...
Hipertroid için iğne mi veriliyor ki onun için kullanabileceğin ilaç yok mu?
Sağol canım... Geçer bir gün inş. hepsi unutulur...:1hug:
Burcucum sağol bende sizi seviyorum.Ondan her gün burdayım... Kaç gündür hastayım ne ateş ne ter dinliyorum sizin için....
kaydirigubbakcemile5
he he bu da iyiydi :)
Bu arada Aylin süt sağarken göğsüm kanıyor diyordu ya bugün benimde başıma geldi.Bir göğsüm kanıyor. 8. aya kadar sağacağım dedim. Bu büyük konuşmak mıydı ki ya hep önüme bir engel çıkıyor. Önce odanda sağma arkada sağ dediler. Sonra arkada sağmamda sorun oldu şimdi de göğsüm kanıyor. Rabbim kolayını ver...
Hay Allah yaaa...
Ben sağmıyorum artık Esrin, çok az çıkıyor sağınca çok yıpratıyor beni o cc hesabı...
Kolay gelsin, hazır işteyken bepanthene alıp sürsen, eve gidene kadar yoparlar hiç olmazsa...
canım ben doğma büyüme ankaralıyım. polis olunca edirneye atandım 3 senedir edirnedeydik. sağlık açısından hastaneleri çok iyiydi havası temizdi, oyüzden buraya geldiğimize çok üzülüyorum. olan bebişime oldu benim.
ben yazana kadar ortalık durulmuş barışmışsınızkaydirigubbakcemile3 çok sevindim:dance:
geçmiş olsun canım alerji falan olmasınbilmiyorumkismile
Şart di mi şark görevi? Yok ben şimdi gitmem diyemiyorsun? Ne kadar kalacaksınız orada?
Bir ilaç verdi doktor d ile başlayan fakat o ilacı yıllar önce yine vermişlerdi nabzı yavaşlatsın normale insin diye.Aksine fenalaştım onu içince.Ayakta dururken koşuyor gibiydim nabzım 130 ları buluyordu.Resmen yardım istedim bir gün ben nefes alamıyorum diye.Önce acaba panik atakmı dedim ama değilmiş tiroitler hızlıymış.Yıllar önce bu teşhiş konulmuştu ama doğumdan sonra dahada fena oldu.Çok hızlı bir şekilde kilolar gitti fakat doğum sonrası ayşenur için gittiğim her çocuk doktoru her hemşire 'bebek gayet iyi ama siz hiç iyi görünmüyorsunuz' diyordu.Gözlerim falan içine çöktü yüzüm sapsarıydı göz bebeklerim dışardaydı.Doktor teşhisi koymadan önce saydı bir bir Üstelik tesadüfen öğrendim böbreklerimde sorun olduğunu sandılar ama kanda tsh hormonu 0,002 çıktı.
sıcağa tahammülsüzlük
sinirlilik
terleme
titreme
ağız kuruluğu
bak eğer sizdede bunlardan biri varsa gidin doktora tsh,t3,t4 hormonlarınıza baktırın kızlar.Allah korusun tedavi olunmadığı takdirde şok ölüm ani kalp krizi olabiliyormuş.Ben şimdilik o ilaç nedeniyle tedaviyi bıraktım.Ama her ay kanda bakılması gerek.10 yıldır böyle yaşıyorsam dahada yaşarım herhalde diye düşünüyorum vücudum alışmıştır bu tempoya.
Aynı aynı, benim tsh'ım biraz daha düşük, bir de gözlerim dışarı çıkmamıştı...
Aslında çok tehlikeli bir hastalık ama ben de ciddiye almıyorum senin gibi. Doktor ilaçları içmediğimi duyunca napacak bilmem...
Söylediğin ilacın yanında p ile ya da m ile başlayan ilaçlardan birinin daha verilmesi lazım, sana vermediler mi?
Sonra birden kesiliyor demi?Sanki az önce kan ter içinde kalan sen değilmişsin gibi....
Evet, kendiliğinden geçiyor birden.
:1shok::1shok::1shok: abbooo nekadar rahat konuşuyon öyle şok ölüm falan, ihmal etme arkadaşım dr git bi an önce:mymeka:
Hee ben de çok rahatım nedense, hiç kendimi öyle çok hastaymış gibi hissetmiyorum ki...
Selam hanımlar, Cumanız hayır olsun, birkaç gündür ceee deyip kaçıyorum ama bir türlü fırsat bulamıyorum yazmaya ve okumaya, herkes iyidir umarım, 2 gündür İklim i odasında tek başna yatırıyorum, ilk gece biraz ağladı ama dün gece daha iyiydi, hatamı yapıyorum bilmiyorum ama kendi başına odasında uyumaya alışması lazım diye düşündüm, sizin bebekler ne alemde, odasını ayırmakla yanlış yapıyorsam beni uyarın, fikirlerinizi bekliyorum, herkese sevgiler..
sıcağa tahammülsüzlük
sinirlilik
terleme
titreme
ağız kuruluğu
Sağol canım yok ben iyi üşütmüşütüm.Antibiyotik içiyorum afedersin alttan üstten her yerden iltihap akıyor.O kadar dikkat etmeme rağmen zatürre gibi oldu mübarek...
Size de yaranılmıyor heee, salon kadını çizgimden zorla çıkarıyorsunuz beni zemuszemus
Esrin benim göğsümün kanama sebebini 1 hafta sonra ancak bulabilmiştim, makinen dereceli ise bir süre derecesini azaltıp sağ, son damlasına kadar sağıcam derken son hızı açıyordum çektikçe ucu morarıp kanıyordu, ucundaki yara geçene kadar kısık derecede sağdım geçince yine son hıza geçtim, dene bakalım belki işine yarar.
ben kaçıyorum kızlar oğluşuma bi bakayım
İlaç var ama çok uzun süreli ilaç tedavisi gerekiyor, bıkıyor insan...
kaydirigubbakcemile5
Hay Allah yaaa...
Ben sağmıyorum artık Esrin, çok az çıkıyor sağınca çok yıpratıyor beni o cc hesabı...
Kolay gelsin, hazır işteyken bepanthene alıp sürsen, eve gidene kadar yoparlar hiç olmazsa...
Şart di mi şark görevi? Yok ben şimdi gitmem diyemiyorsun? Ne kadar kalacaksınız orada?
Aynı aynı, benim tsh'ım biraz daha düşük, bir de gözlerim dışarı çıkmamıştı...
Aslında çok tehlikeli bir hastalık ama ben de ciddiye almıyorum senin gibi. Doktor ilaçları içmediğimi duyunca napacak bilmem...
Söylediğin ilacın yanında p ile ya da m ile başlayan ilaçlardan birinin daha verilmesi lazım, sana vermediler mi?
Evet, kendiliğinden geçiyor birden.
Hee ben de çok rahatım nedense, hiç kendimi öyle çok hastaymış gibi hissetmiyorum ki...
Emziriyorum d,ye tırstı herhalde vermedi.Bunu kullan şimdilik hatta yavaş yavaş artır yanında başka ilaçlarda vericem dedi demek onu kastetti.Sen neden içmiyorsun sanadamı dokunuyor ilaçlar?
Ay Emel gözünü seveyim bu konuda gamsız olma. Artık annesin. Önceden hadi neyse boşvermişsin ama şimdi sana ihtiyacı olan bir yavru var. Doktora bu ilacın sende çok rahatsızlık yarattığını söylediğinde alternatif bir tane daha bulacaktır.
Antibiyotik bende saç dökülmesi, mantar ve idrar yolları iltahaplanması yapıyor. En son midemdeki helikobakteri için 2007 senesinde kullandım saç maç kalmadı ve havuza hirmediğim hayat boyu hijyenime çok dikkat ettiğim halde ilk mantarımı hemen ardında da idrar yolu enfeksiyonu olmuştum. Sonradan öğrendim bunlar hep antibiyotiğin yan etkisi imiş.
Aylin durup duruken hafta başında acımaya başladı bendeki hastane tipi emiş gücü ayarlanabiliyor. Emiş gücünü düşürdüğüm halde bugün kanadı. Önümüzdeki haftada böyle düşükte sağayım bakalım ne olacak.
Nimet sana da Yağız'a da çok geçmiş olsun. Yat dinlen dicem de Yağız ile kim ilgilenecek.
hadi güle güle...
TEMA Vakfı na üye olup 10 adet fidan diktim, bu dünyada dikili bir ağacım olsun istedim, Kerem doğduğunda şirketim de onun adına 5 adet fidan dikmişti, hem ülkemizin geleceği için hem de bu dünyada dikili bir ağacınız olması için sizi de davet ediyorum, 1 fidan 5 TL öyle abartı bir tutar da değil yani.
[gülşan canım bende Ankaralıyımm.... yaşasınnn... :lepi:
Hayır içmiyorum canım o ilaç daha çok artırıyor nabız atışımı ölüyor gibi oluyorum.Gidip yeni bir ilaç istemek ve kana tekrar baktırmak lazım ama ihmal ediyorum biraz.Birde emziriyoruz ya sanırım bu nedenle hemen iyileşemiyoruz.Ben emzirdikten sonra azcık kapı açılsa hapşırıyorum üst üste 5-10 kez...
Selam hanımlar, Cumanız hayır olsun, birkaç gündür ceee deyip kaçıyorum ama bir türlü fırsat bulamıyorum yazmaya ve okumaya, herkes iyidir umarım, 2 gündür İklim i odasında tek başna yatırıyorum, ilk gece biraz ağladı ama dün gece daha iyiydi, hatamı yapıyorum bilmiyorum ama kendi başına odasında uyumaya alışması lazım diye düşündüm, sizin bebekler ne alemde, odasını ayırmakla yanlış yapıyorsam beni uyarın, fikirlerinizi bekliyorum, herkese sevgiler..
Emziriyorum d,ye tırstı herhalde vermedi.Bunu kullan şimdilik hatta yavaş yavaş artır yanında başka ilaçlarda vericem dedi demek onu kastetti.Sen neden içmiyorsun sanadamı dokunuyor ilaçlar?
Hadi hayırlı olsun çok iyi yapmışsın.Bende dikmek istiyorum kızım adına.Kendi adıma antalyada 5 tane vardı 5 yıl önce şimdi büyümüşlerdir demi bayağı?Link verebiliyormusun?Belki 3-5 dikmek isteyen olur içimizden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?