- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #83.001
:1shok::1shok::1shok: abbooo nekadar rahat konuşuyon öyle şok ölüm falan, ihmal etme arkadaşım dr git bi an önce:mymeka:
Nimetcim çok geçmiş olsun ikinize de...
Emel, çok şükür, ben hiç hasta olmadım, sadece genel bir yorgunluk halim var, başka bir şikayetim yok...
Hayırlı cumalar Yasemincim..
Valla bence doğru yapıyorsun, tam zamanı, bence bir haftaya kalmaz alışır...
Ama ben bir türlü cesaret edemiyorum nedense...
İlk başladığımda perişan etti beni, bir süre sonra alıştı bünye ama doz yetmemeye başladı. Dozu arttırdılar, bu sefer de sütten bebeğe geçmesi riski doğdu. 2-3 ayda bir bebeğe de tahlil yapılması lazım dediler. Öyle olunca, kısa bir süre içtim, sonra o riski alamadım bıraktım. Kimse bilmiyor ilaçları içmediğimi, sizden başka
Gerçi Doruk'a tiroid hastası anne bebeği olduğu için yine de kontroller yapılması lazım arada bir, ama en azından vücuduna ilaç girmiyor.
Burdan link vermek sorunlu ama elimi taşın altına böyle birşey için koyuyorum.
TEMA, Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı
sohbet içerikli sitelerin linkini wermek yasak canım hani müşteri kaçırma olmasın die:)
TEMA Vakfı na üye olup 10 adet fidan diktim, bu dünyada dikili bir ağacım olsun istedim, Kerem doğduğunda şirketim de onun adına 5 adet fidan dikmişti, hem ülkemizin geleceği için hem de bu dünyada dikili bir ağacınız olması için sizi de davet ediyorum, 1 fidan 5 TL öyle abartı bir tutar da değil yani.
Canım ama bu sohbet değilki bağış kampanyası.İçinde sohbet varmıydı aylin sitenin?
Çok iyi yapmışsın, ben de üye oldum hemen. Teşekkürler hatırlattığın için...
Canım ama bu sohbet değilki bağış kampanyası.İçinde sohbet varmıydı aylin sitenin?
günaydın kızlar mAlwesef buluşmaya gidemedim
çok hastayım bogazım şimiş.yutkunamıyorum gece ateş titreme
eşim yagıza baktı ama nafile emmek istiyo devamlı.
başım dönüyo ayaga kalkamıyorum. kızlara bakayım dedim ama onlarda gitmiş.
neyse telefon açarım beni beklemesinler..,
yAgızda dünden belli çok huysuz ağlıyo ona kahvaltı vereyim öpüyorum sizi...
:)) yoook anlamadın aylin yasak demiş link wermek bnde sohbet içeriklilerin yasa olduunu söledim diğeerleri değil onu söledim
dün gece 3 e kadar uyuyamadım kalp carpıntısından..
bu reglimin 2 3 güne yolda oldugunun habercisi..puff
noluye len soguk rüzgarlar fırtınalar esmiş..
neyseki tatlıya bağlanmış..
hasta olan canolar geçmiş olsun...
bu arada herkese selamlar kızıma ayak uydurmaya çalışıyorum dün akşam 8,30da uyudu bnde 9u geçiyodu baktım uyanmıyo girdim yatağa yattım 11,30a kadar uyuduk sonra gece wardiyası başladı neyse ki budefa 2de uyudu:))) bnde 2,30da yattım akıllı kocam 3te gelmiş işten kıyafetleriyle yatağa dalmış sabah 5te uyandım soydum eşşek ölüsü gibi ağır olan adamı alkollüydü tabi dünya yansa umrunda değil... sabah zorla uyandırdım9,30da uyandık dükkanı açtı sonra geldi yatıyor halaaaa..
Emel Hasret in söylemek istediği bu site sorun olmaz sohbet içerikli site linki verirsen sorun olur.
Rica ederim Burcu, hem ülkemize hayrımız dokunsun hem de yanlış bilmiyorsam ağaç dikmek çok sevap.
Aslında bunun için tam zamanı.Ben o konuda biraz evhamlıyım galiba.Beşikte uyuduğu zaman karşımda onu görmeme rağmen o gece uyku tutmuyor beni inanılmaz huzursuz oluyorum.Kaç kez denedim bunu olmadı.Mesele kızımda değil bende.Onu yanıma almadan uyku uyuyamıyorum.Ben ne yapabilirim sence?
Ya ankaralısınızda niye burda değilsiniz?Niye gelmiyorsunuz?Ben tek kaldım burda.Bir jale var...
Hayırlı cumalar Yasemincim..
Valla bence doğru yapıyorsun, tam zamanı, bence bir haftaya kalmaz alışır...
Ama ben bir türlü cesaret edemiyorum nedense...
ahahahhh::))Oyyy senin işin daha zor olacak o halde, ben koynuma hiç almıyorum neredeyse, birkaç kez aldım sadece o da çok huzursuz olduğu zamanlar, doğduğundan beri kendi yatağında yatırıyorum, bende onun odasında uyuyordum, ama artık kocamın yanına geçtim, adam yayıldı iyice yatağa, çaprazlama yatıyor, olmaz ki ama değil mi..? :)))
Nasıl tek kaldın, bende varım ya Ankara'dan unuttun heralde, o kadar çağırdık gelmedin buluşmaya...
Desteklenmek hoşuma gitti doğrusu, içim içimi kemirdi 2 gündür yanlış mı yapıyorum diye, ilk gün hiç uyuyamadım, ya ağlarda duyamazsam diye, ben devam edeyim o halde, iyice alışsın..
megii emoşşşş seviorum seni..Sağol canım inş. geçer gider hemen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?