2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:1shok::1shok::1shok: abbooo nekadar rahat konuşuyon öyle şok ölüm falan, ihmal etme arkadaşım dr git bi an önce:mymeka:

Aslında meselede orda hasta gibi hissetmediğin bu terlemeyle titremeyle vs lerle yaşamaya alıştığın için yatağa yatırmadığı yada herhangi bir yerde ağrı yapmadığı için önemsiz kalıyor haliyle.Halbuki burcununda dediği gibi çok tehlikeli bir rahatsızlık.Zaten bir yerimiz ağrımadan gitmiyoruzki doktora.Bu da nasıl olsa böyle gelmiş böyle gider diye rahat takılmamıza neden oluyor.Ama doktorlara göre ciddi bir durum.Ben içmezsem tedavi olmazsam şartmı diye sorduğumda söylemişti doktor bunları.Bir yerde mantıklı aslında makine değilki vücudumuz o kadar hızlı çalışıyorki organlar tiroid yüzünden hasar görebilir yada gerçekten hepsi bir anda yorulup kontağı kapatabilirler.Adı kalp krizi yada başka şey olabilir ama temelinde tiroitler suçlu...

Canım aslında bende 10 yıldır var tabii benim öğrendiğim süre bu.Belki doğuştan vardı.Bir gün çok sinirli olduğumu ve artık kafamı tutamamaya başladığımı sallandığını titrediğini anlatmak için gittim doktora.Benim korkum tik falan olmasıydı.Ozaman öğrendim ama heyecanlısın dedi bana doktor bende öyleyim sandım.Hipertiroid demediki.Rahatsız etmese belki içerdim.Birde her ay kan vermek damarlarımı yıpratır...

Çok iyi yapmışsın, ben de üye oldum hemen. Teşekkürler hatırlattığın için...

bu arada herkese selamlar kızıma ayak uydurmaya çalışıyorum dün akşam 8,30da uyudu bnde 9u geçiyodu baktım uyanmıyo girdim yatağa yattım 11,30a kadar uyuduk sonra gece wardiyası başladı neyse ki budefa 2de uyudu:))) bnde 2,30da yattım akıllı kocam 3te gelmiş işten kıyafetleriyle yatağa dalmış sabah 5te uyandım soydum eşşek ölüsü gibi ağır olan adamı alkollüydü tabi dünya yansa umrunda değil... sabah zorla uyandırdım9,30da uyandık dükkanı açtı sonra geldi yatıyor halaaaa..

Canım ama bu sohbet değilki bağış kampanyası.İçinde sohbet varmıydı aylin sitenin?

Çok iyi yapmışsın, ben de üye oldum hemen. Teşekkürler hatırlattığın için...

Emel Hasret in söylemek istediği bu site sorun olmaz sohbet içerikli site linki verirsen sorun olur.
Rica ederim Burcu, hem ülkemize hayrımız dokunsun hem de yanlış bilmiyorsam ağaç dikmek çok sevap.

aaa ben unuttuum buluşmayı cery uyuyacak şimdi o uyanınca kaçıcam kocayı uyandırıp:))) muhtemelen 3te falan gideceğim

:)) yoook anlamadın aylin yasak demiş link wermek bnde sohbet içeriklilerin yasa olduunu söledim diğeerleri değil onu söledim

Ok. canım vereliniortak

Aslında geçende bahsetmiştim ayşenur çok saç çekiyor ve bunu oyun haline getirdi ben hiç hoşlanmıyorum bu durumdan artık sinirlenmye başladım canımı acıtıyor.Fatma dediki bizde saçını çekince yapmıyor aynısını.Dediğini yaptım çektim saçını benim saçım ayşenurun elindeyken.Ama tınmadı hiç birde kıkır kıkır güldü.Nasıl bıraktırcam bu huyunu.Hiç hoş değil....

Gece kaç kez uyanıyor genelde ceren?

Emel Hasret in söylemek istediği bu site sorun olmaz sohbet içerikli site linki verirsen sorun olur.
Rica ederim Burcu, hem ülkemize hayrımız dokunsun hem de yanlış bilmiyorsam ağaç dikmek çok sevap.

Evet çoook sevap.Ayrıca bu orman yangıncıları her yıl oksijenlerimizi alırken bizim daha çok fidan dikip bizden sonraki nesillere bol oksijenli bir doğa bırakmamız gerek...

Oyyy senin işin daha zor olacak o halde, ben koynuma hiç almıyorum neredeyse, birkaç kez aldım sadece o da çok huzursuz olduğu zamanlar, doğduğundan beri kendi yatağında yatırıyorum, bende onun odasında uyuyordum, ama artık kocamın yanına geçtim, adam yayıldı iyice yatağa, çaprazlama yatıyor, olmaz ki ama değil mi..? :)))

Ya ankaralısınızda niye burda değilsiniz?Niye gelmiyorsunuz?Ben tek kaldım burda.Bir jale var...

Nasıl tek kaldın, bende varım ya Ankara'dan unuttun heralde, o kadar çağırdık gelmedin buluşmaya...

Hayırlı cumalar Yasemincim..
Valla bence doğru yapıyorsun, tam zamanı, bence bir haftaya kalmaz alışır...
Ama ben bir türlü cesaret edemiyorum nedense...

Desteklenmek hoşuma gitti doğrusu, içim içimi kemirdi 2 gündür yanlış mı yapıyorum diye, ilk gün hiç uyuyamadım, ya ağlarda duyamazsam diye, ben devam edeyim o halde, iyice alışsın..

ahahahhh::))
çaprazlamamı..
bizdede bunu ben yaparım:)

Sağol canım inş. geçer gider hemen....
megii emoşşşş seviorum seni..
hiç bir şeye üzülme..
YAŞANILAN HERŞEYİN MUTLAKA Bİ SEBEBİ VARDIR..
BELKİ ABLANA DA BUNDAN DERS ALICAK BİŞEYLER YAŞATIYOR YÜCE ALLAH..
BAZI HATALARIMIZDAN DERS ALIRIZ..HİÇBİŞEY NEDENSİZ DEGİL ŞU HAYATTA..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…